Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: Νέα δημοσκόπηση «βόμβα» δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται - Πολύ χαμηλά ποσοστά η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής | Greek ADD

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: Νέα δημοσκόπηση «βόμβα» δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται - Πολύ χαμηλά ποσοστά η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ, NEWS, MUSIC,  Νέα δημοσκόπηση «βόμβα» δείχνει τον ΣΥΡΙΖ...

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ, NEWS, MUSIC, 
thumbnailΝέα δημοσκόπηση «βόμβα» δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται - Πολύ χαμηλά ποσοστά η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής
May 27th 2018, 14:01, by Xrhstos Frik

Την έκτη έρευνά της πραγματοποίησε η Citizensmomentum.
Τα ποσοστά τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ μειώνονται, και πέφτουν κάτω από
το 20%. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 19.5% (από 20.5% τον Σεπτέμβριου του 2017) και η ΝΔ στη δεύτερη θέση με ποσοστό 16.2% (από 21.5% τον Σεπτέμβριο του 2017). Στη τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή, με αυξημένο όμως ποσοσό αυτή τη φορά, φτάνοντας το 8.3% (έναντι 6.5% στην έρευνα Σεπτεμβρίου 2017).
Το ΚΚΕ χάνει σχεδόν τρεις μονάδες σε σχέση με την έρευνα του Σεπτεμβρίου, και από το 7%, πέφτει σήμερα στο 4.3%, ενώ το Κίνημα Αλλαγής παρουσιάζει μικρή άνοδο της τάξης του 0.5%, φτάνοντας το 6%. Μικρή άνοδος επίσης για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που φτάνουν το 4.1%, τη στιγμή που η Ένωση Κεντρώων παρουσιάζει κάμψη, πέφτει στο 1.3% και μένει, με τα σημερινά δεδομένα, εκτός της επόμενης Βουλής.
Επίσης, το ποσοστό των αναποφάσιστων παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, αγγίζοντας σχεδόν το 30% (28.8%), ενώ υπάρχει και ένα 6.5% που επιλέγει να μην απαντήσει στην πρόθεση ψήφου.




Το συνολικό συμπέρασμα είναι πως οι εκλογικές τάσεις και η συσπείρωση των κομμάτων βρίσκονται σε μια φάση διαρκούς ροής και επανατοποθέτησης. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για ένα ξεκάθαρο εκλογικό και πολιτικό τοπίο.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item