eXofitsio: Τραμπ: Θα γίνει η συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν | Greek ADD

eXofitsio: Τραμπ: Θα γίνει η συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

eXofitsio eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις Τραμπ: Θα γίνει η συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν http://...

eXofitsio

eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις

Τραμπ: Θα γίνει η συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν
http://exofitsio.blogspot.com/2018/06/blog-post_726.html
Jun 2nd 2018, 07:00





- Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στις 12 Ιουνίου, στη Σιγκαπούρη - "Οι Βορειοκορεάτες θέλουν να προχωρήσουν στην αποπυρηνικοποίησή τους", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ντόναλντ Τραμπ - Νωρίτερα, στενός συνεργάτης του Κιμ Γιονγκ Ουν, βρέθηκε στον Λευκό Οίκο και παρέδωσε επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ....



Μόλις μία εβδομάδα μετά την επιστολή «βόμβα» του Ντόναλντ Τραμπ στον Κιμ Γιονγκ Ουν, με την οποία ακύρωνε την συνάντησή τους, μια νέα επιστολή αλλάζει τα δεδομένα. Αυτή τη φορά, από την πλευρά του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ο στρατηγός Κιμ Γιονγκ Τσολ, «δεξί χέρι» του Κιμ Γιονγκ Ουν, βρέθηκε χθες στον Λευκό Οίκο και παρέδωσε την επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως η συνάντησή του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου, στη Σιγκαπούρη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Με ειδική άδεια

Ο Βορειοκορεάτης στρατηγός, ο οποίος είχε διατελέσει σωματοφύλακας του πρώην Βορειοκορεάτη ηγέτη και πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ιλ, βρίσκεται σε μία μαύρη λίστα που υπό κανονικές συνθήκες του απαγορεύει να επισκεφθεί τις ΗΠΑ, λόγω του ρόλου του στο στρατιωτικό κατεστημένο της Βόρειας Κορέας.

Όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του δόθηκε ειδική άδεια να επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις συναντήσεις που είχε αυτή την εβδομάδα με Αμερικανούς αξιωματούχους.
Η επιστολή Τραμπ

Στις 24 Μαΐου, ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε επιστολή στον Κιμ Γιονγκ Ουν, με την οποία ακύρωνε την συνάντησή τους.

«Ανυπομονούσα να συναντηθώ εκεί μαζί σας» τόνιζε ο Αμερικανός πρόεδρος στην επιστολή.

«Δυστυχώς, δεδομένης της απίστευτης οργής σας και της φανερής εχθρότητας που επιδείξατε στην πιο πρόσφατη δήλωσή σας, νιώθω ότι είναι ακατάλληλο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, να έχουμε αυτή τη συνάντηση που προγραμματιζόταν εδώ και καιρό», έγραφε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπογράμμιζε ότι «για το καλό των δύο πλευρών, όμως εις βάρος του υπόλοιπου κόσμου», η Σύνοδος της Σιγκαπούρης δεν θα διεξαχθεί, ενώ στην ίδια επιστολή τονίζεται η «ισχύς» του αμερικανικού πυρηνικού οπλοστασίου.

«Αναφέρετε το πυρηνικό σας οπλοστάσιο, όμως το δικό μας είναι τόσο ογκώδες και ισχυρό που προσεύχομαι στον Θεό να μην χρειαστεί ποτέ να το χρησιμοποιήσουμε», έγραφε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έκανε λόγο για μια «χαμένη ευκαιρία» και επισήμαινε ότι συνεχίζει να ελπίζει ότι θα συναντηθούν με τον Κιμ κάποια στιγμή.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/PLYc9p

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item