MATI GR: All items | Greek ADD

MATI GR: All items

MATI GR Τα βλέπει όλα...  Το σήκωσε και πάλι η τυχερή Ρεάλ - Δείτε όλα τα γκολ May 26th 2018, 21:03, by blogsitegr ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ L...

MATI GR
Τα βλέπει όλα... 
thumbnailΤο σήκωσε και πάλι η τυχερή Ρεάλ - Δείτε όλα τα γκολ
May 26th 2018, 21:03, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης το κατάφερε και αυτό. Κατέκτησε το 13ο κύπελλο πρωταθλητριών στην ιστορία της αλλά και το 3ο συνεχόμενο Champions League.

Σε αυτή τη νέα αυτοκρατορία που έχουν χτίσει οι Γκαλάκτικος έπαιξαν βασικό ρόλο δύο παράγοντες: Ο γκαφατζής τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Κάριους αλλά και ο Γκάρεθ Μπειλ ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και άλλαξε το παιχνίδι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα προηγήθηκε στο σκορ στο 51'μετά από μία μεγαλειώδη γκάφα του Λόρις Κάριους ο οποίος έριξε την μπάλα πάνω στον Μπενζεμά ο οποίος απλά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ο Σάντιο Μανέ ισσοφάρισε γρήγορα για την Λίβερπουλ σε 1-1, στο 54', δίνοντας ελπίδες στον Κλοπ και την ομάδα του. Εκεί όμως ήρθε μία στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας όταν μετά από σέντρα του Μαρσέλο στο 64' ο Μπέιλ με ανάποδο ψαλιδι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Ο Ουαλός δεν έμεινε εκεί και 7 λεπτά πριν τελειώσει το ματς έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Λίβερπουλ, όταν μετά από μακρινό σουτ που πραγματοποίησε ο Κάριους έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του για να γραφτεί το 3-1 και η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με χρυσά γράμματα.

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΖώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακής 27-5-2018
May 26th 2018, 20:12, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Κριός♈
Γενικά
Οι καθυστερήσεις που σε απασχολούν, Κριέ μου, δε θα ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι' αυτές και μάλιστα άμεσα. Πάρε, λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ μου, για να περάσεις πολύ όμορφα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νομίζω, Κριέ, ότι σήμερα μπορείς να βάλεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Τα οικονομικά σου έχουν ανοδική πορεία και θα βρεις την ευκαιρία να καλύψεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου.  

Ταύρος♉
Γενικά
Επιθυμείς να είσαι πάνω από όλα, Ταύρε, και αν δε σου δίνεται αυτή η ευκαιρία, μπορεί να την πάρεις μόνος σου. Διοχέτευσε την ενεργητικότητα σου σε ένα νέο πρόγραμμα ή σε μια καινούργια δραστηριότητα. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σου είναι πολύ ψηλά αυτή τη στιγμή και θέλεις να αποδείξεις στους άλλους τη δύναμή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά σήμερα με το ταίρι σου, Ταύρε μου, αν ξεχάσεις κάποια θέματα που φαίνεται πως σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Ταύρε, φρόντισε να χαλαρώσεις από τα θέματα της δουλειάς, αφού από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε μόνο τα περιττά έξοδα, ώστε να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. 

Δίδυμοι♊
Γενικά
Από τα μεγαλύτερα προσόντα σου, Δίδυμε είναι η ετοιμότητα του πνεύματός σου και το ενδιαφέρον σου για τη γνώση και την πληροφόρηση. Εκμεταλλεύσου τα. Αυτές είναι οι πιο κατάλληλες μέρες, για ν' αρχίσεις νέα σχέδια δράσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου και σ' έχουν στεναχωρήσει. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να ξεκουραστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, καθώς οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι πολλές.    

Καρκίνος♋
Γενικά
Τώρα, Καρκίνε, πρέπει να βάλεις τη ζωή σου σε ισορροπία και αρμονία. Οφείλεις να ζυγίσεις όλα τα υπέρ και τα κατά της τόσο μοναξιάς, όσο και της παρέας. Αυξάνεται η ανάγκη σου για δικαιοσύνη και διπλωματία, γίνεσαι πιο αντικειμενικός, ενώ εξετάζεις περισσότερες πλευρές σε κάθε θέμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει αρκετά καλά, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου, Καρκίνε, αλλά σήμερα καλό είναι να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος φέρνει καθυστερήσεις.   

Λέων♌
Γενικά
Θα ξέρεις καλύτερα σήμερα, Λέων, πως να αξιολογήσεις και να ζυγίσεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους. Έχεις ανεπτυγμένες διπλωματικές ικανότητες κι ένα διακριτικό τρόπο να εκφράζεις τις θέσεις σου, χωρίς να θίγεις τους άλλους. Πριν πεις την άποψή σου σχετικά με ένα θέμα, ξέρεις να ακούς τις θέσεις των άλλων και μπορείς να τις συγκρίνεις με τη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις ότι πολλά θέματα που αφορούν τη σχέση σου, αρχίζουν να υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεκουραστείς, αφού έχεις φορτιστεί από την εβδομάδα που πέρασε. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. 

Παρθένος♍
Γενικά
Εξετάζεις και τις δυο πλευρές ενός θέματος, Παρθένε, και μπορείς να συμφιλιώνεις ακόμη και τις πιο αντίθετες απόψεις. Συχνά φαίνεσαι διστακτικός κι αναποφάσιστος στο περιβάλλον σου, αλλά η αλήθεια είναι, ότι απλώς θέλεις περισσότερο χρόνο για να εξετάσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε μου. Καλό είναι στην Κυριακή σου να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε ηρεμήσουν. Οι κινήσεις που κάνεις στον οικονομικό τομέα, θα σε οδηγήσουν στο να αυξήσεις τα έσοδά σου. 

Ζυγός♎
Γενικά
Είσαι σίγουρα άνθρωπος που ξέρει τι θέλει, Ζυγέ, και πάντα βρίσκει το σωστό τρόπο για να το διεκδικήσει. Δεν παρασύρεσαι ποτέ από εντάσεις, ενώ μέσα σου υπάρχει μια ήρεμη δύναμη, που σε κάνει να μπορείς να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, με ουσιαστικό και αποφασιστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση σήμερα, Ζυγέ, εξωτερικεύοντας τα πραγματικά συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε καλή περίοδο για να κάνεις μια ευχάριστη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στη δουλειά σου, Ζυγέ. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά κι ευχάριστα. Τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. 

Σκορπιός♏
Γενικά
Άρχισε σήμερα, Σκορπιέ, να καταστρώνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα μην αμελήσεις ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις μεγάλο συναισθηματισμό αυτές τις μέρες. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην επιτρέψεις σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, ενώ θα κάνετε συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.  

Τοξότης♐
Γενικά
Έρχονται ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις σε πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, Τοξότη. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, καθώς έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, τη σωστή στιγμή. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε ως κορυφαία προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, Τοξότη, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για θέματα που το φορτίζουν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Όλα αυτά όμως άφησέ τα για αύριο και σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος, Αιγόκερε, καθώς έχεις ήδη αρχίσει να αναθεωρείς πολλά πράγματα στη ζωή σου. Βάλε τέλος στην απαισιοδοξία και δες τα πράγματα θετικά, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει ένα διάστημα που θα φέρει την εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Αιγόκερε, αν σήμερα εξωτερικευτείς περισσότερο και βγάλεις τον έντονο ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα έχεις ισορροπία και θα προχωρήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου κι άφησε τα επαγγελματικά σου για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά σου, θα δεις αύξηση των εσόδων σου, αλλά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.  

