ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV (Ἀνέβηκε στὴν σελίδα μας ἡ 19η ἀποκαλυπτικὴ ἐκπομπὴ τοῦ Mr. V!): All items | Greek ADD

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV (Ἀνέβηκε στὴν σελίδα μας ἡ 19η ἀποκαλυπτικὴ ἐκπομπὴ τοῦ Mr. V!): All items

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV (Ἀνέβηκε στὴν σελίδα μας ἡ 19η ἀποκαλυπτικὴ ἐκπομπὴ τοῦ Mr. V!) Γιὰ τὸν Ἑλληνισμό, ποὺ ἀναζητεῖ τὴν «Ἰθάκη» του!  ΕΚΤΑ...

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV (Ἀνέβηκε στὴν σελίδα μας ἡ 19η ἀποκαλυπτικὴ ἐκπομπὴ τοῦ Mr. V!)
Γιὰ τὸν Ἑλληνισμό, ποὺ ἀναζητεῖ τὴν «Ἰθάκη» του! 
thumbnailΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ....
May 26th 2018, 20:15, by Τριβέλι Πᾶνος



ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΟΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ
ΤΑ ΑΧΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ :





ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ...


ΤΡΙΒΕΛΙ ΡΟΗ

«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΑυτός ο διακεκριμένος γενετιστής κατάλαβε, πώς η υ π ε ρ η φ ά ν ε ι α δεν τον άφηνε να ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ τον Θεό!


Î'ποτέλεσμα εικόνας για francis Collins


Ένας μεγάλος σύγχρονος επιστήμων, ο Αμερικανός γενετιστής, βιολόγος και ιατρός Φράνσις Κόλλινς, ομολογεί ότι για 26 χρόνια ήταν αγνωστικιστής. 
Λέει χαρακτηριστικά: "Η δήλωση μου δεν ξέρω άν υπάρχει Θεός, στήν πραγματικότητα σήμαινε, δεν θέλω νά ξέρω, άν υπάρχει Θεός. Μού ήταν πιό βολικό να αγνοώ την ανάγκη να δίνω λόγο σε κάποιον Θεό. 

Î'ποτέλεσμα εικόνας για francis Collins

Î'ποτέλεσμα εικόνας για francis Collins


Έτσι εφάρμοζα έναν τρόπο σκέψεως και συμπεριφοράς που θα τον ονόμαζα εκούσια τυφλότητα, ή εκούσια άγνοια".

Όσο περισσότερο καταλάβαινα την παρουσία του Θεού και με φώτιζε το φώς του, τόσο πιό σκοτεινές που φαίνονταν οι δικές μου σκέψεις και πράξεις.
Ποτέ πρίν δεν είχα σκεφτεί να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου αμαρτωλό. 
Πάντα κρατούσα αποστάσεις απο αυτήν την παλιομοδίτικη λέξη.

Î'ποτέλεσμα εικόνας για francis Collins

Τώρα όμως καταλάβαινα πώς μου ταίριαζε απόλυτα.

Κατάλαβα επιτέλους, ότι η επιθυμία μου να πλησιάσω τον Θεό εμποδιζόταν απο την υπερηφάνειά μου".

(Δηλαδή, η βασική αιτία της εσωτερικής τυφλώσεως του ανθρώπου είναι η ΕΠΑΡΣΗ και η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ).

Î'ποτέλεσμα εικόνας για francis Collins

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"


thumbnailΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Εκατομμύρια στους δρόμους κατά του νόμου για τις αμβλώσεις
May 26th 2018, 18:45, by Τριβέλι Πᾶνος



Εκτιμάται ότι 3.6 εκατομμύρια Αργεντινοί συναντήθηκαν την Κυριακή σε περισσότερες από 200 διαφορετικές πόλεις σε μια πανεθνική «Πορεία για τη Ζωή» για να εκδηλώσουν την υποστήριξή τους στο δικαίωμα στη ζωή.



Η τεράστια επίδειξη υποστήριξης για τη ζωή έρχεται καθώς η βουλή της Αργεντινής προετοιμάζεται να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο το οποίο θα νομιμοποιεί τη δολοφονία αγέννητων παιδιών σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες κατά τις πρώτες 14 εβδομάδες της εγκυμοσύνης.



Οι διαδηλωτές είχαν συνθήματα που έγραφαν «ψηφίζω για τη ζωή» και «Θέλω να γεννηθώ. Είμαι οκτώ εβδομάδων. Η ζωή μου είναι στα χέρια σας», σύμφωνα με την εφημερίδα La Nación. Ένας διαδηλωτής είπε στην εφημερίδα: "Θέλουμε να αποδείξουμε στους βουλευτές ότι ο λαός δεν επιθυμεί να επιτραπεί η άμβλωση. Φέρνει δύο ζωές στο τέλος: του παιδιού και της γυναίκας"



Τα «μεγάλα» μέσα ενημέρωσης αναγνώρισαν ότι συμμετείχαν «χιλιάδες».



Η εκδήλωση αυτή είναι η δεύτερη μαζική διαδήλωση κατά της νομιμοποίησης των αμβλώσεων στην Αργεντινή τους τελευταίους μήνες. Η προηγούμενη έγινε στις 25 Μαρτίου και συμμετείχαν εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινών σε περισσότερες από 200 πόλεις.
 

Το νομοσχέδιο θα επιτρέπει σε οποιαδήποτε γυναίκα να ισχυριστεί ότι βιάστηκε, χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει ότι απειλείται η «σωματική, η ψυχολογική ή η κοινωνική της υγεία» από την εγκυμοσύνη και, ως εκ τούτου, θα μπορεί να προβαίνει σε άμβλωση χωρίς καμία νομική κύρωση. Επιτρέπει επίσης τις αμβλώσεις που διεξάγονται για να σκοτώσουν τα αγέννητα παιδιά που υποφέρουν από "σοβαρές δυσπλασίες του εμβρύου".

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο στην Αργεντινή, η έκτρωση χαρακτηρίζεται από το νόμο ως "μη τιμωρούμενη" μόνο σε δύο περιπτώσεις: όταν υπάρχει εγκυμοσύνη σε περιπτώσεις βιασμού και όταν από την εγκυμοσύνη απειλείται σοβαρά η υγεία ή η ζωή της μητέρας.

Οι βουλευτές έχουν προγραμματίσει να ψηφίσουν το νομοσχέδιο στις 13 Ιουνίου. Η πλειοψηφία στην Βουλή των Αντιπροσώπων φαίνεται να αντιτίθεται σε αυτό, ενώ η Γερουσία έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, μια ισχυρή πλειοψηφία υπέρ της ζωής.

Παρόλο που μια πλειάδα πρώιμων δημοσκοπήσεων έδειξε ότι η πλειοψηφία των Αργεντίνων ήταν υπέρ της νομιμοποίησης της έκτρωσης, μια πρόσφατη δημοσκόπηση που δόθηκε κατόπιν εντολής της κυβέρνησης δείχνει ότι ο αριθμός εκείνων που υποστηρίζουν την πλευρά της ζωής είναι τώρα ουσιαστικά ίσος με τον αριθμό που είναι υπέρ της έκτρωσης: 46% με 45%.
«Τριβέλι Πᾶνος» 

Νεογνό που ε π έ ζ η σ ε από ΕΚΤΡΩΣΗ για να πεθάνει σε ...νεροχύτη ! ! ! (2 'ΒΙΝΤΕΟ')




Î'ποτέλεσμα εικόνας για stop abortion pictures

Στην Ιρλανδία η έκτρωση είναι προς το παρόν παράνομη, αλλά δυστυχώς μάλλον δε θα παραμείνει έτσι για καιρό. 
Τον Μάϊο, οι ψηφοφόροι θα πάνε στις κάλπες να αποφασίσουν αν η 8η Τροπολογία του συντάγματος, η οποία αναγνωρίζει ότι μητέρα και παιδί έχουν ίδιο δικαίωμα στη ζωή, θα καταργηθεί. 

Σχετική εικόνα
TO ΣΑΦΕΣ EΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΛΕΕΙ: "ΑΝ Η ΕΚΤΡΩΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ;"



Î'ποτέλεσμα εικόνας για stop abortion pictures


Î'ποτέλεσμα εικόνας για abortionΑυτή την στιγμή, γυναίκες που θέλουν να κάνουν έκτρωση πρέπει να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η έκτρωση είναι νόμιμη τις πρώτες 24 εβδομαδες εγκυμοσύνης. Μετά αυτή απαγορεύεται, με εξαίρεση περιπτώσεις διαταραχής στη διάπλαση του εμβρύου – ακόμη κι αν πρόκειται για απλή χειλεοσχιστία.

Το λόμπι των εκτρώσεων κάνει μεγάλη εκστρατεία για να καταργήσει την 8η τροπολογία και να νομιμοποιήσει την έκτρωση στην Ιρλανδία, άλλα άλλοι έχουν επίσης κινητοποιηθεί για να διαδηλώσουν υπέρ αυτής. Μία από τους τελευταίους είναι μια Ιρλανδέζα νοσηλεύτρια που έχει να διηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία.




Η Κάρεν εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας όταν μια γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο της για να κάνει έκτρωση. Το μωρό της είχε μια χρωμοσωμική ανωμαλία και, παρά το ότι δεν είχε ανατεθεί η φροντίδα της στην Κάρεν, η γυναίκα ήταν στην πτέρυγά της. 

«Μπήκα μέσα στο δωμάτιο με τους νιπτήρες και είδα το μωρό, ένα αγοράκι 22 εβδομάδων κύησης, μέσα σε ένα νεφροειδές , στο νεροχύτη όπου ρίχναμε για να φύγουν στην αποχέτευση όλα τα βιολογικά απόβλητα», είπε. «Ήταν μικρός, αλλά ήταν  τ έ λ ε ι ο ς. 

