"GrevenaLive 24" - Vatolakkiotis: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle μετά τον γάμο μας άφησε άφωνο | Greek ADD

"GrevenaLive 24" - Vatolakkiotis: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle μετά τον γάμο μας άφησε άφωνο

"GrevenaLive 24" - Vatolakkiotis ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr Η πρώτη επί...

"GrevenaLive 24" - Vatolakkiotis

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ...
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle μετά τον γάμο μας άφησε άφωνο
http://vatolakkiotis.blogspot.com/2018/06/meghan-markle.html
Jun 2nd 2018, 07:39




Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος γάμος του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle.





Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στη νύφη, η οποία απέδειξε ότι...

ξέρει πολύ καλά τι να φορέσει για να καταπλήξει τα πλήθη, επιλέγοντας ένα πολύ κομψό, απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό νυφικό Givenchy, αλλά και στη συνέχεια αλλάζοντας και κάνοντας μια εξίσου chic εμφάνιση με ένα δεύτερο νυφικό φόρεμα με την υπογραφή της Stella McCartney. Εαν δεν ήταν και η Meghan κούκλα στον γάμο της, με τόσα χρήματα αλλά και τόσους ανθρώπους από πάνω της, που θα μπορούσαν να τις δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές, τότε ποια; Και έχετε δίκιο.





Όμως η Meghan δεν ήταν υπέροχη μόνο στον γάμο της. Σε όλες τις εμφανίσεις της, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Harry, ήταν ακριβώς όπως έπρεπε. Κομψή, χωρίς ίχνος υπερβολής, με ρούχα και αξεσουάρ που πάντα έμοιαζαν να είναι φτιαγμένα για εκείνη, η ηθοποιός και πλέον πριγκίπισσα, απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει στιλ και κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια του κόσμου της μόδας και όχι άδικα.



Δείτε τι επέλεξε να φορέσει αυτή τη φορά.




Το σερί κομψών και καλόγουστων ενδυματολογικών επιλογών λοιπόν συνεχίζεται τώρα με την πρώτη επίσημη εμφάνισή της ως Δούκισσα του Sussex, η οποία έγινε με την αφορμή των γενεθλίων του Κάρολου. Ο πατέρας των William και Harry έγινε 70 ετών και το γεγονός όπως καταλαβαίνετε δε θα μπορούσε να περάσει έτσι απλά.




Το Buckingham το γιόρτασε και σε αυτόν τον εορτασμό έδωσαν το παρών και οι νεόνυμφοι Harry και Meghan και όπως καταλαβαίνετε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω τους, μιας και ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά από τον πολυσυζητημένο γάμο τους. Ο Harry σαν άνδρας δεν είχε και πολλές επιλογές, οπότε επέλεξε απλώς ένα καλοραμμένο κοστούμι.




Η Meghan από την άλλη, μάλλον αποφάσισε ότι το λευκό αλλά και όλες οι πολύ ανοιχτές και φωτεινές αποχρώσεις της ταιριάζουν περισσότερο από οτιδήποτε και έτσι αποφάσισε γι' αυτή τη φορά να αποχωριστεί τα αγαπημένα της σκούρα navy και χακί, και να φορέσει ένα πολύ απαλό ροζ σύνολο.


Έτσι ο φακός την απαθανάτισε με ένα λευκό, tailored φόρεμα Goat το οποίο είχε μπούστο και μανίκια από διαφάνεια. Με σωστό μήκος και γραμμή που κολάκευε πλήρως την έτσι κι αλλιώς καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Meghan Markle ήταν και πάλι πραγματικά υπέροχη. Φυσικά το look της δε θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα καπέλο, με την υπογραφή του μετρ του είδους Philip Treacy. Τα απαραίτητα ψηλοτάκουνα που ολοκλήρωναν την εμφάνισή της ήταν οι κλασικές Siren γόβες της Tamara Mellon, ενώ επιπλένο κράτησε και ένα clutch Wilbur & Gussie.

Ποια είναι η άποψή μας για την εμφάνιση; Αν και της αξίζει ένας πολύ υψηλός βαθμός, δεν παίρνει άριστα 10 αυτή τη φορά. Θα προτιμούσαμε να μην είχε αυτό το see through κομμάτι στο πάνω μέρος του και ίσως να μη θέλαμε και αυτό το «χλωμό» καλσόν που φόρεσε για κάποιον λόγο. Εσείς τι λέτε;

InStyle





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/5gkntk

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item