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Οι αργές εξελίξεις σε ταλαιπωρούν, Υδροχόε μου, και μόνο οι δικές σου ενέργειες θα κάνουν τις καταστάσεις να προχωρήσουν. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι μπορείς να δρας μόνο ενστικτωδώς, αλλά αντίθετα πρέπει να μελετάς προσεκτικά κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το ταίρι σου, Υδροχόε, και πες του αυτά που νιώθεις, για να περάσετε κι οι δυο σας όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα είναι προτιμότερο να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. 

Ιχθύες♓
Γενικά
Έχεις πολλές υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες στο προσκήνιο, Ιχθύ μου, και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε τώρα μαζί τους, μία και καλή. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι' αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση, Ιχθύ, και θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα πας πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις όλη την εβδομάδα. Θα δεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να βοηθήσουν τα έσοδά σου.

oroskopos.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΣΟΚ!! Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου γεμάτο επιβάτες
May 26th 2018, 18:58, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Λαχτάρισαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου που εκτελούσε σήμερα το μεσημέρι το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 4 το απόγευμα όταν κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο την ώρα που βρισκόταν στο χωριό Μοναστηράκι λίγο έξω από τις Φέρες. Να σημειωθεί πως στην περιοχή είχε ξεσπάσει μπόρα.


Ευτυχώς χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή.



Î'λεξανδρούπολη: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες! (pics) - Media Gallery 2

Î'λεξανδρούπολη: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες! (pics) - Media Gallery 3
oparlapipas
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΕρντογάν σε απόγνωση: «Αδελφοί μου αν έχετε δολάρια και ευρώ, μετατρέψτε τα σε λίρες»
May 26th 2018, 18:10, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα τους Τούρκους να μετατρέψουν τα δολάρια και τα ευρώ τους σε τουρκικές λίρες, καθώς επιδιώκει να ενισχύσει το εθνικό νόμισμα που έχει χάσει φέτος

σχεδόν το 20% της αξίας του έναντι του αμερικανικού νομίσματος.

«Οι αδελφοί μου που έχουν δολάρια ή ευρώ κάτω από το μαξιλάρι τους. Πηγαίνετε να μετατρέψετε τα χρήματά σας σε λίρες.
 Μαζί θα κάνουμε να αποτύχει αυτό το παιγνίδι», δήλωσε ο Ερντογάν σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Ερζερούμ της ανατολικής Τουρκίας ενόψει των βουλευτικών και προεδρικών εκλογών της 24ης Ιουνίου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailReal Madrid - Liverpool livestream final Champions League 2018
May 26th 2018, 17:16, by blogsitegr


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK (ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ) ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ



Δείτε σε livestream τον τελικό Champions League

Real Madrid - Liverpool


 Έναρξη: ώρα 21:45 TIME GR 26-5-2018

Δείτε τον αγώνα στο Livestream 4 free



ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ



Δείτε κι εδώ
loading...

Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΣτα δικαστήρια ο Μπουτάρης για το "Χ@στηκα" αλλά και πολιτευτής του Ποταμιού από τον Φαήλο Κρανιδιώτη
May 26th 2018, 15:52, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Να που ακούστηκε το MATI GR, όταν πρώτο απ' όλα τα MME αναρωτήθηκε, αν η βρισιά του Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με την Γενοκτονία των Ελλήνων από τον Κεμάλ, είναι αδίκημα... Δείτε το δημοσίευμα εδώ
Βρέθηκε λοιπόν δημόσιο πρόσωπο που κατήγγειλε το γεγονός.
Ο πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά...

Μηνυτήρια αναφορά για να ελεγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για αντίστοιχες δηλώσεις, κατέθεσε όπως είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.
f1

f2
f3
f4
f5
«Αμ' έπος, αμ' έργον. Μία πράξη ηχεί δυνατότερα από 1000 λέξεις. Μόλις καταθέσαμε, μαζί με τον Γραμματέα Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Γιώργο Παλάζη, μηνυτήρια αναφορά, για να ελέγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για το «ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν Γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των Ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε» δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης, δίνοντας το έγγραφο της μήνυσης στην δημοσιότητα.
konstantinou
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, οι ποινές είναι βαρύτατες για τους αρνητές γενοκτονίας αναγνωρισμένης από το ελληνικό κράτος
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΧρειάζεσαι την αντρική επιβεβαίωση για να νιώσεις καλά;
May 26th 2018, 15:17, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Από μικρά παιδιά μάθαμε να αναζητούμε συνεχώς την επιβεβαίωσή μας από τους γονείς μας, τους δασκάλους και τους φίλους μας.

Έπειτα, μεγαλώσαμε κι αρχίσαμε να αναζητούμε την αποδοχή κι από το αντίθετο φύλο. Φυσικά και είναι κάτι πολύ όμορφο να νιώθεις πως είσαι αρεστή στους άντρες.



Θα μου πεις πού είναι το κακό; Το κακό ξεκινά από τη στιγμή που η ευτυχία σου εξαρτάται από το αν θα λάβεις αυτή την επιβεβαίωση ή όχι.
Το να νιώθεις αποδεκτή από τους άντρες είναι σαν ναρκωτικό. Γίνεται εθιστικό και γρήγορα αναπτύσσεται μια ανάγκη για περισσότερο. Όμως, έτσι δίνεις βάση μόνο στο τί θέλει ένας άντρας κι όχι τί θες εσύ πραγματικά. Η γνώμη τους καταλήγει να είναι πολύ πιο σημαντική από τη δική σου.
Ντύνεσαι, φέρεσαι, μιλάς, παίρνεις αποφάσεις, με γνώμονα τί θα κάνει τους άντρες να σου δείξουν πως σε θέλουν.
Και τί γίνεται όταν δεν το πετυχαίνεις; Το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό .

Αυτή η συμπεριφορά έχει αρνητικές συνέπειες πάνω σου, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr.
Δεν κάνεις κάτι που πραγματικά εκφράζει εσένα.
Αν σκέφτεσαι πως για να είσαι ευτυχισμένη, πρέπει να σε επιβεβαιώσει ένας άντρας, τότε θα κάνεις ό,τι θέλει εκείνος κι όχι αυτό που νιώθεις εσύ πραγματικά.

Έχεις άγχος για το αν θα πετυχαίνεις συνέχεια το στόχο σου.
Αν η αντρική αποδοχή σού έχει γίνει αναγκαία για να νιώθεις χαρούμενη, τότε θα είσαι μονίμως αγχωμένη για το τί θα γίνει αν δεν πάρεις αυτή την επιβεβαίωση.

Χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.
Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση δεν έχει την ανάγκη κανενός για να είναι καλά. Είναι καλά από μόνη της. Νιώθει όμορφα με τον εαυτό της και δεν την νοιάζει τί θα πουν οι άλλοι.

Χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Κι έρχεται η ώρα που δεν δέχεσαι πάντα την επιβεβαίωση που θες. Ή όπως τη θες. Τί γίνεται; Χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις και να πετύχεις το στόχο σου. Και τότε σου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη η αντρική αποδοχή. Φαύλος κύκλος…

Δεν φέρνεις αντίρρηση ακόμα κι αν κάτι δε σου αρέσει.
Αυτό είναι το πιο δύσκολο από όλα. Φτάνεις στο σημείο να φέρεσαι και να κάνεις ό,τι ζητήσει ένας άντρας μόνο και μόνο για να μη χάσεις την επιβεβαίωση που σου δίνει.
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailChantel Zales: Παθαίνεις ήττα με την πρώτη ματιά...- εικόνες
May 26th 2018, 15:07, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Η Chantel Zales είναι 28 ετών, είναι μοντέλο, μένει στο Λος Άντζελες και δεν αμελεί να ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram με σέξι και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.
Οι πλούσιες καμπύλες της και το εντυπωσιακό ντεκολτέ της την κάνουν πολύ ποθητή στον αντρικό πληθυσμό.

chantelzales2 chantelzales3 chantelzales4 chantelzales5 chantelzales6 chantelzales7 chantelzales8 chantelzales9 chantelzales10 chantelzales11 chantelzales12
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΣτα άδυτα της συλλογής πολυτελών αυτοκινήτων του Σουλτάνου του Brunei - βίντεο φωτό
May 26th 2018, 13:00, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του Σουλτάνου του Brunei κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα καθώς,  δεν είναι μόνο γνωστά supercars στις πλέον σπάνιες εκδόσεις τους, αλλά και ειδικά φτιαγμένα κατά παραγγελία κομμάτια, αποκλειστικά για τον πρίγκιπα των πετρελαίων.