Σχετική εικόνα

Μπορούσες να δεις τα δάχτυλα των ποδιών του, τα χέρια του. 
Έμοιαζε σαν να είχε ξανθά μαλλιά. 
Το κορμάκι του έπιανε όλο το νεφροειδές και ήταν ζωντανός. 
Μπορούσα να δω το στήθος του να ανεβοκατεβαίνει:  Α ν έ π ν ε ε.

Ως νεαρή νοσοκόμα η Κάρεν δεν ήξερε τι να κάνει. «Επειδή επρόκειτο για έκτρωση, διηγείται, δεν μου επιτρεπόταν να επέμβω. Δεν μπορούσα να φέρω βοήθεια για το μωρό, δεν μπορούσα να τον κρατήσω ή να τον ηρεμήσω, να του φέρω οξυγόνο ή να ζητήσω από κάποιον να τον βοηθήσει να επιζήσει.» θυμάται. 

Î'ποτέλεσμα εικόνας για stop abortion pictures

«Το να βλέπω αυτό το μωρό να προσπαθεί να αναπνεύσει και κανείς να μην τον βοηθάει ήταν τόσο στενάχωρο που θα με στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Έπρεπε να φύγω από το δωμάτιο και έπρεπε να αφήσω το μωρό εκεί και αυτό ήταν το δυσκολότερο πράγμα, επειδή καταλάβαινα ότι το είχα εγκαταλείψει. Ήταν ένα παιδί, ήταν ένα ανθρώπινο όν.

Σχετική εικόνα

Η ανάμνηση αυτή ακόμη και σήμερα την παραλύει και το ίδιο έκαμε και στη μητέρα του παιδιού αυτού. "Το ίδιο ακριβώς βράδυ -θυμάται η Κάρεν-την άκουσα στο δωμάτιό της να κλαίει. "Ηταν απαρηγόρητη. Αναρωτήθηκα τί της είχαν πεί, και άν άλλοι την είχαν συμβουλέψει να κάνει έκτρωση στο παιδί της επειδή είχε κάποια ενδεχόμενη ατέλεια.

Σχετική εικόνα
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
ΜΠΟΡΕΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ"
ΝΑ ΤΟ
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ
...ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ (ΣΤΙΣ ΗΠΑ)
ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ...250.000$ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

Τώρα η Κάρεν θέλει να εξασφαλίσει ότι η 8η Τροπολογία δε θα καταργηθεί. «Δεν υπάρχει καθόλου αξιοπρέπεια στην έκτρωση. Δεν υπάρχει καθόλου σεβασμός. Δεν υπάρχει καθόλου δικαιοσύνη.» είπε. 
«Φοβάμαι για τις νοσηλεύτριες σαν κι εμένα, εάν η πρόταση για τις εκτρώσεις περάσει, και για το κακό κατεστημένο που θα δημιουργηθεί στα Ιρλανδικά νοσοκομεία. Φοβάμαι ότι θα καλούνται οι γιατροί να κρίνουν την αξία της ζωής του μωρού και να αποφασίζουν γι΄αυτήν με βάση μια πιθανή του ανωμαλία.»



Και συνέχισε, «Υπάρχει μια πραγματικότητα στην κατάργηση της Τροπολογίας και στην νομιμοποίηση της έκτρωσης που σου ραγίζει την καρδιά και αγνοείται από τους περισσότερους. Δε θέλω ποτέ καμμία νοσοκόμα να αναγκαστεί να αντιμετωπίσει αυτήν την σπαρακτική πραγματικότητα που είδα εγώ.»

Î'ποτέλεσμα εικόνας για stop abortion pictures

Είναι γεγονός ότι τα εκτρωθέντα έμβρυα που συχνά εξέρχονται ζώντα από την μήτρα εγκαταλείπονται να πεθάνουν, και το ίδιο θα συμβεί αναμφίβολα και στην Ιρλανδία αν η 8η τροπολογία καταργηθεί. 
Ήδη η χώρα δοκιμάζεται αρκετά από την πραγματικότητα της έκτρωσης, η νομιμοποίησή της θα χειροτερέψει επιπλέον τα πράγματα. 
Η Ιρλανδία πρέπει να σώσει την 8η τροπολογία.

Î'ποτέλεσμα εικόνας για stop abortion pictures

Αρχική πηγή: Live Action


[Πηγή:https://averoph.wordpress.com/2018/05/22/%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%B6%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80/]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

thumbnailΑυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 4ο μέρος
May 26th 2018, 17:00, by Τριβέλι Πᾶνος



Ο Βρετανικός θρόνος, είναι βαμμένος με αίμα, για αιώνες.

Κάποτε η Βρετανία απαρτιζόταν από αρκετά μικρά βασίλεια, τα οποία διοικούσεμια αυτοεκλεγόμενη ελιτ με οικογένειες που παντρεύονταν μεταξύ τους και τελικάσυγχωνεύτηκαν σε μία μοναρχία που διοικεί την Ουαλία, τη Σκωτία, τη Βόρεια Ιρλανδία,
την Αγγλία, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, και η οποία ελέγχει μυστικά τις ΗΠΑ.



alex



Αλεξ Τζόουνς: Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν στις 4/7/1776, μέσα από την αντίσταση στο ηγεμονικό, δεσποτικό, τυραννικό καθεστώς που επέβαλε ο Γεώργιος ο Γ' στις αποικίες.
Οι περισσότεροι στη βρετανική βουλή, δεν ήθελαν να κηρύξουν πόλεμο ενάντια σε συμπατριώτες τους επειδή ο βασιλιάς ήταν κι εκεί αντιπαθής. Ήταν γνωστό ότι ήταν Γερμανός βασιλιάς και ότι
ήρθε ο πατέρας του στην Αγγλία. Με το ζόρι μιλούσαν αγγλικά αυτοί οι άνθρωποι.

Δεν τα βάζω με τους Γερμανούς, αλλά δεν βλέπετε εμένα να πηγαίνω στη Γερμανία για να τους διοικήσω. Η πεμπτουσία της 4ης Ιουλίου 1776, είναι η αντίσταση στον αηδιαστικό οίκο των Γουίνδσορ. Όνομα που πήραν την εποχή του Α'ΠΠ, γιατί πριν απ'αυτό ήταν γνωστοί ως Σαξ-Kόμπουργκ-Γκόθα. Παρατηρείτε ότι ακούμε μόνο το μικρό τους; Πχ. Πρίγκηπας Γουίλιαμ.
 
Δεν ακούμε ποτέ επίθετο. Οι σκλάβοι-πολίτες (κυρίως στην Αγγλία) που τους στηρίζουν, δεν γνωρίζουν καν το επίθετό τους, γιατί δε θέλουν να το ξέρετε.
Τρεις φορές τα τελευταία 3 χρόνια, επειδή η βουλή στον Καναδά δεν έκανε το «θέλημα» της βασίλισσας, εκείνη διέλυσε και έκλεισε τη βουλή. Έγινε και στα τέλη της δεκαετίας του '70 στην Αυστραλία.
 
 Είναι μια τυραννική ομάδα που προωθεί και την ευγονική. Τον αποπληθυσμό, τους φόρους για το διοξείδιο… Ο άντρας της βασίλισσας, ο Φίλιππος, άλλος Γερμανός πρίγκηπας, στηρίζει την ευγονική. Ο ξάδερφός του που παντρεύτηκε τη βασίλισσα της Ολλανδίας, έχει δηλώσει ναζί. Η ουσία είναι πως αυτά τα άτομα είναι έκφυλοι και βρώμικοι.
 
Πάνω απ'το μισό του Καναδά, και πάνω απ'το μισό της γης στην Αγγλία, ανήκει στη βασίλισσα.
Κάθε φορά που βλέπετε έναν ανεγκέφαλο να λέει πόσο συναρπαστικός ήταν ο βασιλικός γάμος να θυμάστε ότι πρόκειται για ηλίθιους που δεν ξέρουν ούτε να ντυθούν μόνοι τους, και μέχρι
πρόσφατα, παρ'όλο που το αποσιωπούν, έχουν τους λεγόμενους σφουγγοκωλάριους, που όντως τους σκουπίζουν τα οπίσθια. 

Ξέρετε την ιστορία των ΗΠΑ, ότι ο πόλεμος ήταν η αντίσταση απέναντι σ'αυτή την απαράδεκτη γερμανική οικογένεια; Ξέρετε ότι οι περισσότεροι Άγγλοι τους μισούν; Ξέρετε ότι έχουν μυστικό σύστημα αστυνόμευσης που απειλεί όσους μιλάνε για την κατάργηση της μοναρχίας; Ξέρετε ότι η Νταϊάνα είπε ανοιχτά πως ο Κάρολος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει σε στημένο τροχαίο; Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανάθεμα που τρέφουν αυτοί που μεγάλωσαν να τους λατρεύουν. Γι'αυτό έχουμε φαληρίσει και πάμε κατά διαόλου…

Γιατί ξεχάσαμε ή δε μάθαμε ποτέ τι σημαίνει ελεύθερος πολίτης. Τώρα θα μάθετε τι θα πει
να'σαι υπήκοος-σκλάβος.

vas


Τα ΜΜΕ έκαναν τον κόσμο να πιστεύει ότι η βασίλισσα ήταν μια συμβολική φιγούρα, που δεν έχει πραγματική δύναμη. Ότι είναι μια γριά που περνάει το χρόνο της πίνοντας τσάι στο παλάτι. Τίποτα δεν απέχει πιο πολύ απ'την αλήθεια.

merkel


Η βασίλισσα είναι το στέμμα και ανώτατη δύναμη. Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ απαγορεύονται να φέρουν ευγενή τίτλο, και είναι υποτακτικοί της βασίλισσας. Οι πρωθυπουργοί σε κράτη της κοινοπολιτείας (όπως Καναδά, Αυστραλία κλπ) είναι οι «πρώτοι» υπουργοί της κι εκείνη είναι η αρχηγός του κράτους τους.

illuminati


Όπως τα μασονικά σύμβολα που είναι κρυμμένα στο αμερικανικό δολάριο το 1% που κουμαντάρει το 1% που διοικεί το 99%, κρυβεται σε κοινή θέα.
Κρύβεται με το να «βασιλεύει» αντί να κυβερνά.
Η Βρετανή μονάρχις βασιλεύει, κατ'επιλογήν της. Δίνει εκπροσώπηση των δυνάμεών της σε προέδρους και πρωθυπουργούς, για να μη γίνει στόχος πολιτικών εχθροπραξιών.
Ο κόσμος δεν γνωρίζει την πραγματικη της δύναμη. Ποιες δυνάμεις έχει?

