eXofitsio: #Survivorgr Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία, οι 2 που παίρνουν ατομική και οι 3 υποψήφιοι! | Greek ADD

eXofitsio: #Survivorgr Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία, οι 2 που παίρνουν ατομική και οι 3 υποψήφιοι!

eXofitsio eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις #Survivorgr Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία, οι ...

eXofitsio

eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις

#Survivorgr Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία, οι 2 που παίρνουν ατομική και οι 3 υποψήφιοι!
http://exofitsio.blogspot.com/2018/05/survivorgr-2-3.html
May 30th 2018, 13:10





Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

Όπως κάθε μέρα έτσι και απόψε το Athensmagazine.gr έχει να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο του Survivor από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!...

Χτες είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πιο συγκινητικό επεισόδιο στην ιστορία του Survivor, με τους συγγενείς των παικτών να τους επισκέπτονται στον Άγιο Δομίνικο! Σήμερα όμως καλούνται να επιστρέψουν στην καθημερινότητα αφού κρίνεται κατά πολύ το μέλλον τους στο παιχνίδι!


Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα;

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνα ασυλίας και το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor! Σήμερα λοιπόν έχουμε έναν κλασικό αγώνα του Survivor, με την αντοχή να είναι το κύριο χαρακτηριστικό που χρειάζεται για να φτάσουν οι δύο ομάδες στη νίκη, ενώ δεν λείπει η επαφή με το νερό και ο δύσκολος στόχος!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως απόψε την ασυλία την κερδίζουν για δεύτερη σερί εβδομάδα οι Διάσημοι και στέλνουν τους Μαχητές στην κάλπη! Ωστόσο αυτό θα σας το μεταφέρουμε σίγουρα με την οριστική διαρροή που θα ακολουθήσει εντός της ημέρας!


Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:













Ποιοι παίρνουν τις ατομικές ασυλίες!

Το Athensmagazine.gr πάει σήμερα την διαρροή του και ένα βήμα παρακάτω! Ασφαλείς μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές απόψε χάνουν την ασυλία και οι δύο που παίρνουν ατομική είναι ο Ηλίας Γκότσης (για δεύτερη σερί εβδομάδα) και ο Νικόλας Αγόρου!







Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!



Τα λουριά έχουν αρχίσει να σφίγγουν! Ήδη από το τρέιλερ οι Μαχητές δηλώνουν πως εφόσον χάσουν την ασυλία θα πρέπει να αποχωρήσει η Ροδάνθη! Αρκετά ως εδώ και επομένως θα είναι σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση, αφού δεν θα πάρει και ατομική ασυλία! Από εκεί και πέρα σίγουρα υποψήφιος θα είναι και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενώ η τρίτη θέση θα κριθεί κυριολεκτικά στο... νήμα χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:







You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/PLYc9p

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item