Μάλιστα, φαίνεται να έχει εμμονή με κάποια μοντέλα καθώς έχει αγοράσει δεκάδες αντίτυπα.


Rolls Royce Phantom VI,  Jaguar XJ220 (αρκετές), Ferrari F50 RHD (δύο τουλάχιστον), Lamborghini Countach 25th Anniversario, Lexus LS400, Lamborghini Diablo Roadster,  Bugatti EB110 SS, είναι μόνο μερικά από τα μοντέλα που διακρίνουμε στο βίντεο.


Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

thumbnailΔείτε ποιοι τυπώνουν και ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματα στον κόσμο
May 26th 2018, 12:00, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και να προσέξουμε πως το αμερικανικό μοντέλο έχει εφαρμοστεί και στην Ευρώπη...

Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:»Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.»Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.

Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο 'Federal Reserve' το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του.

Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο 'Federal Reserve' δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του 'Federal Reserve' και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.

Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα

τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.

Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ'ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!)

Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): «Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».

Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν και στην Κύπρο να αναλογιστούμε το εξής: το ευρωπαϊκό νόμισμα (euro) τυπώνεται και διαχειρίζεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο και τα Μέλη της τα διορίζει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (οι σύνοδος των ηγετών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΕΕ). Στην ΕΚΤ συμμετέχουν όλες οι κεντρικές «εθνικές» τράπεζες των κρατών μελών της ΕΕ. Μία από αυτές της Τράπεζες είναι και η Τράπεζα της Ελλάδος, της οποίας τον Διευθυντή ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κανονισμό.

ΟΜΩΣ!!!
Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μόνο κατ' όνομα τράπεζα της χώρας μας. Ο Διοικητής και οι δύο Υποδιοικητές διορίζονται με Προεδρικό Διάταγμα με εξαετή θητεία.

Φυσικά και δεν ανήκει στο Κράτος και στη Χώρα μας. Αντίθετα τα προνόμια και οι αρμοδιότητες είναι πρόκληση στη λογική μας και επιβεβαίωση όσων αναφέρονται πιο πάνω σχετικά με την Αμερική. Στο Καταστατικό της στο Άρθρο 5Α αναφέρονατι τα εξής: «κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της, δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση ή οργανισμούς». Γιατί;

Γιατί απλούστατα η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι ελληνική. Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μετόχων της και αναλαμβάνει σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΚΤ την έκδοση του κοινού νομίσματος (ευρώ). Στο άρθρο 72 του ίδιου καταστατικού αναφέρεται πως για την Τράπεζα της Ελλάδος ΔΕΝ εφαρμόζονατι οι διατάξεις περί ανωνύμων εταιριών και οι νόμοι περί Τραπεζών!!! Και επίσης στο άρθρο 73 αναφέρεται πως η Τράπεζα της Ελλάδος απαλλάσεται από παντός φόρου ή τέλους!!!

Ό,τι συμβαίνει στην Αμερική κατάφεραν να το εφαρμόσουν και στην Ευρώπη… Δυστυχώς.
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

thumbnail"Βόμβα" στην Eurovision - Μπορεί το 2019 να διεξαχθεί στην Κύπρο!!
May 26th 2018, 10:59, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Η Eurovision μοιάζει να μετατρέπεται σε «καθαρό» πολιτικό εγχείρημα – Δημοσιεύματα σε κυπριακά και ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πως η EBU προειδοποίησε το Ισραήλ πως ο διαγωνισμός του 2019 ενδέχεται να φιλοξενηθεί σε Κύπρο ή Αυστρία! – Πολλές είναι οι ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αντιδράσει και δεν θέλουν την Eurovision στην Ιερουσαλήμ εξαιτίας της διαρκούς σφαγής στην Λωρίδα της Γάζας! – Η απόφαση του Τραμπ που έβαλε «μπουρλότο» στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα, η Netta που… σιγόνταρε δίνοντας ραντεβού του χρόνου στην Ιερουσαλήμ και όλες οι εξελίξεις
Ρεπορτάζ του ισπανόφωνου καναλιού Formula TV αναφέρει ότι η EBU έστειλε μια σαφή προειδοποίηση στην ισραηλινή κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2019 θα μπορούσε να μεταφερθεί στην Κύπρο ή την Αυστρία, αν οι χώρες μποϊκοτάρουν το διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.

«Μετακομίζει» η Eurovision;
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» την είδηση επιβεβαιώνουν και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Τα οποία αναφέρουν ότι η EBU προειδοποίησε τον εθνικό ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα KAN ότι υπάρχει πιθανότητα το Ισραήλ να μην φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.

Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz αναφέρει αρκετές χώρες ήρθαν σε επαφή με την EBU προκειμένου να εκφράσουν την απογοήτευσή τους σχετικά με την πιθανή πόλη υποδοχής του επόμενου διαγωνισμού (Ιερουσαλήμ).
Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η Ιρλανδία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισλανδία. Πολλές χώρες δήλωσαν στην EBU ότι δέχονται ισχυρές πολιτικές πιέσεις και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού, εάν αυτός πραγματοποιηθεί στην Ιερουσαλήμ. Κι αυτό φυσικά λόγω της πολιτικής σύγκρουσης με την Παλαιστίνη.

Η Netta Barzilai που… έβαλε την φωτιά!
Είχαν περάσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από την νίκη της 25χρονης Netta Barzilai στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, όταν η εκπρόσωπος του Ισραήλ έβαλε… μπουρλότο με μόλις τέσσερις λέξεις: «Του χρόνου στην Ιερουσαλήμ«!
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαλέξατε το διαφορετικό, σας ευχαριστώ τόσο πολύ που αποδέχεστε τις διαφορές μεταξύ μας. Αγαπώ την πατρίδα μου, την επόμενη φορά στην Ιερουσαλήμ» ήταν η πλήρης δήλωσή της.

Η Eurovision και η -απροκάλυπτη- πολιτική χροιά
Υπενθυμίζεται εδώ πως πριν λίγους μήνες, ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε πως αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις. Με πρώτους τους Παλαιστινίους φυσικά.
Η απόφαση αυτή είναι αντίθετη με τη θέση της διεθνούς κοινότητας. Ο ΟΗΕ θεωρεί ότι το καθεστώς της ιερής πόλης θα πρέπει να καθοριστεί στο πλαίσιο μιας συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, την ισραηλινή και την παλαιστινιακή.
Η Ανατολική Ιερουσαλήμ, το παλαιστινιακό τμήμα της πόλης, έχει καταληφθεί και προσαρτηθεί από το Ισραήλ. Ο ΟΗΕ δεν αναγνωρίζει την προσάρτησή της από το ισραηλινό κράτος. Το Ιράν υποστηρίζει τη Χαμάς, την ισλαμιστική οργάνωση που κυβερνάει τη Λωρίδα της Γάζας, και δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του Ισραήλ.
Δύο μέρες μετά, το… ραντεβού που έδωσε η Netta Barzilai, γράφτηκε μια ακόμη «μαύρη σελίδα» στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο Τραμπ έκανε πράξη την υπόσχεσή του, εγκαινίασε την αμερικανική πρεσβεία στην «πρωτεύουσα» Ιερουσαλήμ και η Λωρίδα της Γάζας «πνίγηκε» στο αίμα.
Περισσότεροι από 60 νεκροί και χιλιάδες τραυματίες συνέθεσαν το σκηνικό των συγκρούσεων μεταξύ των Παλαιστινίων και των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων…
Κάπως έτσι η Eurovision απέκτησε για μια ακόμη φορά πολιτικό «άρωμα». Και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, όλα δείχνουν πως η διοργάνωση του 2019 θα είναι… εκρηκτική.
ΑΠΕ-ΜΠΕ – newsit.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΑυτό το χάλι το ονομάζουν τέχνη... "Γυναικοάντρας" σέρνει από τα μαλλιά γυναίκα με... τέχνη...- βίντεο
May 26th 2018, 10:34, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Αυτό δεν είναι τέχνη, αλλά αρρώστια...

