Cine Lab: All items | Greek ADD

Cine Lab: All items

Cine Lab Τα πάντα γύρω από την τέχνη του κινηματογράφου. Προτάσεις ταινιών για να μην ξεμείνουμε ποτέ από ιδέες, παρουσιάσεις καινούργιων τα...

Cine Lab
Τα πάντα γύρω από την τέχνη του κινηματογράφου. Προτάσεις ταινιών για να μην ξεμείνουμε ποτέ από ιδέες, παρουσιάσεις καινούργιων ταινιών, διάφορα νέα από το μακρινό Hollywood και βοηθητικά άρθρα για ενσωμάτωση υποτίτλων, αλλαγή τύπου αρχείου κ.α. 
thumbnailGet Out (2017)
Apr 5th 2018, 18:13, by Kafetzis D







Υπόθεση
Ο Αφροαμερικανός Κρις συνοδεύει τη λευκή κοπέλα του Ρόουζ σε ένα σαββατοκύριακο γνωριμίας με τους γονείς της, στο πατρικό τους σπίτι. Το ταξίδι αναψυχής δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε εφιάλτη…



Trailer



thumbnailUnlocked (2017)
Apr 2nd 2018, 18:08, by Kafetzis D








Υπόθεση
Η Άλις πρώην ανακρίτρια της CIA τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα στο δρόμο για την Υπηρεσία θα την κάνει να καταλάβει ότι της την έχουν στήσει και τώρα θα πρέπει με κίνδυνο την ζωή της να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.



Trailer




thumbnailHouse of Cards (2013- )
Feb 23rd 2018, 12:25, by Kafetzis D









Υπόθεση
Βασισμένη στο ομώνυμο θρίλερ του BBC, είναι η ιστορία συνωμοσίας και εκδίκησης ενός μέλους του κογκρέσου που αφού βοηθάει την παράταξή του να κερδίσει τις εκλογές, δεν ανταμοίβεται με υπουργική θέση όπως περίμενε. Αυτό που ακολουθεί είναι μια υπολογισμένη παρτίδα σκάκι, με τον Φρανκ Άντεργουντ και τη σύζυγό του, Κλερ, να εξολοθρεύουν έναν-έναν τους εσωτερικούς αντιπάλους του χρησιμοποιώντας και το τελευταίο δυνατό μέσο πίεσης που διαθέτουν.


Trailer




thumbnailGotham (2014- )
Feb 22nd 2018, 11:31, by Kafetzis D







Υπόθεση
Η σειρά είναι βασισμένη στους χαρακτήρες των comic της DC, και η ιστορία λαμβάνει χώρα πριν «γεννηθεί» ο μεγάλος Μπατμαν. Μέσα απ' τη σειρά θα μάθουμε την ιστορία του Gordon και του Bruce, αλλά και την ιστορία των διάσημων κακών της DC (Catwoman, Penguin, Riddler, Two-Face, Joker) και πώς αυτοί εξελίχτηκαν στους κακούς που γνωρίζουμε.


Trailer



thumbnailValentines Day (2010)
Feb 13th 2018, 20:00, by Kafetzis D





Υπόθεση
Με φόντο τη γιορτή των ερωτευμένων, παρακολοθούμε τις ζωές 5 ζευγαριών στο Λος Άντζελες, οι ιστορίες των οποίων εφάπτονται και αλληλοεπηρεάζονται.



Trailer





thumbnailThe Snowman (2017)
Jan 16th 2018, 19:00, by Kafetzis D







Υπόθεση
Ένα κορίτσι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του. Το σπίτι άδειο. Στον κήπο ένας χιονάνθρωπος με το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του. Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα για μια απλή, φαινομενικά, δολοφονία κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Ένας serial killer παίζει διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής στην έδρα του και ο Χάρι Χόλε καλείται να μπει στο μυαλό του, αλλιώς ένας ακόμα χιονάνθρωπος θα εμφανιστεί κι άλλη μια γυναίκα θα δολοφονηθεί.



Trailer





thumbnailKidnap (2017)
Jan 6th 2018, 14:24, by Kafetzis D






Υπόθεση
Στις ΗΠΑ, ένα παιδί χάνεται ανά 40 δευτερόλεπτα. Ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί και σε εσένα, μέχρι να σου συμβεί. Μόνη και φοβισμένη, η Κέιτ Μακόι αρνείται να αφήσει τη μοίρα του γιου της στα χέρια αλλουνού. Όταν πιάνει με την άκρη του ματιού της τους απαγωγείς να απομακρύνονται με αμάξι, αποφασίζει να αντισταθεί. Σε μια κούρσα ενάντια στον χρόνο, η Κέιτ ξεκινάει μια κούρσα υψηλότατων ταχυτήτων και δεν θα σταματήσει πουθενά αν δεν πάρει τον γιο της πίσω.