Έχει τη δύναμη να δίνει τίτλος, όπως το «Σερ» (Sir)
Έχει τη δύναμη να προκηρύξει εκλογές και να διαλύσει τη βουλή.
Μπορεί να απολύσει πρωθυπουργό, να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, και να διοικήσει το στρατό. Μπορεί να κηρύξει πόλεμο μέσω του πρωθυπουργού και χωρίς την έγκριση της βουλής.
Υπάρχει λόγος που η εικόνα της εκφανίζεται σε περισσότερα νομίσματα, γραμματόσημα και χαρτονομίσματα, από οποιονδήποτε άλλο αρχηγό κράτους στην παγκόσμια ιστορία.

princess


O Νoel Botham είπε: Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δολοφονήθηκε.
 
Όπως μου έλεγε, «είμαι μπελάς γι'αυτούς… δε θα φύγω αθόρυβα».
Ο καθηγητής Stephen Haseler: «Πιστεύω πως ήταν δολοφονία. Το να ασκηθεί δίωξη στη βασιλική οικογένεια, είναι δύσκολο. Κυρίως διότι κάθε δικαστής, ορκίζεται πίστη στη βασίλισσα.(και όχι στην πατρίδα). Το βρετανικό κατεστημένο, νομίζει πως γλύτωσε από φόνο… σιγά το νέο… Αιώνες τώρα τη γλυτώνουν.

Νταϊάνα: «Είναι πολλοί που δε θέλουν να γίνω βασίλισσα. Κι όταν λέω πολλοί,
εννοώ το κατεστημένο, μέσα στο οποίο παντρεύτηκα.»

gamos


Αν η Νταϊάνα ζούσε μετά το δυστυχημα, θα ήταν παρούσα στο γάμο του γιου της, αλλά δεν θα ήταν πλέον 37 ετών. Ο κόσμος θύμωσε όταν το περιοδικό Newsweek δημοσίευσε μια φωτογραφία της Νταϊάνας, που φτιάχτηκε με υπολογιστή και έδειχνε πώς θα ήταν σήμερα στα 50 της. Ποια είναι η Νταϊάνα, και πώς μπλέχτηκε με την πιο άκαρδη, τρελή για εξουσία, οικογένεια αιμομικτών;

Επίσημα, ο πατέρας της ήταν ο 8ος Earl, Tζον Σπένσερ, απόγονος του 5ου Εarl Τζον Σπένσερ που ήταν «φροντιστής τουαλέτας» …

wc


Τι κάνει ο φροντιστής τουαλέτας; Αναλαμβάνει τις τουαλέτες…Αυτές που κάθεται κανείς, και αυτά που δέχονται. Με άλλα λόγια, σκουπίζει τα βασιλικά οπίσθια.

 Ο 5ος Εarl Τζον Σπένσερ, σκούπιζε τα οπίσθια υψηλότατου πρίγκηπα της Ουαλίας, από το 1862 μέχρι το 1866.
Αλεξ Τζόουνς: «Ακόμα έχουν σφουγγοκωλάριους.Αν δε με πιστεύετε, γράψτε στο google, τη φράση groom of the stool. Δεν τα επινοώ εγώ αυτά, θα διαβάσετε άρθρα από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, αλλά και ειδησεογραφικά έντυπα.

Ενας Άγγλος λόρδος ακολουθεί τους βασιλείς όπου πάνε, οι οποίοι τα κάνουν σε αυτή την ειδική ντουλάπα-τουαλέτα, που την παίρνουν μαζί τους ακόμα και σε πτήσεις. Λένε ότι το σταμάτησαν αυτό το 1906, αλλά βαθύτερη έρευνα έδειξε οτι συνεχίζουν. Αυτό φυσικά αποσιωπείται. 
Δαπανούν εκατομμύρια λίρες το χρόνο για να μετακινούν την φορητή τουαλέτα όπου πάνε. Κάθεται σ'ένα θρόνο και χέζει.
Συγνώμη που το λέω έτσι, αλλά είναι αληθινό παιδια! Και της σκουπίζουν τα οπίσθια.

O Tσαρλς, που είναι ο σημερινός πρίγκηπας της Ουαλίας, θα αναμίγνυε το βασιλικό του αίμα με την Νταϊάνα, αν ήταν απόγονος παρακατιανών σφουγγοκωλάριων;
Οχι, βέβαια. Σύμφωνα με τη συγγραφέα της New York Times, Τινα Μπράουν, ο Σερ Τζέιμς Γκόλντσμιθ, είναι ο πραγματικός πατέρας της Νταϊάνας.

family-tree


Είχε πολυετή δεσμό με τη μητέρα της, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Τζον Σπένσερ.
Πολλές ειδησεογραφικές πηγές ισχυρίζονται ότι η μητέρα της Νταϊάνας, ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ, και η μητερα της Νταϊάνας, η Φράνσις, ήταν εραστές όταν έμεινε έγκυος στην Νταϊάνα.
Ήταν πολύ δυστυχισμένη στο γάμο της με τον Σπένσερ, που έπινε πολύ και της φερόταν με κτηνωδία. Τελικά τον χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε το 1969.

j


Τι άνθρωπος ήταν ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ, ο πραγματικός πατέρας της Νταϊάνας;
Ηταν Εβραίος τραπεζίτης, και ένας από τους 20 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.
Παρά το εγκληματικό ξεπλυμα χρημάτων που έκανε, και τις σκευωρίες χρεοκοπίας, ποτέ δεν του ασκήθηκε δίωξη. Γιατί; Διότι ο Τζέιμς Γκόλντσμιθ ήταν ένας ανελέητα χυδαίος άνδρας, που ήταν υπεράνω του νόμου.

Κάποτε είπε: «Ο κόσμος ενοχλείται από τη χυδαιότητά μου. Η χυδαιότητα όμως, είναι ως ένα βαθμό, στοιχείο του δυνατού. Σημαίνει ότι τα καταφέρνεις, όπως λέει το αμερικάνικο όνειρο, κι ότι μπορείς να γίνεις εκατομμυριούχος. 
Οπότε αν θες αλλαγή και δύναμη, πρέπει να έχεις χυδαιότητα. Ενοχλεί, αλλά είναι απαραίτητη.»
Οι πρόγονοι του Τζέιμς Γκόλντσμιθ, ήταν γείτονες των τραπεζιτών Ροθστσάιλντ, στη Φρανκφούρτη. Έγιναν γάμοι μεταξύ των οικογενειών.

diana


Η Νταϊάνα έμοιαζε εντυπωσιακά με τα τρία παιδιά του Γκόλντσμιθ, τον Ζακ, τον Μπεν και την Τζεμάιμα. Είναι τα ετεροθαλή της αδέρφια.
Μοιάζει ιδιαίτερα με τον Ζακ Γκόλντσμιθ.
Πόσο κοντά είναι οι Γκόλντσμιθ με τους Ροθτσάιλντ αυτόν τον καιρό;

kate


Το 2003, ο ετεροθαλής αδερφός της Μπεν Γκόλντσμιθ, παντρεύτηκε την Κέιτ Ροθστσάιλντ.
Ο άλλος ετεροθαλής αδερφός της, ο Ζακ Γκόλντσμιθ, είναι ένας πλούσιος Βρετανός βουλευτής, που κληρονόμησε 600 εκατομ. δολάρια απ'το μπαμπά.
Συζεί με την ερωμένη του, Άλις Ροθστσάιλντ. Το ζεύγος αναμένεται να παντρευτεί.

Η Τζεμάιμα, ήταν η καλύτερη και έμπιστη φίλη της Νταϊάνας. Ένα αυστραλιανό γυναικείο περιοδικό, δημιούργησε σάλο στην Αγγλία, όταν δημοσίευσε πως οι γυναίκες ήταν αδερφές. Το περιοδικό έλεγε πως αυτό το μυστικό ήταν γνωστό στους βρετανικούς αριστοκρατικούς κύκλους, εδώ και 40 χρόνια.

diana


Είναι γνωστό πως στη διάρκεια του δυστυχισμένου της γάμου με τον Κάρολο, η Νταϊάνα δεν αποζητούσε παρηγοριά στους Σπένσερ, αλλά από τους Γκόλντσμιθ.
Γκόλντσμιθ… Πού το'χουμε ξανακούσει το όνομα?
Μα βέβαια! Κάρολ Γκόλντσμιθ λέγεται η μητέρα της Κέιτ!