Μόδα γίνεται όσο πάει, το αλλόκοτο σε κάθε μορφή τέχνης.
Άνθρωποι που θέλουν να λέγονται καλλιτέχνες, σκαρώνουν ότι τους κατέβει στο "πειραγμένο" -όπως φαίνεται- μυαλό τους, και το ονομάζουν τέχνη.
Δεν λογίζεται τέχνη, χωρίς αρμονία, και ομορφιά. Μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να εξυψώσουν τον άνθρωπο και να τον κάνουν να οραματιστεί. Όλα τα άλλα, είναι απλά μεταδοτική ασθένεια, που προβάλλεται και επικροτείται από κάθε λογής διαταραγμένες ψυχές... Όλα τα υπόλοιπα, είναι απλά πρόλογος... Δείτε πως φτάσαμε ως εδώ...

 Οι θεατές κοιτούσαν αηδιασμένοι το θέαμα.

Μπροστά σε ένα θέαμα που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό βρέθηκαν όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση της Σχολής Καλών Τεχνών.

Θεατές όλων των ηλικιών, από μεγάλους και νέους έως και παιδιά επισκέφτηκαν την έκθεση, ωστόσο την ώρα που θαύμαζαν και φωτογράφιζαν διάφορα από τα έργα που φιλοξενούνταν είδαν έναν άνδρα με γυναικεία ρούχα να σέρνει από τα μαλλιά μια γυναίκα.

Μάρτυρες σε αυτό το θέαμα έγιναν και μικρά παιδιά, τα οποία βρέθηκαν στην έκθεση μαζί με τους γονείς τους. Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά το κυριότερο είναι ποιο μήνυμα ήθελαν να περάσουν οι εμπνευστές του συγκεκριμένου «έργου»...


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΙπτάμενο σόου στη μέση του δρόμου - βίντεο
May 26th 2018, 10:00, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Μια εντυπωσιακή παράσταση έδωσε ένας πιανίστας και μια χορεύτρια πενήντα μέτρα πάνω από το έδαφος σε περιοχή του Σάο Πάολο.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ιπτάμενο σόου στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ που δεν μπόρεσε φυσικά να περάσει απαρατήρητο.
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΣυνταγή για ψωμί πατάτας με μπούκοβο
May 26th 2018, 09:00, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Συστατικά

    90 γρ. πουρές πατάτας σε σκόνη
    50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
    1 αυγό
    1 κρόκος
    100 γρ. γάλα
    100 γρ. νερό
    100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
    400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
    1 πρέζα αλάτι
    6 γρ. μαγιά ξερή
    2 κ.σ. μπούκοβο

Για το σερβίρισμα

    200 γρ. τυρί κρέμα
    ελαιόλαδο
    1 πρέζα μπούκοβο... Δείτε την συνέχεια πατώντας ΕΔΩ
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

thumbnailΟ ισλαμικός γάμος που... κράτησε μόλις 15 λεπτά
May 26th 2018, 08:00, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Μόλις 15 λεπτά μετά τον γάμο τους, ένας άνδρας στο Ντουμπάι χώρισε τη σύζυγό του, επειδή ένιωσε «προσβεβλημένος» από τις απαιτήσεις του πεθερού του για τα λεφτά, που είχαν συμφωνήσει να του δώσει.

Ο γαμπρός είχε συμφωνήσει να καταβάλει στον πεθερό του ποσό περίπου 23.000 ευρώ για να πάρει την κόρη του, αλλά εκείνος ήταν πολύ ανυπόμονος να πάρει τα λεφτά αυτά.

Συγγενείς και φίλοι, όπως αναφέρει η Daily Mail, συνόδευσαν το ζευγάρι στο γραφείο όπου θα υπογραφόταν το συμβόλαιο του ισλαμικού γάμου.

Ο γαμπρός έδωσε στον πεθερό το μισό ποσό κατευθείαν, και το υπόλοιπο θα του το έδινε μετά την αποχώρησή τους από το γραφείο.

Ο πατέρας της νύφης όμως απαίτησε το συνολικό ποσό αμέσως μόλις υπεγράφη το γαμήλιο συμβόλαιο, αν και ο γαμπρός δεν είχε τα λεφτά πάνω του.


Είπε πως θα του έπαιρνε μόνο πέντε λεπτά να πάει στο αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο απ' έξω, για να πάρει το υπόλοιπο ποσό.

Αντί να τον αφήσει να το πάρει όμως, ο πεθερός επέμενε είτε να τον πληρώσει ακριβώς εκείνη την ώρα είτε να στείλει κάποιον φίλο ή συγγενή να πάρει τα λεφτά ενώ εκείνος θα έμενε στο γραφείο.

Ο γαμπρός ένιωσε «προσβεβλημένος» και «εξευτελισμένος» από τις απαιτήσεις του πεθερού του και ακύρωσε αμέσως τον γάμο.

«Είπε στον πατέρα της νύφης πως δεν ήθελε την κόρη του για γυναίκα του και τη χώρισε μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά αφότου είχαν υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο» εξήγησε δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση.

Δεν είναι πάντως ο συντομότερος γάμος στην ιστορία του εμιράτου. Ένας άλλος γάμος, το 2012, είχε διαρκέσει ακόμα λιγότερο. Ο γαμπρός βγήκε από το γραφείο όπου υπεγράφη το γαμήλιο συμβόλαιο, διέσχισε έναν διάδρομο και μπήκε κατευθείαν στο γραφείο διαζυγίων, επειδή ο πατέρας της νύφης απαίτησε να της επιτρέψει ο σύζυγός της να κρατήσει τη δουλειά της.
newsbeast.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΓιατί ζευγάρια από το εξωτερικό έρχονται στην Ελλάδα για να γίνουν γονείς
May 26th 2018, 06:30, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα πιο φιλελεύθερα θεσμικά πλαίσια για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και αυτός είναι ο λόγος που χιλιάδες ζευγάρια από την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία έρχονται κάθε χρόνο στη χώρα μας για να μπορέσουν να γίνουν γονείς, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σήμερα στη Βουλή.

Ωστόσο, η επιστήμη έχει κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια, βήματα που πρέπει και αυτά να αποτυπωθούν στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο. Ένα από αυτά τα ζητήματα που απαιτούν νομοτεχνική βελτίωση αφορά το ηλικιακό όριο εντός του οποίου μία γυναίκα θεωρείται ότι μπορεί να κυοφορήσει, αφού σήμερα αυτό κινείται και πάνω από τα 50 έτη. Επίσης, θέμα που επιδέχεται βελτιώσεων είναι και ο χρόνος διατήρησης του γενετικού υλικού.

Τα παραπάνω, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι μερικά από τα ζητήματα, τα οποία εθίγησαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που γνωμοδότησε θετικά στην πρόταση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, για τις θέσεις προέδρου και αναπληρωτή προέδρου στην Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας διατύπωσε, κατά πλειοψηφία, θετική γνώμη για τον διορισμό της Σοφίας Καλανταρίδου, καθηγήτριας Μαιευτικής-Γυναικολογίας-Στείρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη θέση της προέδρου της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και της Αικατερίνης Φουντεδάκη, καθηγήτριας Αστικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη θέση αναπληρωτή προέδρου της Εθνικής Αρχής.



