MATI GR: Επίθεση Μπουτάρη: «Βίασε τη μνήμη των Ποντίων» λέει ο Αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε | Greek ADD

MATI GR: Επίθεση Μπουτάρη: «Βίασε τη μνήμη των Ποντίων» λέει ο Αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε

MATI GR Τα βλέπει όλα...  Επίθεση Μπουτάρη: «Βίασε τη μνήμη των Ποντίων» λέει ο Αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε May 28th 2018, 14:04...

MATI GR
Τα βλέπει όλα... 
thumbnailΕπίθεση Μπουτάρη: «Βίασε τη μνήμη των Ποντίων» λέει ο Αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε
May 28th 2018, 14:04, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

«Καταδικάζω τη βία αλλά ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων», υποστήριξε ο συνταξιούχος αστυνομικός Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος

Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου, υποστήριξε ότι «η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται». Ωστόσο, όπως τόνισε «βία είναι ακόμα και η λεκτική και η ψυχική» για να συμπληρώσει ότι «ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τον Κεμάλ».

Ο κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στην χωροφυλακή, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος ήρθε στην εκδήλωση «μασουλώντας», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα ατόμων. «Του ζητήσαμε να φύγει αλλά δεν αποχώρησε», σημείωσε και πρόσθεσε: «Το σύνθημα ήταν φύγε, φύγε, φύγε…».

Πάντως, μέσα σε όλα τα άλλα ο κ. Σιδηρόπουλος διερωτήθηκε ακόμα εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ. Όπως ξεκαθάρισε, ο ίδιος δεν συμμετείχε καθόλου σε επεισόδια, αλλά στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση και όπως είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, σε βάρος του ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.
pentapostagma.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item