frapedoypoli: Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή στον Ηλία Κασιδιάρη | Greek ADD

frapedoypoli: Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή στον Ηλία Κασιδιάρη

frapedoypoli   Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή στον Ηλία Κασιδιάρη May 27th 2018, 09:33, by Frapedoypoli Blogspot ...

frapedoypoli
 
thumbnailΠοινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή στον Ηλία Κασιδιάρη
May 27th 2018, 09:33, by Frapedoypoli Blogspot

Για «διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια» καταδικάστηκε τελεσίδικα από το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Ηλίας Κασιδιάρης σχετικά  με ομιλία την οποία είχε δώσει το 2011 στον Ασπρόπυργο.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε υποβάλει έφεση σε απόφαση που εξέδωσε το Γ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, η οποία και απορρίφθηκε.

Η εισαγγελέας της έδρας είχε δηλώσει τότε: «Ο κατηγορούμενος προέτρεψε ευθέως πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να ασκήσουν βία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας».

Έπειτα από την απόρριψη της έφεσης, ο Ηλίας Κασιδιάρης καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή.

Η εν λόγω ομιλία είχε δοθεί 2 μέρες ύστερα από τις επιθέσεις μελών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας, τον Μάιο του 2011. Ο Ηλίας Κασιδιάρης καλούσε τους κατοίκους του Ασπρόπυργου να διώξουν από την περιοχή τους «τα ανθρώπινα σκουπίδια» (σ.σ. Ρομά).

Δείτε την επίμαχη ομιλία στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή: https://ift.tt/2camdcI

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item