«Ο κύριος νόμος της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι ο 3305/2005, ο οποίος είναι αρκετά φιλελεύθερος και νομίζω ότι είναι καλό να μείνει αρκετά φιλελεύθερος διότι είναι και μία από τις αιτίες που πολλά ζευγάρια από την Ευρώπη, από τις ΗΠΑ και από την Αυστραλία επισκέπτονται την Ελλάδα. Υπάρχουν ζητήματα που στις χώρες αυτές, κυρίως λόγω θρησκευτικών αντιλήψεων, απαγορεύονται, αλλά στην Ελλάδα επιτρέπονται, καλύπτοντας, μάλιστα, αρκετά κοινωνικά θέματα, όπως η παρένθετη μητρότητα, θέματα σημαντικά για γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά με άλλον τρόπο» ανέφερε η κ. Καλανταρίδου.

Όπως σημείωσε η ίδια, πρώτο μέλημα θα είναι η ηλεκτρονική διασύνδεση όλων των μονάδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με την Εθνική Αρχή και η συμμόρφωση με Οδηγία για τον ευρωπαϊκό κωδικό κάθε δότη ή δότριας γιατί και στον νόμο που ισχύει στη χώρα μας προβλέπεται ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε δότης και να γεννηθούν περισσότερα από δέκα παιδιάν αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί αυτό.

Βασικοί στόχοι θα είναι, επίσης, ο ποιοτικός έλεγχος των μονάδων της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και η αναμόρφωση της ιστοσελίδας της Επιτροπής ώστε όλοι να ενημερώνονται με εγκυρότητα πότε θα πρέπει να υποβάλλονται σε αυτήν τη διαδικασία, πόσο θα πρέπει να περιμένουν και ποια είναι τα ποσοστά επιτυχίας.

Η κ. Καλανταρίδου δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει «τρομερά» βήματα στον χώρο της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αυτά όμως δεν αποτυπώνονται στον ισχύοντα νόμο του 2005. Έτσι, η Επιτροπή θα πρέπει να εισηγηθεί και κάποιες νομοθετικές ρυθμίσεις προς το υπουργείο Υγείας. Ανέφερε, για παράδειγμα, το ανώτατο όριο ηλικίας της γυναίκας που έχει οριστεί στα 50 έτη, ως όριο φυσικής ηλικίας παύσης της αναπαραγωγικής λειτουργίας. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει, καθώς σήμερα η μέση ηλικία της εμμηνόπαυσης είναι τα 51 έτη, ενώ υπάρχουν γυναίκες που έχουν φυσιολογική ωοθηκική λειτουργία μέχρι τα 55 έτη.

Η κ. Καλανταρίδου έδειξε να συμμερίζεται περισσότερο την άποψη ότι θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η κατάσταση της γυναίκας και αν της επιτρέπει αυτή η κατάσταση να κυοφορήσει, περισσότερο από τον καθορισμό ηλικιακού ορίου. Θέμα προς νομική αντιμετώπιση, όπως τόνισε, εξάλλου, πρέπει να είναι και ο χρόνος κρυοσυντήρησης του γενετικού υλικού. Επισήμανε, δε, πως όταν ψηφίστηκε ο νόμος στην Ελλάδα, δεν μπορούσε να γίνει κατάψυξη του ωαρίου για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί το ωάριο είναι πολύ μεγάλο κύτταρο και με τις μεθόδους που υπήρχαν τότε έσπαγε και καταστρεφόταν. Σήμερα, με τις νέες μεθόδους δεν χρειάζεται να προβλεφθεί αυτό το χρονικό όριο και άρα δεν μπορεί η επιστήμη να πει σε ένα παιδί που πέρασε καρκίνο στα 18 χρόνια ότι στα 28 του χρόνια ή θα χρησιμοποιήσει το σπέρμα που κατέψυξε ή θα πρέπει να το καταστρέψει.

«Ο πρώτος νόμος που έβαλε τα θεμέλια για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στην Ελλάδα, κυρίως για το επιτρεπτό των μεθόδων, ήταν ο Ν. 3089/2002. Είναι ένας νόμος σημαντικός. Για την εποχή του, ήταν προοδευτικός και επέτρεπε τις μεθόδους όχι με κάποια ιδεοληψία, αλλά τεκμηριωμένα. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και σήμερα πολλές από τις επιλογές του νόμου αυτού παραμένουν αμφισβητούμενες σε πολλές χώρες, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα έχουν λειτουργήσει πολύ καλά εκτός ίσως από τη μεταθανάτια γονιμοποίηση» υπογράμμισε η κ. Φουντεδάκη που συμμετείχε και στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή γι' αυτόν τον νόμο.
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΠρωτοσέλιδα Κυριακάτικων εφημερίδων 27-5-2019 εκτάκτως το Σάββατο
May 26th 2018, 05:34, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Διαβάστε από το MATI GR τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής τα οποία κυκλοφορούν εκτάκτως το Σάββατο:

H Kαθημερινή






Πρώτο Θέμα






Το Βήμα 








Real News







H Αυγή 







Έθνος 






Ελεύθερος Τύπος 







Κυριακάτικη Δημοκρατία 








Το Παρόν





Το Χωνί 








Κυριακάτικη Kontra News 





Εspresso 






Ριζοσπάστης







Documento 


Νέα Σελίδα 


Mπαμ 


Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΠρώην Έλληνας βουλευτής δουλεύει εργάτης στην Γερμανία
May 26th 2018, 05:00, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά, ο οποίος ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη ΛΑΕ και δεν εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2015. 

Είχε ήδη προκαλέσει αίσθηση στη βουλή με τις αριστερές απόψεις του. Είχε γίνει γνωστό ότι πρόσφερε κάθε μήνα το μισθό του, από τη θέση που κατείχει στον ιδιωτικό τομέα, στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με

Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». 

Αρχικά, μάλιστα, είχε αρνηθεί να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο και δεν δέχτηκε ούτε την προσωπική φρουρά που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής. Αντ' αυτού, ζήτησε με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, οι δύο προβλεπόμενοι για την ασφάλειά του αστυνομικοί να προστεθούν στη δύναμη του Α.Τ. Αλιάρτου.

 Σήμερα, ο Γιάννης Σταθάς, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του μέλος της ΛΑΕ στο Twitter, πλέον ζει και εργάζεται ως βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία. «Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει περα …που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου…» αναφέρει η ανάρτηση.
ο συντροφος μας ο Γιαννης Σταθας βιομηχανικος εργατης ,μεταναστης στο Βερολινο ,για να τα βγαλει περα ...που να παρατησουν αλλοι υπουργεια , μισθους κ βουλευτικες καρεκλες για να βγουν στο μεροκαματο ? θελει να χεις ψυχη κ την λεξη αξιοπρεπεια να τη γραφεις με τη ζωη σου... pic.twitter.com/eGpPXWT1VZ
— M.A. (@mariaal7777) 24 Μαΐου 2018

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΓιατί παχαίνεις όταν κόβεις το κάπνισμα; Η νέα ανακάλυψη των επιστημόνων
May 26th 2018, 03:00, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει, μπορεί και στον ίδιο σου τον εαυτό, πως όσοι σταματούν το κάπνισμα αυτομάτως παχαίνουν. Γιατί παχαίνεις όταν κόβεις το κάπνισμα;

Μια νέα ανακάλυψη των επιστημόνων έρχεται να απαντήσει στην χρόνια ερώτησή σου «γιατί παχαίνεις όταν κόβεις το κάπνισμα». Τι συμβαίνει στο σώμα σου και παίρνεις κιλά; Και υπάρχει τρόπος να το "ρυθμίσεις";

Η ανακάλυψη μιας νέας λιποαποθήκης, τα κύτταρα στα οποία αποθηκεύεται το λίπος, μπορεί να εξηγήσει την σύνδεση της διακοπής του καπνίσματος με την αύξηση βάρους και να οδηγήσει σε μια πιο αποτελεσματική θεραπεία για την παχυσαρκία.

