pestanea: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 02/06 | Greek ADD

pestanea: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 02/06

pestanea ...για όλη την οικογένεια Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 02/06 https://pestaneagr.blogspot.com/2018/0...

pestanea

...για όλη την οικογένεια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 02/06
https://pestaneagr.blogspot.com/2018/06/0206.html
Jun 2nd 2018, 05:21



Κριός

Οριοθετείτε τις αντιδραστικές σας διαθέσεις, η οπτική σας θα δώσει συναισθηματική μορφή στη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε παλιές ενέργειες, τώρα θα εντοπίσετε ποιες καταστάσεις και ποιες φοβίες σας οδήγησαν σε λάθη. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε τη ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος άτομα. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενο τον ενθουσιασμό σας. Η θετική σας διάθεση και ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Σε χαλαρωτικές δραστηριότητες θα επιδοθείτε, κάντε προτάσεις για εξόδους και αποδράσεις θα γίνουν αποδεκτές.

Ταύρος

Σήμερα ιδιαιτέρως συναισθηματική θα είναι η προσέγγιση σας, ίσως να εμφανιστεί ένα είδος ρομαντισμού στις διαθέσεις σας, είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείτε από τα αισθήματα που θα νιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αδυναμίες σας, θα έχετε τον ορθολογισμό και τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από τις εξαρτήσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, η απάντηση σας θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενη, δε θα βιαστείτε για το τελικό αποτέλεσμα. Στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα έχετε την τόλμη να μιλήσετε με ειλικρίνεια γι αυτό το αποτέλεσμα που θα προκύψει δε θα είναι αρνητικό. Ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, βγαίνουν στην επιφανεια καταστάσεις που θα τονώσουν τον δυναμισμό σας, απαλλάσσεστε από τυχόν αυταπάτες.
Δίδυμος

Σχέσεις, επαφές και συνομιλίες θα πορευτούν σε κλίμα ομαλό και ευνοϊκό, καταφθάνουν θετικά ανοίγματα τόσο στον οικονομικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Μια συνάντηση που θα αφορά επαγγελματικό ραντεβού θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια συνεργασία, μπείτε σε σκέψεις, μην απορρίψετε ή αδιαφορήσετε. Καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, φροντίστε να τα επενδύσετε και όχι να τα καταναλώσετε άσκοπα, ψάξτε για επενδυτικές κινήσεις ή αγορές. Σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση για ανέμελες παρέες και ξέγνοιαστες εξόδους, κοινωνική θα είναι η στάση σας, ανάγκη σας θα είναι να συζητήσετε και να συναναστραφείτε. Διαλλακτική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θερμές θα είναι οι διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Βγαίνετε από τυχόν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.

Καρκίνος

Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αυθορμητισμό και απελευθερωμένη διάθεση, φεύγει το ψυχολογικό στρες και η εσωτερική πίεση, οι κινήσεις σας θα είναι ελεύθερες χωρίς αναστολές. Δεχτικοί θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Καταφθάνει άνοιγμα για μια ουσιαστική συμφωνία που θα τερματίσει τα εμπόδια σχετικά με μια συγκεκριμένη σας οικονομική υπόθεση, ίσως να πρόκειται για ένα είδος διακανονισμού. Για εσάς που προσμένετε είτε μια απάντηση, είτε μια πρόταση, λήγει το στάδιο της αναμονής, έρχονται θετικά μαντάτα που θα σας ανανεώσουν, παίρνετε τα πάνω σας, ξεκινάτε νέα αρχή. Προσπαθήστε τα σχέδια και οι ενέργειες σας να αποσκοπούν όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Λέων

Ο χειρισμός των καθημερινών σας υποθέσεων θα είναι μετρημένος και ώριμος, θα λείψουν οι υπερβολές. Τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε με οργανωτική διάθεση. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, δεν θα υπάρξουν επικίνδυνα ρίσκα, πρόσφορο έδαφος θα βρειτε για αλλαγές όρων και για διαπραγματεύσεις επάνω σε νεες βάσεις. Εσείς που αναζητάτε νέο ξεκίνημα ή κάποια νέα ευκαιρία να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε μπροστά σας, μην αφήσετε κανένα γεγονός αναξιοποίητο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική σταθερής εξέλιξης.

Παρθένος

Η ανάγκη σας για εσωτερική και ψυχολογική ισορροπία θα σας κάνει χαλαρούς, ενθουσιώδεις, ίσως και αρκετά ρομαντικούς. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, διανοητικά θα είστε προικισμένοι με χαρακτηριστικά ικανά να σας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές αποτυχημένες ενέργειες, σήμερα θα κινηθείτε άνευ προκαταλήψεων, ουσιαστικά θα επικεντρωθείτε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Η απόφαση σας να ξεφύγετε από τα παλιά, θα είναι η κινητήρια δύναμη που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε συναισθηματικό. Ίσως να θελήσετε να αποδράσετε από την ρουτίνα και τις καθημερινές αναγκαστικές συνήθειες, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τελικά τον τρόπο να ξεφύγετε και να αναζωογονηθείτε.

