EPIRUS TV NEWS: Ιωάννινα:Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη | Greek ADD

EPIRUS TV NEWS: Ιωάννινα:Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

EPIRUS TV NEWS Ειδήσεις απο τα Γιάννενα και την Ηπειρο. Ιωάννινα:Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη h...

EPIRUS TV NEWS

Ειδήσεις απο τα Γιάννενα και την Ηπειρο.

Ιωάννινα:Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
http://www.epirus-tv-news.gr/2018/05/blog-post_1642.html
May 29th 2018, 12:24

Μια γιορτή στήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων με αφορμή τις τριήμερες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.
Υπενθυμίζεται ότι η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη γιορτάζεται στις 14 Ιουνίου και είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τους ανώνυμους εθελοντές αιμοδότες. Αυτούς που προσφέρουν αίμα ανιδιοτελώς, χωρίς ανταμοιβή, με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο, δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και πολιτισμού και όλους αυτούς που συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Τα Ιωάννινα έχουν τη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή να είναι μεταξύ των δώδεκα (12) πόλεων που επιλέχτηκαν να διοργανώσουν εκδηλώσεις στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.
Σήμερα οι κάτοικοι ενημερώνονται στο κέντρο της πόλης , ενώ το πρωί έγινε και ανοιχτή αιμοληψία το πρωί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.
Αύριο δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων θα γίνει εκδήλωση στην πλατεία Μαβίλη, στο Μώλο με παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, τα οποία θα σχηματίσουν μια σταγόνα αίματος. Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν ιστιοπλοϊκά στη λίμνη.

Την Πέμπτη, 31 Μαΐου θα γίνει η σκυταλοδρομία με τη συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών, αθλητικών συλλόγων, συλλόγων δρομέων και προσκόπων. Η σκυταλοδρομία θα ξεκινήσει από τα δυο Νοσοκομεία της πόλης μας και θα καταλήξει στην Κεντρική πλατεία (απέναντι από την Περιφέρεια) όπου θα ακολουθήσει συναυλία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/1GDCgV

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item