Το «Γκόλντσμιθ» είναι εβραϊκό όνομα, πράγμα που υποδηλώνει ότι η Κέιτ έχει εβραϊκή καταγωγή. Αφού η εβραϊκή ταυτότητα μεταδίδεται από την πλευρά της μητέρας, λέγεται ότι η Κέιτ, είναι «κάπως Εβραία». Ο θείος της Γκάρι, είναι επίσης ένας Γκόλντσμιθ.
Είναι ο ζάπλουτος, έμπορος ναρκωτικών, πορνογραφικού υλικού, και αδερφός της μητέρας της, του οποίου η βίλα «μπανγκ μπανγκ», είναι προσφιλής τόπος παραθερισμού για την Κέιτ και τον Γουίλιαμ.

carol


Τα ΜΜΕ, απεικονίζουν την Κέιτ σαν κοινή θνητή, σαν τη Σταχτομπούτα. 
Αλλά πόσοι κοινοί θνητοί έχουν μητέρα με αρκετή επιρροή και χρήμα, για να στείλει την κόρη της στο ίδιο αριστοκρατικό πανεπιστήμιο, που πήγε ο Γουίλιαμ;
Ναι, η μητέρα της Κέιτ είναι μια Γκολντσμιθ, και πολλά στοιχεία καταδεικνύουν ότι η μητέρα του Γουίλιαμ, η Νταϊάνα, ήταν επίσης της γενιάς των Γκόλντσμιθ.

Έχει λοιπόν το ζεύγος κοινό πρόγονο; Εναν Γκόλντσμιθ απ'τη Φρανκφούρτη, μήπως;
Αυτό θα έκανε την Κέιτ και τον Γουίλιαμ, τριτοξάδερφα, όπως είναι ο Φίλιππος κι η Λιζ.
Τώρα που η Κέιτ παντρεύτηκε τον Γουίλιαμ, ποιο είναι το εκ γάμου επίθετό της;
 
Αφού ο Γουίλιαμ είναι ο γιος του Καρόλου που είναι γιος του Φιλίππου Μάουντ Μπάτεν, το πραγματικό γερμανικό του επώνυμο είναι Μπάτενμπεργκ, οπότε τυπικά, ο Γουίλιαμ είναι ένας Μπάτενμπεργκ, το ίδιο και η Κέιτ. Η οικογενειακή ιστορία της ΝταΪάνας, δεν ολοκληρωνεται αν δε δούμε το γενεαλογικό δέντρο της μητέρας της.
Το όνομα της μητέρας της, είναι Φράνσις Ρας. Η γιαγιά της, Ρουθ Ρας, υπηρετούσε τη βασίλισσα ως καμαριέρα της. Από πού ήρθε το όνομα Ρας;

ideografhmata.gr
https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/avta-pou-de-theloun-na-kseroume-4-meros/
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailMr. V - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ TV
May 26th 2018, 15:45, by Τριβέλι Πᾶνος



ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ 6 ΜΕΡΗ


ΜΕΡΟΣ 1ον - ΡΟΥΒΙΚΩΝ, ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ Α/Φ, ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΙΣ





ΜΕΡΟΣ 2ον - ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΝΤΟ ΜΟΡΟ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ MIT, Α΄ ΟΙΚ. ΣΥΝΟΔΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ



ΜΕΡΟΣ 3ον - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΙΜΒΡΟΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ




ΜΕΡΟΣ 4ον - ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΖΟΓΟΣ, ΒΥΘΙΣΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ, ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ



ΜΕΡΟΣ 5ον - ΠΩΛΗΣΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ


ΜΕΡΟΣ 6ον - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, Η ΚΑΜΙΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΧΑΡΡΥ ΠΟΤΤΕΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ




«ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV»

thumbnailΙΡΛΑΝΔΙΑ: Το αγόρι του εξωφύλλου του άλμπουμ "WAR" καταγγέλλει τους U2 για την υποστήριξή τους στις αμβλώσεις
May 26th 2018, 14:15, by Τριβέλι Πᾶνος


Ως παιδί, ήταν το εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ "Boy" των U2 και του πρωτοποριακού τους άλμπουμ "War" του 1983. 
Τώρα ο 44χρονος φωτογράφος Peter Rowen μιλάει ενάντια στην πρόσφατη υποστήριξη που παρείχαν οι U2 στη νομιμοποίηση των εκτρώσεων. 
Την 1η Μαΐου, η ιρλανδέζικη μπάντα δημοσίευσε στο tweeter την υποστήριξή της για την κατάργηση της 8ης τροποποίησης υπέρ της ζωής της Ιρλανδίας και τη νομιμοποίηση της άμβλωσης, κατά απαίτηση.




Ο Rowen δημοσίευσε στις 15 Μαΐου στη σελίδα του στο Facebook: "Έχω  τρομάξει που είδα τους U2 να χρησιμοποιούν την φωνή τους για να προωθήσουν κάτι που είναι τόσο προφανές λάθος. Ντροπή τους. Παροιμίες κεφ. 6 στίχοι 16 -19* # savethe8th".


Στις 25 Μαΐου, ο ιρλανδικός λαός θα ψηφίσει για το αν θα καταργηθεί η συνταγματική τροποποίηση που εγγυάται στο αγέννητο το δικαίωμα στη ζωή.
 Ο Rowen συνέχισε: «Η 8η τροπολογία είναι η μόνη νομική προστασία που έχουν σήμερα τα αγέννητα σύμφωνα με το ιρλανδικό σύνταγμα. Η κατάργησή της (όπως προτείνεται) θα ανοίξει κυριολεκτικά το δρόμο για εκτρώσεις κατά απαίτηση. Σύνθετες και πολύπλοκες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται για να επηρεάσουν τον ιρλανδικό λαό στο δημοψήφισμα αυτό. Η πραγματικότητα είναι ότι εάν η άμβλωση γίνει νόμιμη στην Ιρλανδία τα περισσότερα από τα παιδιά που πεθαίνουν θα είναι υγιή μωρά που θα τα έχουν κάνει έκτρωση υγιείς μητέρες».


"Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι αυτό το συγκρότημα (που κάποτε είχε ισχυρή χριστιανική πίστη) κατάντησε έτσι".
Το "War" ήταν το τρίτο άλμπουμ των U2 που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας στο # 12 στους πίνακες των άλμπουμ του Billboard. Ο Ρόουεν εμφανίζεται στο εξώφυλλο του άλμπουμ "Boy" του 1980 να κοιτάζει με ένα αθώο βλέμμα, αλλά είχε μια πιο σκληρή ματιά στο εξώφυλλο του "War", το οποίο κάλυπτε θέματα όπως η βία στη Βόρεια Ιρλανδία, ο Ψυχρός Πόλεμος, τα πυρηνικά όπλα και οι πρόσφυγες .



Πολλά από τα τραγούδια περιέχουν χριστιανικούς συμβολισμούς, όπως το γνωστό "Sunday Bloody Sunday", που αναφέρει "the victory Jesus won". Ένα άλλο τραγούδι, το "Drowning Man" απεικονίζει την αγάπη του Θεού που απευθύνεται στους απελπισμένους και παραθέτει εδάφια από τον προφήτη Ησαΐα. Το "40", που γράφτηκε αυθόρμητα στο στούντιο, έχει τον Bono να τραγουδάει κάποια εδάφια από τον 40ο Ψαλμό.
Τρία από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος συμμετείχαν σε κάποια χριστιανική ομάδα στα πρώτα χρόνια της μπάντας. Μεγάλο μέρος του δεύτερου άλμπουμ τους, του "October", του 1981, αντικατοπτρίζει το πνευματικό τους ταξίδι.


Οι U2 και Bono, εμφανίζονται υποστηρικτές των φτωχών και των καταπιεσμένων και είναι ειρωνεία το ότι αδιαφορούν για την ζωή του αγέννητου ανθρώπου.



Όπως λέει ο Rowen: "Μας λένε ότι πρόκειται για ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από πότε οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να τερματίσουν τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου;"
Στο μεταξύ, πολλοί fanτου συγκροτήματος είναι απογοητευμένοι και οργισμένοι, δηλώνουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσουν ή να ακούσουν ξανά τους δίσκους τους και καλούν τον κόσμο σε μποϊκοτάρισμα.


* "Ο Κύριος μισεί... χέρια που χύνουν αθώο αίμα" 
«Τριβέλι Πᾶνος» 

thumbnailΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
May 26th 2018, 13:30, by Τριβέλι Πᾶνος



Με την επιμέλεια του Παναγιώτη Αποστόλου 
Με εκκλησιαστικό και εθνικό παλμό, καθώς και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, γιορτάστηκε και φέτος, στο ηρωικό Δελβινάκι, η επέτειος του Αυτονομιακού Αγώνος της Βορείου Ηπείρου (17.2.1914) και της υπογραφής του «Πρωτοκόλλου της Κερκύρας» (17.5.1914). Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018.
Μετά την Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο για τούς πρωτεργάτες και τους πεσόντες πολεμιστές, ακολούθησε το τρισάγιο επί του τάφου του Δρυϊνουπόλεως
Βασιλείου και η ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρίου Ανδρέου.

