eXofitsio: Η Ραχήλ Μακρή ζητά… θάνατο για όσους ψηφίσουν τη συμφωνία για το όνομα της πΓΔΜ | Greek ADD

eXofitsio: Η Ραχήλ Μακρή ζητά… θάνατο για όσους ψηφίσουν τη συμφωνία για το όνομα της πΓΔΜ

eXofitsio eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις Η Ραχήλ Μακρή ζητά… θάνατο για όσους ψηφίσουν τη συμφωνία ...

eXofitsio

eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις

Η Ραχήλ Μακρή ζητά… θάνατο για όσους ψηφίσουν τη συμφωνία για το όνομα της πΓΔΜ
http://exofitsio.blogspot.com/2018/05/blog-post_8981.html
May 31st 2018, 16:35





Τον νόμο περί υποκίνησης βίας προφανώς δεν τον γνωρίζει η Ραχήλ Μακρή
Η Ραχήλ Μακρή, σε άλλη μια από τις γνωστές προκλητικές της αναρτήσεις, χαρακτηρίζει ως παράνομη τη σύνθεση της ελληνικής Βουλής και ζητά… θάνατο για όσους ψηφίσουν τη συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ. Γιατί; Διότι «η ψήφιση της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, ισοδυναμεί με συγχώνευση εδάφους του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία και τιμωρείται με θάνατο κατά το άρθρο 138 του Ποινικού Κώδικα».

Το γεγονός ότι το εν λόγω άρθρο δεν έχει καμία σχέση με τα όσα λέει η κα. Μακρή δεν έχει και μεγάλη σημασία για την ίδια. Τι ακριβώς λέει το άρθρο 138 του ΠΚ; «Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ' αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία, τιμωρείται με θάνατο».

Και συνεχίζει η επικεφαλής του κόμματος «Μέτωπο Νίκης» «Οι υπογράφοντες και ψηφίσαντες την (τον κανόνα για το τελικό ν μάλλον δεν τον ξέρει) συγχώνευση της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων, θ' αντιμετωπιστούν κατά αυτόν τον τρόπο μετά την αποκατάστασης της Δημοκρατίας».



Τον νόμο περί υποκίνησης βίας προφανώς δεν τον γνωρίζει η Ραχήλ Μακρή.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-rachil-makri-zita-thanato-gia-osoys-psifisoyn-ti-symfonia-gia-to-onoma-tis-pgdm/#ixzz5H682Cw86



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/PLYc9p

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item