MATI GR: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτου 2-6-2018 | Greek ADD

MATI GR: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτου 2-6-2018

MATI GR Τα βλέπει όλα... Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτου 2-6-2018 http://mati-grnews.blogspot.com/2018/06/2-6-2018.html Jun...

MATI GR

Τα βλέπει όλα...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτου 2-6-2018
http://mati-grnews.blogspot.com/2018/06/2-6-2018.html
Jun 1st 2018, 21:01

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR
Κριός♈
Γενικά
Από σήμερα, Κριέ, η αισιοδοξία κι ο δυναμισμός σου ωθούν τις καταστάσεις, ώστε να εξελιχθούν αρκετά. Η ευκολία σου σε κοινωνικό επίπεδο ενισχύεται πολύ και δέχεσαι βοήθεια, ανταμοιβές κι αναγνώριση. Οι νέες προτάσεις που θα ακολουθήσουν, απαιτούν σκληρή προσπάθεια για να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Κριέ μου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα εργασίας, Κριέ, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση.

Ταύρος♉
Γενικά
Η εξασφάλιση των κεκτημένων σου, Ταύρε μου, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, την οποία όμως δείχνεις να έχεις παραμελήσει προς όφελος κάποιων άλλων προσώπων. Εδώ και χρόνια βασανίζεσαι από ξένα βάρη, αφήνοντας σε εκκρεμότητα δικά σου ζητήματα, που πια δεν παίρνουν άλλη αναβολή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε μου, θέλει μια ανανέωση και πρέπει να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πιο ασφαλές. Εξωτερίκευσε, λοιπόν, σήμερα τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Νέα διάσταση αποκτούν οι σχέσεις σου τώρα, Δίδυμε, και απαιτείται ισορροπία για την ανάληψη των νέων ευθυνών. Οι χαρές, αλλά και οι υποχρεώσεις, θα είναι πολλές, όμως με το κατάλληλο πρόγραμμα θα υπάρξει η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις κάθε ευθύνη και παράλληλα να ξεκουραστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, προσπάθησε να ακολουθήσεις σήμερα ένα σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις τις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος♋
Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε, θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου. Μην αφήνεσαι σε αρνητικές σκέψεις γύρω από ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχουν δρομολογηθεί, αφού έτσι χάνεις πολύτιμο χρόνο, που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις πιο δημιουργικά και να προωθήσεις καλύτερα τους ουσιαστικούς σου στόχους. Ακολούθησε τη

διαίσθησή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Καρκίνε, δίνει τις καλύτερες επιρροές για τη σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, ανάδειξε τη μεγάλη σου γοητεία και θα δεις, ότι δε θα βρίσκεις αντίσταση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Καρκίνε, πηγαίνει αρκετά καλά κι εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, για να πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Λέων♌
Γενικά
Η οικογένεια κι η φιλική σου ζωή, Λέων, δέχονται ανάσες ανανέωσης. Όλα τακτοποιούνται με ευκολία και δίχως σκληρές παρεμβάσεις. Η αισιοδοξία επανέρχεται, ενώ ο θετικός τρόπος συμπεριφοράς και δράσης φέρνει νέες προοπτικές, περισσότερο ουσιαστικές. Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων μου, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Δέξου σήμερα τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα μείνουν στάσιμα. Πορεύσου πάντως στους ίδιους ρυθμούς και μελλοντικά όλα θα πάνε όπως θέλεις

Παρθένος♍
Γενικά
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, Παρθένε μου, σε απομακρύνει από τη ρεαλιστική εκτίμηση των καταστάσεων. Δείξε σοβαρότητα και εμπόδισε κάθε παρόρμηση. Η παρατήρηση σού προσφέρει πληροφορίες, που είναι απαραίτητες για την καλύτερη εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα περισσότερη σημασία στη σχέση σου, Παρθένε, και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως υπάρχουν αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Παρθένε, πολλές υποθέσεις θα εξελιχθούν καλά, αν και τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αρχίζουν να ισορροπούν. Μην κάνεις σήμερα κάποια χρηματική συναλλαγή, που έχει σχέση με έξοδα.

