ΚΥΚΛΩΠΑΣ: All items | Greek ADD

ΚΥΚΛΩΠΑΣ: All items

ΚΥΚΛΩΠΑΣ   Η Τρόικα ακύρωσε στημένο διαγωνισμό για 77 κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ May 26th 2018, 20:45, by kostas papadopoulos - Μ...

ΚΥΚΛΩΠΑΣ
 
thumbnailΗ Τρόικα ακύρωσε στημένο διαγωνισμό για 77 κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ
May 26th 2018, 20:45, by kostas papadopoulos




-


Με πρωταγωνίστρια την υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγα Γεροβασίλη, τους επικεφαλής των «θεσμών» και αντικείμενο τη διαδικασία επιλογής των 77 νέων «μόνιμων» ειδικών και τομεακών γραμματέων, οι οποίοι για τα επόμενα 4 χρόνια θα αντικαταστήσουν τους σημερινούς γενικούς γραμματείς των υπουργείων, σκηνές απείρου κάλλους και μεγάλης εθνικής προσβολής διαδραματίσθηκαν τις τελευταίες μέρες και ώρες στο «Hilton».


>Μάλιστα, τελικώς αποφασίστηκε να ανασταλεί η διαδικασία και να ανατεθεί σε Γάλλους εμπειρογνώμονες να δώσουν «τεχνική βοήθεια» ώστε να ξεκινήσει ολόκληρη η διαδικασία από την αρχή, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου».


Οι Γάλλοι εμπειρογνώμονες θα «μελετήσουν» τις προκηρύξεις, θα τις «διορθώσουν» και κατόπιν θα διασφαλίσουν το αδιάβλητο της διαδικασίας. Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία αναφέρει τα εξής:


α) Η ελληνική κυβέρνηση θα ολοκληρώσει μια μελέτη -σε συνεργασία με την τεχνική υποστήριξη- αναφορικά με τα ελάχιστα προσόντα για όλες τις θέσεις των διοικητικών, των αναπληρωματικών διοικητικών και των ειδικών τομεακών γραμματέων… λαμβάνοντας υπόψη τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο 7 του 4369/2016.


Βάσει των αποτελεσμάτων της μελέτης, η κυβέρνηση θα πάρει όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες, μέχρι τον Ιούλιο του 2018.


β) οι διορισμοί 55
θεματικών γενικών διευθυντών θα ολοκληρωθούν έως τον Ιούλιο με τους υπόλοιπους 35 θεματικούς γενικούς διευθυντές και


γ) η πρόσκληση για το σύνολο των διευθυντικών στελεχών θα ξεκινήσει με τους υπόλοιπους 175 μέχρι τον Ιούλιο.


Επιπλέον,


α) τον Οκτώβριο του 2018 θα ολοκληρωθούν οι διορισμοί για όλους τους διευθυντές και


β) η πρόσκληση για όλους τους επικεφαλής τμημάτων θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2018 και οι αρχηγοί των τμημάτων θα διοριστούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.


Η ελληνική κυβέρνηση θα υποβάλει λεπτομερή έκθεση σχετικά με την εφαρμογή των παραπάνω δράσεων έως τον Ιούνιο του 2018.


«Τις τελευταίες μέρες πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του Τύπου (σ.σ. «Φιλελεύθερος»), τι ακριβώς προσπαθείτε να κάνετε στη Δημόσια Διοίκηση. Η διαδικασία που ακολουθείτε δεν συνιστά αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης, όπως έχουμε συμφωνήσει».



Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, με αυτά τα λόγια υποδέχθηκαν χθες οι επικεφαλής των θεσμών την κυρία Ολγα Γεροβασίλη, αλλά και τα κορυφαία στελέχη του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης που κλήθηκαν επειγόντως να δώσουν εξηγήσεις για το όργιο κομματικών παρεμβάσεων και λαθροχειριών, στη διαδικασία επιλογής των νέων «μόνιμων» ειδικών και τομεακών γραμματέων.


Η υπουργός επέμεινε ότι η δική της αρχική προκήρυξη του διαγωνισμού είναι άψογη, ενώ για τις υπόλοιπες -ανα υπουργείο- προκηρύξεις δεν μπορούσε να έχει άποψη και παρέπεμψε στην Επιτροπή Αξιολόγησης του ΑΣΕΠ για το αδιάβλητο της διαδικασίας.


Οι θεσμοί κάλεσαν στο «Hilton» και τους επικεφαλής του ΑΣΕΠ, οι οποίοι εξήγησαν ότι λειτουργούν στο πλαίσιο των προσόντων που απαιτούν οι προκηρύξεις και στο τέλος αποκάλυψαν ότι με τον ρυθμό που κινείται ακόμη και αυτή η διαβλητή διαδικασία θα επιλέγονται μόλις 6 γραμματείς κάθε μήνα!


Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας χρόνος για να γίνει διαλογή βιογραφικών, διασταύρωση και επαλήθευση στοιχείων κάθε βιογραφικού, προτού καταλήξουν σε μια λίστα 3 προτεινομένων γραμματέων, από την οποία θα επιλέγει έναν ο κάθε υπουργός.


Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας, Ντέκλαν Κοστέλο, υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός -σε αντίθεση με άλλες φορές- και εντόπισε δύο σοβαρά προβλήματα στη διαδικασία: Ο τρόπος με τον οποίο συντάχθηκαν οι προκηρύξεις είναι κατάφωρα παράνομος και προφανώς ενισχύει τους κομματικούς «φίλους».


Ιδίου επιπέδου θέσεις απαιτούν -κατά υπουργείο- διαφορετικά τυπικά προσόντα, γεγονός που δημιουργεί υποψίες για φωτογραφικές διατάξεις εξυπηρέτησης «ημετέρων», παραβιάζοντας προφανώς τη συνταγματική αρχή της ισότητας.


Τα προσόντα των υποψηφίων
Ο τρόπος μοριοδότησης είναι προβληματικός.
Η εμπειρία στον δημόσιο τομέα μέχρι 3 χρόνια -συμπτωματικά, όσο κυβερνά η παρούσα κυβέρνηση- μοριοδοτείται πλουσιοπάροχα.
Αντιθέτως, δεν μοριοδοτείται η εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα και η εμπειρία πλέον των τριών ετών στον δημόσιο τομέα, δηλαδή επί προηγουμένων κυβερνήσεων.
Προφανώς η διαδικασία παραβιάζει κάθε αρχή ισότητας και αναλογικότητας και τον στόχο για την «αποπολιτικοποίηση» της δημόσιας διοίκησης.


Από την πλευρά της η κα Γεροβασίλη αντέτεινε ότι η δική της προκήρυξη ήταν άψογη και στη διαδικασία επιλογής υπάρχει έντονος «ανταγωνισμός», αφού για κάθε θέση υπάρχουν ήδη τουλάχιστον 50 υποψηφιότητες.


Οι θεσμοί «συμβούλευσαν» την κυβέρνηση να διορίσει μία ακόμη επιτροπή αξιολόγησης των τυπικών προσόντων στο ΑΣΕΠ, που να κινείται παράλληλα με την πρώτη, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία διαλογής των βιογραφικών και διασταύρωσης των στοιχείων τους.


Στο σημείο αυτό κατεβλήθη μία ακόμη προσπάθεια αλλοίωσης του στόχου αποκομματικοποίησης της δημόσιας διοίκησης από την κυβέρνηση.
Αφού τελικά η διαδικασία θα ξεκινήσει από την αρχή, η κυρία Γεροβασίλη πρότεινε την επιλογή να κάνει ένα νέο διακομματικό όργανο που να διασφαλίζει την αντικειμενικότητα.


Γρήγορα όμως οι θεσμοί αντιλήφθηκαν ότι στο νέο διακομματικό όργανο τον κυρίαρχο ρόλο δεν θα έχει το ΑΣΕΠ αλλά το…
Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, στο οποίο -εντελώς συμπτωματικά προφανώς- από το 2015 επικεφαλής είναι ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η δικηγόρος κυρία Ιφιγένεια Καμτσίδου, σύντροφος του τότε υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Νίκου Παρασκευόπουλου, με τον οποίο έχουν συνάψει και σύμφωνο συμβίωσης…
Προφανώς οι καλά ενημερωμένοι πλέον επικεφαλής των θεσμών απέρριψαν την πρόταση Γεροβασίλη μετά πολλών επαίνων.


Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης παραδέχεται ουσιαστικά ότι το σχέδιο κόπηκε από την τρόικα. «… στο πλαίσιο αυτό έγινε εκτενής συζήτηση και για την προσπάθεια απαξίωσης της διαδικασίας επιλογής των διοικητικών και τομεακών γραμματέων, μέσω σχετικών δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων.


Αποφασίστηκε από κοινού η εκπόνηση μελέτης από ειδικούς εμπειρογνώμονες, προκειμένου να αναλυθούν τεχνικά σημεία της διαδικασίας και να διασφαλιστεί στον απόλυτο βαθμό η επιτυχής ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης.


Συμφωνήθηκε, επίσης, η δημιουργία ενός σύγχρονου, νομοθετικού πλαισίου, για τις Ανεξάρτητες Αρχές, στη βάση των βέλτιστων ευρωπαϊκών πρακτικών».


Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Φιλελεύθερος»


www.lykavitos.gr
http://www.epilekta.com/2018/05/77.html

thumbnailΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!
May 26th 2018, 20:00, by kostas papadopoulos



-



ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !


Διαβάστε καλά.
Ο Ιωάννης Παπαζήσης που έκανε την ανάρτηση σημειώνει:
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ…



-

Οι Rothschilds χτίζουν μια πλωτή πόλη σε λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Τι ξέρουν που δεν γνωρίζουμε;
May 26th 2018, 19:00, by kostas papadopoulos





Οι Rothschilds χτίζουν μια πλωτή πόλη σε λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Τι ξέρουν που δεν γνωρίζουμε;

Ο καθένας ενδιαφέρεται πάντα για ό, τι αφορά
την παγκόσμια ελίτ. Από τις ενέργειές τους και τη συμπεριφορά τους μπορεί να γίνει κατανοητό τι να περιμένει η ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον. Οι ανταλλαγές και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αντιδρούν σε κάθε δράση τους. Ένας από τους εκπροσώπους της παγκόσμιας ελίτ είναι η φυλή των Rothschild.


Έτσι, την άλλη μέρα οι Rothschilds έκαναν μια ενέργεια που σας κάνει να αναρωτιέστε … τι θα μπορούσε να είναι;

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας από την Ιταλία, την Τετάρτη, η εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Rothschild & Co (χρηματοοικονομική εταιρεία χαρτοφυλακίου που ελέγχεται από τα γαλλικά και αγγλικά υποκαταστήματα της οικογένειας Rothschild) υπέγραψε μια πολύ περίεργη σύμβαση με τον Ιταλό σχεδιαστή Pierpaolo Lazzarini.

Γιατί παράξενο;

Το θέμα είναι ότι ο Pierpaolo Lazzarini ανέπτυξε το έργο Wayaland. Αυτό το πλωτό σπίτι με τη μορφή πυραμίδας, που παράγει ενέργεια από ηλιακούς συλλέκτες.



Εδώ είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν από τον ανταποκριτή μας:

«Ο Lazzarini προσπαθεί όλο και περισσότερο να συγκεντρώσει κεφάλαια για την υλοποίηση του έργου του. Και τώρα η Rothschild & Co του έδωσε μια τέτοια ευκαιρία,
αφού διέταξε για λογαριασμό του την κατασκευή μιας ολόκληρης πλωτής πόλης.


Το Wayaland θα αποτελείται από μια ομάδα πυραμιδωτών πλωτών κτιρίων που ονομάζονται Waya και είναι εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική των Μάγια και της Ιαπωνίας. Θα έρθουν σε διάφορα μεγέθη και θα εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, έτσι ώστε κάποια μπορεί να λειτουργήσει σαν σπίτια, ενώ άλλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν θερμοκήπια, ξενοδοχεία, κινηματογράφοι. Η μεγαλύτερη θα ανέλθει σε ύψος μέχρι 30 μ. (98 πόδια), πάνω από τη γραμμή του νερού.

Τα δομοστοιχεία Waya θα κατασκευαστούν από υαλοβάμβακα, ίνες άνθρακα και χάλυβα και θα τοποθετηθούν πάνω σε μεγάλες πλωτές πλατφόρμες με υπόγεια κατάλληλα για χρήση σαν προαιρετικά υποβρύχια υπνοδωμάτια. Οι κατασκευές θα μετακινούνται με κινητήρες και θα περιλαμβάνουν μια μικρή μαρίνα για σκάφη και άλλα σκάφη για να αγκυροβολήσουν. Το καθένα θα δέχεται ηλεκτρική ενέργεια από συστοιχίες ηλιακών συλλεκτών οροφής και υδραυλικούς στροβίλους.

Η μικρότερη μονάδα Waya θα χρειαστεί 350.000 ευρώ (περίπου 422.600 δολάρια ΗΠΑ).



Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το ποσό αυτής της σύμβασης υπερβαίνει
τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Ο αριθμός και το μέγεθος των ενοτήτων που ζητήθηκαν δεν είναι γνωστά. Εκεί όπου θα κατασκευάζεται και θα επιπλέει αυτό το Wayaland, κρατείται επίσης μυστικό. Αλλά ήδη τώρα ονομάζεται η μελλοντική πλωτή πόλη των Rothschilds.

Και το πιο σημαντικό, όλα θα κατασκευαστούν για κατάσταση έκτακτης ανάγκης.»

Και τώρα έχουμε μια ερώτηση … Γιατί μια τέτοια διάσημη οικογένεια αποφάσισε να χτίσει μια πόλη για τον εαυτό της στο νερό; Γιατί μια τέτοια επείγουσα βιασύνη; Τι ξέρουν που δεν γνωρίζουμε;

http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2018/05/the-rothschilds-are-building-a-floating-city-in-emergency-mode-what-do-they-know-that-we-do-not-2490931.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Ρομποτικό στρατό ετοιμάζει ο Ερντογάν
May 26th 2018, 18:00, by kostas papadopoulos





Ρομποτικό στρατό κυρίως για αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στήνει η Τουρκία και προς το σκοπό αυτό δημιούργησε »δεξαμενή εγκεφάλων» στο υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας, ενώ ο πρωτος στόχος είναι η, με κάθε τρόπο, πρόσβαση και απόκτηση σχετικής τεχνολογίας από προηγμένες στον τομέα αυτό βιομηχανίες.