Σε μια πρόσφατη έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, μια ομάδα ερευνητών ανακάλυψε την λειτουργία ενός νέου τύπου λιποαποθήκης, το "θερμογενές" ή "μπεζ" λιπώδες κύτταρο.

Η Jun Wu, ερευνήτρια βοηθός καθηγητή στο LSI και ανώτερη συγγραφέας της μελέτης, είχε προηγουμένως εντοπίσει ξανά τα "μπεζ" λιπώδη κύτταρα σε προηγούμενη έρευνα.



Τα "μπεζ" λιπώδη κύτταρα καίνε ενέργεια όταν ενεργοποιούνται με τη θερμογένεση, η οποία προκύπτει όταν παράγεται θερμότητα στο σώμα. Προκειμένου να εκτιμηθεί ο τρόπος λειτουργίας των "μπεζ" κυττάρων, η κα Wu και η ομάδα της διερεύνησαν το "μπεζ" λίπος που είχε ενεργοποιηθεί.

Τα αποτελέσματά τους τα οποία δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Nature Medicine, έδωσαν βάση σε ένα μόριο, το οποίο εντοπίστηκε στο "μπεζ" λίπος των ποντικιών αλλά και των ανθρώπων, το οποίο λέγεται CHRNA2 μια πρωτεΐνη που παίζει ρόλο στη θερμογένεση.

Αυτή η πρωτεΐνη δεν εντοπίστηκε στο "λευκό" λίπος των ποντικιών και των ανθρώπων, η λειτουργία του οποίου είναι να αποθηκεύει ενέργεια.

Πώς συνδέεται, όμως, το CHRNA2, με το κάπνισμα;
Το CHRNA2 είναι επίσης, γνωστό για τη ρύθμιση της εξάρτησης της νικοτίνης στον εγκέφαλο. Έτσι, αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να ρίξουν λίγο φως στην ερώτηση "γιατί παχαίνεις όταν κόβεις το κάπνισμα", σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η νικοτίνη στα τσιγάρα έχει αποδειχθεί ότι καταστέλλει τις ορέξεις των καπνιστών.

Φυσικά, η κα Wu τόνισε πως αυτή η έρευνα δεν έχει σκοπό σε καμία περίπτωση να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καπνίζουν προκειμένου να μην πάρουν βάρος, αλλά ότι μάλλον ότι η ανακάλυψη αυτή θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία ή έχουν προβλήματα με τον μεταβολισμό.

Παράλληλα, όπως τόνισε η ίδια, το "μπεζ" λίπος είναι πολύ σημαντικό για τη ρύθμιση του μεταβολισμού και αυτή η ανακάλυψη θα μπορούσε να είναι ένα μονοπάτι που θα οδηγήσει σε καλύτερες θεραπείες για άτομα που έχουν ανθυγιεινό βάρος.

Τώρα έχεις μια εξήγηση αλλά εμείς να σημειώσουμε πως το κάπνισμα, καθώς είναι μια μορφής συνήθεια, μόλις το κόψεις θα αναζητάς διαρκώς κάτι να κάνεις, κάτι να φας. Γι΄αυτό πρέπει πάντα να έχεις υγιεινά σνακς στην τσάντα σου, ενώ πολλοί θεωρούν πως και η τσίχλα βοηθάει. Παράλληλα, μπορείς πάντα να μιλήσεις με το γιατρό σου ώστε να σε κατευθύνει κατάλληλα.
ipop.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΝτροπή... Αυτοκίνητα «μπλοκάρουν» το ασθενοφόρο κλείνοντας την λωρίδα ασφαλείας - βίντεο
May 26th 2018, 01:30, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

 Μεσημέρι Τετάρτης στην εξωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης. Οι ουρές των ακινητοποιημένων οχημάτων σχηματίζουν χιλιόμετρα, καθώς στη συμβολή με την Εγνατία πραγματοποιούν διαμαρτυρία μετανάστες και πρόσφυγες από τη δομή Φιλοξενίας των Διαβατών για τις συνθήκες διαβίωσης.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός για αρκετή ώρα και μάλιστα σε χρονικό σημείο αιχμής, με πολλούς οδηγούς να αγανακτούν κυριολεκτικά μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες του μεσημεριού των τελών Μαΐου.

Την ίδια ώρα, πλήρωμα του ΕΚΑΒ καλείται να παραλάβει ασθενή που αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα  στην περιοχή της Νέας Μεσήμβριας. Αναγκαστικά το ασθενοφόρο θα πρέπει να διέλθει από το μπλοκαρισμένο σημείο για να φτάσει στον προορισμό του. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό δεν θα αποτελούσε πολύ μεγάλο πρόβλημα, αφού η ύπαρξη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ωστόσο οδηγός του ασθενοφόρου και λοιπό πλήρωμα εμβρόντητοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα ακόμα περιστατικό οδηγικής αναισθησίας. Το φαινόμενο της κατάληψης της ΛΕΑ παρατηρήθηκε για μια ακόμα φορά από οδηγούς που θεωρούν ότι έτσι είναι εξυπνότεροι από τους άλλους. Αποτέλεσμα ήταν φυσικά η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης να μπλοκάρει και αυτή, με αποτέλεσμα να μη διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες «φορτωμένες « λωρίδες της εξωτερικής περιφερειακής.

Ο ασθενής ωστόσο ανέμενε τη βοήθεια για την οποία κάλεσε και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έπρεπε να φτάσει στον προορισμό του με κάθε τρόπο. Όπως φαίνεται σε video που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του facebook, το ασθενοφόρο με τη σειρήνα να προειδοποιεί πραγματοποιεί προσπάθεια διέλευσης μέσω της ΛΕΑ με τους οδηγούς να προσπαθούν να απομακρυνθούν από αυτή αφού προηγουμένως την έχουν αποκλείσει.

Ωστόσο σε κάποιο σημείο η κατάσταση είναι τραγική, καθώς υπάρχουν μεγάλα φορτηγά που είναι αδύνατο να κάνουν ελιγμούς. Τότε ο οδηγός του ασθενοφόρου, σε μια ανορθόδοξη αλλά σωτήρια όπως αποδείχθηκε κίνηση κάνε ένα απιστευτο ζιγκ ζαγκ μέσα από τριαξονικά φορτηγά ώστε να μπορέσει να διέλθει από τον μπλοκαρισμένο δρόμο το ταχύτερο δυνατό.

«Το πρόβλημα μα την αποκλεισμένη ΛΕΑ είναι σχεδόν μόνιμο και άλυτο θα έλεγα. Σχεδόν πάντα όταν καλούμαστε να επέμβουμε σε περιστατικό και πρέπει να διέλθουμε εθνικό δρόμο με μεγάλη κίνηση οχημάτων βρισκόμαστε  αντιμέτωποι με οχήματα που χρησιμοποιούν αδικαιολόγητα της συγκεκριμένη λωρίδα»,  εξηγεί χαρακτηριστικά στην ThessNews διασώστης του ΕΚΑΒ.

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΌποιος ξέρει τι θέλει δε χρειάζεται χρόνο
May 26th 2018, 00:16, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Λένε πως η αναμονή είναι γλυκιά, πως το καλό πράγμα αργεί, πως είναι ωραίο το συναίσθημα του να περιμένεις για κάτι, γιατί έτσι μετά το ευχαριστιέσαι σε μεγαλύτερο βαθμό. Λένε πως αξίζει η αναμονή κι εν τέλει ο αναμένων νικά και βγαίνει κερδισμένος. Όλα αυτά, όμως, ισχύουν όταν ξέρεις πως η αναμονή σου θα ανταμειφθεί με κάτι που θα αξίζει όλες τις αναμονές του κόσμου, με κάτι που θα σε κάνει να φωνάξεις «Επιτέλους!».