Ζυγός

Δείξτε επαγγελματική ωριμότητα στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, χειριστείτε τα χρήματα σας έξυπνα και προνοητικά. Διεκπεραιώστε ανοιχτά ζητήματα, προσπαθήστε να δώσετε οριστικά αποτελέσματα και να κλείσετε συμφωνίες. Σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση καλό θα είναι να αποφύγετε να τρενάρετε ανοιχτές υποθέσεις. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, προσπαθήστε να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, προχωρήστε σε ένα βαθύ ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς σας συμβαίνει. Σε κοινωνικό επίπεδο κινηθείτε αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε θελκτικοί και ευχάριστοι.

Σκορπιός

Η έντονη διαίσθηση σας θα δώσει διάσταση στις πνευματικές σας ικανότητες, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά. Σήμερα οι θετικές σας διαθέσεις θα απελευθερώσουν την αισιοδοξία σας, έκταση θα έχει ο οραματισμός σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, πρόσωπο που εμπιστεύεται τις ικανότητες σας θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα απουσιάζουν τα σκαμπανεβάσματα, οι απόψεις και οι επιθυμίες θα είναι σταθερές. Οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις σταθεροποιούνται και ισορροπούν, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Κοινωνική και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, εκδηλωθείτε και εξωτερικεύεστε, μιλήστε με ειλικρίνεια.

Τοξότης

Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, για να αποφύγετε τις επιπόλαιες πράξεις σας συμβουλεύω να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και τις προτεραιότητες σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητάτε και τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε πρωταρχική ανάγκη. Αναρωτηθείτε τι είστε σε θέση να θυσιάσετε ή να παραγκωνίσετε για να μπει η επαγγελματική αλλά και η προσωπική σας ζωή σε πορεία βελτίωσης. Σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας και να δώσετε εξηγήσεις σε ανασφάλειες που ενδεχομένως να είναι υποσυνείδητες. Θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε εξόδους και κοινωνικές επαφές. Συγκαταβατικοί και εκδηλωτικοί θα είστε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας.

Αιγόκερως

Στις συνομιλίες σας θα υπάρξουν αποκαλύψεις, μην αγνοήσετε ή αδιαφορήσετε για αυτά που θα ακούσετε. Σκεφτείτε με ορθολογισμό, αποφύγετε τις συγκρούσεις και τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει με σαφήνεια και ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάβετε απαντήσεις και να λύσετε απορίες. Σήμερα φανείτε κοινωνικοί θα πάρουν έκταση οι συναντήσεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείτε και να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Στον οικογενειακό σας τομέα κάντε την προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, περάσετε σε συναισθηματικές συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα να αναθερμανθούν παγωμένες σχέσεις ή επαφές. Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα που δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν.

Υδροχόος

Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, ίσως να μάθετε για καταστάσεις και γεγονότα που δε τα γνωρίζατε, καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση στις αντιδράσεις σας. Στις συζητήσεις σας ξεκαθαρίστε και τακτοποιήστε τις υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος ή αναστολές, ψάξτε τις απαιτούμενες αποδείξεις, περάστε σε αναλυτικές εξηγήσεις. Στους διαλόγους σας στοχεύσετε στην ειλικρίνεια, μη βιαστείτε να βάλετε συμπεράσματα δώστε χρόνο στα γεγονότα. Προσοχή σε ξεσπάσματα ή λόγια ανάκτησης, θα εναντιωθείτε στα καταπιέστηκα δεδομένα, ίσως να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ανατρεπτικές ενέργειες. Σε προσωπικά σας ζητήματα αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τα ζητήματα που σχετίζονται με την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη.

Ιχθύς

Αφήστε στην άκρη τον αρνητισμό και την αντίδραση, καταφθάνει τυχερό άνοιγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Έρχεται θετική ίσως και κάπως απρόοπτη πρόταση που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από τις δύσκολες συνθήκες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, οι αλλαγές θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Εσείς οι απογοητευμένοι θα αλλάξετε διάθεση τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, θα νιώσετε πως όλα μπορούν να διαφοροποιηθούν αρκεί να είστε σε ετοιμότητα. Στις κοινωνικές σας σχέσεις και επαφές θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, η διάθεση σας θα είναι θετική, θα μιλήσετε με ξεκάθαρο τρόπο. Διατηρήστε τη σκέψη σας αισιόδοξη, βάλτε μπροστά τη λογική και τον ορθολογισμό, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που από καιρό σας απασχολούν.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/9mD4j1

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item