Το σχετικό πρόγραμμα «στρατιώτες- ρομπότ» (Robot Soldier Project) ξεκίνησε την δημόσια φάση του τον περασμένο Μάρτιο με πρόσκληση του Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας τηςΤουρκίας (SSM) προς τα πανεπιστήμια και την ιδιωτική πρωτοβουλία να συνεργασθούν στη εξέλιξη της νέας »ρομποτικής βιομηχανίας» που έχει ως επιχειρησιακό στρατιωτικό στόχο, την μείωση της απώλειας των στρατιωτών σε αποστολές των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων ιδιαίτερα κατά «τρομοκρατικών στοιχείων» στην ξηρά – για δε την Τουρκία «τρομοκρατικά στοιχεία» είναι και κάθε τι που σχετίζεται με Κουρδους του ΡΚΚ και το κίνημα του ιμάμη Γκιουλέν.


Ο Τούρκος υπουργός Επιστημών και Τεχνολογίας Faruk Ozlu, σε μια συνάντηση για την προοπτική αναληψης έργου στρατιωτών από ρομπότ έχει πει νωρίτερα:
«Οι μέρες κατά τις οποίες τα στρατεύματα με ρομπότ θα χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε αμυντικές υπηρεσίες, που είναι ένα από τα πιο κρίσιμα καθήκοντα του στρατού, δεν είναι πολύ μακριά. Η ψηφιοποίηση όλων δεν είναι μια διαδικασία που μπορείτε να αντισταθείτε. Πρέπει να συμβεί αυτό.

Χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα κ.α. εργάζονται συνεχώς στη στρατιωτική τεχνολογία των ρομπότ. Αναφέρεται ότι ο αμερικανικός στρατός στοχεύει να στρατολογήσει πολλούς στρατιώτες-ρομπότ, όπως και υποζύγια, στον τομέα της μάχης μετά το 2025. Στη Ρωσία, το ρομπότ «Fedor» έχει και στα δύο χέρια την ικανότητα να χρησιμοποιεί όπλα.



Καμπάνια στρατολόγησης

Το SSM, λοιπόν έκανε δημόσια καμπάνια προσέλκυσης μέσω αφισών που ανάρτησε ευρέως, είχε ωστόσο εφαρμόσει και ένα άλλο σκέλος »στρατολόγησης» Τούρκων που δουλεύουν στο εξωτερικό με κατ ιδίαν επαφές σε επιστημονικά συνέδρια, τεχνολογικές ημερίδες, εκθέσεις κ.α. που όπως κυκλοφορεί σε ακαδημαϊκούς και κύκλους της σχετική αγοράς αποδίδει. Η Αγκυρα δελεάζει ειδικούς με την προβολή του επιχειρηματος ανάπτυξης «εγχώριας αμυντικής τεχνολογίας» και η χρηματοδότητση από πολλές πηγές.



Προς το σκοπό αυτό η Αγκυρα δίνει βημα και σε τουρκογενείς ή τουρκοσπουδαγμένους ειδικούς να προβαλουν τον τομέα της »ρομποτικής» και των αυτοματισμών. Για παράδειγμα τις ημερες που κορυφωνόταν η καμπάνια που προαναφέραμε, βρισκόταν στην Τουρκία ο δρ Tolga Kurtoğlu, CEO της μεγάλης αμερικανικής εταιρίας Xerox PARC,
που έχει σπουδάσει και στο Πολυτεχνειο Αγκύρας.

Ο Tolga Kurtoglu, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, μίλησε για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η εταιρία του για την αμυντική βιομηχανία, τον ενεργειακό τομέα, τον τομέα των μεταφορών και τον τομέα της μεταποίησης. Ο Δρ Tolga Kurtoglu, ειπε ακόμα ότι σε συνεργασίες με αξιόπιστους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στην Τουρκία, εταιρίες όπως η δική του, είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουν τις ανάγκες υψηλής τεχνολογίας της Τουρκίας.


Η εταιρια αυτή διεξάγει στρατηγικά έργα στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και τους τομείς της προσωπικής ασφάλειας. «Η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση και η εικονική πραγματικότητα έχουν πολλές δυνατότητες. Νομίζω ότι αυτές οι τεχνολογίες θα επηρεάσουν τον κόσμο σε ένα σημαντικό ποσό μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Με την ανάπτυξη μηχανών μάθησης ειδικότερα, τα ρομπότ θα κάνουν πολλή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι στο εγγύς μέλλον» είπε.

Το τουρκικό project

Ενας επικεφαλής Τουρκικής εταιρίας, ο Özgür Akın της AKINSOFT σχετικά με το »Robot Soldier Project» ειπε ότι διεξάγει εργασιες έρευνας και ανάπτυξης επί 9 χρόνια σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης, μηχανικής και ηλεκτρονικών.

«Παράγουμε επίσης», είπε, «υψηλής τεχνολογίας στη βιομηχανία λογισμικού. Με τις γνώσεις και την εμπειρία μας θα είμαστε έτοιμοι γι 'αυτό (…) Οι κινητήρες, το λογισμικό υπάρχουν όλα. Έχουμε παράγει έως και 30 πρωτότυπα μέχρι σήμερα».

Αναφέρθηκε στην «σειρά Akinci» ανθρωποειδών ρομπότ που μπορούν, όπως ειπε, να περπατούν και να κινούνται με 5 αισθήσεις. Ακόμα αναφέρθηκε και σε δυνατότητες ανάπτυξης προγραμμάτων ρομποτικών «τετράποδων» για μεταφορές.

Ανέφερε ότι τα προϊόντα τους ειναι ειρηνικής χρήσης, αλλά μπορούν να προσαρμοστούν και να φέρουν όπλα, αν αναπτυχθούν «Είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε για κάθε είδους συνεργασίες και ναεξυπηρετήσουμε όλα τα είδη των έργων σε σύντομο χρονικό διάστημα από το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας.



Η μεγαλομανία του «Σουλτάνου»

Πρέπει να ξέρουμε βέβαια ότι πολλά από όλα αυτά τα σχέδια είναι «ωθούμενα» από το συστημα του Ερντογαν για να καλύπτουν είτε την μεγαλομανία του είτε για να λειτουργούν ως «προπαγανδιστικός μηχανισμός» προς χώρες της Ασίας και της Αφρικής, όπου θέλει να εμφανίζεται ως πολύ μεγάλη χώρα.

Από την άλλη δεν μπορεί να παραβλεφθεί ότι προωθεί την εγχώρια αμυντική παραγωγή, είτε με αυτοδύναμες προσπάθειες είτε με διεθνείς συνέργειες (που τις εμφανίζει φυσικά ως αμιγώς τουρκικές).

Πηγή:onalert.gr

thumbnailΗ διαφήμιση με τον μικρό μουσουλμάνο που συναντά Μέρκελ, Τραμπ και Πούτιν (βίντεο)
May 26th 2018, 17:00, by kostas papadopoulos





Η διαφήμιση με τον μικρό μουσουλμάνο που συναντά Μέρκελ, Τραμπ και Πούτιν (βίντεο)

Πρωταγωνιστεί ένας ανήλικος μουσουλμάνος και συνομιλεί με τους ηγέτες κρατών (ton Ντόναλντ Τραμπ, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Τζάστιν Τριντό και τον Αντόνιο Γκουτέρες) ζητώντας τους να σταματήσουν την κρίση στον αραβικό κόσμο.



Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει πολλά πολιτικά μηνύματα καθώς γίνεται αναφορά και στην Ιερουσαλήμ, η οποία αποκαλείται πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.

Στο πρώτο πλάνο της διαφήμισης το νεαρό αγορι μπαίνει στον Λευκό Οίκο, μιλά στον Ντόναλντ Τραμπ και του ευχεται «χαρούμενο Ραμαζάνι» παράλληλα τον προσκαλει να φάνε ιφταρ και του ζητά, αν μπορεί, να βρει το σπίτι του κάτω από τα συντρίμμια.



Στη συνέχεια το πλάνο δείχνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κάθεται σε ένα τραπέζι και ο μικρός μουσουλμάνος του διηγείται τραγουδώντας πως έχασε την οικογένειά του στον πόλεμο. Στη συνέχεια τον πιάνει από το χέρι και το πλάνο μεταφέρεται στη Μεσόγειο και στις βάρκες με τις οποιες στοιβάζονταν οι Σύριοι προκειμένου να σωθούν από τον πόλεμο. Στην ακτη συναντά την Μέρκελ και τον Τριντό που υποδέχονται πρόσφυγες στην ακροθαλασσιά.

Το αγόρι στη συνέχεια συναντά τον Κιμ Γιονγκ Ουν του λέει δακρυσμένο πως τα βραδιά δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί
ακούει τις βόμβες και τα παιχνίδια του αιμορραγούν. Στο σημείο αυτό το πλάνο δείχνει τον Βοτρεοκορεατη ηγέτη να δακρύζει και να σκύβει το κεφάλι.


Ο μικρός μουσουλμάνος λέει στη συνέχεια πως το ιφταρ τους, το γεύμα τους δηλαδή, θα γίνει στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα της Παλαιστινης. Στη συνέχεια ο μικρος απελευθερώνει από τις φυλακές ένα κοριτσάκι που μοιάζει με την Αχέντ Ταμίμι, την νεαρή Παλαιστίνια που βρίσκεται σε ισραηλινές φυλακές.

Μέσα σε μια εβδομάδα το βίντεο συγκέντρωσε 6,5 εκατ views στο YouTube.

Για την ιστορία, δεν πρόκειται για τη πρώτη διαφήμιση της εταιρείας τηλεφωνίας Zain.

Στην αρχή των περυσινών εορτασμών για το Ραμαζάνι, κυκλοφόρησε διαφήμιση στην οποία ζητούσε από τους μουσουλμάνους να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους ειρηνικά, όχι με πόλεμο, στέλνοντας μήνυμα κατά της τρομοκρατίας.

Με 47 εκατομμύρια χρήστες, σε Μέση Ανατολή και Νότια Αμερική, η Zain είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεφωνίας παγκοσμίως.

timelink
https://hellas-now.com/i-diafimisi-me-ton-mikro-moysoylmano-poy-synanta-merkel-tramp-kai-poytin-vinteo/

Ετοιμάζονται νέα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας στις 6 Ιουνίου
May 26th 2018, 16:00, by kostas papadopoulos





Ετοιμάζονται νέα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα.. για να την Μακεδονία μας!


Με αφορμή τις κινήσεις της κυβέρνησης και την διαφαινόμενη πρόθεση εκχώρησης του ονόματος και των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προετοιμάζει νέες κινητοποιήσεις.


Τα μέλη της Επιτροπής, που συστάθηκε από τα συντονιστικά όργανα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη προχωρήσει σε σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οπως δηλώνουν τους έχουν ζητήσει «να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας».

Εντός των επόμενων ημερών η Επιτροπή Αγώνα, σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις,
θα ανακοινώσει τη διοργάνωση παράλληλων συγκεντρώσεων σε πόλεις της Ελλάδας, εκτός των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πόλεις την 6η Ιουνίου στις 19:30.

«Μέσω των συγκεντρώσεων αυτών η Επιτροπή Αγώνα θα επιδιώξει να υπενθυμίσει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους» αναφέρει
η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και ξεκαθαρίζει προς την ελληνική κυβέρνηση ότι καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά».
https://hellas-now.com/etoimazontai-nea-syllalitiria-se-oli-ti-chora-gia-tin-yperaspisi-tis-makedonias-stis-6-ioynioy/

Αρχηγός Ισραηλινής αστυνομίας: Προετοιμαζόμαστε για την έλευση του Μεσσία
May 26th 2018, 15:00, by kostas papadopoulos




Ο Αρχηγός της Ισραηλινής Αστυνομίας, Roni Alsheikh, ανακοίνωσε, κατά την διάρκεια Εβραϊκής τελετής στο πλαίσιο της Χανούκα, πως το προσωπικό του Τμήματος Επιβολής του Νόμου, προετοιμάζεται για την έλευση του Μεσσία.


«Όταν έρθει ο Μεσσίας, όλοι θα θέλουν να τον προσεγγίσουν και θα δημιουργηθεί συνωστισμός γύρω του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ευτυχία και υπηρεσία στον Γιαχβέ θα μας φέρουν (όλους) ακόμα πιο κοντά. Σύντομα —Γιαχβέ θέλοντος— θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες για την επιχείρηση ασφαλείας σχετικά με την έλευση του Μεσσία», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Βλέπουμε πως
η άφιξη του παγκόσμιου ηγέτη της Νέας Τάξης, σύμφωνα τουλάχιστον με τις επίσημες Αρχές του Ισραήλ, δείχνει να πλησιάζει, ίσως και μέσα στο 2017.

antexeistinalitheia.gr
https://katohika.gr/diethni/archigos-israilinis-astynomias-proetoimazomaste-gia-tin-elefsi-tou-messia/

Για σένα που έκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο
May 26th 2018, 14:00, by kostas papadopoulos






Για σένα λοιπόν που έκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο. Για σένα που κατάπιες όλη τη δυστυχία σου και αυτή μη έχοντας να ξεσπάσει πουθενά, επιτέθηκε στον ίδιο τον οργανισμό που την "φιλοξενούσε".



Σκέφτομαι πάνω από ένα μήνα να αγγίξω αυτό το θέμα. Είναι ευαίσθητο. Είναι σοβαρό.Είναι όσα δεν μπορείς να περιγράψεις μέσα σε 10 γραμμές.


Αρχικά να σου πω πως οι λόγοι που ένας άνθρωπος εμφανίζει αυτοάνοσο νόσημα μπορεί να είναι πολλοί. Δεν θα σταθώ στα ιατρικά κομμάτια του θέματος καθώς δεν είμαι γιατρός.

Ζώντας από πολύ κοντά ανθρώπους που έχουν αυτοάνοσο νόσημα έμαθα να τους σέβομαι, λίγο παραπάνω απ' όλους τους άλλους, να τους εκτιμώ και να τους θαυμάζω καθημερινά.

Για σένα λοιπόν που έκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο.

Για σένα που κατάπιες όλη τη δυστυχία σου και αυτή μη έχοντας να ξεσπάσει πουθενά, επιτέθηκε στον ίδιο τον οργανισμό που την "φιλοξενούσε".

Για σένα που ξύπνησες ένα πρωί και είδες τα χέρια σου πιο άσπρα από τη λεύκη.