Κανείς, όμως, ποτέ δεν είπε πώς είναι να περιμένεις χωρίς να ξέρεις τι περιμένεις. Σαν να περιμένεις στη στάση το λεωφορείο χωρίς να ξέρεις αν θα έρθει ποτέ. Χωρίς να ξέρεις αν τα λεωφορεία έχουν απεργία ή λειτουργούν. Σαν να περιμένεις να μαγειρέψει η μαμά σου για μεσημέρι χωρίς να ξέρεις αν θα φας παστίτσιο ή φακές. Με λίγα λόγια χωρίς να ξέρεις αν αξίζει να περιμένεις ή σοφότερο θα ήταν να φύγεις με ελαφρά πηδηματάκια.

Χωρίς να ξέρεις αν αυτό που θα έρθει να σε βρει στο τέλος θα 'ναι θετικό ή αρνητικό. Αν θα σε κάνει να χαμογελάσεις ή να κλάψεις. Είναι το χειρότερο συναίσθημα που μπορεί να σου τύχει η αβεβαιότητα αυτή. Είναι καταστροφική και σε κάνει ασυνείδητα να υποτιμάς τον εαυτό σου. Λες έμμεσα στον εαυτό σου ότι θα ρισκάρεις να σε πονέσεις και μπορεί να μην αξίζει, ότι γίνεσαι το θύμα χωρίς να ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν ή αν θα αφεθείς ελεύθερος.

Είναι απ' τις στιγμές στη ζωή σου που παραμυθιάζεις τον εαυτό σου όσο ποτέ άλλοτε, που εμφανίζεται αυτή η φωνούλα που θέλει να πάνε όλα καλά για να μην ξαναπληγωθείς και δε σταματάει να μιλάει: «Λογικό να χρειάζεται χρόνο, θέλει να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του», «Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός κι εγώ θα περιμένω μέχρι να νιώσει όπως πριν», «Αν περιμένω να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί στο τέλος θα νιώσει όπως εγώ νιώθω τώρα», « Με τον καιρό θα με συγχωρήσει κι όλα θα 'ναι καλά.», « Μπορεί να μου είπε να χωρίσουμε, αλλά ξέρω πως με λίγη υπομονή θα το μετανιώσει και θα γυρίσει πίσω σε μένα», «Δε φταίει αυτός, εγώ φταίω, τον πιέζω πολύ, με τις πράξεις μου τον έδιωξα. Γι' αυτό τώρα πρέπει να του αφήσω τον χώρο του». Πες κι άλλα ψέματα στον εαυτό σου. Ζήσε στον δικό σου κόσμο και μη βλέπεις την αλήθεια.



Δε λέω όλοι έχουμε ιδιαίτερη αγάπη σε κάποιους ανθρώπους αλλά δεν πρέπει να τους αφήνουμε να θεωρούν τα συναισθήματά μας αδυναμία. Σου έχω, λοιπόν, νέα! Δε θα αλλάξει κάτι, δε θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα νιώθει περισσότερα για σένα. Με όσες ψεύτικες ελπίδες κι αν σε γέμισε για να παίρνει την επιβεβαίωση απ' την αγάπη σου, όσα λόγια κι αν ξεστόμισε υποτιμώντας τη νοημοσύνη σου για να περιμένεις σε περίπτωση που δε βρει κάτι καλύτερο στο ενδιάμεσο, τίποτα από αυτά δεν ήταν αληθινό και σίγουρα καθόλου πολλά υποσχόμενο όπως έμοιαζε…

Όποιος ξέρει τι θέλει, καλό μου, δε χρειάζεται χρόνο. Αυτός που σε θέλει, δε θα έχει εσένα στο περίμενε. Τη ζωή θα θέλει να βάλει στην αναμονή για να ζήσετε ακόμα περισσότερες στιγμές. Μόνο αυτός που θα σε διεκδικήσει τώρα σε αξίζει. Οι υπόλοιποι είναι ανασφαλείς άνθρωποι κι αδύναμοι που δε διαθέτουν το θάρρος να διεκδικήσουν κάτι αληθινό. Ζουν σε ένα μπερδεμένο χάος, γεμάτο ανοιχτά μέτωπα κι ανοιχτούς λογαριασμούς, που νιώθουν ότι τους γεμίζει.

Πίστεψέ με, στο υπόσχομαι, στο τέλος θα δικαιωθείς! Γιατί μπορεί η αναμονή τους να σε άδειασε, αλλά τίποτα δε θα δείχνει πιο άδειο απ' τη ζωή τους στο τέλος. Και τότε όταν η «δεδομένη αναμονή » τους θα έχει φύγει, θα την αναζητούν αλλά πλέον οι ρόλοι θα έχουν αντιστραφεί. Τώρα αυτοί θα είναι στην αναμονή. Στην αναμονή για κάτι που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στη ζωή τους, κάτι που σου έμοιαζε αλλά δεν το εκτίμησαν όταν έπρεπε… Κορίνα Αντωνάκου
Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά

thumbnailΛαϊκός ξεσηκωμός στην Αργεντινή: «Όχι» στο ΔΝΤ από χιλιάδες πολίτες
May 25th 2018, 22:58, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Μεγάλες αντιδράσεις για την απόφαση του προέδρου Μαουρίτσιο Μάκρι να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με το Ταμείο


Στα πρόθυρα νέας λαϊκής εξέγερσης βρίσκεται η Αργεντινή, καθώς η απόφαση της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί νέο πρόγραμμα και βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προκάλεσε τον ξεσηκωμό χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους και φώναξαν ένα μεγάλο «όχι».

Η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων από την παρουσία του IMF στη χώρα, που οδήγησε στην κατακρήμνιση του μέσου εισοδήματος και στην ομηρία της


χώρας, ήταν ικανή να προκαλέσει γενική αντίδραση στα σχέδια της κυβέρνησης. Οι δρόμοι του Μπουένος Άιρες και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας κατακλύστηκαν από πολίτες κάθε κοινωνικής τάξης, οι οποίοι δεν επιθυμούν να ξαναζήσουν τον εφιάλτη του ΔΝΤ.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό Οβελίσκο, στο Μπουένος Άιρες, όπου χιλιάδες άνθρωποι φώναξαν το σύνθημα «η χώρα είναι σε κίνδυνο».

Στις 8 Μαΐου, ο πρόεδρος Μαουρίτσιο Μάκρι, ανακοίνωσε ότι ζήτησε βοήθεια από το ΔΝΤ, καθώς η πορεία της οικονομίας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της χώρας.

Δείτε τις εικόνες από τις μεγάλες συγκεντρώσεις στην πρωτεύουσα της Αργεντινής:



arg25-1
arg25-2
arg25-3
protothema.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΠερίπτερο στην Πάτρα εξυπηρετεί... με φτυάρι - βίντεο
May 25th 2018, 22:12, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Οταν το δεδομένο κυκλοφοριακό πρόβλημα μιας κεντρικής οδικής αρτηρίας της Πάτρας -όπως η Γούναρη- οδηγεί το «ταμείον» του περιπτέρου στο «μείον», αναλαμβάνει ρόλο ο περιπτεράς και η εφευρετικότητά του. 


Δείτε το βίντεο

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailH «Οδύσσεια» του Ομήρου ανακηρύχθηκε ως «η κορυφαία ιστορία που διαμόρφωσε τον κόσμο»
May 25th 2018, 21:31, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


Και η Ιλιάδα στην 10η θέση.
Το αριστούργημα του επικού ποιητή βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας του BBC σχετικά με τα έργα που στιγμάτισαν την ιστορία της ανθρωπότητας, διαμορφώνοντας κοσμοθεωρίες.

