eXofitsio: Οι Τούρκοι στήνουν «καραγκιόζ μπερντέ» για την επέτειο της Άλωσης! olympiada | Greek ADD

eXofitsio: Οι Τούρκοι στήνουν «καραγκιόζ μπερντέ» για την επέτειο της Άλωσης! olympiada

eXofitsio eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις Οι Τούρκοι στήνουν «καραγκιόζ μπερντέ» για την επέτειο της...

eXofitsio

eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις

Οι Τούρκοι στήνουν «καραγκιόζ μπερντέ» για την επέτειο της Άλωσης! olympiada
http://exofitsio.blogspot.com/2018/05/olympiada_60.html
May 30th 2018, 15:30




Με μία προκλητική εκδήλωση στην περιοχή του Συνεδριακού Κέντρου Χάλιτς θα γιορτάσει η τουρκική κυβέρνηση την 565η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης.
Κατά τη θλιβερή αλλά συνάμα γραφική …παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία, θα γίνει συναυλία του σουφικού (Ισλαμικές οργανώσεις οι οποίες ενσωματώνουν το μυστικισμό στη θρησκευτική πρακτική) συγκροτήματος ιστορικής τουρκικής μουσικής του τουρκικού Υπουργείου Πολιτισμού.
Κατόπιν της συναυλίας, θα παρατεθεί ιφτάρ (γεύμα κατά το Ραμαζάνι μετά τη δύση του ηλίου) παρουσία του Προέδρου της τουρκικής «Δημοκρατίας» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της κρατικής ηγεσίας και επισήμων. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η Ειδική Παράσταση Fetih (Άλωση) με αφορμή την 565η επέτειο της κατάκτησης της Πόλης.
Στη σκηνή θα ανέβει η στρατιωτική μπάντα Μεχτεράν των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και θα πραγματοποιηθεί μια …φαντασμαγορική παράσταση με video mapping, φως, νερό και λέιζερ.
Για την Ειδική Παράσταση Fetih (Άλωση) στήθηκε μια ειδική εξέδρα περίπου 50 μέτρα από την ακτή. Για την προβολή 3D mapping που θα γίνει σε σκηνή διαστάσεων 78×18 μ., γυρίστηκε ένα εικοσάλεπτο βίντεο. Σε πλωτή εξέδρα διαστάσεων 30×90 μ. θα πραγματοποιηθεί επίδειξη με νερό, φως, λέιζερ και κουρτίνα νερού ενώ θα αναπαρασταθεί η κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης.



http://adiakritos.gr/oi-toyrkoi-stinoyn-quot-karagkioz-mpernte-quot-gia-tin-epeteio-tis-alosis/



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/PLYc9p

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item