Για σένα που ενώ πήγες στη δουλειά σου κανονικά, ξαφνικά θόλωσαν τα μάτια σου και η σκλήρυσνη κατα πλάκας θα είναι μόνιμη σύντροφός σου στα δύσκολα.

Για σένα που βγήκες μία βόλτα και η δύσπνοια σου "έκοψε" τα πόδια, το άσθμα δεν έκανε πλάκα και από εκείνη τη στιγμή δεν πας ούτε στο διπλανό δωμάτιο χωρίς την εισπνοή σου.

Για σένα που κοιτάχτηκες στον καθρέφτη, είδες μια κοκκινίλα στα μάγουλα και ο λύκος θα σου γρυλίζει κάθε μέρα για να σου δείξει την παρουσία του.

Για σένα που ο οργανισμός σου δεν άντεξε και σου επιτέθηκε.

Για σένα που στο μόνο που έχεις φταίξει, είναι που δεν γύρισες πίσω όση "σαπίλα" δέχτηκες και τελικά θα πρέπει να μάθεις να ζεις με τις επιπτώσεις αυτές.

Για σένα που δεν σε λυπάμαι γιατί με έμαθες μόνο να σε θαυμάζω.

Γράφω και γεμίζει η καρδιά μου συναισθήματα.

Αν με διαβάζεις, τα μόνα που θέλω να σου πω είναι ένα μεγάλο
"Μπράβο που με δίδαξες να παλεύω" κι ένα "Συνέχισε να προσπαθείς". Ίσως κλήθηκες να κάνεις το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου, ίσως να νιώθεις πως οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάς, ίσως να σκέφτεσαι "γιατί σε μένα". Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έφταιξες σε τίποτα.

Αν είσαι απόλυτα υγιείς και διαβάζεις αυτό το άρθρο να θυμάσαι πως και σήμερα έχεις μια ευκαιρία να ζήσεις καλά. Εκμεταλλεύσου την!

Ανδριάνα Παπάζογλου

epaggelmagynaika.gr
https://katohika.gr/autognosia/gia-sena-pou-ekanes-ti-stenachoria-sou-aftoanoso/

thumbnailΞεσηκωμός στην Κρήτη για την Ατζέντα 2030: Μας αρπάζουν το νερό και τον πλούτο μας
May 26th 2018, 13:00, by kostas papadopoulos






Τι λένε για τις ανεμογεννήτριες

Ξεσηκωμός στην Κρήτη με την Ατζέντα 2030 και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειάς της να μπαίνουν στο στόχαστρο!



Με μία σκληρή ανακοίνωση το Συντονιστικό Ρεθύμνου στρέφεται κατά των ΒΑΠΕ (Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) ενώ γίνεται αρνητική αναφορά στην διοργάνωση εκδήλωσης για τις ΑΠΕ στο Ρέθυμνο παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη.

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται, στο «όνομα» του περιβάλλοντος, παραδίδεται σε ξένα χέρια ο έλεγχος των ενεργειακών πόρων της περιοχής!

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Είναι πράγματι εξοργιστικό, αυτοί που συντελούν στο ξεπούλημα των υποδομών της χώρας να διοργανώνουν κάθε λίγο και λιγάκι ενημερωτικές ημερίδες για το λαμπρό "ενεργειακό μέλλον" που μας περιμένει αφού θα έχουμε παραδώσει τον έλεγχο των ενεργειακών μας πόρων στην διεθνή μαφία των εταιρειών ενέργειας και στους ντόπιους συνεργάτες τους!

(…)

«Δώσαν τα βουνά στις αιολικές εταιρείες για να μειωθούν υποτίθεται οι ρύποι από την καύση πετρελαίου.
"Ανακαλύπτουν" στην συνέχεια ότι το ασταθές και τυχαίο ρεύμα που παράγουν οι ανεμογεννήτριες έχει μηδαμινή συμμετοχή στην ηλεκτροδότηση. Τότε, αποφασίζουν να ξεκοιλιάσουν τα βουνά για να κατασκευάσουν αντλησιοταμιευτήρες παίρνοντας τα νερά μας για να "αποθηκεύουν" την ενέργεια. Έπειτα, κάνουν την θάλασσα οικόπεδα και τα πουλάνε στις πετρελαϊκές εταιρείες ενώ υποτίθεται ότι βουνά, νερά, βλάστηση και πουλιά θυσιάστηκαν για να μειωθεί η χρήση του πετρελαίου. Τέλος, πουλάνε τα λιγνιτωρυχεία και τα εργοστάσια της ΔΕΗ που αποδεικνύονται "φιλέτα" για τους επενδυτές ενώ, όσο ανήκαν στη ΔΕΗ ήσαν επικίνδυνα για το περιβάλλον και έπρεπε να κλείσουν»!

«Συμμετέχουν σε ενεργειακούς σχεδιασμούς εγκληματικούς για το περιβάλλον και την πραγματική οικονομία, σε βάρος και ερήμην της κοινωνίας, σε βάρος των πραγματικών αναγκών και των παραγωγικών δυνατοτήτων κάθε τόπου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση!

Αυτή είναι η Ατζέντα 2030 με τις «ανανεώσιμες πηγές ενέργειάς» της!

Διαβάστε με προσοχή ολόκληρη την ανακοίνωση των Κρητών για την «πράσινη βιωσιμότητα» που προωθούν σε όλη την χώρα!

Είναι πράγματι εξοργιστικό, αυτοί που συντελούν στο ξεπούλημα των υποδομών της χώρας να διοργανώνουν κάθε λίγο και λιγάκι ενημερωτικές ημερίδες για το λαμπρό
"ενεργειακό μέλλον" που μας περιμένει αφού θα έχουμε παραδώσει τον έλεγχο των ενεργειακών μας πόρων στην διεθνή μαφία των εταιρειών ενέργειας και στους ντόπιους συνεργάτες τους!

Την Παρασκευή λοιπόν, ο "περιοδεύων θίασος για το μέλλον της ενέργειας" έρχεται για μια παράσταση στο Ρέθυμνο!

Η σύνθεση των μελών του είναι σχεδόν πάντα ίδια με μικρές παραλλαγές ανάλογα με τους τοπικούς διοργανωτές των ημερίδων. Στόχος η χυδαία προπαγάνδιση ενός αναπτυξιακού μοντέλου που όπου εφαρμόστηκε έφερε ακόμα μεγαλύτερες ανισότητες και τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή.

Στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, εκτός από τους γνωστούς υπέρ των ΒΑΠΕ τοπικούς και περιφερειακούς παράγοντες, θα μιλήσει ο υπουργός καταστροφής του Περιβάλλοντος με πρόσχημα την ανάπτυξη της Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και ο πρόεδρος της ΡΑΕ Νικος Μπουλαξής.

Κύριο θέμα οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, οι θερμικές μονάδες και οι Ενεργειακές Κοινότητες.

Διατρέχοντας ωστόσο τις ωραίες γενικολογίες στο Δελτίο Τύπου, η ουσία βρίσκεται στην τελευταία πρόταση όπου: η "υλοποίηση της στρατηγικής για τη βιώσιμη ανάπτυξη καθιστά την Κρήτη ενεργειακό κόμβο".

Και ο πλέον ανυποψίαστος καταλαβαίνει πώς συνδέεται το μέλλον της ενέργειας με το μέλλον που επιφυλάσσουν για την Κρήτη.
Βουνά γεμάτα ανεμογεννήτριες, αντλησιοταμιευτήρες, δίκτυα υψηλής τάσης να διατρέχουν το νησί ζωσμένο με καλώδια διασύνδεσης και αγωγούς αερίου, περικυκλωμένο από θαλάσσης με πλατφόρμες έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων!

Δώσαν τα βουνά στις αιολικές εταιρείες για να μειωθούν υποτίθεται οι ρύποι από την καύση πετρελαίου. "Ανακαλύπτουν" στη συνέχεια ότι το ασταθές και τυχαίο ρεύμα που παράγουν οι ανεμογεννήτριες έχει μηδαμινή συμμετοχή στην ηλεκτροδότηση. Τότε, αποφασίζουν να ξεκοιλιάσουν τα βουνά για να κατασκευάσουν αντλησιοταμιευτήρες παίρνοντας τα νερά μας για να "αποθηκεύουν" την ενέργεια. Έπειτα, κάνουν την θάλασσα οικόπεδα και τα πουλάνε στις πετρελαϊκές εταιρείες ενώ υποτίθεται ότι βουνά, νερά, βλάστηση και πουλιά θυσιάστηκαν για να μειωθεί η χρήση του πετρελαίου. Τέλος, πουλάνε τα λιγνιτωρυχεία και τα εργοστάσια της ΔΕΗ που αποδεικνύονται "φιλέτα" για τους επενδυτές ενώ, όσο ανήκαν στη ΔΕΗ ήσαν επικίνδυνα για το περιβάλλον και έπρεπε να κλείσουν!
Κάποιοι όμως ήξεραν. Το 2014, σε άρθρο του με τίτλο "Η αλήθεια για το μέλλον της αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος" ο τότε πρόεδρος της ΡΑΕ, Ν. Βασιλάκος έγραφε: "Καθώς η δημιουργία ενός ενιαίου μοντέλου αγοράς στην Ευρώπη προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς … η ΔΕΗ πρέπει να παύσει να έχει την αποκλειστική πρόσβαση και εκμετάλλευση των φθηνών εγχώριων ενεργειακών πόρων (λιγνίτες – νερά)"… "ώστε να είναι δυνατή η ανάπτυξη "βιώσιμων συνθηκών ανταγωνισμού".

Σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΕ, η "βιωσιμότητα" αφορά τις μεγάλες ενεργειακές εταιρείες, κι όχι την κοινωνία που προσπαθούν να την παγιδέψουν και να την εξαπατήσουν για άλλη μια φορά με το τυράκι των "ενεργειακών κοινοτήτων", των "ενεργειακών συνεταιρισμών" ή όπως αλλιώς ορίζεται να βγάλουμε τα μάτια με τα ίδια μας τα χέρια, στο πλαίσιο της ενωμένης ευρωπαϊκής αγοράς ενέργειας. Θύματα της κερδοσκοπίας στις τιμές του ρεύματος και ταυτόχρονα συνένοχοι στην εξάπλωση της ενεργειακής φτώχειας.
Όσο για την "περιβαλλοντική προστασία", μόνο ως δείγμα απροκάλυπτης κοροϊδίας και κυνισμού θα μπορούσε να θεωρηθεί, όταν το μέλλον ενός τόπου κρίνεται με μέτρο τα συμφέροντα των αγορών.

Σήμερα, σε ολόκληρη τη χώρα οι τοπικές κοινωνίες ξεσηκώνονται κατά της εγκατάστασης αιολικών. Από τα Άγραφα, το Βέρμιο, την Σαμοθράκη μέχρι την Κάρυστο, τις Κυκλάδες, την Μάνη και την Κρήτη που οι κάτοικοί της εδώ και χρόνια αγωνίζονται για ελεύθερα βουνά χωρίς αιολικά.

Κι ωστόσο, μια δράκα ζηλωτών της "πάση θυσία" ανάπτυξης της αγοράς ενέργειας και της προσαρμογής στους κανόνες της ενεργειακής ένωσης, ξεπουλάνε τα πάντα, προφανώς όχι για καλό του τόπου όπως διατείνονται. Συμμετέχουν σε ενεργειακούς σχεδιασμούς εγκληματικούς για το περιβάλλον και την πραγματική οικονομία, σε βάρος και ερήμην της κοινωνίας, σε βάρος των πραγματικών αναγκών και των παραγωγικών δυνατοτήτων κάθε τόπου.

Ας λάβουν όμως σοβαρά υπόψη: Έχει και του λαού η υπομονή τα όριά της. Τα σχέδιά τους θα μείνουν στα χαρτιά!

el.gr

thumbnailΗ ιδιωτικοποίηση του νερού και οι συνέπειες της ο κοσμος ξεσηκώνεται Καναδάς Οντάριο
May 26th 2018, 11:30, by kostas papadopoulos




Η ιδιωτικοποίηση του νερού και οι συνέπειες της ο κοσμος ξεσηκώνεται Καναδάς Οντάριο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΘΡΙΛΕΡ με στέλεχος του υπ. Οικονομικών που εγκατέλειψε εσπευσμένα την Ελλάδα
May 26th 2018, 09:30, by kostas papadopoulos




Aυτόπτης μάρτυρας μιας ανατριχιαστικής ιστορίας.


Αθήνα,
Απρίλιος 2018.


-Aεροδρόμιο…,

είπε στον οδηγό του ταξί η γυναίκα γύρω στα 45.

Γράφει ο Ian Ford

Ο ταξιτζής ξεκίνησε με κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Στη διαδρομή η επιβάτης και ο ταξιτζής έπιασαν κουβέντα. Εκείνη βρισκόταν σε μια υπερένταση ανακούφισης αλλά και απογοήτευσης. Τα συναισθήματα μπερδεύονταν διαρκώς. Ηταν υπάλληλος του υπ. Οικονομικών. Υψηλόβαθμο στέλεχος, από εκείνα που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

.Που ταξιδεύετε;

Την ρώτησε ο ταξιτζής.

Αμερική.
Δεν ταξιδεύω απλά, φεύγω…

.Μα επειδή μου είπατε ότι είστε υπάλληλος του υπ. Οικονομικών σκέφτηκα ότι είναι μια καλή δουλειά που δεν θα την παρατούσε κανείς εύκολα.

-Φεύγω. Τα πούλησα όλα. Οτι είχα και δεν είχα στην Ελλάδα. Δεν μπορείτε να φαντασθείτε τι έρχεται…Τι πρόκειται να συμβεί…

Στην συνέχεια εκείνη βυθίσθηκε στη σιωπή. Μια σιωπή που τρόμαξε τον ταξιτζή ακόμη περισσότερο και από τα λόγια της.

Οταν ξαναμίλησε:

-Eίδα διαβαθμισμένα έγγραφα. Τρόμαξα. Δεν χωράει ο νους του ανθρώπου με αυτά που πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα. Εάν έχετε οικογένεια και μπορείτε πάρτε την και φύγετε από δω…Ερχονται πολύ κακά πράγματα…

Ο ταξιτζής
αισθάνθηκε τα πόδια του να κόβονται. Ηταν νέος άνθρωπος και εκτός από το ταξί δούλευε και σαν προγραμματιστής.

