FoulsCode: Αλβανία: Η ΥΠΑΜ σε συνάντηση με τον αρχηγό των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη | Greek ADD

FoulsCode: Αλβανία: Η ΥΠΑΜ σε συνάντηση με τον αρχηγό των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη

FoulsCode Η σελίδα λειτουργεί σαν αποθηκευτική και ενημερωτική μηχανή αναζήτησης χρήσιμων πληροφοριών! Αλβανία: Η ΥΠΑΜ σε συνάντηση με...

FoulsCode

Η σελίδα λειτουργεί σαν αποθηκευτική και ενημερωτική μηχανή αναζήτησης χρήσιμων πληροφοριών!

Αλβανία: Η ΥΠΑΜ σε συνάντηση με τον αρχηγό των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη
https://www.foulscode.com/2018/05/blog-post_2451.html
May 31st 2018, 17:45









Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Όλτα Τζάσκα επισκέφθηκε επίσημα το Ανώτατο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SHAPE), όπου την υποδέχθηκε ο ανώτατος διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη, στρατηγός τεσσάρων αστέρων Κούρτις Μ. Σκαπαρότι. σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα.





Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η ενίσχυση της συνεργασίας της Αλβανίας και της Συμμαχικής Διοίκησης Επιχειρήσεων (ACO) και να συζητήσουν την ισχυρή δέσμευση της χώρας μας σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.




Ο στρατηγός Σκαπαρόνι τόνισε τον βασικό ρόλο της Αλβανίας στα Δυτικά Βαλκάνια και το Αφγανιστάν, που συμβάλλει στην κοινή ασφάλεια του ΝΑΤΟ.




«Στη συνάντηση με τους ανώτερους Αμερικανούς στρατιωτικούς, η υπουργός Τζάσκα εξέφρασε την αποφασιστικότητα της χώρας μας να συνεισφέρει σε όλες τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ.




»Η Αλβανία είναι αφοσιωμένη και θα συνεχίσει να συνεισφέρει σε αποστολές συμβάλλοντας αποφασιστικά στο Αφγανιστάν, στις δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου-KFOR, με την παρουσία στη Σύνθεση Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη Λετονία, στη ναυτική δραστηριότητα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, στη Δύναμη Αντίδρασης του ΝΑΤΟ και στο Νότιο Περιφερειακό Κέντρο στη Νάπολη».




Ο στρατηγός Σκαπαρότι τόνισε τη σημασία της συμβολής της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και την πρόσφατη απόφαση της για αύξηση των αμυντικών δαπανών.




(Στοιχεία από shqiptarja.com, echedoros-a.gr)https://foulscode.blogspot.com/feeds/posts/default



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/rr6Vpw

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item