MATI GR: Δημοκρατίες του κ@λου... Η Kardashian λέει επισκεύθηκε τον Trump...- βίντεο | Greek ADD

MATI GR: Δημοκρατίες του κ@λου... Η Kardashian λέει επισκεύθηκε τον Trump...- βίντεο

MATI GR Τα βλέπει όλα... Δημοκρατίες του κ@λου... Η Kardashian λέει επισκεύθηκε τον Trump...- βίντεο http://mati-grnews.blogspot.com/...

MATI GR

Τα βλέπει όλα...

Δημοκρατίες του κ@λου... Η Kardashian λέει επισκεύθηκε τον Trump...- βίντεο
http://mati-grnews.blogspot.com/2018/05/kardashian-trump.html
May 31st 2018, 12:10

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR
Όλα, για να έχουν τα θύματα οι πολίτες να βλέπουν θέαμα και να μην σκέφτονται τα πραγματικά τους προβλήματα...
Η κυρία που έγινε πασίγνωστη μόνο και μόνο επειδή έχει μεγάλο κ@λο, τον οποίο μοστράρει σε ειδική εκπομπή στην τηλεόραση, πήρε χρόνο από τον πιο σημαντικό πολιτικό του πλανήτη, για να συζητήσουν λέει...
Τι να πεις... Τα παιδιά σας και τα μάτια σας... Θέλουν να σας τρελάνουν

Διαβάζουμε λοιπόν την είδηση...

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με την Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο, όπου συζήτησαν για την υπόθεση της Αλις Τζόνσον.

H Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να δώσει χάρη στην 62χρονη Άλις Μαρί Τζόνσον που εκτίει ποινή ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστολή μετά από καταδίκη για ναρκωτικά.

Η περίπτωση της 62χρονης έγινε εθνική είδηση το 2017: Η Τζόνσον συνελήφθη το 1993 και καταδικάστηκε για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών, το 1997.

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν πωλούσε ναρκωτικά, ενεργούσε ως διαμεσολαβητής και εκτίει ποινή ισόβιας έχοντας ήδη περάσει 20 χρόνια στη φυλακή. Η 62χρονη δεν παραβίασε κανέναν κανόνα κατά την εκτέλεση της ποινής της και έχει γίνει θεατρική συγγραφέας και μέντορας κατά τη διάρκεια της φυλάκισής της, σύμφωνα με το eonline.com.

Παρόλο που η Κιμ Καρντάσιαν υποστήριξε ανοιχτά την Χίλαρι Κλίντον, ο Τραμπ προσφέρθηκε να βοηθήσει στην αποστολή της από τότε που η κόρη του, Ιβάνκα, έδειξε στήριξη στην Καρντάσιαν για τον σκοπό αυτό.

Η συνάντηση έγινε ιδιωτικά και χωρίς κάμερες όπως αναφέρεται. Η τηλεπερσόνα, η οποία εκτός από τη συζήτηση που είχε για το θέμα με τον Αμερικανό πρόεδρο, συναντήθηκε για μια ώρα και με τον γαμπρό του Τραμπ, τον Τζάρεντ Κούσνερ, προκειμένου να ζητήσει να δοθεί χάρη στην Τζόνσον.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Τραμπ χαρακτήρισε τη συνάντησή τους "υπέροχη" και ανέφερε συζήτησαν για τη σωφρονιστική μεταρρύθμιση και το θέμα των ποινών.

Η ίδια η Καρντάσιαν σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τραμπ για το χρόνο που μου διέθεσε σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της και ελπίζουμε ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι θα κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φυλακή».



Δείτε κι εδώ
loading...
Αρχική σελίδα του MATI GR


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - pasteτην διεύθυνση




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/PmncKy

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item