Κι εκείνη έδειχνε πολύ σοβαρή και σίγουρη για όσα υποστήριζε…

-Ερχονται πολύ κακά πράγματα σ΄αυτή τη χώρα. Πάρε την οικογένειά σου και φύγε. Οσο πιο σύντομα μπορείς…

kourdistoportocali.com

makeleio.gr
https://katohika.gr/ellada/thriler-me-stelechos-tou-yp-oikonomikon-pou-egkateleipse-espefsmena-tin-ellada/

thumbnailΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
May 26th 2018, 07:30, by kostas papadopoulos




Η βία δεν ήταν λύση ποτέ.

Βγήκαμε στις πλατείες, μηδέν αποτέλεσμα.



Κάναμε απεργίες, μας έπνιξαν στα χημικά και στο ξύλο.

Κι αφού δεν ήμασταν άξιοι για επ – αναστάσεις
Τολμήσαμε και το απονενοημένο!

Αυτό που δεν είχαμε καν διανοηθεί ποτέ!
Πρώτη φορά αριστερά!

Και πήγαμε εντελώς κατά διαβόλου.
Τώρα που αρχίζει και μυρίζει ΕΚΛΟΓΕΣ το πράγμα έχουμε μία και μοναδική λύση.
Τα εξηγώ όλα εδώ.

Σας τα είχα εξηγήσει και από τον Αύγουστο του 2015.
Σεις όμως είχατε διαφορετική άποψη και μας σώσατε
ένα μήνα αργότερα.. Τώρα πιστεύω να το εμπεδώσετε πλήρως.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!!!

Δημήτριος Μαντές
24/05/2018

Υ.Γ : Θα πρέπει να το ακούσουν όλοι οι Έλληνες αυτό τώρα!
Παρακαλώ κοινοποιήστε το.
Αξίζει τον κόπο, διότι τα παθήματα αν δεν γίνονται μαθήματα
δεν θα ορθοποδήσουμε ποτέ ως Χώρα και ως Λαός.https://katohika.gr/ellada/kai-tora-ti-kanoume-i-televtaia-elpida-ton-ellinon/

thumbnailΠΡΟΣΤΙΜΟ 50.000€ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΣΙΟΥΦΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΩΝ !!!
May 26th 2018, 05:47, by kostas papadopoulos


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 41/2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλλε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στη δικηγορική εταιρεία «Σιούφα και Συνεργάτες» η οποία λειτουργεί και ως εισπρακτική εταιρεία, λόγω παράνομης χρήσης καμερών.





Η δικηγορική-εισπρακτική εταιρεία «Σιούφα και Συνεργάτες» είναι των δυο παιδιών του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, του Γιώργου και του Μάριου.

Η δικηγορική-εισπρακτική
εταιρεία των παιδιών του πρώην πρόεδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, απασχόλησε την Αρχή μετά από καταγγελία που της διαβιβάσθηκε από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίαςτου υπουργείου Εργασίας, σχετικά με λειτουργία συστήματος βιντεοεπιτήρησης στις εγκαταστάσεις της.

Η Αρχή πραγματοποίησε επιτόπιο αιφνίδιο έλεγχο στα γραφεία της εταιρείας. Στη συνέχεια εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 41/2018 απόφαση της Αρχής υπό τον αναπληρωτή πρόεδρο της, Γεώργιο Μπατζαλέξη και με εισηγητή τον Παναγιώτη Ροντογιάννη, όπου και επιβλήθηκε πρόστιμο των 50.000 ευρώ στην εταιρεία «Σιούφα και Συνεργάτες» για παραβίαση του νόμου περί προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997).

Σύμφωνα με το πόρισµα ελέγχου που συνέταξε η Αρχή:

1) Το σύστημα βιντεοεπιτήρησης δεν περιορίζεται σε χώρους εισόδου και εξόδου ή στο ταμείο, αλλά καλύπτει επιπλέον χώρους εργασίας όπου κινούνται σχεδόν αποκλειστικά εργαζόμενοι.
Οι συγκεκριμένοι χώροι εργασίας περιλαμβάνουν θέσεις εργασίας, τόσο τύπου εργαζόμενου σε τηλεφωνικό κέντρο, όσο και εργαζόμενων σε τυπικό χώρο γραφείου ενιαίου χώρου.


2) Το σύστημα βιντεοεπιτήρησης λαμβάνει εικόνα από τη δημόσια οδό, τα πεζοδρόμια, απέναντι κτίρια και την απέναντι κάθετη οδό, εξωτερικά της κεντρικής εισόδου της εγκατάστασης του υπευθύνου, χωρίς η λήψη να περιορίζεται σε χώρο κοντά στην είσοδο.

3) Ο υπεύθυνος επεξεργασίας έχει αναρτήσει ενημερωτικές πινακίδες αλλά μόνο στον εσωτερικό του χώρου.

4) Ο υπεύθυνος επεξεργασίας καθυστέρησε να γνωστοποιήσει τη λειτουργία του συστήματος βιντεοεπιτήρησης στην Αρχή.

Το σκεπτικό της απόφασης

Από την Αρχή απερρίφθησαν οι ισχυρισμοί της δικηγορικής εταιρείας και σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης «τα σημεία εγκατάστασης των καμερών και ο τρόπος λήψης των δεδομένων πρέπει να προσδιορίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε τα δεδομένα που συλλέγονται να μην είναι περισσότερα από όσα είναι απολύτως αναγκαία για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας και να μη θίγονται τα θεμελιώδη δικαιώματα των προσώπων που ευρίσκονται στο χώρο που επιτηρείται
και ιδίως να μην παραβιάζεται αυτό το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως νόμιμη προσδοκία ορισμένου βαθμού προστασίας της ιδιωτικής ζωής σε συγκεκριμένο χώρο».

Ακόμη, αναφέρει η Αρχή, «σύμφωνα με το άρθρο 7 της υπ΄ αριθμ. 1/2011 Ευρωπαϊκής οδηγίας, το σύστημαδεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την επιτήρηση των εργαζομένων εντός των χώρων εργασίας, εκτός από ειδικές εξαιρετικές περιπτώσεις όπου αυτό δικαιολογείται από τη φύση και τις συνθήκες εργασίας και είναι απαραίτητο για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων ή την προστασία κρίσιμων χώρων εργασίας (π.χ. στρατιωτικά εργοστάσια, Τράπεζες, εγκαταστάσεις υψηλού κινδύνου)».

Τέλος, αναφέρει η Αρχή ότι «πριν ένα πρόσωπο εισέλθει στην εμβέλεια του συστήματος βιντεοεπιτήρησης, ο υπεύθυνος επεξεργασίας οφείλει να το ενημερώνει, με τρόπο εμφανή και κατανοητό, ότι πρόκειται να εισέλθει σε χώρο που βιντεοσκοπείται».







πηγη: read-it.gr

Πολιτικός ξεσπά και τα λέει εξω απο τα δόντια για την απάτη των τραπεζών και του πολιτισμού της χέστρας
May 25th 2018, 11:30, by kostas papadopoulos





Πολιτικός ξεσπά και τα λέει εξω απο τα δόντια για την απάτη των τραπεζών και του πολιτισμού της χέτσρας


ΦΘΟΡΙΟ – Μέσον προστασίας ἀπό τήν τερηδόνα ἤ ἐλέγχου τῆς ἀνθρωπίνης συμπεριφορᾶς;
May 25th 2018, 09:30, by kostas papadopoulos




τοῦ Ἄγγελου Κ. Βασιλειάδη (Χημικοῦ Μηχανικοῦ)

«Πὲς ἕνα ψέμμα ἀρκετὰ δυνατὰ καὶ γιὰ ἀρκετὸ διάστημα καὶ ὁ κόσμος θὰ τὸ πιστέψη!»
Ἀδόλφος Χίτλερ


Εἰσαγωγή


Ὅλοι πιστεύουμε – ἢ μᾶλλον μᾶς ἔκαναν νὰ πιστέψουμε – ὅτι τὸ φθόριο (ἀγγλιστὶ fluoride, προφερόμενο φλουοράϊντ), τὸ ὁποῖο ἀποτελεῖ συστατικὸ τῆς ὀδοντόκρεμας, τῶν στοματικῶν διαλυμάτων κ.ἄ., προστατεύει ἀπὸ τὴν τερηδόνα καὶ ἐξασφαλίζει ὑγιῆ δόντια. Ὁ παραπάνω ἰσχυρισμὸς εἶναι ψευδὴς καὶ ἀποτελεῖ τὴν μεγαλυτέρα ἐπιστημονικὴ ἀπάτη τοῦ 20οῦ αἰῶνος!

Ἱστορικὰ στοιχεῖα

Ἡ ἱστορία ξεκινᾷ τὸ 1924, ὅταν ἡ Ἰντερέσεν Γκεμάϊνσαφτ Φάρμπεν (I.G. Farben), μιὰ γερμανικὴ ἑταιρεία παραγωγῆς χημικῶν, ἄρχισε νὰ λαμβάνη δάνεια ἀπὸ Ἀμερικανοὺς τραπεζῖτες· ἔτσι ξεκίνησε ἡ δημιουργία τοῦ τεραστίου «καρτὲλ» τῆς I.G. Farben.

Τὸ 1928, ὁ Χένρυ Φὸρντ καὶ ἡ Ἀμέρικαν Στάνταρντ Ὄϊλ τῆς δυναστείας Ροκφέλλερ συνεχώνευσαν τὰ περιουσιακά τους στοιχεῖα μὲ αὐτὰ τῆς I.G. Farben.

Στὶς ἀρχὲς τῆς δεκαετίας τοῦ 1930 ὑπῆρχαν περισσότερες ἀπὸ 100 ἀμερικανικὲς ἐπιχειρήσεις, οἱ ὁποῖες εἶχαν θυγατρικὲς ἢ συνειργάζοντο μὲ ἄλλες ἑταιρεῖες στὴν Γερμανία.

Τὸν ἔλεγχο τῶν περιουσιακῶν στοιχείων τῆς ἑταιρείας στὶς Η.Π.Α. εἶχε ἡ Ἀμέρικαν Ἄϊ Τζὴ Φάρμπεν (American I.G. Farben), στὸ διοικητικὸ συμβούλιο τῆς ὁποίας συμμετεῖχαν οἱ ἑξῆς
: ὁ Ἔτζελ Φόρντ, πρόεδρος τῆς Φόρντ Μότορ Κόμπανυ, ὁ Τσὰρλς Μίτσελ, πρόεδρος τῆς Νάσιοναλ Σίτυ Μπὰνκ τοῦ Ροκφέλλερ στὴν Νέα Ὑόρκη, ὁ Γουῶλτερ Τήγκλ, πρόεδρος τῆς Στάνταρντ Ὄϊλ τῆς Νέας Ὑόρκης, ὁ Πὼλ Βάρμπουργκ, πρόεδρος τῆς Ὀμοσπονδιακῆς Τραπέζης Ἀποθεματικοῦ (Φέντεραλ Ρηζὲρβ Μπάνκ), ὁ ἀδελφός του Μὰξ Βάρμπουργκ, χρηματοδότης τῆς γερμανικῆς πλευρᾶς (!!!) στὸν Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ὁ Χέρμαν Μέτς, διευθυντὴς τῆς Τραπέζης τοῦ Μανχάτταν, τὴν ὁποίαν ἤλεγχαν οἱ Βάρμπουργκ, καθὼς καὶ μιὰ σειρὰ ἄλλων μελῶν, τρία ἐκ τῶν ὁποίων εἶχαν δικασθῆ καὶ καταδικασθῆ ὡς ἐγκληματίες πολέμου, γιὰ ἐγκλήματα κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος.

Τὸ 1939, ἡ ἀμερικανικὴ ἑταιρεία παραγωγῆς ἀλουμινίου (ALCOA), ὁ μεγαλύτερος τότε παραγωγὸς τοῦ τοξικοῦ φθοριούχου νατρίου παγκοσμίως, καὶ ἡ γνωστὴ χημικὴ βιομηχανία Ντάου (Dow Chemical Company) μετέφεραν τὴν τεχνογνωσία τους στὴν Γερμανία. Ἡ Κολγκέητ (Colgate), ἡ Κέλλογκ (Kellogg), ἡ Ντυπὸν (Dupont) καὶ πολλὲς ἄλλες ἑταιρεῖες συνῆψαν συμφωνίες συμπράξεως μὲ τὴν I.G. Farben, δημιουργῶντας ἔτσι ἕνα πανίσχυρο «λόμπυ»,
τὸ ὁποῖο κάλλιστα θὰ μποροῦσε νὰ ὀνομασθῆ «ἡ μαφία τοῦ φθορίου».

Μετὰ τὸ τέλος τοῦ Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ἡ Κυβέρνησις τῶν Ἡνωμένων Πολιτειῶν τῆς Ἀμερικῆς, ἔστειλε τὸν Τσὰρλς Ἔλιοτ Πέρκινς, ἕναν ἐρευνητὴ τῆς χημείας, τῆς βιοχημείας, τῆς φυσιολογίας καὶ τῆς παθολογίας, προκειμένου νὰ ἀναλάβη τὴν διεύθυνσι τῆς I. G. Farben, στὴν Γερμανία.
Κατὰ τὴν διάρκεια τῆς παραμονῆς του ἐκεῖ, οἱ χημικοὶ τῆς ἑταιρείας τὸν ἐνημέρωσαν γιὰ κάποιο ἀπόρρητο πρόγραμμα, τὸ ὁποῖο εἶχαν ἀναπτύξει πρὸ καὶ κατὰ τὴν διάρκεια τοῦ πολέμου, βάσει τοῦ ὁποίου ἡ ναζιστικὴ Γερμανία ἐπρόκειτο νὰ ἐλέγξη τὸν πληθυσμὸ μιᾶς δεδομένης περιοχῆς μέσῳ τῆς προσθήκης κάποιας χημικῆς οὐσίας στὸ πόσιμο νερό· πρωτεύοντα ρόλο σ' αὐτὴν τὴν ὑπόθεσι ἐπρόκειτο νὰ παίξη τὸ φθοριοῦχο νάτριο.



Ἐπαναλαμβανόμενες ἀνεπαίσθητες δόσεις φθορίου (ὅπως ἀκριβῶς συμβαίνει ὅταν χρησιμοποιῆ κάποιος ὀδοντόκρεμα μὲ φθόριο), κάμπτουν σὺν τῷ χρόνῳ τὶς ἀντιστάσεις τοῦ ἀτόμου, δηλητηριάζοντας καὶ ναρκώνοντας σταδιακῶς μιὰ συγκεκριμένη περιοχὴ τοῦ ἐγκεφάλου, καθιστῶντας το ἔτσι παθητικὸ στὴν βούλησι αὐτῶν, οἱ ὁποῖοι ἐπιθυμοῦν νὰ τὸ ἐξουσιάσουν.

