"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ": ΜΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ; Θα μιλήσει προεκλογικά ο ο αντίπαλος του Ερντογάν Μουχαρέμ Ιντζέ | Greek ADD

"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ": ΜΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ; Θα μιλήσει προεκλογικά ο ο αντίπαλος του Ερντογάν Μουχαρέμ Ιντζέ

"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" Οικονομικα, Ασφαλιστικά, Ναυτιλιακά, Επιχειρηματικά, Νέα, Χρήμα, Celebrities, Life Style, Παράξενα ΜΑ ΠΩΣ...

"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ"

Οικονομικα, Ασφαλιστικά, Ναυτιλιακά, Επιχειρηματικά, Νέα, Χρήμα, Celebrities, Life Style, Παράξενα

ΜΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ; Θα μιλήσει προεκλογικά ο ο αντίπαλος του Ερντογάν Μουχαρέμ Ιντζέ
http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/VQVMdh/~3/lNrwgX-eAWc/blog-post_325.html
May 31st 2018, 11:30

Προτεκτοράτο της Τουρκίας είναι η Θράκη;Την στιγμή που οι Τούρκοι μας απειλούν με πόλεμο έρχονται Τούρκοι πολιτικοί να μιλήσουν στους Έλληνες πολίτες Μουσουλμάνους.Πέρασε τα σύνορα και έφτασε στην Κομοτηνή ο αντίπαλος του Ερντογάν Μουχαρέμ Ιντζέ...
- Φωτογραφήθηκε με τούρκους στο Τελωνείο των Κήπων
- Θα κάνει σύντομη στάση στο τουρκικό προξενείο και θα μιλήσει μπροστά από τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Νεολαίας»

Σε ελληνικό έδαφος είναι πλέον ο αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν Μουχαρέμ Ιντζέ και έφτασε πριν από λίγο στην Κομοτηνή σε μια επίσκεψη που ναι μεν θα είναι σύντομη αλλά έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ πήγε περπατώντας στο σημείο που θα κάνει την ομιλία του και χαιρετούσε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Ο Ιντζέ καλημέρισε τους δημοσιογράφους στα ελληνικά και πριν φτάσει στον χώρο που θα μιλήσει επισκέφθηκε το τουρκικό προξενείο.

Σε μια κίνηση – πρόκληση μάλιστα ο αντίπαλος του Ερντογάν θα μιλήσει μπροστά στο κτήριο της αυτοαποκαλούμενης τουρκικής νεολαίας της περιοχής ουσιαστικά θέλοντας να στείλει μήνυμα περί της υποτιθέμενης τουρκικής μειονότητας, καταπατώντας έτσι κάθε έννοια διεθνούς δικαίου που αναγνωρίζει μόνο θρησκευτική μειονότητα στην περιοχή.
Νωρίτερα, ο Ιντζέ βγήκε από το αυτοκίνητο στο Τελωνείο Κήπων και στη διάρκεια του τυπικού ελέγχου συνάντησε Τούρκους οπαδούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη.









Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση, καθώς η επίσκεψη θεωρείται ιδιωτικού χαρακτήρα, οι αντιδράσεις είναι μεγάλες σε πολιτικό επίπεδο με αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από βουλευτές των ΑΝΕΛ.
Ο Μουχαρέμ Ιντζέ εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας επιλέγει να έρθει… στην Ελλάδα και να μιλήσει σε μη Τούρκους πολίτες. Η Θράκη μπαίνει στο στόχαστρο και των κεμαλιστών, όπως ακριβώς μπαίνει εδώ και χρόνια και στο στόχαστρο του Ερντογάν. Μάλιστα ο Μουχαρέμ Ιντζέ θέλει να δείξει ότι σε αντίθεση με τον Ερντογάν εκείνος μπορεί προεκλογικά να πάει σε μια ευρωπαϊκή χώρα και να κάνει ομιλία, ενώ κάτι τέτοιο έχει απαγορευτεί στον Ερντογάν.
Πηγη



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/2Dkcv3

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item