pestanea: ΑΕΚ: Συμφωνία για Κάιπερς! «Κλείνει» στην Ένωση ο Βέλγος φορ | Greek ADD

pestanea: ΑΕΚ: Συμφωνία για Κάιπερς! «Κλείνει» στην Ένωση ο Βέλγος φορ

pestanea ...για όλη την οικογένεια  ΑΕΚ: Συμφωνία για Κάιπερς! «Κλείνει» στην Ένωση ο Βέλγος φορ May 27th 2018, 14:27, by pestanea...

pestanea
...για όλη την οικογένεια 
thumbnailΑΕΚ: Συμφωνία για Κάιπερς! «Κλείνει» στην Ένωση ο Βέλγος φορ
May 27th 2018, 14:27, by pestanea ενημέρωση

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς και αναμένεται η υπογραφή του παίκτη για να αποτελέσει την τρίτη μετεγγραφή της Ένωσης τη φετινή σεζόν, μετά την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη και του Μάρκο Λιβάγια.

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ούγκο Κάιπερς, αφού η Ένωση τα «βρήκε» με τον Εργοτέλη για τη μεττεγραφή του Βέλγου επιθετικού που «σάρωσε» στη φετινή Football League, με 22 γκολ και 3 ασίστ.

Ο 21χρονος φορ, ύψους 1,85μ., ήταν δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των Κρητικών και θα κοστίσει περίπου 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Κρήτης και απομένει να τα βρει και με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

Κάπως έτσι μπαίνει τέλος και στα σενάρια για εμπλοκή άλλων ομάδων στην υπόθεση, με τον διεθνή με την Κ19 του Βελγίου -4 εμφανίσεις και 1 γκολ- Κάιπερς, να προστίθεται στις επιλογές του νέου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item