Ζυγός♎
Γενικά
Οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου, Ζυγέ, χρειάζονται ανανέωση, η οποία θα σου προσφέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Η ασφάλεια και η σταθερότητα βρίσκονται στην κορυφή των στόχων σου. Τα προσχήματα κι οι τυπικές επικοινωνίες σ' έχουν κουράσει, ενώ η απογοήτευση σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τους γύρω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, Ζυγέ, η σχέση σου μπορεί να γίνει ιδανική. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα έχουν σήμερα τον πρωτεύοντα ρόλο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι με τα εφόδια που θα σου δώσει η Αφροδίτη θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Σκορπιός♏
Γενικά
Τα πράγματα δεν είναι καλά για σένα αυτό το διάστημα, Σκορπιέ μου. Οι απαιτήσεις τρέχουν κι εσύ, προκειμένου να ανταποκριθείς, κουράζεσαι υπερβολικά. Ένας καλός προγραμματισμός, σε συνδυασμό με ψυχραιμία κι υπομονή, μπορεί να βοηθήσει. Η κοινωνικότητά σου τελικά θα σε απομακρύνει από τη ρουτίνα που νιώθεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Τοξότης♐
Γενικά
Η ζωή σου, Τοξότη, βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο και απολαμβάνεις την ηρεμία που σου έχει λείψει. Καλό θα ήταν, να φροντίσεις τη διατροφή σου. Η καθημερινότητά σου ρέει σε καλύτερους ρυθμούς και ευνοεί τη συγκέντρωση στην επίτευξη των στόχων σου. Σύντομα, θα έχεις νέα από αγαπημένο σου πρόσωπο, από το οποίο έχεις απομακρυνθεί εδώ και καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με το ταίρι σου, ώστε να είστε κι οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και να μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, αλλά ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, η επικοινωνία σου θα γίνει καλύτερη και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Σημαντικές εξελίξεις προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα και θα χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για πολλά ζητήματα. Οι προοπτικές είναι καλές, αρκεί να μην παρασυρθείς από απόψεις τρίτων και να κατανοήσεις τις νέες συνθήκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε ευνοήσει, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Αιγόκερε, η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Υδροχόος♒
Γενικά
Οι κανόνες αλλάζουν για σένα, Υδροχόε, κι η ανατροπή αυτή σε διευκολύνει, ώστε να παρακάμψεις εμπόδια που σε κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιδιώξεών σου. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να περιορίσει το δυναμισμό σου. Προχώρησε με αργά και σταθερά βήματα, κι η επιτυχία είναι δεδομένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα στη σχέση σου, Υδροχόε, θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θ' αρχίσεις να νιώθεις πιο ευχάριστα. Σήμερα, θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα.

Ιχθύες♓
Γενικά
Η αναγκαιότητα ορισμένων καταστάσεων που προκύπτουν τώρα, Ιχθύ μου, είναι εμφανής. Περιόρισε κάποιους φόβους που μπορεί να έχεις και σκέψου σοβαρά για το μέλλον. Η δυνατότητα που διαθέτεις, να εναρμονίζεσαι με το περιβάλλον σε οποιεσδήποτε συνθήκες, θα βοηθήσει για άλλη μία φορά. Σύντομα, θα λάβεις ένα μήνυμα που θα σου εξηγεί πολλά και θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις ανάλογα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, Ιχθύ, σήμερα θα σε προικίσει μ' ερωτισμό και γοητεία. Θα κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, είσαι σε ευνοϊκή περίοδο για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, μπορείς σήμερα να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε καλό σημείο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα.

oroskopos.gr
Δείτε κι εδώ
loading...
Αρχική σελίδα του MATI GR


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - pasteτην διεύθυνση




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/PmncKy

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item