Οἱ Γερμανοὶ καὶ οἱ Ρῶσσοι προσέθεταν φθοριοῦχο νάτριο στὸ πόσιμο νερὸ τῶν αἰχμαλώτων πολέμου προκειμένου νὰ τοὺς καταστήσουν πειθηνίους καὶ ἀπαθεῖς.

Ὁ μῦθος ὅτι τὸ φθόριο προστατεύει ἀπὸ τὴν τερηδόνα ξεκίνησε στὶς Η.Π.Α. τὸ 1939, ὅταν ἕνας ἐπιστήμων ὀνόματι Τζέραλντ Κόξ, ὁ ὁποῖος ἐργαζόταν τότε γιὰ λογαριασμὸ τῆς ἀμερικανικῆς ἑταιρείας παραγωγῆς ἀλουμινίου (ALCOA), ἡ ὁποία παρήγαγε τὴν μεγαλυτέρα ποσότητα τοῦ τοξικοῦ ἀποβλήτου φθορίου παγκοσμίως, ἰσχυρίσθηκε ὅτι μετὰ ἀπὸ πειράματα σὲ ποντίκια κατέληξε στὸ συμπέρασμα ὅτι τὸ φθόριο προστατεύει ἀπὸ τὴν τερηδόνα καὶ θὰ ἔπρεπε νὰ προστεθῆ στὸ πόσιμο νερὸ τοῦ ἔθνους.

Τὸ 1947, ὁ Ὄσκαρ Ἔγουινγκ, δικηγόρος τῆς ALCOA, ἐτέθη ἐπὶ κεφαλῆς τῆς Ὑπηρεσίας Ὀμοσπονδιακῆς Ἀσφαλείας (Federal Security Agency), καὶ μέσῳ αὐτῆς τῆς θέσεως ἐπὶ κεφαλῆς τῆς Ὑπηρεσίας Δημοσίας Ὑγείας (Public Health Service). Τὰ ἑπὸμενα 3 χρόνια, 87 ἐπὶ πλέον ἀμερικανικὲς πόλεις ξεκίνησαν τὴν φθορίωσι τοῦ ποσίμου ὕδατος.

Ἡ ἀμερικανικὴ ἐκπαίδευσις καὶ ἔρευνα ἐχρηματοδοτοῦντο ἀπὸ τὶς βιομηχανίες παραγωγῆς ἀλουμινίου, λιπασμάτων καὶ κατασκευῆς ὅπλων, οἱ ὁποῖες ἀναζητοῦσαν μία διέξοδο ἀπὸ τὴν ὁλοένα αὐξανομένη παραγωγὴ τοῦ τοξικοῦ παραπροϊόντος φθορίου, ἀπολαμβάνοντας συγχρόνως αὔξησι τῶν κερδῶν τους. Ἡ «ἀνακάλυψις» ὅτι τὸ φθόριο συνεισέφερε θετικῶς στὴν στοματικὴ ὑγεία, ἐχρηματοδοτεῖτο ἀπὸ τὴν βιομηχανία, ἡ ὁποία εἶχε ἀνάγκη νὰ ἀμυνθῆ ἀπὸ ἀγωγὲς ἐργαζομένων καὶ κατοίκων περιοχῶν, ποὺ ἐδηλητηριάζοντο ἀπὸ τὸ παραγόμενο φθόριο, μετατρέποντας τὸ παθητικὸ σὲ κέρδος.

Τὸ φθόριο, ἕνα παραπροϊὸν στὴν ἁλυσίδα παραγωγῆς ἐκρηκτικῶν, λιπασμάτων, ἀλουμινίου, φαρμάκων, πυρηνικῆς ἐνεργείας κ. ἄ., ἔχει τεράστιο κόστος ἀσφαλοῦς διαθέσεως στὸ περιβάλλον, καὶ μέχρι τὴν στιγμὴ ποὺ ἄρχισε νὰ προστίθεται στὸ πόσιμο νερὸ τῶν Η.Π.Α. ἐθεωρεῖτο ἕνα τοξικὸ καὶ ἐπικίνδυνο ἀπόβλητο.

Τὰ κέρδη τῶν βιομηχανικῶν κολοσσῶν καὶ τῶν φαρμακοβιομηχανιῶν, τὰ ὁποῖα ἀνέρχονται σὲ πολλὰ δισεκατομμύρια δολλάρια, εἶναι σὲ τέτοιο βαθμὸ ἐξηρτημένα ἀπὸ τὸ φθόριο, ὥστε κάθε διακοπὴ στηρίξεως ἐκ μέρους αὐτῶν, οἱ ὁποῖοι προωθοῦν τὸ φθόριο, νὰ θεωρῆται οἰκονομικῶς ἀδύνατη, νομικῶς ἀδιανόητη καὶ ἐκ προοιμίου καταστροφικὴ γιὰ τὴν φήμη καὶ τὴν ἐπαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Σὲ μιὰ ἐπιστολή του, ἡ ὁποία ἐδημοσιεύθη στὸ περιοδικὸ «Φθορίωσις καὶ Ἀνομία» (τῆς Ἐπιτροπῆς Διανοητικῆς Ὑγείας καὶ Ἐθνικῆς Ἀσφαλείας), πρὸς τὸ Ἵδρυμα Διατροφικῶν Ἐρευνῶν Λῆ τοῦ Μιλγουώκη, τῆς πολιτείας Οὐϊσκόνσιν, μὲ ἡμερομηνία 2 Ὀκτωβρίου 1954, ὁ Τσὰρλς Ἔλιοτ Πέρκινς ἔγραφε:

«Οἱ φανατικοὶ ἰδεολόγοι, οἱ ὁποῖοι στηρίζουν τὴν φθορίωσι τοῦ ποσίμου νεροῦ σ' αὐτὴν τὴν χώρα, ἰσχυρίζονται ὅτι σκοπός τους εἶναι νὰ μειώσουν τὴν ἐμφάνισι κρουσμάτων τερηδόνας σὲ παιδιά. Τὴν εὐθύνη γιὰ τὴν ὑφισταμένη ἐξάπλωσι τῆς τεχνητῆς φθοριώσεως τοῦ ποσίμου νεροῦ σ' αὐτὴν τὴν χώρα φέρουν ἡ εὐλογοφάνεια αὐτῆς τῆς δικαιολογίας, ἡ εὐπιστία τοῦ κοινοῦ καὶ ἡ φιλαργυρία τῶν ἀνωτέρων δημοσίων ὑπαλλήλων.

Ἐν τούτοις – καὶ θέλω αὐτὸ νὰ καταστῆ πολὺ σαφὲς καὶ ξεκάθαρο – ἡ πραγματικὴ αἰτία, ἡ ὁποία κρύβεται πίσω ἀπὸ τὴν φθορίωσι τοῦ ὕδατος δὲν εἶναι ἡ προστασία τῶν παιδικῶν δοντιῶν. Ἐὰν αὐτὴ ἦταν ἡ πραγματικὴ αἰτία, ὑπάρχουν πολλοὶ τρόποι μὲ τοὺς ὁποίους θὰ μποροῦσε νὰ ἐπιτευχθῆ τὸ ἐπιθυμητὸ ἀποτέλεσμα, πολὺ εὐκολώτεροι, φθηνότεροι καὶ ἀρκετὰ ἀποτελεσματικώτεροι. Ὁ πραγματικὸς στόχος πίσω ἀπὸ τὴν φθορίωσι τοῦ νεροῦ, εἶναι νὰ κάμψη τὶς ἀντιστάσεις τῶν μαζῶν στὴν κυριαρχία, στὸν ἔλεγχο καὶ στὸν περιορισμὸ τῶν ἐλευθεριῶν.

Ὅταν οἱ Ναζί, ὑπὸ τὸν Χίτλερ, ἀπεφάσισαν νὰ εἰσβάλουν στὴν Πολωνία, τὸ γερμανικὸ γενικὸ ἐπιτελεῖο καθὼς καὶ τὸ ρωσσικὸ ἀντήλλαξαν ἐπιστημονικὲς καὶ στρατιωτικὲς ἰδέες, σχέδια καὶ προσωπικό, τὸ δὲ σχέδιο μαζικοῦ ἐλέγχου μέσῳ τῆς μολύνσεως τοῦ νεροῦ ἐχρησιμοποιήθη ἀπὸ τοὺς Ρώσσους κομμουνιστὲς διότι ἐξυπηρετοῦσε ἀπολύτως τὸ σχέδιό τους γιὰ τὴν ἐξάπλωσι τοῦ κομμουνισμοῦ.

Τὰ λέγω αὐτὰ μὲ ὅλη τὴν εὐσυνειδησία καὶ εἰλικρίνεια ἑνὸς ἐπιστήμονος, ὁ ὁποῖος ἀφιέρωσε 20 χρόνια ἐρεύνης στὴν χημεία, βιοχημεία, φυσιολογία καὶ παθολογία τοῦ φθορίου· κάθε ἄτομο, τὸ ὁποῖο πίνει τεχνητῶς φθοριωμένο νερὸ γιὰ μιὰ περίοδο ἑνὸς ἔτους καὶ πλέον, δὲν θὰ εἶναι ποτὲ ξανὰ τὸ ἴδιο ἄτομο, διανοητικῶς ἢ φυσικῶς.»

Τοξικὴ δρᾶσις

Τὰ καταστρεπτικά, τοξικὰ ἀποτελέσματα τοῦ φθορίου ἔχουν ἐπιβεβαιωθῆ ἀπὸ πολλοὺς σημαντικοὺς ὀργανισμούς.
Τὸ 1990, τὸ περιοδικὸ Ἰατρικῆς τῆς Νέας Ἀγγλίας (New England Journal of Medicine), ἀνέφερε ὅτι ἡ ἀντιμετώπισις, μὲ φθόριο, ἀσθενῶν, οἱ ὁποῖοι ἔπασχον ἀπὸ ὀστεοπόρωσι, εἶχε ὡς ἀποτέλεσμα συχνότερα περιστατικὰ καταγμάτων λεκάνης.
Τὸ περιοδικὸ τῆς Ἀμερικανικῆς Ἰατρικῆς Ἑνώσεως (American Medical Association), κατὰ τὴν περίοδο 1990-1992, ἀνέφερε συχνοτέρα ἐμφάνισι καταγμάτων τῆς λεκάνης σὲ «φθοριωμένες» περιοχὲς τῶν Η.Π.Α. καὶ τῆς Βρεττανίας.
Τὸ 1990, τὸ κυβερνητικὸ Ἐθνικὸ Ἰνστιτοῦτο Ἐπιστημῶν Περιβάλλοντος καὶ Ὑγείας (National Institute of Environmental and Health Sciences) ἀπεφάνθη ὅτι τὸ φθόριο προκαλεῖ καρκῖνο.

Τὴν περίοδο 1987-1988, κάποιοι πρώην ὑπέρμαχοι τῆς φθοριώσεως κατέληξαν στὸ συμπέρασμα ὅτι ἡ φθορίωσις δὲν προστατεύει ἀπὸ τὴν τερηδόνα.

Ἐπιστήμονες τῆς Ὑπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency) τῶν Η.Π.Α., μεταξὺ 1989 καὶ 1993, ἐναντιώθησαν στὴν φθορίωσι διότι ἀπέδειξαν ὅτι δὲν προστατεύει ἀπὸ τὴν τερηδόνα καὶ ὅτι ὑπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεῖα προκλήσεως καρκίνου.

Ἡ Ἀμερικανικὴ Χημικὴ Ἑταιρεία (American Chemical Society), ἐξέδωσε τὸ 1988 ἕνα δεκαεπτασέλιδο ἔντυπο, στὸ ὁποῖο ἀμφισβητοῦσε τὴν ἀσφάλεια καὶ τὴν ἀποτελεσματικότητα τῆς φθοριώσεως.

Σὲ κάποια μικρὰ χωριὰ τῆς Σικελίας, τῆς Τουρκίας καὶ τῆς Ἰνδίας, τὸ πόσιμο νερὸ περιέχει ἐκ φύσεως φθόριο σὲ περιεκτικότητες 0.7 ἕως 5.4 ppm (parts per million ἢ μέρη ἀνὰ ἑκατομμύριο). Ἐκεῖ, οἱ κάτοικοι καὶ τὰ ζῶα τους πάσχουν ἀπὸ χρόνιες ἀσθένειες ἐν ἀντιθέσει μὲ γειτονικὰ χωριὰ τῶν ὁποίων τὸ νερὸ δὲν περιέχει φθόριο. Ἡ πρόωρη γήρανσις εἶναι γενικὸ σύμπτωμα. Τὰ παιδιὰ ἔχουν καστανόχρωμα, σηπόμενα δόντια· ἀρκετοὶ ἔφηβοι δὲν ἔχουν καθόλου δόντια. Πολλοὶ νέοι ἄνδρες εἶναι καμπουριασμένοι καὶ ἀνάπηροι καὶ ὑποφέρουν ἀπὸ πόνους στὶς ἀρθρώσεις. Τὸ δέρμα τους εἶναι ζαρωμένο καὶ ὁμοιάζουν μὲ ἑξηντάρηδες στὴν ἡλικία τῶν 30 καὶ 40 ἐτῶν. Ἐμφανίζουν πρόωρη ἀρτηριοσκλήρυνσι καὶ ἀνορεξία. Ὁ δείκτης θνησιγενῶν ἀποβολῶν στὸν τέταρτο μῆνα εἶναι ἐξαιρετικῶς ὑψηλός.

