pestanea: Αμερικανός Γερουσιαστής: Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τα F-35 κατά της Ελλάδας [vid] | Greek ADD

pestanea: Αμερικανός Γερουσιαστής: Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τα F-35 κατά της Ελλάδας [vid]

pestanea ...για όλη την οικογένεια  Αμερικανός Γερουσιαστής: Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τα F-35 κατά της Ελλάδας [vid] May 27th 2...

pestanea
...για όλη την οικογένεια 
thumbnailΑμερικανός Γερουσιαστής: Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τα F-35 κατά της Ελλάδας [vid]
May 27th 2018, 14:59, by pestanea ενημέρωση

Το όνομά του είναι Μπραντ Σέρμαν. Είναι Αμερικανός Γερουσιαστής. Είναι ο άνθρωπος που ζήτησε από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να μην πωλήσει στην Τουρκία του Ερντογάν τα F-35. Γιατί θεωρεί πως δεν θα τα χρησιμοποιήσει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας αλλά κατά της Ελλάδας.

Το video από την τοποθέτηση – βόμβα του Σέρμαν ανέβασε την Κυριακή (27.05.2018) στο twitter ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ. Δεν είναι το μοναδικό.

Ο Σέρμαν εξέφρασε την ελπίδα πως η αμερικανική κυβέρνηση «θα αντιταχθεί και θα αποτρέψει την πώληση των F-35. Δεν είναι όπλα που θα χρησιμοποιηθούν στη μάχη κατά των τρομοκρατών. Είναι όπλα που θα χρησιμοποιηθούν κατά της Ελλάδας». Κάλεσε μάλιστα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να μείνει ουδέτερο. Και υπενθύμισε στις σφαγές Αρμενίων, Ελλήνων κι άλλων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

US Congressman Brad Sherman tells US Secretary of State Mike Pompeo that he hopes @realDonaldTrump administration oppose the sale of F-35 to #Turkey, saying that they would be used against #Greece. @BradSherman also urges @StateDept to remain neutral about HR220 bill. pic.twitter.com/zE0ottHGki
— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 27 Μαΐου 2018

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item