EPIRUS TV NEWS: Ιωάννινα:Μια σταγόνα αίμα .. στην πλατεία Μαβίλη .. | Greek ADD

EPIRUS TV NEWS: Ιωάννινα:Μια σταγόνα αίμα .. στην πλατεία Μαβίλη ..

EPIRUS TV NEWS Ειδήσεις απο τα Γιάννενα και την Ηπειρο. Ιωάννινα:Μια σταγόνα αίμα .. στην πλατεία Μαβίλη .. http://www.epirus-tv-new...

EPIRUS TV NEWS

Ειδήσεις απο τα Γιάννενα και την Ηπειρο.

Ιωάννινα:Μια σταγόνα αίμα .. στην πλατεία Μαβίλη ..
http://www.epirus-tv-news.gr/2018/05/blog-post_6677.html
May 31st 2018, 14:14

Απο τις 29 του Μάη ξεκίνησε στα Ιωάννινα ένα τριήμερο αφιερωμένο στους ανώνυμους εθελοντές αιμοδότες, αυτούς που προσφέρουν αίμα ανιδιοτελώς, χωρίς ανταμοιβή, με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο, δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και πολιτισμού και όλους αυτούς που συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Οι εκδηλώσεις στην πόλη των Ιωαννίνων ,που είναι ανάμεσα στις 12 πόλεις που διοργανώνουν ανάλογα event στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη,ξεκίνησαν την Τρίτη με ενημέρωση του κοινού στην κεντρική πλατεία και ανοιχτή αιμοδοσία .
Χθες μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μαβίλη στο Μώλο με παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου, τα οποία σχημάτισαν μια σταγόνα αίματος, πλαισιωμένα απο ιστιοπλοϊκά στη λίμνη Παμβώτιδα.
Σήμερα τρίτη τελευταία μέρα των εκδηλώσεων θα γίνει η σκυταλοδρομία με τη συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών, αθλητικών συλλόγων, συλλόγων δρομέων και προσκόπων. Η σκυταλοδρομία θα ξεκινήσει από τα δυο Νοσοκομεία της πόλης και θα καταλήξει στην Κεντρική πλατεία (απέναντι από την Περιφέρεια) όπου θα ακολουθήσει συναυλία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών.
Ολοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το συμβολικό τριήμερο τιμούν και ευχαριστούν τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους και παράλληλα τους παροτρύνουν όχι μόνο να συνεχίσουν να είναι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες αλλά και να συμμετέχουν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης όλων των Ελλήνων στην κατεύθυνση αυτή και στην προσπάθεια να καταστεί η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/1GDCgV

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item