 Ἡ όλη εκδήλωση έκλεισε με την ειρηνική πορεία μέχρι το Ηρώο της ιστορικής κωμοπόλεως, όπου εψάλῃ τρισάγιο υπέρ πάντων των ηρωϊκῶς αγωνισαμένων και πεσόντων εις τούς αγώνας του Έθνους, και ενεκρίθη ομόφωνα το  ακόλουθο ψήφισμα: 



ΨΗΦΙΣΜΑ 
Ἐν Δελβινακίῳ τῇ 13ῃ Μαΐου 2018 
«1) Κάνουμε θερμή ἔκκληση πρός τήν Ἡγεσία τῶν Βορειοηπειρωτῶν ἀδελφῶν μας νά ὁμονοήσῃ. Ὁ ἀγώνας γιά τήν Ἕνωση τῆς Βορείου Ἠπείρου μέ τήν Ἑλλάδα ἀπαιτεῖ, πρό παντός, ἑνότητα καί ψυχικό σθένος. Στούς σημερινούς, τόσο δύσκολους καιρούς, οἱ γκρίνιες καί οἱ διαμάχες εἶναι ἀνεπίτρεπτη πολυτέλεια. Γι' αὐτό, πρέπει νά ἰσχύσῃ ἡ προτροπή τοῦ μακαριστοῦ Ἱεράρχου ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ: «Ἰσχύς ἐν τῇ ἐνώσει». 
2) Ἀπαιτοῦμε ἀπό τήν Ἀλβανική Κυβέρνηση νά σταματήσῃ πάραυτα τήν ποικιλότροπη καταπάτηση τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων τῶν Βορειοηπειρωτῶν, ἰδίως τῆς ἡρωϊκῆς καί ἀδούλωτης Χειμάρρας. Κι' ἀκόμη νά ἐγκαταλείψῃ τά σχέδιά της γιά τήν δῆθεν «Μεγάλη Ἀλβανία» εἰς βάρος τῆς Ἑλλάδος, ὅπως ἐπίσης καί γιά τήν … ἐπανεγκατάσταση τῶν «Τσάμηδων» στήν Θεσπρωτία. Ἡ Ἑλλάδα ἔχει δηλώσει κατηγορηματικά, ὅτι «θέμα ″Τσάμηδων‶ δέν ὑπάρχει».  
3) Παρακαλοῦμε τούς ἀδελφούς Βορειοηπειρῶτες, οἱ ὁποῖοι διαμένουν στήν Ἑλλάδα, νά προβοῦν σέ νόμιμες κινητοποιήσεις πρός τήν Κυβέρνηση καί ὅλον, ἐν γένει, τόν πολιτικό κόσμο τῆς Πατρίδος μας. Ἄς παραδειγματίζωνται ἀπό τόν Παλαιστινιακό Λαό, ὁ ὁποῖος δέν σταματάει τόν ἀγῶνα του γιά τήν ἐθνική του ἀποκατάσταση, μολονότι ἔχει ἀπέναντί του τό πανίσχυρο κράτος τοῦ Ἰσραήλ. 
4) Ἀπαιτοῦμε ἀπό τήν Τουρκία νά σταματήσουν οἱ προκλητικές δηλώσεις τῆς Ἡγεσίας της, ὅπως ὅτι ὁ Ἑλληνικός Στρατός, φεύγοντας ἀπό τήν Μικρά Ἀσία … ἔκαψε δῆθεν τήν Σμύρνη! Τέτοιες δηλώσεις, καθώς καί ἐνέργειες πού παραβιάζουν τόν ἐναέριο Ἑλληνικό χῶρο, ὑπονομεύουν τήν εἰρηνική συνύπαρξή της μέ τήν Ἑλλάδα. 
5) Ζητοῦμε νά ἀφεθοῦν πάραυτα ἐλεύθεροι οἱ δύο Ἕλληνες στρατιωτικοί, οἱ ὁποῖοι εἶναι παρανόμως φυλακισμένοι στήν Ἀδριανούπολη, περισσότερο ἀπό δύο μῆνες. Ὁ Πρόέδρος Ἐρντογάν νά μήν ἐξομοιώνῃ τούς δύο Ἕλληνες μέ τούς ὀκτώ (8) ἀξιωματικούς Τούρκους. Διότι αὐτοί μέν ἐζήτησαν πολιτικό ἄσυλο, ἐνῷ οἱ ἡμέτεροι ἔχουν συλληφθῆ. Εἶναι δύο ἐντελῶς διαφορετικές περιπτώσεις. 
6) Χαιρετίζουμε τούς Βορειοηπειρῶτες καί τούς Κυπρίους ἀδελφούς. Τούς προτρέπουμε νά μή χάσουν τό ἀγωνιστικό τους φρόνημα καί νά μή σταματήσουν νά προσεύχωνται. Ἡ Ὑπεραγία Θεοτόκος νά τούς σκέπῃ καί ὁ Χριστός νά τούς εὐλογῇ. Τέλος, 
7) Ὁ ἀγώνας γιά τήν Ἕνωση τῆς Βορείου Ἠπείρου μέ τήν Ἑλλάδα, σύν Θεῷ, συνεχίζεται.  
(Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως) 

[Πηγή]http://www.triklopodia.gr
 «Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΤί είναι τα χρυσά κόλλυβα;
May 26th 2018, 13:00, by Τριβέλι Πᾶνος



Η λαϊκή παράδοση, αλλά και οι θρύλοι, αναφέρουν σε σχέση με τα χρυσά κόλυββα ότι  ο Χριστός το βράδυ της Αναστάσεως δίνει στις ψυχές την ελευθερία να «σεργιανίσουν» στη γη.
Ωστόσο, το Σάββατο πριν την Κυριακή της Πεντηκοστής η ελευθερία τους τελειώνει και οι ψυχές πρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις τους στον ουρανό και μάλιστα χορτάτες!
Οι συγγενείς την παραμονή του Σαββάτου, δηλαδή το πρωί της  Παρασκευής, φτιάχνουν τα κόλλυβα τα οποία πηγαίνουν στην εκκλησία το απόγευμα να τα διαβάσει ο ιερέας, ώστε οι ψυχές των νεκρών τους να «φάνε» και να επιστρέψουν στον ουρανό χορτασμένες από το συχώριο που θα τους δίνει ο κόσμος («Θεός σχωρές τον») στο μοίρασμα.

Εκείνη τη στιγμή, οι ψυχές έχουν συγκεντρωθεί και η μια ρωτάει την άλλη: «εσύ έχεις κόλλυβο να φας;». Όποια ψυχή δεν έχει κόλλυβο, είτε γιατί την ξέχασαν οι συγγενείς, είτε γιατί δεν έχει κανέναν να την θυμηθεί, οι άλλες ψυχές της δίνουν να «φάει» από το δικό τους για να μην επιστρέψει «ξερή» όπως λένε σε κάποια μέρη της Ελλάδας, δηλαδή πεινασμένη.
Η λαϊκή παράδοση που θέλει η μια ψυχή μοιράζεται το κόλλυβο της με την άλλη, έχει τη βάση της στη γενική σημασία που δίνει η Εκκλησία σχετικά με τα κόλλυβα της Πεντηκοστής όπου μνημονεύονται όλοι οι νεκροί, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν είχαν την ευκαιρία να τύχουν της ωφελείας των μνημοσύνων.
Σε κάθε παράδοση τα κόλλυβα είναι μέρος της παράδοσης μας, της θρησκείας μας, αλλά και ένα από τα πλέον υγιεινά γλυκά.
Τα υλικά πρέπει να είναι 9 γιατί 9 είναι τα τάγματα των αγγέλων, ενώ το κάθε υλικό έχει το δικό του συμβολισμό.

1. Σιτάρι: οι νεκροί (το γήινο στοιχείο)
2. Ζάχαρη: η γλυκύτητα (του Παραδείσου)
3. Σταφίδες: η Άμπελος (ο Χριστός)
4. Μαϊντανός: η ανάπαυση («εν τόπω χλοερώ»)
5. Φρυγανιά τριμμένη ή σουσάμι: το χώμα («..ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει..»)
6. Ρόδι: τα ελέη του Παραδείσου, (η λαμπρότητα)
7. Κανέλλα: η ευωδία, τα αρώματα («..αρώμασι εν μνήματι κηδεύσας απέθετο..», «..μύραναν τον τάφο αι μυροφόροι μύρα..»)
8. Αμύγδαλα: η ευγονία, η ζωή που διαιωνίζεται με τους απογόνους (αντί για αμύγδαλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν καρύδια)
9. Κουφέτα (ασημένια και λευκά): τα οστά που μένουν αναλλοίωτα καθώς το σώμα φθείρεται.
Μουλιάζουμε το σιτάρι σε νερό από βραδύς και αφού το σουρώσουμε, το καθαρίζουμε από τις φλούδες που απέβαλε. Κατόπιν το βράζουμε ανάλογα πόσο μαλακό το θέλουμε. Σε κανονική κατσαρόλα ένα καλό βράσιμο διαρκεί 2-3 ώρες, ενώ σε χύτρα περίπου 1 ώρα.
Όταν βράσει, το ραντίζουμε με δροσερό νερό λέγοντας «δροσιά και έλεος να έχουν οι ψυχές των….» λέγοντας τα ονόματα των νεκρών που θέλουμε να μνημονεύσουμε και το απλώνουμε πάνω σε πετσέτα βαμβακερή για να στεγνώσει. Το ανακατεύουμε με τις σταφίδες, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το ρόδι, την κανέλα, τα αμύγδαλα και το στρώνουμε στην πιατέλα.
 Πάνω από το σιτάρι βάζουμε μια στρώση με τη θρυμματισμένη φρυγανιά ή το σουσάμι και στο τέλος την στρώση από ζάχαρη. Με ένα καθαρό χαρτί πιέζουμε την επιφάνεια να γίνει ίσια. Στο τέλος με τα κουφέτα σχηματίζουμε το σχήμα του σταυρού και διάφορα σχέδια, ανάλογα με την πείρα και την φαντασία που έχει η κάθε νοικοκυρά ώστε να το στολίσει.
Και κάτι ιδιαίτερο, το οποίοι οι γιαγιάδες τονίζουν με μεγάλη ευλάβεια:

1. Όση ώρα ετοιμάζουμε τα κόλλυβα πρέπει να είναι αναμμένο το καντήλι και το θυμιατό.
2. Το νερό με το οποίο βράζουμε και ξεπλένουμε το σιτάρι, ΔΕΝ το χύνουμε στο νεροχύτη ώστε να καταλήξει μαζί με τα βρώμικα νερά στις αποχετεύσεις. Το ρίχνουμε ή στην θάλασσα ή στο χώμα.

thumbnailΗ Οδύσσεια στην κορυφή των έργων που διαμόρφωσαν τον κόσμο
May 26th 2018, 12:30, by Τριβέλι Πᾶνος



Η Οδύσσεια του Ομήρου φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του BBC με τα 100 κορυφαία έργα που διαμόρφωσαν τον κόσμο. 
Τον Απρίλιο, το BBC Culture ζήτησε από εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο να προτείνουν μέχρι και πέντε φανταστικές ιστορίες που ένιωθαν ότι έχουν διαμορφώσει τρόπους σκέψεις, ήταν διαχρονικές ή έχουν επηρεάσει την ιστορία.