Trailer




thumbnailWind River (2017)
Nov 25th 2017, 12:10, by Kafetzis D






Υπόθεση
Μια νεαρή πράκτορας του FBI, ένας βετεράνος ανιχνευτής και ο τοπικός σερίφης συνεργάζονται για να διαλευκάνουν το φόνο μιας κοπέλας στην περιοχή ενός ορεινού ινδιάνικου καταυλισμού στο Γουαϊόμινγκ.


Trailer





thumbnailSweet November (2001)
Nov 3rd 2017, 19:30, by Kafetzis D





Υπόθεση
Η Σάρα, μια μποέμισσα που οι ερωτικές της σχέσεις διαρκούν ακριβώς ένα μήνα, επιλέγει ως εραστή του Νοέμβρη έναν εργασιομανή διαφημιστή, από τον οποίο ζητά να παρατήσει γι' αυτό το διάστημα κάθε επαγγελματική δραστηριότητα ώστε να είναι όλος δικός της.



Trailer





thumbnailInsidious (2010)
Oct 15th 2017, 21:01, by Kafetzis D





Υπόθεση

Ο Τζος (Πάτρικ Γουίλσον) και η Ρενέ (Ρόουζ Μπερν) έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία παιδιά. Όταν η τραγωδία θα χτυπήσει το μικρό τους γιο, ο Τζος και η Ρενέ αρχίζουν να βιώνουν πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά.



Trailer





thumbnailA Walk to Remember (2002)
Oct 8th 2017, 19:12, by Kafetzis D





Υπόθεση
Ο 18χρονος Λάντον είναι από τα «κακά» παιδιά του σχολείου, εμπλέκεται στο ατύχημα ενός φίλου και τιμωρείται με την υποχρεωτική συμμετοχή του σε ένα θεατρικό έργο, όπου θα ερωτευτεί την Τζέιμι, κόρη ιερέα και outsider του σχολείου.



Trailer




thumbnailDream House (2011)
Sep 30th 2017, 18:14, by Kafetzis D





Υπόθεση
Ο Γουίλ, επίδοξος συγγραφέας, μετακομίζει με την οικογένειά του από τη Νέα Υόρκη σε ένα καινούργιο σπίτι στο Κονέκτικατ. Ύποπτα πράγματα αρχίζουν όμως να συμβαίνουν εκεί, ενώ ο Γουίλ μαθαίνει πως ο προηγούμενος ένοικος είχε δολοφονήσει σε αυτό τη γυναίκα και τα παιδιά του.



Trailer





thumbnailThe Notebook (2004)
Sep 28th 2017, 18:00, by Kafetzis D





Υπόθεση
Η Άλι, μια ηλικιωμένη που πάσχει από Αλτσχάιμερ, βρίσκει ανακούφιση στο ερωτικό ημερολόγιο που της διαβάζει καθημερινά ένας συνταξιούχος. Η ιστορία του γυρίζει την αφήγηση στη Βόρεια Καρολίνα του 1940, όταν η νεαρή τότε Άλι ερωτεύτηκε παράφορα έναν εργάτη παρά τις αντιρρήσεις της πλούσιας οικογένειάς της.



Trailer





thumbnailThe Last House On The Left (2009)
Sep 24th 2017, 17:00, by Kafetzis D





Υπόθεση
Το ίδιο βράδυ που φτάνουν στο απομονωμένο σπίτι δίπλα στη λίμνη Κόλινγουντ, η Μαρί και η φίλη της, Πέιτζ, πέφτουν θύματα απαγωγής από τον ψυχοπαθή δραπέτη Κρουγκ και τη συμμορία του – την ψυχασθενή Σάντι, τον σαδιστή αδερφό του, Φράνσις και τον ανίσχυρο γιο του, Τζάστιν.
Τρομοκρατημένη κι ενώ οι απαγωγείς της, τη θεωρούν νεκρή, η Μαρί ξέρει ότι η μόνη ελπίδα της για να επιζήσει είναι να καταφέρει να φτάσει στους γονείς της, Τζον και Έμα. Δυστυχώς όμως, γι' αυτήν οι απαγωγείς της αναζητούν καταφύγιο στο μόνο μέρος που η Μέρι θα ήταν ασφαλής.
Όταν η οικογένειά της θα πληροφορηθεί την τραγική αυτή ιστορία, θα κάνει τους τρεις ξένους να καταριούνται τη μέρα που μπήκαν στο τελευταίο σπίτι αριστερά.



