"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ": ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΒΡΟΧΉ!-Ανδρικά υποτακτικά κορμιά γνωστών γιατρών και δικηγόρων των Αθηνών | Greek ADD

"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ": ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΒΡΟΧΉ!-Ανδρικά υποτακτικά κορμιά γνωστών γιατρών και δικηγόρων των Αθηνών

"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" Οικονομικα, Ασφαλιστικά, Ναυτιλιακά, Επιχειρηματικά, Νέα, Χρήμα, Celebrities, Life Style, Παράξενα ΠΕΦΤΕΙ...

"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"

Οικονομικα, Ασφαλιστικά, Ναυτιλιακά, Επιχειρηματικά, Νέα, Χρήμα, Celebrities, Life Style, Παράξενα

ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΒΡΟΧΉ!-Ανδρικά υποτακτικά κορμιά γνωστών γιατρών και δικηγόρων των Αθηνών
http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/VQVMdh/~3/1oOb-mCqSbw/blog-post_405.html
May 30th 2018, 19:30

Το πρωί με κοστούμι οι δικηγόροι και νυστέρι οι γιατροί και το βράδυ στα πάρτι να φορούν την ''μάσκα του σκλάβου'' και να πέφτει το μαστίγιο σύννεφο!Δικηγόροι και γιατροί πέταξαν τη σοβαρή εμφάνισή τους που συναντάμε καθημερινά και φόρεσαν μάσκες... σκλάβου, για να γίνουν υποχείρια σε ανομολόγητα φετιχιστικά βίτσια, υπακούοντας τυφλά στις αφέντρες τους στον ναό της απόλυτης κυριαρχίας και της υποταγής, στο πιο σαδομαζοχιστικό διαδραστικό sex party, το οποίο διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε γνωστό club της Αθήνας.



Η «Espresso» τρύπωσε στα «μπουντρούμια της ανωμαλίας» και τα είδε όλα: Ανδρικά υποτακτικά κορμιά να μεταμορφώνονται σε «τραπεζάκια» και «καρέκλες» για τις απαιτητικές αφέντρες, ακόμη και σε... σταχτοδοχεία για σβήνουν πάνω στα γυμνά κορμιά τους τα αναμμένα τσιγάρα τους! Πίσω από τις μάσκες ευυπόληπτοι πολίτες, μεταξύ τους γιατροί και δικηγόροι -όπως πληροφορηθήκαμε κρυφακούγοντας συζητήσεις και μαθαίνοντας ανομολόγητα μυστικά-, έζησαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τις πιο ακραίες ερωτικές φαντασιώσεις τους.



Οσο περνούσε η ώρα, το παιχνίδι κορυφωνόταν, ενώ πάνω στο stage βγήκαν τα sex toys, με το κοινό όχι μόνο να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όργια, αλλά όποιος επιθυμούσε συμμετείχε κιόλας. Αλλωστε, στις «συναθροίσεις» των φετιχιστών όλοι μπορούν να γίνουν αυτό που πραγματικά θέλουν, να μεταμορφωθούν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να ζήσουν στιγμές απόλυτης ηδονής.



Δονητές, strap-ons, μαστίγια, «πνίχτες», gag balls και κεριά, όλα χρησιμοποιήθηκαν για την... ευχαρίστηση των σκλάβων που περίμεναν με αγωνία να βιώσουν στιγμές βασανιστηρίου και ταπείνωσης από τις ερωτικές παρτενέρ τους, που τους έκαναν κυριολεκτικά ό,τι ήθελαν. Το μενού περιλάμβανε από μαστιγώματα και σταγόνες αναμμένου κεριού στο σώμα μέχρι και διείσδυση από τις αφέντρες που έδειχναν να εκστασιάζονται μπροστά στους θεατές.

Οι διοργανωτές

Πίσω από τη διοργάνωση των Spank Parties, που οργανώνονται με την υποστήριξη του Εrotic Αrt Festival, είναι o Γιώργος Μάνος, ο οποίος σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Καλαϊτζίδη έχει δώσει άλλη πνοή και lifestyle χρώμα στα kinky events. Οπως εξηγεί ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων των Spank Ρarties Στέλιος Καπετανάκης, το φετινό closing event ήταν το μεγαλύτερο στις τρεις σεζόν που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.



«Καταφέραμε κάτι τελείως underground, σκοτεινό και άγνωστο για το ευρύ κοινό να το φέρουμε στο φως και να το εξελίξουμε τόσο, ώστε σήμερα να θεωρείται από τις ακριβότερες παραγωγές event που γίνονται στην Ελλάδα, διαφημίζοντας τη χώρα σε όλη την Ευρώπη μέσω των διάσημων performers που συμμετέχουν. Αν τολμήσω να κάνω από τώρα μια πρόβλεψη, η τέταρτη χρόνια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική!» υποσχέθηκε. πηγή



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/2Dkcv3

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item