rss-now: Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την ενδοοικογενιακή βία | Greek ADD

rss-now: Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την ενδοοικογενιακή βία

rss-now   Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την ενδοοικογενιακή βία May 28th 2018, 14:00, by Aimilios Pappas Μια σοκαριστική καμπάν...

rss-now
 
thumbnailΈνα συγκλονιστικό βίντεο για την ενδοοικογενιακή βία
May 28th 2018, 14:00, by Aimilios Pappas


Μια σοκαριστική καμπάνια για την ενδοοικογενειακή βία, με πρωταγωνίστρια την διάσημη ηθοποιό Κίρα Νάιτλι, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκά στοιχεία της βρετανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης για την βία κατά των γυναικών Women's Aid, δύο γυναίκες θανατώνονται κάθε εβδομάδα από τον νυν ή πρώην σύντροφό τους, ενώ μία στις τέσσερις γυναίκες έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία κατά την διάρκεια της ζωής της.

Στο δίλεπτο αυτό σποτ, η Κίρα Νάιτλι φαίνεται να επιστρέφει στο σπίτι της αργά το βράδυ, μετά την δουλειά. Μπαίνοντας αντικρίζει έναν σπασμένο καθρέφτη και αίματα. Λίγο μετά εμφανίζεται ο σύντροφός της και αρχίζει να την κατηγορεί ότι τον απατά. Ουρλιάζει και αρχίζει να την χτυπά ανελέητα. Την ρίχνει κάτω και την κλοτσά δίχως οίκτο, ενώ η πρωταγωνίστρια φωνάζει: Δεν συμφωνήσαμε σε κάτι τέτοιο! Αυτό δεν ήταν στο σενάριο!

Σταδιακά το πλάνο ανοίγει και βλέπουμε ότι η σκηνή διαδραματίζεται σε ένα κινηματογραφικό στούντιο.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item