Trailer





thumbnailΑπό Ελλάδα και Ιταλία η έμπνευση για το νησί των Αμαζόνων (Θεμίσκυρα) στο «Wonder Woman»
Sep 23rd 2017, 09:00, by Kafetzis D

Άλλο η ελληνική μυθολογία, άλλο η DC Comics - αλλά τα δυο συναντιούνται στη Θερμίσκυρα, που έγινε υπέροχο νησί για τις ανάγκες της «Wonder Woman».




Μπορεί η Θερμίσκυρα, η πρωτεύουσα της μυθικής χώρας των Αμαζόνων, να βρισκόταν στα παράλια του Εύξεινου Πόντου, αλλά αυτή εδώ η Αμαζόνα, η Νταϊάνα (όπως η Θεά Άρτεμις, προστάτιδα των Αμαζόνων άλλωστε), γεννήθηκε σ' ένα πανέμορφο νησί που θα το έλεγες και του βορείου Αιγαίου. Πράγματι, η σκηνογράφος Αλίν Μπονέτο (υποψήφια για Οσκαρ για τα «Αμελί» και «Ενας Πολύ Μακρύς Αρραβώνας»), για να σχεδιάσει την κινηματογραφική Θερμίσκυρα της «Wonder Woman» της Πάτι Τζένκινς, εμπνεύστηκε από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο - και σχεδίασε ένα νησί που μένει αξέχαστο, όχι μόνο για την Γκαλ Γκαντότ και τις milf συγγενείς της (μητέρα Κόνι Νίλσεν, θεία Ρόμπιν Ράιτ), αλλά και για το τοπίο και την παραλία του.


Οπως εξηγεί η Αλίν Μπονέτο, «Συζητήσαμε ότι θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο νησί, χωρίς ν' αντιγράψουμε τα ελληνικά νησιά, που είναι η προφανής πηγή έμπνευσης. Θέλαμε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, πλούσιο και πράσινο, που οι Αμαζόνες θα προστάτευαν, αλλά και θα προστατεύονταν μέσα σ' αυτό. Σχεδίασα κατά την αρχιτεκτονική των τρωγλοδυτών, γιατί τα σχήματα έχουν φυσικότητα. Χρησιμοποιώντας τις φυσικές κοιλότητες ως σπίτια, οι Αμαζόνες αποδεικνύουν την ικανότητά τους να ζουν σε αρμονία με το περιβάλλον. Μάλιστα, στη Θερμίσκυρα απέφυγα όσο μπορούσα τις ευθείες γραμμές. Οι καμπύλες εκφράζουν μεγαλύτερη θηλυκότητα. Και δεν χρειάζονται πόρτες. Προσπάθησα να δείξω στο σχέδιό μου ότι ζουν σε ανοιχτούς χώρους κι είναι ελεύθερες.»


Η Μπονέτο χρησιμοποίησε ως επιρροή και φωτογραφίες από τοπία της Ιταλίας, κυρίως του Αμάλφι, τα οποία «έντυσε» με εφέ για να σχηματίσει τους λόφους, τις κοιλάδες και τα κτίσματα του νησιού. «Χρειαζόμασταν μια παραλία για τη μεγάλη σκηνή μάχης,» εξηγεί η Μπονέτο. «Μια λευκή παραλία, περικυκλωμένη από λόφους. Αλλά σε μια πραγματική παραλία με βράχο, δεν μπορείς εύκολα να κάνεις γύρισμα γιατί έχει ρεύματα.»



Με τον ίδιο τρόπο, η Αλίν Μπονέτο χρησιμοποίησε υπαρκτές αναφορές και για τους εσωτερικούς χώρους των κτισμάτων της Θερμίσκυρας που φαίνονται στην ταινία. Η αίθουσα του θρόνου σχεδιάστηκε σαν ανοιχτή σπηλιά, με θέα το υπόλοιπο νησί: «Ολα τα καθίσματα της συνέλευσης των Αμαζόνων σχηματίζουν ένα κύκλο. Ηθελα αυτός ο κύκλος να περιγράφει μια αίθουσα συσκέψεων, ένα χώρο όπου οι Αμαζόνες συναντιούνται όταν πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, με δημοκρατικό τρόπο. Μου πήρε καιρό να βρω το σωστό σχήμα για τις σκάλες, ήθελα την αισθητική της art deco, αλλά με καμπύλες. Αυτό και έκανα, δημιουργώντας αντιθέσεις με τις φυσικές γραμμές των πετρωμάτων με τις ελληνικές αναφορές τους. Αλλά ήθελα επίσης να δείξω ότι, παρότι αυτές οι γυναίκες ζουν σε φυσικό περιβάλλον, έχουν καλλιεργήσει κάποιες τεχνικές που τους επιτρέπουν να χτίσουν κομψά αρχιτεκτονικά στοιχεία.»





