pestanea: 20 καλοκαιρινά σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο | Greek ADD

pestanea: 20 καλοκαιρινά σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο

pestanea ...για όλη την οικογένεια 20 καλοκαιρινά σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο https://pestaneagr.blogspot.com/2018/06/20_2.ht...

pestanea

...για όλη την οικογένεια

20 καλοκαιρινά σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο
https://pestaneagr.blogspot.com/2018/06/20_2.html
Jun 2nd 2018, 05:58

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και τα δροσερά και χρωματιστά ρούχα μας παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δείτε μερικά όμορφα καλοκαιρινά σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο. Τι θα φορεθεί όμως φέτος το καλοκαίρι;
Ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις της εποχής;
Στην κορυφή των επιλογών θα βρίσκονται τα φλοράλ μοτίβα, το military look, τα βολάν και οι ασυμμετρίες. Όπως και τα φαρδιά μανίκια τύπου καμπάνα.

Αν πάλι επιθυμείτε μια πιο θηλυκή και σαγηνευτική εμφάνιση, οι μακριές φούστες με σκίσιμο που αναδεικνύουν τα σέξι πόδια σας, είναι ιδανικές. Όπως επίσης και οι μπλούζες ή τα φορέματα με βαθύ ντεκολτέ ή διαφάνειες!

Μια πιο μυστηριώδη και όμορφη εμφάνιση μπορούν να σας προσδώσουν οι μπλούζες και τα φορέματα με έξω τους ώμους που έχουν επίσης κυρίαρχη θέση στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Για τις πιο επίσημες και λαμπερές σας εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε τις παγιέτες και τις πούλιες.
Ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν;

Τα χρώματα που βρίσκονται στην κορυφή για φέτος το καλοκαίρι είναι το χακί, το κίτρινο και οι μεταλλικές αποχρώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε επιθυμείτε.

Φορέστε λοιπόν χακί και δημιουργήστε υπέροχα στρατιωτικά σύνολα. Συνδυάστε το με λευκό, μπεζ, ζαχαρί, γκρι, μαύρο, καφέ και ταμπά και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα.

Από την άλλη μεριά, οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι ιδανικές για μια λαμπερή και εντυπωσιακή έξοδο. Φορέστε τις και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Επίσης, το λευκό χρώμα και το total white look είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές των γυναικών κατά την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών. Αποπνέει φρεσκάδα και είναι ιδανικό για κάθε ώρα και στιγμή.

Οι παστέλ αποχρώσεις, τα nude και τα έντονα χρώματα έχουν και αυτά την τιμητική τους αυτή την εποχή. Φορέστε τα σε συνδυασμό μεταξύ τους δημιουργώντας εκπληκτικά color block σύνολα, ή και με πιο ήπιες αποχρώσεις.
Δείτε λοιπόν 20 καλοκαιρινά σύνολα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο:




beautetinkyriaki.gr



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/9mD4j1

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item