Συνολικά έλαβαν απαντήσεις από από 108 συγγραφείς, ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους, κριτικούς και μεταφραστές σε 35 χώρες, που επέλεξαν μυθιστορήματα, ποιήματα, παραμύθια και θεατρικά έργα σε 33 διαφορετικές γλώσσες.
«Σπάνια βρίσκω κάποιον που να μην ξέρει έστω κι ένα μικρό μέρος αυτής της ιστορίας, την ιδέα του χαμένου ανθρώπου που δεν μπορεί να φτάσει στο σπίτι μετά τον πόλεμο, τη γυναίκα που τον περιμένει σπίτι με τους μνηστήρες. Ο καθένας μπορεί να μου πει κάποια έκδοχή της ιστορίας, που σημαίνει ότι τη ζει κατά κάποιον τρόπο», ανέφερε ο ποιητής Tess Taylor σχετικά με την Οδύσσεια του Ομήρου.
Η Οδύσσεια του Ομήρου κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα, ενώ ακολούθησε η «Καλύβα του μπαρμπα-Θωμά», πράγμα που αποδεικνύει τους διαφορετικούς τρόπους σκέψης των ειδικών σχετικά με το πως ερμήνευσαν τα «έργα που διαμόρφωσαν τον κόσμο».
Την πεντάδα συμπληρώνουν σημαντικά έργα όπως το «Φρανκενστάιν» της Μαίρη Σέλεϊ, το «1984» του Τζορτζ Όργουελ και το «Τα πάντα γίνονται κομμάτια» του Τσινούα Ατσέμπε, αποδεικνύοντας τη δυναμική των γυναικών συγγραφέων στη λίστα. Σημειώνεται, ότι συνολικά στη λίστα υπάρχουν 23 γυναίκες συγγραφείς.



Οι πιο δημοφιλείς συγγραφείς των 100 πρώτων έργων ήταν ο Σαίξπηρ, η Βιρτζίνια Γουουλφ και ο Φράντς Κάφκα, με τρία βιβλία ο καθένας. Ωστόσο, ανάμεσα στα αναγνωρισμένα κλασικά, υπάρχουν και μερικά κείμενα λιγότερο γνωστά έργα παγκοσμίως.
Άλλα ελληνικά έργα που βρίσκονται στη λίστα είναι τα εξής: Αισώπου Μύθοι (620-560 πΧ) στην 29η θέση, η «Μήδεια» του Ευριπίδη (431 πΧ) στην 31η θέση, ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή (429 πΧ) στην 49η θέση, η «Ορέστεια» του Αισχύλου (5ος αιώνας πΧ), στην 51η θέση, και η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή (441 πΧ) στην 70ή θέση.
Η λίστα έχει στόχο να προκαλέσει συζήτηση σχετικά με τη διαχρονικότητα κάποιων έργων και για το πως καταφέρνουν να επηρεάζουν και να προκαλούν αιώνες και χιλιετίες μετά τη δημιουργία τους. Παράλληλα θέλει να δείξει ότι υπάρχουν ιστορίες που μπορούν να φέρουν έμπνευση για αλλαγή ή ακόμα και να προκαλέσουν επαναστάσεις.
Ακολουθεί η πρώτη δεκάδα:
1- Οδύσσεια (Όμηρος, 8ος αιώνας πΧ)
2- Η Καλύβα του μπαρμπα-Θωμά (Χάριετ Μπίτσερ Στόου, 1852)
3- Φρανκενστάιν (Μαίρη Σέλεϊ, 1818)
4- 1984 (Τζορτζ Όργουελ, 1949)
5- Τα πάντα γίνονται κομμάτια (Τσινούα Ατσέμπε, 1958)
6- Χίλιες και Μία Νύχτες (πολλαπλοί συγγραφείς, 8ος- 18ος αιώνας)
7- Δον Κιχώτης (Μιχαήλ Θερβάντες, 1605-1615)
8- Άμλετ (Σαίξπηρ, 1603)
9- 100 Χρόνια Μοναξιά (Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, 1967)
10- Ιλιάδα (Όμηρος, 8ος αιώνας πΧ)
Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη τη λίστα εδώ.

thumbnailΚανείς δεν επιτρέπεται να λύσει τον κανόνα του πνευματικού μας...
May 26th 2018, 12:00, by Τριβέλι Πᾶνος



Ο γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης (1991) εξομολόγησε κάποτε μία γερόντισσα και της έβαλε κανόνα νά μην κοινωνήσει για τρία χρόνια.

Γιατί δεν κοινωνάς; τη ρώτησε μία μέρα ο ιερέας της ενορίας της. Μου έβαλε κανόνα ο π. Ιάκωβος, απάντησε.

Εκείνη, και του είπε την αιτία. Όχι γιαγιά, μη στενοχωριέσαι. Αυτός είναι αγράμματος καλόγερος.

Εγώ είμαι μορφωμένος και σου λύνω τον κανόνα. Νά έρθεις την Κυριακή νά σε κοινωνήσω.



Καθώς όμως πλησίασε ή γιαγιά νά μεταλάβει, ένιωσε στο στόμα της την άγία λαβίδα άδεια και κρύα, δεν κατάλαβε τη γεύση της-θείας Κοινωνίας.
Το θαυμαστό γεγονός επαναλήφθηκε άλλες δύο Κυριακές, οπότε ή γυναίκα ανησύχησε και ξαναπήγε στο γέροντα 'Ιάκωβο.
Παιδί μου, της είπε εκείνος, ο κανόνας δεν λύνεται. Πρέπει νά κάνεις τον κανόνα πού σου έβαλα.Το 1987, ο π. Ιάκωβος εξομολόγησε μία κοπέλα, αλλά της απαγόρευσε νά κοινωνήσει.Εκείνη τότε επισκέφθηκε κάποιον επίσκοπο, πού της επέτρεψε τη θεία μετάληψη.
Όταν όμως πλησίασε νά κοινωνήσει, η αγία λαβίδα μπήκε άδεια στο στόμα της.
Αυτό ο παράδοξο και θαυμαστό επαναλήφθηκε κι άλλη φορά, όπότε ή κοπέλα τρόμαξε, μετανόησε και πήγαινα εξομολογηθεί πάλι στον π. 'Ιάκωβο.

Όταν κοινωνώ τούς ανθρώπους, διηγιόταν χαρακτηριστικά άλλοτε ο μακαριστός γέροντας Ιάκωβος, ποτέ δεν κοιτάζω τα πρόσωπά τους.

Μερικές φορές όμως μου λέει ο λογισμός νά τα κοιτάξω.

Τότε βλέπω μερικά πρόσωπα νά έχουν μορφή σκύλου, πιθήκου ή άλλων ζώων.

Είναι φοβερή ή μορφή τους. Βλέπω όμως και μερικά ήρεμα και ιλαρά πού μετά τη θεία μετάληψη λάμπουν σαν τον ήλιο.

Μία φορά του είπε κάποιος συλλειτουργός του:Μ' έκαψε ή θεία Κοινωνία!...

Εγώ, απάντησε ο γέροντας, δεν αισθάνθηκα νά με καίει.

Αντίθετα, ζούσε τόσο έντονα τη μέθεξη του δεσποτικού Σώματος, ώστε ανακαινιζόταν ψυχικά και σωματικά.

Σήμερα πού κοινώνησες, είπε σ' ένα πνευματικό του παιδί, βλέπεις πώς αισθάνεσαι; Εγώ αισθάνομαι έτσι πάντοτε. Ό Χριστός βρίσκεται μέσα μου πάντα.

ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Έκδοση Ιεράς Μονής Παρακλήτου Αττικής

[Πηγή]https://www.stoxos.gr/2018/05/blog-post_3838.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΕισβολή 1974: Έθαψαν ζωντανούς Ελληνοκύπριους οι "ειρηνοποιοί"…
May 26th 2018, 11:00, by Τριβέλι Πᾶνος



Η Επιτροπή Αγνοούμενων θα ερευνήσει αναφορά της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα» σύμφωνα με την οποία Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι θάφτηκαν ζωντανοί από τα τουρκικά στρατεύματα το 1974. «Θα ερευνήσουμε την πληροφορία και τον φάκελο των ομαδικών τάφων», ανέφερε ο Νέστορας Νέστορος, Ελληνοκύπριος μέλος της επιτροπής.