πηγή: flix.gr (Λήδα Γαλανού)



thumbnailWonder Woman (2017)
Sep 22nd 2017, 17:30, by Kafetzis D






Υπόθεση
Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.



Trailer






thumbnailSherlock (2010- )
Sep 20th 2017, 16:00, by Kafetzis D







Υπόθεση
Ο θρυλικός ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς επιστρέφει δριμύτερος στη μικρή οθόνη. Οχι όμως όπως τον γνωρίζουμε αλλά εξαιρετικά αλλαγμένος. Ρετουσαρισμένο και στον 21ο αιώνα, έτσι τον επαναφέρουν στην τηλεόραση τον Σέρλοκ Χολμς οι Βρετανοί. Σε αυτή τη μοντέρνα εκδοχή, ο Sherlock ζει στο Λονδίνο του σήμερα και βοηθάει την αστυνομία ,όταν δηλαδή ο επιθεωρητής διαπιστώσει πως έχει πετύχει αδιέξοδο. Μαζί με τον Dr Watson ερευνούν μια περίεργη σειρά αυτοκτονιών - αλλά - όχι - ακριβώς, και η όλη διαδικασία είναι απλά φοβερή. Η συλλογιστική μέθοδος του Sherlock απεικονίζεται με φοβερό τρόπο από τον σκηνοθέτη Paul McGuigan οι διάλογοι σφύζουν από ζωή και χιούμορ, και το ίδιο το μυστήριο.



Trailer




thumbnailP.S. I Love You (2007)
Sep 19th 2017, 19:27, by Kafetzis D





Υπόθεση
Μια μεγάλη αγάπη έχει τη δύναμη να μετατρέψει το θάνατο σε μια καινούρια αρχή. Το αποδεικνύει πεθαίνοντας ο Τζέρι στη νεαρή του χήρα, Χόλι, μέσα από μια σειρά πρωτότυπων μηνυμάτων που έχει φροντίσει να της παραδίδονται ανά τακτά διαστήματα. Χάρη στις παραινέσεις του νεκρού πλέον αγαπημένου της, η Χόλι καταφέρνει σιγά - σιγά να ορθοποδήσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.



Trailer





thumbnailThe Ninth Gate (1999)
Sep 18th 2017, 17:36, by Kafetzis D





Υπόθεση
Ένας ειδικός στον εντοπισμό σπάνιων βιβλίων αναλαμβάνει να βρει για λογαριασμό ενός συλλέκτη τα ελάχιστα σωζόμενα αντίτυπα ενός σατανιστικού βιβλίου. Η έρευνά του συνοδεύεται από μυστηριώδεις φόνους, απειλές, αλλά και την απρόσμενη παρουσία μιας γυναίκας που έχει την ομορφιά του Διαβόλου.



Trailer





thumbnail2:22 (2017)
Sep 17th 2017, 18:00, by Kafetzis D







Υπόθεση
Η ιστορία ακολουθεί τον Dylan Branson, έναν άνθρωπο του οποίου η ζωή εκτροχιάζεται οριστικά όταν ένα δυσοίωνο πρότυπο γεγονότων που επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα, σταματώντας ακριβώς στις 2:22 μ.μ. Όταν ερωτεύεται τη Sarah, μια όμορφη γυναίκα της οποίας η ζωή απειλείται από αυτά τα παράξενα γεγονότα, ο Dylan πρέπει να λύσει το μυστήριο του 2:22 για να διατηρήσει μια αγάπη της οποίας η δεύτερη ευκαιρία έφτασε τελικά.


