EPIRUS TV NEWS: Ιωάννινα:Γέμισαν ...την πόλη με σαπουνόφουσκες ..εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες του τριημέρου![βίντεο] | Greek ADD

EPIRUS TV NEWS: Ιωάννινα:Γέμισαν ...την πόλη με σαπουνόφουσκες ..εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες του τριημέρου![βίντεο]

EPIRUS TV NEWS Ειδήσεις απο τα Γιάννενα και την Ηπειρο.  Ιωάννινα:Γέμισαν ...την πόλη με σαπουνόφουσκες ..εντυπωσιάζοντας τους επι...

EPIRUS TV NEWS
Ειδήσεις απο τα Γιάννενα και την Ηπειρο. 
thumbnailΙωάννινα:Γέμισαν ...την πόλη με σαπουνόφουσκες ..εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες του τριημέρου![βίντεο]
May 27th 2018, 12:10, by Epirus TV NEWS

Και φέτος ο σκοπός του << Global Bubble Parade>> επετεύχθη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου !
Οι κάτοικοι της πόλης  μαζί με τους επισκέπτες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήρθαν κοντά σε μια γιορτή χαράς και θετικής ενέργειας!
Απο τις 10.00 το πρωί μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και υπο τους ήχους δυνατής μουσικής ..  επιδόθηκαν στις σαπουνόφουσκες,με πρωταγωνιστές της ημέρας τα μικρά παιδιά !
Ακολούθησε παρέλαση με κατεύθυνση την πλατεία Μαβίλη ,με τους συμμετέχοντες να γεμίζουν τον κεντρικό δρόμο της πόλης με σαπουνόφουσκες ,τραβώντας τα βλέμματα των θαμώνων των καταστημάτων  μόλις έφτασαν στο μώλο εκεί  όπου ενώθηκαν με τους επισκέπτες που είχαν κατακλείσει την παραλίμνια περιοχή για να παρακολουθήσουν  τη μουσική  συναυλία του event ,ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item