Ὑπάρχουν περιστατικὰ παιδιῶν, τὰ ὁποῖα πέθαναν στὴν ὀδοντιατρικὴ καρέκλα κατὰ τὴν διάρκεια φθοριώσεως! Στὶς Η.Π.Α., περιστατικὰ καστανοχρώμων, σηπομένων ὀδόντων εἶναι γνωστὰ ἀπὸ τὸ 1916. Πρόκειται γιὰ ἀσθένεια, ἡ ὁποία τὸ 1931 ὠνομάσθηκε «ὀδοντικὴ φθορίωσις» καὶ ὀφείλεται σὲ ὑπερβολικὴ δόσι φθορίου. Ἔχουν ἐπίσης ἀναφερθῆ ἀνωμαλίες τῶν ὀστῶν, ὅπως σκελετικὴ φθορίωσις, ὀστεοπόρωσις καὶ πόνοι τῶν ἀρθρώσεων. Στὴν πόλι Μπάρλετ τοῦ Τέξας, τὴν περίοδο 1943-1953, κατὰ τὴν ὁποίαν τὸ νερὸ περιεῖχε φθόριο 8 ppm, ὁ δείκτης θνησιμότητος ἦταν 3 φορὲς ὑψηλότερος ἀπὸ τὸ γειτονικὸ Κάμερον, ὅπου τὸ νερὸ περιεῖχε φθόριο σὲ περιεκτικότητα 0.4 ppm. Τὸ Ἀμερικανικὸ Κέντρο Ἐλέγχου Νοσημάτων καὶ τὸ Ἵδρυμα Ἀσφαλοῦς Ὕδατος (The Safe Water Foundation) ἐκτιμοῦν σὲ 30,000-50,000 τοὺς ἐπὶ πλέον θανάτους, σὲ ἐτησία βάσι, σὲ περιοχὲς μὲ περιεκτικότητα τοῦ νεροῦ σὲ φθόριο 1 ppm, ποὺ εἶναι καὶ ἡ συνήθης.
ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ! Χρησιμοποιεῖται γιὰ τὴν ἐξολόθρευσι ποντικῶν, ἀρουραίων καὶ ὡς ἐντομοκτόνο.
Ἡ ἔκδοσις τοῦ 1984, τῆς «Κλινικῆς Τοξικολογίας γιὰ Προϊόντα Ἐμπορίου», στὶς Η.Π.Α., κατατάσσει τὸ φθόριο ὡς τοξικώτερο τοῦ μολύβδου καὶ ἐλαφρῶς ἠπιώτερο τοῦ ἀρσενικοῦ.

Μισὸ σωληνάριο ὀδοντόκρεμας μὲ φθόριο, εἶναι ἀρκετὸ γιὰ νὰ σκοτώση ἕνα παιδί! Ὑπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικὰ βρεφῶν καὶ παιδιῶν, τὰ ὁποῖα πέθαναν στὴν καρέκλα τοῦ ὀδοντιάτρου κατὰ τὴν διάρκεια φθοριώσεως ἢ κατόπιν λήψεως σκευασμάτων, τὰ ὁποῖα περιεῖχαν φθόριο!

Πηγὲς προσλήψεως φθορίου

Ὀδοντόκρεμες καὶ στοματικὰ διαλύματα μὲ φθόριο
Φθοριωμένο πόσιμο νερό
Γάλα ἀπὸ σκόνη γιὰ βρέφη (ὅταν διαλύεται σὲ φθοριωμένο νερό)
Ἐπεξεργασμένα δημητριακά* (προσοχὴ στὴν χώρα προελεύσεως!)
Χυμοί* (προσοχὴ στὴν χώρα προελεύσεως!)
Ἀναψυκτικά* (προσοχὴ στὴν χώρα προελεύσεως!)
Τσάϊ (ὅταν παρασκευάζεται μὲ φθοριωμένο νερό)
Κρασί* (προσοχὴ στὴν χώρα προελεύσεως!)
Μπύρα* (προσοχὴ στὴν χώρα προελεύσεως!)
Κοτόπουλο τοῦ ὁποίου τὰ κόκκαλα ἔχουν ὑποστῆ μηχανικὴ ἀφαίρεσι
Ψάρια* (ἀναλόγως προελεύσεως, ἐπεξεργασίας καὶ συσκευασίας)
Ἀντικολλητικὰ μαγειρικὰ σκεύη, ὅπως Tefal κ.λπ. (νὰ ἀποφεύγωνται!)
Φθοριωμένο ἁλάτι*
Ἀναισθητικά (Enflurane, Isoflurane, Sevoflurane)
Τσιγάρα

* τὰ ἑλληνικὰ προϊόντα δὲν περιέχουν φθόριο. Ἐπιλέγοντάς τα βοηθᾶτε τὴν ὑγεία σας καὶ τὴν ἐθνικὴ οἰκονομία!

Ἐπίλογος

Τὰ στοιχεῖα, τὰ ὁποῖα παρουσιάστηκαν στὴν παροῦσα μελέτη, συνιστοῦν προϊὸν δεκαετοῦς ἐνδελεχοῦς ἐρεύνης πάνω στὸ συγκεκριμένο θέμα καὶ καθιστοῦν ὁλοφάνερη τὴν ἀπίστευτη συνωμοσία, ἡ ὁποία κρύβεται πίσω ἀπὸ τὴν προώθησι τοῦ φθορίου. Ὁ μῦθος, ὁ ὁποῖος θέλει τὸ φθόριο νὰ προστατεύη ἀπὸ τὴν τερηδόνα καταρρίπτεται.
Οἱ ὀδοντίατροι, οἱ ὁποῖοι ἰσχυρίζονται ὅτι τὸ φθόριο συντελεῖ στὴν καλὴ στοματικὴ ὑγεία, εἴτε ἀγνοοῦν τὰ πραγματικὰ γεγονότα εἴτε ἀποκρύπτουν τὴν ἀλήθεια, φυσικὰ μὲ τὸ ἀζημίωτο. Γεγονὸς εἶναι ὅτι καὶ στὶς δύο περιπτώσεις δὲν ὑπηρετοῦν τὸ κοινὸ συμφέρον. Ἡ καθ' οἱανδήποτε μορφὴν κατανάλωσις φθορίου, μόνον ἀρνητικὲς συνέπειες ἔχει γιὰ τὴν ἀνθρώπινη ὑγεία, γι' αὐτὸ καὶ θὰ πρέπη νὰ ἀποφεύγεται.

Ἀποφεύγετε τὴν χρῆσι ὀδοντόκρεμας μὲ φθόριο καὶ χρησιμοποιῆτε κάποια, ἡ ὁποία δὲν περιέχει φθόριο. Κάνετε τὸ ἴδιο στὴν περίπτωσι ποὺ χρησιμοποιεῖτε στοματικὸ διάλυμα, τὸ ὁποῖο εἴτε περιέχει προστεθειμένο φθόριο εἴτε παρασκευάζεται σὲ χώρα μὲ φθοριωμένο πόσιμο νερό. Ὀδοντόκρεμες καὶ στοματικὰ διαλύματα χωρὶς φθόριο (fluoride-free) πωλοῦνται στὰ φαρμακεῖα καὶ στὰ καταστήματα βιολογικῶν προϊόντων.

Φίλες καὶ φίλοι, ὁ Ἑλληνισμὸς διανύει μία ἀπὸ τὶς κρισιμώτερες καμπὲς τῆς ἱστορίας του. Οἱ ἐπιθέσεις, τὶς ὁποῖες δέχεται σὲ ὅλα τὰ μέτωπα (ὀρθοδοξία, ἱστορία, γλῶσσα, οἰκογένεια, παραδόσεις, ἀξίες, φρόνημα, ἤθη καὶ ἔθιμα) εἶναι ἀναίμακτες, γι' αὐτὸ καὶ δυσκόλως γίνονται ἀντιληπτές. Γιὰ πρώτη φορὰ στὴν ἱστορία, οἱ ἐχθροί μας πολιορκοῦν τὸ πνεῦμα μας· καὶ ὅλοι γνωρίζουμε ὅτι ἂν ἁλωθῆ τὸ πνεῦμα, τὸ τέλος δὲν ἀργεῖ νὰ ἔλθη.
Ἂς ἀντισταθοῦμε λοιπὸν ὅσο ὑπάρχει ἀκόμη καιρός!

Βιβλιογραφία

1. Arnala I, et al. (1985). Effects of fluoride on bone in Finland. Histomorphometry of cadaver bone from low and high fluoride areas. Acta Orthopaedica Scandinavica 56(2):161-6.
2. Athanassouli I, et al. (1994). Dental caries changes between 1982 and 1991 in children aged 6-12 in Athens, Greece. Caries Research 28(5):378-82.
3. Azar HA, et al. (1961). Skeletal fluorosis due to chronic fluoride intoxication.
4. Bhatnagar M, et al. (2006). Biochemical changes in brain and other tissues of young adult female mice from fluoride in their drinking water.
5. Burgstahler AW. (1975). Editorial Review: Fluoride and Down's Syndrome (Mongolism). Fluoride 8: 1-11, 120.
6. Colquhoun J. (1997). Why I changed my mind about Fluoridation. Perspectives in Biology and Medicine. 41:29-44.
7. Czerwinski E, et al. (1988). Bone and joint pathology in fluoride-exposed workers. Archives of Environmental Health 43(5):340-3.
8. Fein NJ, Cerklewski FL. (2001). Fluoride content of foods made with mechanically separated chicken. Journal of Agricultural Food Chemistry 49(9):4284-6.
9. Freni SC. (1994). Exposure to high fluoride concentrations in drinking water is associated with decreased birth rates. Journal of Toxicology and Environmental Health 42:109-121.
10. Gibson S. (1992). Effects of fluoride on immune system function. Complementary Medical Research 6: 111-113.
11. Gilbaugh JH, Thompson GJ. (1966). Fluoride osteosclerosis simulating carcinoma of the prostate with widespread bony metastasis: a case report. Journal of Urology 96: 944-946.
12. Gottlieb LS, Trey C. (1974). The effects of fluorinated anesthetics on the liver and kidneys. Annual Review of Medicine 25: 411-429.
13. Grandjean P, et al. (1992). Cancer incidence and mortality in workers exposed to fluoride. Journal of the National Cancer Institute 84(24):1903-9.
14. Heilman JR, et al. (1999). Assessing fluoride levels of carbonated soft drinks. Journal of the American Dental Association 130(11):1593-9.
15. Jacobsen SJ, et al. (1992). The association between water fluoridation and hip fracture among white women and men aged 65 years and older; a national ecologic study. Annals of Epidemiology 2: 617-626.
16. Jankauskas J. (1974). Effects of fluoride on the kidney: A review. Fluoride 7: 93-105.
17. Lindsay R. (1990). Fluoride and Bone – Quantity Versus Quality. Editorial. New England Journal of Medicine 322: 845-846.
18. Moolenburgh Hans, Fluoride: The Freedom Fight, Mainstream Publishing Company, Edinburgh, 1987
19. National Research Council. (1971). Effects of Fluoride on Human Health: Nervous System. In: Fluorides. Committee on Biological Effects of Atmospheric Pollutants. National Academy of Sciences. Washington, D.C.
20. National Research Council. (1993). Effects of ingested fluoride on renal, gastrointestinal, and immune systems. In: Health Effects of Ingested Fluoride. Report of the Subcommittee on Health Effects of Ingested Fluoride. National Academy Press, Washington, DC.
21. National Research Council (1993). Health Effects of Ingested Fluoride. National Academy Press, Washington DC. See page 30.
22. Roholm K. (1937). Fluoride intoxication: a clinical-hygienic study with a review of the literature and some experimental investigations. H.K. Lewis Ltd, London.
23. Shashi A. (1992). Studies on alterations in brain lipid metabolism following experimental fluorosis.
24. Singh PP, Barjatiya MK, Dhing S, Bhatnagar R, et al. (2001). Evidence suggesting that high intake of fluoride provokes nephrolithiasis in tribal populations. Urological Research 29(4): 238-44.
25. Sutton P. (1996). The Greatest Fraud: Fluoridation. A Factual Book. Kurunda Pty, Ltd, PO Box 22, Lorne, Australia 3232.
26. Waldbott GL. (1958). Allergic reactions from fluorides. International Archives of Allergy 12: 347-355.
27. Xiong X, et al. (2006). Dose-effect relationship between drinking water fluoride levels and damage to liver and kidney functions in children. Environmental Research Jul 8.
28. Yang CY, et al. (2000). Fluoride in drinking water and cancer mortality in Taiwan. Environmental Research 82:189-93.
29. Yiamouyiannis John. Fluoride, The Aging Factor. Health Action Press, 1993.
30. Zeiger E, et al. (1993). Genetic toxicity of fluoride.Environmental Molecular Mutagenesis 21(4):309-18.
31. Zhang Y, et al. (2006). DNA damage induced by fluoride in rat osteoblasts. Fluoride 39:191-194.

odysseiatv
https://katohika.gr/igia/fthorio-meson-prostasias-apo-tin-teridona-i-elegchou-tis-anthropinis-symperiforas/

Πως θα γίνεται το hacking των αυτοκινήτων;
May 25th 2018, 07:30, by kostas papadopoulos





Πως θα γίνεται το hacking των αυτοκινήτων; Δείτε πως οι Hacker μπορούν να πάρουν πλήρως τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου μέσω ενός laptop…


Η αυτόνομη οδήγηση είναι ένα καινούργιο πεδίο με το οποίο ασχολούνται οι περισσότεροι κατασκευαστές.


Καινούργιο πεδίο όμως με παλιό τρόπο λειτουργίας, καθώς και τα νέα συστήματα χρησιμοποιούν το κύκλωμα CAN Bus μέσω του οποίου επικοινωνούν οι πάρα πολλοί αισθητήρες και οι αρκετές μονάδες ελέγχου που διαθέτει ένα αυτοκίνητο.

Το κύκλωμα CAN Bus όμως επιτρέπει και τις παρεμβολές. Έτσι άνθρωποι με εξειδικευμένες γνώσεις μπορούν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου απλά συνδέοντας ένα laptop
στη φύσα διάγνωσης. Όπως θα δείτε μέσω του φορητού υπολογιστή κάνουν είτε απλές παρεμβάσεις, όπως π.χ. να αλλάζουν την ένδειξη της ποσότητας καυσίμου στο ρεζερβουάρ και να κορνάρουν χωρίς ο οδηγός να έχει καν τα χέρια του στο τιμόνι είτε πιο σημαντικές και γι' αυτό και πιο επικίνδυνες. Να στρίβουν π.χ. το τιμόνι ή να φρενάρουν το αυτοκίνητο κατά το δοκούν.

Μάλιστα οι παρεμβάσεις αυτές μπορούν να γίνουν σε κάποιες περιπτώσεις και χωρίς τη σύνδεση του laptop με καλώδια με το κύκλωμα του αυτοκινήτου, αλλά ασύρματα. Στην περίπτωση αυτή οι χάκερ αποκτούν πρόσβαση στο CAN Bus μέσω ενός κενού ασφαλείας, π.χ. στο σύστημα φωνητικών εντολών.