Trailer




thumbnailSuits (2011- )
Sep 17th 2017, 04:49, by Kafetzis D







Υπόθεση
H υπόθεση της σειράς είναι αρχικά απλή. H Jessica Pearson υποχρεώνει τον Harvey Specter να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός βοηθού ο οποίος σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας πρέπει να είναι απόφοιτος της νομικής σχολής του Harvard. Κάπου εδώ εμφανίζεται ο Mike Ross. Ένα λαμπρό μυαλό με φωτογραφική μνήμη που μόλις διαβάσει κάτι έχει την ικανότητα να το αφομοιώσει και να το κατανοήσει. Λόγω διαφόρων προβλημάτων και οικονομικών δυσχερειών δεν κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να γίνει δικηγόρος. Αντίθετα χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να περάσει τις εξετάσεις άλλων βγάζοντας έτσι τα προς το ζην. Μια συγκυρία φέρνει τους δύο κεντρικούς μας χαρακτήρες να συναντηθούν στην συνέντευξη που διεξάγει ο Harvey. Εκεί ο Harvey Specter, εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Mike και  διακρίνοντας ίσως σε αυτόν την σπίθα που είχε και ο ίδιος στην αρχή της καριέρας του, αναλαμβάνει το ρίσκο και τον προσλαμβάνει ως βοηθό παραβαίνοντας έτσι τους κανόνες της εταιρείας. Σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε τους πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν διάφορες νομικές υποθέσεις με τον Harvey να ενεργεί ως μέντορας προς τον Mike. Βέβαια καθημερινά κινούνται μέσα σε ένα κλίμα ανησυχίας και αβεβαιότητας λόγω του κοινού τους μυστικού. Πότε θα έρθει δηλαδή στην επιφάνεια το ιστορικό του Mike το όποιο σαφώς και θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στον Harvey.



Trailer





thumbnailLost (2004-`10)
Sep 17th 2017, 04:46, by Kafetzis D







Υπόθεση
Μετά από την τραγική, ανεξήγητη συντριβή ενός αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση Σίδνεϊ προς Λος Άντζελες περνώντας από ένα άγνωστο, έρημο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού, στη μέση του πουθενά. Οι 48 επιζώντες -ανάμεσά τους ο γιατρός Τζακ, η κατάδικος Κέιτ, που χάρη στο δυστύχημα ξανακέρδισε προσωρινά την ελευθερία της, ο νεαρός πάμπλουτος αλλά παχύσαρκος Χέρλυ, ο τυχοδιώκτης Σόγιερ, ο βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου Σάιντ, ο μυστηριώδης μεσήλικας Λοκ και ένα ζευγάρι Κορεατών- διαπιστώνουν σύντομα ότι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τα στοιχεία της φύσης, αλλά και τα επικίνδυνα μυστικά του τόπου στον οποίο έχουν παγιδευτεί. Τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται και το μόνο προφανές είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνδέονται κατά κάποιον τρόπο, κι ότι ο καθένας τους βρίσκεται εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Όσο για τις ελπίδες διάσωσής τους, κι αυτές φθίνουν με την κάθε μέρα που περνά, ώσπου μετά από πολλά, 6 από τους επιζώντες καταφέρνουν να γυρίσουν πίσω στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, για λίγο όλα μοιάζουν τέλεια στη ζωή τους, αλλά μετά οι τύψεις και η ιδέα της παραμονής των φίλων τους στο νησί τους δημιουργεί πολλά προβλήματα, ώστε να θέλουν να γυρίσουν πίσω στο νησί, κάτι το οποίο τελικά καταφέρνουν.



Trailer





thumbnailTwo Weeks Notice (2002)
Sep 15th 2017, 10:55, by Kafetzis D





Υπόθεση
Η Λούσι, μια ακτιβίστρια δικηγόρος, παρότι ενάντια στις πεποιθήσεις της, δέχεται να δουλέψει για λογαριασμό του Τζορτζ, ενός εγωκεντρικού και ανεύθυνου playboy. Ο Τζορτζ όμως την ενοχλεί για να του ρυθμίσει και τα πιο ασήμαντα ζητήματα της προσωπικής του ζωής, γι' αυτό η Λούσι του δίνει δύο εβδομάδες προθεσμία να βρει αντικαταστάτρια. Ανάλαφρο, καθαρά ψυχαγωγικό, απευθύνεται κυρίως στους φαν των δύο πρωταγωνιστών.



Trailer




thumbnailWarrior (2011)
Sep 10th 2017, 20:52, by Kafetzis D





Υπόθεση
Στο βίαιο κόσμο των μικτών πολεμικών τεχνών, δύο αδέρφια έρχονται αντιμέτωπα με την πιο σκληρή μάχη της ζωής τους και με το "ναυάγιο" της διαλυμένης οικογένειάς τους...



Trailer




thumbnail1408 (2007)
Sep 8th 2017, 16:40, by Kafetzis D






Υπόθεση
Ο Μάικ Ένσλιν έχει εκδώσει μια σειρά από βιβλία στα οποία αμφισβητεί την ύπαρξη μεταφυσικών φαινομένων σε στοιχειωμένα σπίτια και νεκροταφεία. Όταν μαθαίνει για το δωμάτιο 1408 του ξενοδοχείου Ντόλφιν, αποφασίζει, παρά τις προειδοποιήσεις του διευθυντή, να περάσει εκεί μια νύχτα μόνος του.



Trailer





You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item