Η «Οδύσσεια του Ομήρου, το δεύτερο κατά σειρά έπος που δημιουργήθηκε στις απαρχές της

ανθρώπινης ενασχόλησης με την συγγραφή κειμένων, ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία ιστορία που διαμόρφωσε τον κόσμο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην σχετική λίστα του BBC Culture.

Τον περασμένο Απρίλιο, το BBC Culture ζήτησε από δεκάδες ειδικούς ανά τον κόσμο να δημιουργήσουν την κορυφαία πεντάδα σχετικά με τις ιστορίες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της παγκόμσιας κουλτούρας και σκέψης.

Έτσι τουλάχιστον 108 συγγραφείς, δημοσιογράφοι, πανεπιστημικοί, κριτικοί και μεταφραστές από 35 κράτη, επέλεξαν τα βιβλία, τα μυθιστορήματα, τα ποιήματα και τα θεατρικά έργα που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Στην κορυφή βρέθηκε η Οδύσσεια του Ομήρου και ακολουθεί στη δεύτερη θέση η «Καλύβα του μπαρμπα-Θωμά», ενώ η πρώτη δεκάδα κλείνει με το έτερο αριστούργημα του Ομήρου, την Ιλιάδα.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα, που συμπεριλαμβάνει μοναδικά αριστουργήματα της ανθρώπινης έμπνευσης

1. Οδύσσεια (Όμηρος, 8ος αιώνας πΧ)

2. Η Καλύβα του μπαρμπα-Θωμά (Χάριετ Μπίτσερ Στόου, 1852)

3. Φρανκενστάιν (Μαίρη Σέλεϊ, 1818)

4. 1984 (Τζορτζ Όργουελ, 1949)

5. Τα πάντα γίνονται κομμάτια (Τσινούα Ατσέμπε, 1958)

6. Χίλιες και Μία Νύχτες (πολλαπλοί συγγραφείς, 8ος- 18ος αιώνας)

7. Δον Κιχώτης (Μιχαήλ Θερβάντες, 1605-1615)

8. Άμλετ (Σαίξπηρ, 1603)

9. 100 Χρόνια Μοναξιά (Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, 1967)

10. Ιλιάδα (Όμηρος, 8ος αιώνας πΧ).

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

thumbnailΖώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτου 26-5-2018
May 25th 2018, 21:01, by blogsitegr

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Κριός♈
Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ μου, είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής, οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Κριέ, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός κι η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, Κριέ. Σήμερα, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Ταύρος♉
Γενικά
Για να μπορέσεις να προχωρήσεις, Ταύρε μου, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις κι αποτελούν τροχοπέδη στην πορεία σου. Μετά είσαι ελεύθερος ν' ασχοληθείς ενεργά με το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός, Ταύρε μου, που μπορείτε με το ταίρι σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σας προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου μακριά από υποχρεώσεις, που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχικά. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν' αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Για να ξεφύγεις από την αδράνεια και τη στασιμότητα, Δίδυμέ μου, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματικότητα που διαθέτεις και να ρυθμίσεις τις καταστάσεις, οι οποίες θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Προσπάθησε να συγκρατηθείς απέναντι στις εντάσεις, για να μη χάσεις από τα χέρια σου τον έλεγχο των καταστάσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, διότι η απομόνωση στην οποία έχεις βάλει τον εαυτό σου, ειδικά σήμερα, δε θα σου κάνει καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, Δίδυμε. Σήμερα όμως, καλό είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου με τρόπο, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος♋
Γενικά
Θα δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση, Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και για να έχεις ένα κίνητρο για να δουλέψεις πιο δραστικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο

και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, χρειάζεται να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές, οι οποίες θα σου φέρουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Καρκίνε. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Προσπάθησε τώρα που τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Λέων♌
Γενικά
Αν καθοδηγήσεις την σκέψη σου προς μια νέα κατεύθυνση, Λέων, και κοιτάξεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, θα δεις ότι υπάρχουν προοπτικές δημιουργίας. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες θα εμφανιστούν ξαφνικά και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Λέων μου, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που αντιμετωπίζετε με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θ' αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου ξεκίνησαν να καλυτερεύουν. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Παρθένος♍
Γενικά
Οι καθυστερήσεις δε σου ταιριάζουν, Παρθένε, αφού είσαι άτομο των γρήγορων αποφάσεων και των άμεσων αντιδράσεων, κι αυτή η περίοδος είναι σαν να φτιάχτηκε ειδικά για σένα. Οι ευκαιρίες για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα, σου κλείνουν το μάτι κι εσύ πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Μη διστάζεις, προχώρα χωρίς καθυστερήσεις και όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Παρθένε, κι οι πλανήτες θα σου χαρίσουν έντονο ρομαντισμό κι ερωτισμό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Τα οικονομικά σου, μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια και σε παροτρύνει να οργανώσεις άνετα κι απελευθερωμένα τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, διώχνοντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία από τα βήματα που έχεις χαράξει, για το άμεσο και το απώτερο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις, Ζυγέ μου, να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα χαλαρά και ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα, φρόντισε να αφήσεις πίσω τις υποχρεώσεις που έχεις και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

Σκορπιός♏
Γενικά
Η διπλωματία, η ευγλωττία και το επικοινωνιακό σου χάρισμα, Σκορπιέ, είναι τα σημερινά σου όπλα. Χρησιμοποίησε σωστά τα προσόντα σου και μην ασχολείσαι με καταστάσεις που σε κάνουν να βαριέσαι, αλλά εστίασε σ' εκείνες που εξάπτουν τη φαντασία σου και αξιοποιούν τα ταλέντα σου. Ένα ευνοϊκό διάστημα βάζει θεμέλια στη ζωή σου, οπότε απόλαυσε τις ιδανικές της στιγμές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Σκορπιέ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου κι η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σ' ευχαριστούν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Τοξότης♐
Γενικά
H διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ καλή και θα δεις με θετικότητα αρκετές καταστάσεις. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει πολύ να τελειώσεις πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα να τα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, να ετοιμάσετε ένα πλήρες πρόγραμμα και να περάσετε όμορφα μαζί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα άσε τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που αρχίζουν να καλυτερεύουν.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Προσπάθησε, Αιγόκερε, να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των ανθρώπων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορούν να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεκαθάρισε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες που υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και πολύ καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερε, να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά στη σχέση σου, ώστε να είστε ευχαριστημένοι κι οι δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι ν' αφήσεις για αργότερα Αιγόκερε, τις σκέψεις που έχεις για αλλαγές στη δουλειά σου, αφού σήμερα δεν πρέπει να προβληματίζεσαι και να αγχώνεσαι με θέματα που έχεις στην επαγγελματική καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα αρχίσεις να βλέπεις αύξηση στα έσοδά σου.

Υδροχόος♒
Γενικά
Οι φιλοδοξίες που έχεις σήμερα, είναι μεγάλες, Υδροχόε. Ασχολείσαι με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή μου είναι, να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις, ότι όλα θα είναι μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι αρκετά καλά κι ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, είναι μεγάλη. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς, για να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, θα σου κάνουν προτάσεις που βοηθούν το ν' αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθύες♓
Γενικά
Φρόντισε, Ιχθύ, να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά στην προσπάθεια για διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό, οπότε φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, οι καταστάσεις θα είναι θετικές, αρκεί κι εσύ να δώσεις ευκαιρίες στο ταίρι σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά - σιγά, Ιχθύ, να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να μη σκέφτεσαι οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα νιώθεις περισσότερη ηρεμία.

oroskopos.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item