Οι κατασκευαστές από τη δική τους πλευρά ισχυρίζονται πως τα συστήματα που χρησιμοποιούν είναι ασφαλή, από την άλλη όμως
παραδέχονται πως χάκερ θα μπορούσαν να θέσουν εκτός το immobilizer και να κλέψουν το αυτοκίνητο, αν και στην περίπτωση αυτή θεωρούν πως χρειάζονται ειδικές γνώσεις και αρκετός χρόνος.

Απ' ότι φαίνεται όμως και στο βίντεο του Forbes και του δημοσιογράφου Andy Greenberg που ακολουθεί ένα κενό γενικότερα υπάρχει…

athleticradio.gr

https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/pos-tha-ginetai-to-hacking-ton-aftokiniton/

Έλλειψη βιταμίνης D σε ένα δισ. ανθρώπους
May 25th 2018, 04:30, by kostas papadopoulos





Έλλειψη βιταμίνης D έχουν περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα η έλλειψή της παρατηρείται στο 50% του πληθυσμού κάθε ηλικίας και στους ηλικιωμένους το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάσει και το 80%.



Μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, δείχνουν ότι η έλλειψη βιταμίνης D ενδέχεται να προδιαθέτει ή να αποτελεί παράγοντα κινδύνου για παθήσεις, όπως ο διαβήτης τύπου 1 και 2, οι νευροεκφυλιστικές παθήσεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, αλλά και για καρδιαγγειακές επιπλοκές.


Οι επιστήμονες αποδίδουν τα υψηλά ποσοστά έλλειψης βιταμίνης D στην ανεπαρκή ή μη σωστή έκθεση στον ήλιο και στη χρήση αντηλιακών. Αναφέρουν μάλιστα, ότι ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας 10, μπλοκάρει σε ποσοστό 90% το επίπεδο της βιταμίνης D. Ωστόσο, δεν έχουν καταλήξει, προς το παρόν, στο ποια ακριβώς είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D που θα εξασφαλίζει, όχι μόνο την υγεία των οστών και των δοντιών, αλλά θα προστατεύει και από την εμφάνιση άλλων παθήσεων που ενδέχεται να συσχετίζονται με την ανεπάρκειά της.

Τα παραπάνω επισημάνθηκαν κατά τη διάρκεια της Μεσογειακής Συνάντησης Ειδικών, με θέμα τη βιταμίνη D,
την οποία διοργάνωσε στην Θεσσαλονίκη η Α' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Ενώ γνωρίζουμε ότι κύρια δράση της βιταμίνης D είναι να βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, έτσι ώστε να δομεί σωστά οστά και δόντια, με πολλές μελέτες που έγιναν τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι είναι και ορμόνη, διότι το μεγαλύτερο ποσοστό της (80-90%) συντίθεται από το δέρμα με την επίδραση του ήλιου και ένα μικρό ποσοστό 10-20% το παίρνουμε ως βιταμίνη από τα τρόφιμα, κυρίως από τα λιπαρά ψάρια, από τα αυγά και τα δημητριακά.

Το αντικείμενο της ημερίδας είναι οι εξωσκελετικές επιδράσεις της βιταμίνης D οι οποίες είναι πολύ σημαντικές και μελετώνται τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται ότι πράγματι η βιταμίνη D έχει να κάνει με την εμφάνιση του διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2,
αλλά επίσης και με τις νευροεκφυλιστικές παθήσεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος και γενικότερα στις καρδιαγγειακές επιπλοκές.

Η έλλειψη της βιταμίνης D προδιαθέτει ή δημιουργεί παράγοντες κινδύνου σε αυτές τις παθήσεις και αυτό προκύπτει από πολλές μελέτες των τελευταίων χρόνων και μάλιστα οι αναφορές στη βιβλιογραφία συνεχώς αυξάνονται» ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο καθηγητής Παθολογίας και διευθυντής της Α΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Παντελής Ζεμπεκάκης, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι στην Ελλάδα το 50% του γενικού πληθυσμού, κάθε ηλικίας, έχει ανεπάρκεια βιταμίνης D.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

efsyn.gr
https://katohika.gr/igia/elleipsi-vitaminis-d-se-ena-dis-anthropous/

«Το να σκοτώνω ήταν η τέχνη μου. Εγώ «κανόνιζα» τους αιχμάλωτους γκιαούρηδες… Πρόθεση μου ήταν να τους καθαρίσω όλους»!
May 25th 2018, 02:30, by kostas papadopoulos





Ανατριχιαστική εξομολόγηση Τουρκοκύπριου «μακελάρη» που σκότωνε Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους



Απίστευτη εξομολόγηση, γεμάτη μίσος, Τουρκοκύπριου που σκότωνε ελληνοκύπριους αιχμαλώτους το 1974 κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει.
Ο 84χρονος Τουρκοκύπριος, πρώην μέλος της ΤΜΤ, εξομολογείται την δράση του το 1974 ως αξιωματικός στην περιοχή της Μεσαριά. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του σε ζωντανή εκπομπή, ο
Τουρκοκύπριος φέρεται να καυχιέται για το πως σκότωνε τους Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους, σύμφωνα με τα tourkika nea.
Σύμφωνα με τα tourkika nea, ο 84χρονος Τουρκοκύπριος φέρεται να δήλωσε ότι: «Εγώ «κανόνιζα» τους αιχμάλωτους γκιαούρηδες που τους έφερναν εκεί.»

«Πρόθεση μου ήταν να τους καθαρίσω όλους», λέει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το tourkika nea.



Ο δημοσιογράφος που του παίρνει συνέντευξη, έκπληκτος τον ρωτά: «Όταν σκότωνες άοπλους ανυπεράσπιστους αθώους ανθρώπους, πως το έκανες αυτό βλέποντας τους στα μάτια;»

Κληθείς να απαντήσει σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα φέρεται να είπε: «Και εκείνοι πολλά έκαναν. Ακόμη και αν αυτοί ήταν αθώοι εγώ που να έβρισκα αυτούς που τα έκαναν;»

«Το να σκοτώνω ήταν η τέχνη μου. Όταν ήρθε ο στρατός στο χωριό μας τους συνόδεψα ως την μύτη της Καρπασίας. Ήμουν πολύ χαρούμενος.» φέρεται να δηλώνει ο Τουρκοκύπριος.

Σοκαριστική φέρεται να είναι και η συνέχεια των δηλώσεων του 84χρονου σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα: «Όταν πλησίασα στην μύτη είδα πως εκεί καθόταν πολλοί Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι. Πρόθεση μου ήταν να τους καθαρίσω όλους. Κάποιοι που το κατάλαβαν αυτό, ενημέρωσαν τον αξιωματικό τους.
Τούρκος αξιωματικός μου είπε πως «Εάν απομακρυνθείς από δίπλα μου θα σε πυροβολήσω». Αναγκαστικά έμεινα δίπλα του. Καιγόμουν που μου ξέφυγαν»

tourkikanea
https://katohika.gr/ellada/to-na-skotono-itan-i-techni-mou-ego-kanoniza-tous-aichmalotous-gkiaourides-prothesi-mou-itan-na-tous-kathariso-olous/

thumbnailΑποκαλύψεις απο Ι.Μάζη για Γ.Μπουτάρη και Μ.Νίμιτς: «Έχουν κοινή διαδρομή που καταλήγει στο Ίδρυμα Σόρος» (vid)
May 24th 2018, 22:30, by SKOTINO PROSOPO






Κοινή διαδρομή που καταλήγει στις ΜΚΟ του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος έχουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αλλά και ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμοτς σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο καθηγητής Ι.Μάζης σε συνέντευξή του.



Μάλιστα ο Γ.Μουτάρης είχε υποδεχθεί θερμά το Φεβρουάριο του 2014 στην Θεσσαλονίκη την ίδρυση του πρώτου «κέντρου αλληλεγγύης» της «Solidarity Now», της ΜΚΟ που ανήκει στον Τζορτζ Σόρος.


Στα εγκαίνια, Γιάννης Μπουτάρης είχε βγάλει έναν «πύρινο» λόγο υποστήριξης στον Σόρος, «αδειάζοντας», μάλιστα τους Έλληνες επιχειρηματίες και καλώντας να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.


Ταυτόχρονα ο Γ.Μπουτάρης είχε παρουσιάσει και τις φιλοσκοπιανές θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο Ουγγροεβραίος Σόρος, προσφέροντάς του κάλυψη:


«Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια πια και την έχω προ πολλών ετών, ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας», είχε πει για να συμπληρώσει:



«Οι δράσεις του επιχειρηματία βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν μέρος της ευθύνης τους, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίζονται και προσωπικά»


Οι στενές σχέσεις του Ουγγροεβραίου κερδοσκόπου και φανατικού υποστηρικτή των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη και της ΝΤΠ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης είναι γνωστές.


Το 2013 είχε ψηφιστεί μάλιστα από το Δημοτικό Συμβούλιο η πρώτη δωρεά του Σόρος στη Θεσσαλονίκη, που ήταν 50.000 λίτρα πετρέλαιο για να ενισχυθεί ο κοινωνικός τομέας του δήμου. Η πρόταση είχε έρθει έπειτα από εισήγηση του αντιδημάρχου Χασδάι Καπόν, που λέγεται ότι είναι ο συνδετικός κρίκος της γνωριμίας μεταξύ των δυο.


H MKO «Solidarity Now»


Η ΜΚΟ «Solidarity Now» είναι «θυγατρική» του γνωστού φορέα «Open Society Foundations» της «ναυαρχίδας» του Σόρος, που πρόσφατα έδιωξε η Ουγγαρία από το έδαφός της μέσω της οποίας πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητές του.


Ο Ι.Μάζης τόνισε παράλληλα για το θέμα
του Σκοπιανού ότι «είναι απολύτως βέβαιο ότι οι σημερινές συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί απολύτως από εκείνες οι οποίες ήταν το 1994 και εντεύθεν», εξηγώντας ότι σήμερα η Τουρκία δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των αξιόπιστων εταίρων της Δύσης, αναφερόμενος στις στενές της σχέσεις με το Ιράν και τη Ρωσία.


Ωστόσο, εξέφρασε ανησυχία ότι εάν τα Σκόπια ενταχθούν στο ΝΑΤΟ θα επιστρέψουν στους αλυτρωτισμούς τους και θα βρίσκονται στο πλευρό της Τουρκίας, η οποία όπως τόνισε παραμένει μέλος του ΝΑΤΟ.


Υπογραμμίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες το μόνο που θέλουν είναι ένα όνομα για να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, από εκεί και πέρα άφησε να εννοηθεί ότι είναι ζήτημα δικής μας διαπραγμάτευσης. Όπως είπε, «θα κατευθύνει εκείνος που έχει λιγότερη ανάγκη» και «ποιος αντικειμενικά έχει λιγότερη ανάγκη; η Ελλάδα».






pronews

thumbnailΗ Παρέλαση Γκέι Στο Σύνταγμα Θα Έχει Χορηγό Επικοινωνίας Την ΕΡΤ Που ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕ Το Συλλαλητήριο Για Τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
May 24th 2018, 20:45, by kostas papadopoulos



Η Παρέλαση στο Σύνταγμα στις 9 Ιουν. φέτος θα έχει χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ που ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕ το Συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!! ΘΑ ΕΠΙΣΥΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΤΕ ΚΑΙ…ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ!!!
18 Διότι οργή
Θεού αποκαλύπτεται απ' ουρανού επί πάσαν ασέβειαν και αδικίαν ανθρώπων, οίτινες κατακρατούσι την αλήθειαν εν αδικία.
19 Επειδή ο, τι δύναται να γνωρισθή περί Θεού είναι φανερόν εν αυτοίς, διότι ο Θεός εφανέρωσε τούτο προς αυτούς. Πραξ 14:17
20 Επειδή τα αόρατα αυτού βλέπονται φανερώς από κτίσεως κόσμου νοούμενα διά των ποιημάτων, η τε αΐδιος αυτού δύναμις και η θειότης, ώστε αυτοί είναι αναπολόγητοι. Ψλ 19:1
21 Διότι γνωρίσαντες τον Θεόν, δεν εδόξασαν ως Θεόν ουδέ ευχαρίστησαν, αλλ' εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία· Δτ 28:28
22 λέγοντες ότι είναι σοφοί εμωράνθησαν,
23 και ήλλαξαν την δόξαν
του αφθάρτου Θεού εις ομοίωμα εικόνος φθαρτού ανθρώπου και πετεινών και τετραπόδων και ερπετών. Β' Βασ 17:29
24 Διά τούτο και παρέδωκεν αυτούς ο Θεός διά των επιθυμιών των καρδιών αυτών εις ακαθαρσίαν, ώστε να ατιμάζωνται τα σώματα αυτών μεταξύ αυτών.
25 Οίτινες μετήλλαξαν την αλήθειαν του Θεού εις το ψεύδος, και εσεβάσθησαν και ελάτρευσαν την κτίσιν μάλλον παρά τον κτίσαντα, όστις είναι ευλογητός εις τους αιώνας· αμήν.
26 Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας· διότι και αι γυναίκες αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν· Λευ 18:22
27 ομοίως δε και οι άνδρες, αφήσαντες την φυσικήν χρήσιν της γυναικός, εξεκαύθησαν εις την επιθυμίαν αυτών προς αλλήλους, πράττοντες την ασχημοσύνην άρσενες εις άρσενας και απολαμβάνοντες εις εαυτούς την πρέπουσαν αντιμισθίαν
της πλάνης αυτών.
28 Και καθώς απεδοκίμασαν το να έχωσιν επίγνωσιν του Θεού, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νούν, ώστε να πράττωσι τα μη πρέποντα,
29 πλήρεις όντες πάσης αδικίας, πορνείας, πονηρίας, πλεονεξίας, κακίας, γέμοντες φθόνου, φόνου, έριδος, δόλου, κακοηθείας·
30 ψιθυρισταί, κατάλαλοι, μισόθεοι, υβρισταί, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρεταί κακών, απειθείς εις τους γονείς,
31 ασύνετοι, παραβάται συνθηκών, άσπλαγχνοι, αδιάλλακτοι, ανελεήμονες·
32 οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας. Ωσ 7:3





http://greeknewsondemand.com/
http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_9607.html

thumbnailΠαμε λίγο να δούμε τι σημαινει ρητορική μισους , ρατσισμου ,φασισμού και μισαλλοδοξίας !!
May 24th 2018, 20:00, by kostas papadopoulos






Παμε λίγο να δούμε τι σημαινει ρητορική μισους , ρατσισμου ,φασισμού και μισαλλοδοξίας !!



thumbnailΚΕΦίΜ: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός νέου ανθρώπου για το καθεστώς της Βενεζουέλας
May 24th 2018, 19:30, by SKOTINO PROSOPO













Με αφορμή την πρόσφατη επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο στις αμφισβητούμενης εγκυρότητας προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα από τις οποίες απείχε μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης και η πλειοψηφία των πολιτών,
το ΚΕΦίΜ παρουσιάζει
στα ελληνικά το σύντομο βίντεο του Foundation for Economic Education με τη συγκλονιστική μαρτυρία του Jorge Jraissati, ενός νέου ανθρώπου από τη Βενεζουέλα που έζησε τη μετεξέλιξη της κάποτε 20ης πλουσιότερης χώρας του κόσμου στον σημερινό σοσιαλιστικό «παράδεισο» της εξαθλίωσης, της απόλυτης εξάρτησης από το κράτος, και της καταπίεσης.