Η εφημερίδα έγραψε πως οι Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι ενταφιάστηκαν ζωντανοί σε ομαδικό τάφο κοντά στα Άδανα της Τουρκίας. Αναφέρει ακόμα πως ομαδικός τάφος κοντά στην εκκλησία του απόστολου Βαρναβα στην Κύπρο περιέχει τις σορούς Ελληνοκυπρίων από τα γύρω χωριών που δολοφονήθηκαν από τις τουρκικές δυνάμεις.


Ο Νέστορος δήλωσε πως η επιτροπή έχει τακτικά αναδείξει το θέμα του ομαδικού τάφου στα Άδανα και έχει υπόψη της την ύπαρξη ομαδικού τάφου στον βοτανικό κήπο της Κερύνειας από πληροφορίες επιζώντος.

Με τίτλο «Θάφτηκαν ζωντανοί» η Αφρίκα σε ρεπορτάζ της κάνει λόγο για την άγρια δολοφονία των Ελληνοκυπρίων επικαλούμενη μαρτυρία άνδρα που άκουσε τους Τούρκους στρατιώτες να μιλούν για το έγκλημα καθώς οι Έλληνες αιχμάλωτοι περίμεναν την μεταφορά τους στην Τουρκία.

«Αν τους πάμε κι αυτούς στα Άδανα θα τους κάνουμε ότι και στους άλλους», έλεγε ο ένας στρατιώτης. «Πήραμε τους άλλους, τους δέσαμε τα χέρια και τα πόδια και τους θάψαμε ζωντανούς κοντά σε ένα ποτάμι για να μην ξοδέψουμε σφαίρες. Επειδή τους θάψαμε στην όχθη με τα χρόνια το ποτάμι θα τους πάει στη θάλασσα και δεν θα βρεθούν ίχνη», ακούστηκε να λέει, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο μη κατονομαζόμενος αυτήκοος μάρτυρας ήταν τότε γύρω στα 18 και μαζί με άλλους επισκεύαζε έναν δρόμο στην Κερύνεια για λογαριασμό του τουρκικού στρατού. Είπε πως οι Ελληνοκύπριοι ήταν αραδιασμένοι εκεί σε σειρές και οι εργάτες είχαν εντολή να μην τους κοιτάζουν καν.

Το ρεπορτάζ υπογράφει ο διευθυντής της Αφρίκα Σενέρ Λεβέντ και κάνει λόγο και για τον μεγαλύτερο ομαδικό τάφο στην αυλή της εκκλησίας του αποστόλου Βαρνάβα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Κουτλού Ανταλί δολοφονήθηκε το 1996 διότι ερεύνησε το θέμα.

Μετά τη δημιουργία της Επιτροπής Αγνοουμένων στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η Τουρκία προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη των ομαδικών τάφων στην Κύπρο.


defence-point.gr


[Πηγή]http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/1974_24.html#ixzz5GUrjsnmi
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΞεσηκωμός στην Κρήτη για την Ατζέντα 2030: Μας αρπάζουν το νερό και τον πλούτο μας
May 26th 2018, 10:00, by Τριβέλι Πᾶνος




Τι λένε για τις ανεμογεννήτριες

Ξεσηκωμός στην Κρήτη με την Ατζέντα 2030 και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειάς της να μπαίνουν στο στόχαστρο!
Με μία σκληρή ανακοίνωση το Συντονιστικό Ρεθύμνου στρέφεται κατά των ΒΑΠΕ (Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) ενώ γίνεται αρνητική αναφορά στην διοργάνωση εκδήλωσης για τις ΑΠΕ στο Ρέθυμνο παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη.
Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται, στο «όνομα» του περιβάλλοντος, παραδίδεται σε ξένα χέρια ο έλεγχος των ενεργειακών πόρων της περιοχής!

Αναφέρεται χαρακτηριστικά: Είναι πράγματι εξοργιστικό, αυτοί που συντελούν στο ξεπούλημα των υποδομών της χώρας να διοργανώνουν κάθε λίγο και λιγάκι ενημερωτικές ημερίδες για το λαμπρό "ενεργειακό μέλλον" που μας περιμένει αφού θα έχουμε παραδώσει τον έλεγχο των ενεργειακών μας πόρων στην διεθνή μαφία των εταιρειών ενέργειας και στους ντόπιους συνεργάτες τους!
(...)
«Δώσαν τα βουνά στις αιολικές εταιρείες για να μειωθούν υποτίθεται οι ρύποι από την καύση πετρελαίου. "Ανακαλύπτουν" στην συνέχεια ότι το ασταθές και τυχαίο ρεύμα που παράγουν οι ανεμογεννήτριες έχει μηδαμινή συμμετοχή στην ηλεκτροδότηση. Τότε, αποφασίζουν να ξεκοιλιάσουν τα βουνά για να κατασκευάσουν αντλησιοταμιευτήρες παίρνοντας τα νερά μας για να "αποθηκεύουν" την ενέργεια.
 Έπειτα, κάνουν την θάλασσα οικόπεδα και τα πουλάνε στις πετρελαϊκές εταιρείες ενώ υποτίθεται ότι βουνά, νερά, βλάστηση και πουλιά θυσιάστηκαν για να μειωθεί η χρήση του πετρελαίου. Τέλος, πουλάνε τα λιγνιτωρυχεία και τα εργοστάσια της ΔΕΗ που αποδεικνύονται "φιλέτα" για τους επενδυτές ενώ, όσο ανήκαν στη ΔΕΗ ήσαν επικίνδυνα για το περιβάλλον και έπρεπε να κλείσουν»!
«Συμμετέχουν σε ενεργειακούς σχεδιασμούς εγκληματικούς για το περιβάλλον και την πραγματική οικονομία, σε βάρος και ερήμην της κοινωνίας, σε βάρος των πραγματικών αναγκών και των παραγωγικών δυνατοτήτων κάθε τόπου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση!
Αυτή είναι η Ατζέντα 2030 με τις «ανανεώσιμες πηγές ενέργειάς» της!
Διαβάστε με προσοχή ολόκληρη την ανακοίνωση των Κρητών για την «πράσινη βιωσιμότητα» που προωθούν σε όλη την χώρα!
Είναι πράγματι εξοργιστικό, αυτοί που συντελούν στο ξεπούλημα των υποδομών της χώρας να διοργανώνουν κάθε λίγο και λιγάκι ενημερωτικές ημερίδες για το λαμπρό "ενεργειακό μέλλον" που μας περιμένει αφού θα έχουμε παραδώσει τον έλεγχο των ενεργειακών μας πόρων στην διεθνή μαφία των εταιρειών ενέργειας και στους ντόπιους συνεργάτες τους!
Την Παρασκευή λοιπόν, ο "περιοδεύων θίασος για το μέλλον της ενέργειας" έρχεται για μια παράσταση στο Ρέθυμνο!
Η σύνθεση των μελών του είναι σχεδόν πάντα ίδια με μικρές παραλλαγές ανάλογα με τους τοπικούς διοργανωτές των ημερίδων. Στόχος η χυδαία προπαγάνδιση ενός αναπτυξιακού μοντέλου που όπου εφαρμόστηκε έφερε ακόμα μεγαλύτερες ανισότητες και τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή.
Στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, εκτός από τους γνωστούς υπέρ των ΒΑΠΕ τοπικούς και περιφερειακούς παράγοντες, θα μιλήσει ο υπουργός καταστροφής του Περιβάλλοντος με πρόσχημα την ανάπτυξη της Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και ο πρόεδρος της ΡΑΕ Νικος Μπουλαξής.
Κύριο θέμα οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, οι θερμικές μονάδες και οι Ενεργειακές Κοινότητες.
Διατρέχοντας ωστόσο τις ωραίες γενικολογίες στο Δελτίο Τύπου, η ουσία βρίσκεται στην τελευταία πρόταση όπου: η "υλοποίηση της στρατηγικής για τη βιώσιμη ανάπτυξη καθιστά την Κρήτη ενεργειακό κόμβο".
Και ο πλέον ανυποψίαστος καταλαβαίνει πώς συνδέεται το μέλλον της ενέργειας με το μέλλον που επιφυλάσσουν για την Κρήτη.
Βουνά γεμάτα ανεμογεννήτριες, αντλησιοταμιευτήρες, δίκτυα υψηλής τάσης να διατρέχουν το νησί ζωσμένο με καλώδια διασύνδεσης και αγωγούς αερίου, περικυκλωμένο από θαλάσσης με πλατφόρμες έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων!
Δώσαν τα βουνά στις αιολικές εταιρείες για να μειωθούν υποτίθεται οι ρύποι από την καύση πετρελαίου. "Ανακαλύπτουν" στη συνέχεια ότι το ασταθές και τυχαίο ρεύμα που παράγουν οι ανεμογεννήτριες έχει μηδαμινή συμμετοχή στην ηλεκτροδότηση. Τότε, αποφασίζουν να ξεκοιλιάσουν τα βουνά για να κατασκευάσουν αντλησιοταμιευτήρες παίρνοντας τα νερά μας για να "αποθηκεύουν" την ενέργεια.
Έπειτα, κάνουν την θάλασσα οικόπεδα και τα πουλάνε στις πετρελαϊκές εταιρείες ενώ υποτίθεται ότι βουνά, νερά, βλάστηση και πουλιά θυσιάστηκαν για να μειωθεί η χρήση του πετρελαίου. Τέλος, πουλάνε τα λιγνιτωρυχεία και τα εργοστάσια της ΔΕΗ που αποδεικνύονται "φιλέτα" για τους επενδυτές ενώ, όσο ανήκαν στη ΔΕΗ ήσαν επικίνδυνα για το περιβάλλον και έπρεπε να κλείσουν!

