Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: AYTOΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ - Παιδόφιλος που ανάγκαζε 11χρονη σε κτηνοβασία και την τραβούσε βίντεο το έσκασε από το νοσοκομείο ενώ... | Greek ADD

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: AYTOΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ - Παιδόφιλος που ανάγκαζε 11χρονη σε κτηνοβασία και την τραβούσε βίντεο το έσκασε από το νοσοκομείο ενώ...

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ, NEWS, MUSIC,  AYTOΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ - Παιδόφιλος που ανά...

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ, NEWS, MUSIC, 
thumbnailAYTOΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ - Παιδόφιλος που ανάγκαζε 11χρονη σε κτηνοβασία και την τραβούσε βίντεο το έσκασε από το νοσοκομείο ενώ ανέμενε την καταδίκη
May 27th 2018, 12:02, by Xrhstos Frik

Ένας παιδεραστής κατηγορείται για την επί 14 χρόνια κακοποίηση ενός κοριτσιού, αφού την ανάγκαζε να έχει σεξουαλικές περιπτύξεις με σκύλους.

Ο 60χρονος David Hart, δικάστηκε στο Swansea Crown Court την περασμένη εβδομάδα αφού κατηγορήθηκε για 16 αδικήματα, μεταξύ των οποίων τα 12 είναι βιασμοί.
Ωστόσο, δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την ημέρα της δίκης αφού το έσκασε από το νοσοκομείο εκείνο το πρωί.
Τώρα, ο ταξιτζής καταδιώκεται από τους αστυνομικούς της Νοτίου Ουαλίας οι οποίοι προσπαθούν να τον βρουν.


Η κοπέλα, η οποία ήταν μόλις 11 ετών όταν άρχισε η κακοποίησή της, δήλωσε ότι ο βιασμός της μεταδόθηκε ζωντανά σε διαδικτυακά chatrooms.
Οι συνεντεύξεις που έδωσε στην αστυνομία ήταν τρομακτικές, στις οποίες είπε ότι κατηγορεί τον εαυτό της ότι ήταν «πολύ φοβισμένη» για να τον σταματήσει.
Ο δικαστής Walters είπε ότι ο παιδεραστής κατέγραφε στην κάμερα τις αποτρόπαιες πράξεις του και τις έδειχνε σε άλλους παιδόφιλους στο ίντερνετ.


Το κορίτσι είπε σε έναν αστυνομικό: "Κατηγορώ τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έκανα κάτι για να τον σταματήσω. Είχα ευκαιρίες να τον σταματήσω, αλλά φοβόμουν πολύ. Μισώ τον εαυτό μου."
"Αισθάνομαι αηδιασμένη που τον άφησα να κάνει αυτά τα πράγματα. Κάθε βράδυ βλέπω εφιάλτες. Μπορεί να μου είχε δώσει και ναρκωτικά."







Ο Hart αρνήθηκε τις 16 κατηγορίες που φέρονται να έχουν γίνει από το 2001 μέχρι το 2015, συμπεριλαμβανομένων 12 κατηγοριών βιασμού, δύο κατηγοριών για άσεμνη επίθεση, και δύο για σωματική βλάβη.
Ο δικαστής Walters είπε στην κριτική επιτροπή ότι ο Hart ήταν άνθρωπος με καλή διαγωγή στο παρελθόν και είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς ότι είχε ζητήσει από μία πρώην σύντροφό του να συμμετάσχει σε σεξουαλικές πράξεις με το ντόπερμαν ενός φίλου του.
Δήλωσε, επίσης, ότι ήταν ανίκανος να κάνει σεξ την περίοδο εκείνη.
Ο δικαστής Walters δήλωσε επίσης στην κριτική επιτροπή ότι ο Hart περιγράφηκε από τους φίλους ως "ένας ευγενικός άνθρωπος που ήταν πάντα πρόθυμος προσφέρει βοήθεια στον οποιονδήποτε". Ένας μάρτυρας είπε: "Ποτέ δεν τον άκουσα να υψώνει τη φωνή του, ούτε καν στο σκυλί του."
"Το θέμα αυτό είναι η πρώτη προτεραιότητα για την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας και οι εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συνεχίζονται."

Η αστυνομία ζητάει από τους πολίτες να επικοινωνήσουν με το 101 σε περίπτωση που έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: "Ο Hart διέπραξε άρρωστα και σοβαρά σοβαρά αδικήματα εναντίον του θύματος – πολλά από τα οποία έγιναν όταν το θύμα ήταν ακόμη παιδί."
"Ο πρέπει να συλληφθεί Hart και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του."
"Η κακοποίηση καταστρέφει την παιδική ηλικία και οι πράξεις του είχαν πολύ άσχημη επίδραση στο θύμα του."
"Η σύλληψη του Hart σίγουρα θα δώσει μία τεράστια ανακούφιση στο θύμα. Ελπίζουμε ότι με την υποστήριξη που λαμβάνει, το κορίτσι θα μπορέσει να ανακάμψει και να επουλώσει όσο καλύτερα γίνεται τα τραύματά του."


πηγή: diaforetiko.gr

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item