Σε μια ιδιαίτερα επίκαιρη αφήγηση για τη χώρα μας,
ο Jorge Jraissati παρουσιάζει πόσο εύκολη είναι αυτή η μετεξέλιξη προς το χειρότερο, προτρέποντας όλους μας να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση για την ελευθερία, αλλά και να στηρίξουμε τον αγώνα των Βενεζολάνων που αγωνίζονται για την αποκατάστασή της στην χώρα τους.







Ο Jorge Jraissati είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες του φοιτητικού κινήματος στη Βενεζουέλα. Αποτελεί έναν από τους κυριότερους εκφραστές της νεολαίας που παλεύει για το μέλλον, την πατρίδα και την ελευθερία της.

Ο Jorge μάχεται για την ελευθερία από τα 16 του χρόνια.

Είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας του και αρθρογραφεί συχνά για τις παραβιάσεις
των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του καθεστώτος της Βενεζουέλας, τα καταστροφικά αποτελέσματα των σοσιαλιστικών πολιτικών, τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και τον συνεχιζόμενο αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας του.


[Πηγή]https://www.liberal.gr/arthro/205433/epikairotita/2018/kefim-i-sugklonistiki-marturia-enos-neou-anthropou-gia-to-kathestos-tis-benezouelas.html


«Τριβέλι Πᾶνος»

Τωρα που η Αστυνομια ειναι σε οργασμό να συλλάβει τους «φασίστες» που χτύπησαν τον Γιαννάκη…να μην ξεχασούν…..
May 24th 2018, 19:00, by kostas papadopoulos





..Να διαβάσουν τους νόμους σωστα και να πράξουν ανάλογα…


.
.Γιατι αν συνεχίστει το δούλεμα του λάου επίτηδες και επι σκοπού …και ξεκινησει νεος χορός του δικαίου …το ξυλο μπορεί να πέσει και σε ένστολους!!!


Βλεπεις η αδικία οταν υπαρχει και η οργη ξεχειλίσει ..δεν προλαβαίνεις να δεις τι ειναι ο αλλός αν φταιει και αυτος ..αν ειχε και αυτος συμμετοχη ..!

Με πιο απλά λόγια μην συνεχίσετε να υποστηρίζεται αυτη την νέα χουντα οποιοι και να ειστε …καποια στιγμη οι μεγαλοι αριθμοι μπορει να ξεχυθουν στον δρόμο …μην το φτάσετε λοιπον στα ακρα … γιατι εχει ξυλο για ολους …καμια εγγυηση καλυψης
σε κανέναν που θα πραξει το αδικο…. ! Μα σε ΚΑΝΕΝΑΝ !!

Συνηθως πρωτα πεφτει το ξυλο και μετα ο θιασος αυτης της δημοκρατιας μιλαει για θεσμους και αφοριζει … δηθεν δημοκρατικα…αλλα πρωτα εχει πεσει το ξυλο ξανα λεω !!

Ειμαστε ολοι μεγαλα παιδια ωριμα… αν ειναι να εχετε οργασμο … μαζεψτε αυτον τον ανθρωπο και απαγγειλετε του της κατηγοριες που του αρμοζουν….αλλιως μερα με την μερα ενισχυεται την ανυπακοη του λαου …πραγμα που μαθηματικα πγαινει μονο προς ενα στοχο … μην δειχνετε λοιπον οτι συναινειτε στα παγκοσμια σχεδια των επικυριαρχων!!



Stranger…

https://katohika.gr/stranger-voice/tora-pou-i-astynomia-einai-se-orgasmo-na-syllavei-tous-fasistes-pou-chtypisan-ton-giannaki-na-min-ksechasoun/

thumbnailFacebook: Στείλτε μας της φώτο. σας τις…ΓΥΜΝΕΣ για να σας «προστατέψουμε».
May 24th 2018, 18:30, by SKOTINO PROSOPO





ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ!!!
Facebook: Στείλτε μας της φώτο. σας τις…ΓΥΜΝΕΣ για να σας «προστατέψουμε».
InfoWars.com: FACEBOOK: Στείλτε μας τις γυμνές σας φώτογραφίες για να εμποδίσουμε την εξάπλωσή τους στο Διαδίκτυο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Και να φανταστείτε ότι θα υπάρχουν άνρθρωποι που θα…ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΎΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ με αυτό επειδή είναι τόσο ΚΟΥΤΟΙ!!! Θα τους στέλνουν τις γυμνές τους φώτο. οι…ΠΟΥΤ@ΝΕΣ και θα το βάλουν μετά αυτό στα βιογραφικά τους ως…«προϋπηρεσία» στον κλάδο των…ΤΣΟΝΤΩΝ για να πιάσουν δουλειά εκεί!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!

ΡΕ…ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥOYΝ ΕΔΩ;;; Εμ…μήπως….ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΗΔΗ;;; Το Facebook ζητά από τους χρήστες να στείλουν γυμνές φωτογραφίες των εαυτών τους για να τις εμποδίσουν από το να μοιραστούν δημόσια στις διάφορες πλατφόρμες της εταιρείας.

"Συνεργαζόμαστε τώρα με οργανώσεις ασφαλείας με έναν τρόπο ώστε οι χρήστες να μπορούν να υποβάλλουν φωτογραφίες που φοβούνται ότι θα μοιραστούν χωρίς τη συγκατάθεσή τους, για να μπορούμε να εμποδίσουμε την μεταφόρτωσή τους στο Facebook, το Instagram και το Messenger", δήλωσε το Facebook. "Αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, ξεκινώντας από την Αυστραλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α., επεκτείνει τα υπάρχοντα εργαλεία ώστε οι άνθρωποι να μας αναφέρουν αυτό το περιεχόμενο αν έχει ήδη μοιραστεί». Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι χρήστες του Facebook θα καλέσουν την "Hotline Porn Revenge" (Τη γραμμή Βοήθειας της Εκδίκησης των Τσόντων δηλαδή), η οποία θα τους επιτρέψει να υποβάλουν γυμνές φωτογραφίες των εαυτών τους ώστε να τις επισημάνει το Facebook για "για μη διανομή".


Με άλλα λόγια, το Facebook θέλει να δει τις γυμνές σας φωτογραφίες για να τις «εμποδίσουν» από το να εξαπλωθούν στο Διαδίκτυο!!!
[ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΗ-ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΥ….PLAYBook???]
Ναι το ακούσατε σωστά, το Facebook, του οποίου ο διευθύνων σύμβουλος κάποτε αποκάλεσε τους χρήστες του "ΜΑΛΑΚΕΣ" που τον εμπιστεύθηκαν με τα μυστικά τους, τώρα αναμένει να υποβάλλετε ακόμη και τις γυμνές σας φωτογραφίες για "ασφαλή διατήρηση".
Τον Μάρτιο, ο κατεγγέλων τις δυσλειτουργίες της NSA, Edward Snowden, δήλωσε ότι το Facebook ήταν μια εταιρεία επιτήρησης που απλώς μετωνομάση ως μια εταιρεία «κοινωνικής δικτύωσης.
"Επιχειρήσεις που κερδίζουν χρήματα συλλέγοντας και πωλώντας λεπτομερή αρχεία για τις τις ιδιωτικές ζωές ανθρώπων περιγράφηκαν κάποτε σαφώς ως «εταιρείες επιτήρησης», είπε. «Η αναταξινόμησή τους ως "κοινωνικά μέσα" είναι η πιο επιτυχημένη απάτη από τότε που το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ μετωνομάσθη ως το Υπουργείο Άμυνας».
"Το Facebook βγάζει το «ψωμί» του εκμεταλλευόμενο και πωλώντας προσωπικές πληροφορίες για τις ιδιωτικές ζωές εκατομμυρίων, πολύ πιο πέρα από τις ελάχιστες λεπτομέρειες που δημοσιεύετε οικειοθελώς", δήλωσε ο Snowden νωρίτερα αυτή τη μέρα. "Δεν είναι θύματα. Είναι… ΣΥΝΕΡΓΟΙ. "
Πηγές:
Facebook: https://www.facebook.com/RealKitDaniels
Μέσω >> https://www.infowars.com/facebook-send-us-your-nudes-to-stop-revenge-porn/

Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand



Το διαβάσαμε από το: Facebook: Στείλτε μας της φώτο. σας τις…ΓΥΜΝΕΣ για να σας «προστατέψουμε». http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/facebook_24.html#ixzz5GRO2Q6kD

thumbnailΦορτηγά με ξένες πινακίδες ξεφορτώνουν οπλισμό στην «πέμπτη φάλαγγα» στα Εξάρχεια – Καλάσνικοφ σε πρώτο πλάνο στους τοίχους
May 24th 2018, 18:00, by kostas papadopoulos





Οι κουκουλοφόροι αριστεριστές συσπειρώνονται και ετοιμάζουν μπαράζ επιθέσεων.
Ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού έρχεται να γιγαντώσει
τις ανησυχίες των πολιτών για την «πέμπτη φάλαγγα», που όχι μόνο ενδυναμώνεται στην Ελλάδα, αλλά της παρέχεται στήριξη από το εξωτερικό.



Οι αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί» ετοιμάζουν κλιμάκωση των δρασεών τους.


Κράνη, στειλιάρια, σφυριά συνθέτουν το οπλοστάσιό τους, αλλά πλέον ο οπλισμός ενδεχόμενα έχει ανέβει επίπεδο. Τα Εξάρχεια βρίθουν απειλητικών συνθημάτων με τα καλάσνικοφ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στους τοίχους, ίσως και στα φορτηγά που ξεφορτώνουν όπλα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φορτηγά με ξένες πινακίδες ξεφόρτωσαν οπλισμό, σε διάφορα σημεία, μέσα στα Εξάρχεια.

Ο Ρουβίκωνας καλεί ανοιχτά και χωρίς φόβο πολίτες να συστρατευτούν μαζί του, δίνοντας ακόμα
και τον τόπο συστράτευσης στο facebook.

Στο ρεπορτάζ του Star, θα δείτε τον αρχηγό του Ρουβίκωνα στην υποδοχή Κουφοντίνα να υποδεικνύει μάλιστα, σε αυστηρό ύφος, στους δημοσιογράφους, τι να κάνουν.

Αυτά είναι τα «μωρά» που λέει η κυβέρνηση;

Οι συλλήψεις και καταδίκες είναι επιλεκτικές;

Δείτε στο βίντεο από το 22'.35''


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

  1. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΣΗΜΕΡΑ;

    Είμαστε σε θέση να παράσχουμε πάνω από $ 500.000.000 δολάρια σε επιχειρηματικά και ενυπόθηκα δάνεια σε πάνω από 10.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούμε τη δική μας καθορισμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε τη σωστή επιχειρηματική δραστηριότητα και το Στεγαστικό δάνειο για να ταιριάζει στην ανάγκη σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 5.000 έως 200 εκατομμυρίων δολαρίων κατ 'ανώτατο όριο.

    Είσαι σε λίγο πρόβλημα για τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρω τι να κάνω; Πώς να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολο, βοηθώντας σας στη μείωση των μηνιαίων δόσεων, έτσι ώστε θα έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθείτε? Ο κ. Giulia Stefano Loan είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Email (Giuliastefanoloanfirm@gmail.com) Τηλέφωνο: +1 (951) 999 6021

    Επηρεαστείτε από την οικονομική κατάσταση της χώρας σας και η τράπεζά σας αρνείται να σας δώσει δάνειο; Αν η απάντησή σας είναι ναι, τότε μην κοιτάξετε ξανά. Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με επιτόκιο 2%.
    GIULIA STEFANO LOAN FIRM, (giuliastefanoloanfirm@gmail.com) Τηλέφωνο: +1 (951) 999 6021 Στόχος είναι η παροχή Εξαιρετικών Επαγγελματικών Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών.

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

    * Προσωπικά δάνεια
    * Στεγαστικά δάνεια
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Δάνεια ενοποίησης χρέους
    * Δάνεια αυτοκινήτων
    * Φοιτητικά δάνεια
    * Δάνεια Home
    * Αναχρηματοδότηση δανείων
    * Δάνεια Home

    Προσφέρουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 2% και διάρκεια δανείου από 1 έως 25 έτη για την επιστροφή (ασφαλής και μη εξασφαλισμένη). Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας, η εταιρεία Giulia Stefano Loan ιδρύθηκε για να σας βοηθήσει να λύσετε αυτά τα προβλήματα. οπότε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για μια γρήγορη λύση στα οικονομικά σας προβλήματα.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χρειάζεται μόνο λιγότερο από 24 ώρες για να επεξεργαστείτε το αρχείο σας και να λάβετε το δάνειο σας εγκεκριμένο και το 100% Εγγυημένο ανεξάρτητα από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας και την Τοποθεσία.

    Με εκτίμηση,
    Κ. Giulia Stefano
    Email: giuliastefanoloanfirm@gmail.com
    Τηλέφωνο: +1 (951) 999 6021
    Είμαστε πιστοποιημένοι και οι πληροφορίες σας είναι 100% ασφαλείς μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. We are major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
    we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.

    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
    2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
    3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: 4 1%
    6. Sale Price: 32 2%
    7. Delivery by SWIFT .
    8. Payment: MT103-23
    9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days

    We are ready to close leasing with any interested client in few banking days, if interested do not hesitate to contact me direct.

    Name:May Gary
    Email:algecoglobalfinanceplc@gmail.com
    Skype::algecoglobalfinanceplc


    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

item