Κάποιοι όμως ήξεραν. Το 2014, σε άρθρο του με τίτλο "Η αλήθεια για το μέλλον της αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος" ο τότε πρόεδρος της ΡΑΕ, Ν. Βασιλάκος έγραφε: "Καθώς η δημιουργία ενός ενιαίου μοντέλου αγοράς στην Ευρώπη προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς … η ΔΕΗ πρέπει να παύσει να έχει την αποκλειστική πρόσβαση και εκμετάλλευση των φθηνών εγχώριων ενεργειακών πόρων (λιγνίτες – νερά)"… "ώστε να είναι δυνατή η ανάπτυξη "βιώσιμων συνθηκών ανταγωνισμού".
Σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΕ, η "βιωσιμότητα" αφορά τις μεγάλες ενεργειακές εταιρείες, κι όχι την κοινωνία που προσπαθούν να την παγιδέψουν και να την εξαπατήσουν για άλλη μια φορά με το τυράκι των "ενεργειακών κοινοτήτων", των "ενεργειακών συνεταιρισμών" ή όπως αλλιώς ορίζεται να βγάλουμε τα μάτια με τα ίδια μας τα χέρια, στο πλαίσιο της ενωμένης ευρωπαϊκής αγοράς ενέργειας. Θύματα της κερδοσκοπίας στις τιμές του ρεύματος και ταυτόχρονα συνένοχοι στην εξάπλωση της ενεργειακής φτώχειας.

Όσο για την "περιβαλλοντική προστασία", μόνο ως δείγμα απροκάλυπτης κοροϊδίας και κυνισμού θα μπορούσε να θεωρηθεί, όταν το μέλλον ενός τόπου κρίνεται με μέτρο τα συμφέροντα των αγορών.
Σήμερα, σε ολόκληρη τη χώρα οι τοπικές κοινωνίες ξεσηκώνονται κατά της εγκατάστασης αιολικών. Από τα Άγραφα, το Βέρμιο, την Σαμοθράκη μέχρι την Κάρυστο, τις Κυκλάδες, την Μάνη και την Κρήτη που οι κάτοικοί της εδώ και χρόνια αγωνίζονται για ελεύθερα βουνά χωρίς αιολικά.
Κι ωστόσο, μια δράκα ζηλωτών της "πάση θυσία" ανάπτυξης της αγοράς ενέργειας και της προσαρμογής στους κανόνες της ενεργειακής ένωσης, ξεπουλάνε τα πάντα, προφανώς όχι για καλό του τόπου όπως διατείνονται. Συμμετέχουν σε ενεργειακούς σχεδιασμούς εγκληματικούς για το περιβάλλον και την πραγματική οικονομία, σε βάρος και ερήμην της κοινωνίας, σε βάρος των πραγματικών αναγκών και των παραγωγικών δυνατοτήτων κάθε τόπου.
Ας λάβουν όμως σοβαρά υπόψη: Έχει και του λαού η υπομονή τα όριά της. Τα σχέδιά τους θα μείνουν στα χαρτιά!



Πηγή : el.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΕΧΕΤΕ ...Σ Τ Ο Μ Α Χ Ι; Τί γράφει τό 'ΤΑΛΜΟΥΔ' των ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ!


Î'ποτέλεσμα εικόνας για ταλμούδ
ΣΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΛΑ
ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ,
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΠΤΥΧΕΣ,
ΠΟΥ  Α Γ Ν Ο Ο Υ Ν   ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ...


Î'ποτέλεσμα εικόνας για Î




"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

thumbnailΔήλωση-σοκ από τον Α. Τσίπρα: Νίκη το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα «Μακεδονία»
May 26th 2018, 08:45, by Τριβέλι Πᾶνος



– Έδωσε το χρίσμα στον Μπουτάρη
Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Α. Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε με τον Γ. Μπουτάρη, δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αλλά και τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, ενώ την ίδια στιγμή, έδωσε και επίσημα το χρίσμα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Η ατάκα που πάγωσε όλους τους Ελληνες είναι η εξής: Νίκη το να κερδίσουμε έναν
προσδιορισμό μπροστά από το όνομα «Μακεδονία». Δήλωση που προβληματίζει και που σοκάρει το πανελλήνιο. 

Συγκεκριμένα είπε:
Επιδιώκουμε να πάρουμε πίσω κάτι που έχει παραδοθεί από άλλους, ενώ κάποιοι ανόητοι μας λένε ότι πάμε να δώσουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός.
«Οι βόρειοι γείτονές μας έχουν μια κρατική οντότητα που λέγεται «Μακεδονία» χωρίς να έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα «Μακεδονία» είναι μια μεγάλη νίκη», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.
Κατά τα άλλα, ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δήλωσε ότι η κυβέρνησή του έχει έναν χρόνο ακόμη θητεία μετά την έξοδο από το μνημόνιο και πως θα ήταν ανόητος, «να μην το ζήσει αυτό». Να είναι δηλαδή, όπως εξήγησε, πρωθυπουργός μιας χώρας που αποφασίζει μόνη της.
«Η θητεία της κυβέρνησής μας ολοκληρώνεται το 2019. Παλεύουμε για να βγει η χώρα από τα μνημόνια. Εχουμε μπροστά μας άλλο ένα χρόνο για να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας και να μπορούμε να λαμβάνουμε τις δικές μας αποφάσεις. Θα έπρεπε να ήμουν ανόητος να μην το ζήσω αυτό, να είμαι πρωθυπουργός μέχρι το τέλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει σε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως "ο Γιάννης ο Μπουτάρης ανέλαβε τη δημαρχία μιας πόλης βουτηγμένης στη διαφθορά και τα χρέη και κατάφερε να έχει μια πόλη δημοκρατική ανοικτή που προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά της. Τον ενθάρρυνα να συνεχίσει και να μπει μπροστά στον αγώνα κάθε δημοκρατικού πολίτη".
Κέρδισε όπως φαίνεται ο Γ. Μπουτάρης μετά τα γεγονότα του Σαββάτου.


[Πηγή]http://www.triklopodia.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΡΕ.... «Οι γυναίκες φοβούνται να κυκλοφορήσουν και κρατάμε τα παιδιά μας κλειδωμένα...» λέει ο Δήμαρχος Λέσβου...
May 26th 2018, 08:15, by Τριβέλι Πᾶνος



Αντι-μεταναστευτικό ρεύμα στην Ελλάδα βλέπουν οι ξένοι και καταλογίζουν ευθύνες στην κυβέρνηση Τσίπρα. Πριν από δύο χρόνια με αφορμή την επίσκεψη στην Λέσβο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Πάπα Φραγκίσκου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, στην χώρα μας στράφηκαν όλα τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή το προσφυγικό ζήτημα....

Αναλυτικά ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις, αλλά και κατόπιν σχόλια και άρθρα, εκθείαζαν το πως μια μικρή χώρα άνοιξε μια τόσο μεγάλη αγκαλιά. Σήμερα μετά από την τελευταία επίσκεψη Τσίπρα την προηγούμενη εβδομάδα τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά….. 



Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "The Guardian" λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την αποστολή από την ελληνική κυβέρνηση πρόσθετων αστυνομικών δυνάμεων για την ενίσχυση των χερσαίων συνόρων της με την Τουρκία, εξαιτίας των φόβων για την άνοδο του αριθμού των προσφύγων και των μεταναστών που διασχίζουν τα σύνορα, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε διαμαρτυρίες από πολίτες την περασμένη Πέμπτη για το πώς χειρίστηκε την αύξηση κατά 17% της εισροής μεταναστών κατά τον μήνα Απρίλιο. Οι ανταποκριτές της εφημερίδας Audrey Conklin της Daily Caller αναφέρουν ότι οι διαμαρτυρίες στη Λέσβο αντιπροσωπεύουν μια έντονη μετατόπιση της στάσης ενός λαού, που κάποτε δεχόταν πολύ πιο ευπρόσδεκτα τους μετανάστες, ως αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας προσφυγικής κρίσης.

Τεράστιοι αριθμοί αιτούντων άσυλο πλημμυρίζουν στη χώρα, καραβάνια με λεωφορεία και βάρκες κάθε εβδομάδα και ενώ η συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας που υπογράφηκε το 2016 δηλώνει ότι οι παράνομοι πρόσφυγες πρόκειται να σταλούν στην Τουρκία μετά την διέλευση των ευρωπαϊκών συνόρων, αυτοί συσσωρεύονται σε χώρους συγκέντρωσης στην Ελλάδα και σε κακή κατάσταση. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι περισσότεροι από 500 νέοι πρόσφυγες περνούν τα σύνορα και φτάνουν στο νησί κάθε εβδομάδα.

Όπως αναφέρει η DW News: «Νωρίτερα την Πέμπτη, ο οργανισμός βοήθειας «Γιατροί χωρίς σύνορα «προειδοποίησε ότι η Λέσβος«έφτασε σε σημείο έκρηξης »... υπερεκτιμώντας την υγειονομική περίθαλψη και τις άλλες υπηρεσίες που παρέχονται στους μετανάστες, οδηγώντας μερικούς να προσφύγουν στη βία». Περίπου 9.000 μετανάστες και πρόσφυγες βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα με βασική αιτία ότι έχουν κολλήσει μεταξύ των συνόρων χωρίς να έχουν ένα πραγματικό μέρος για να ζήσουν, έστω και προσωρινά, ως αποτέλεσμα της συμφωνίας της ΕΕ με την Τουρκία.

Από τον Μάρτιο του 2016, η Τουρκία απειλεί να τερματίσει τη συμφωνία, επειδή η ΕΕ έχει πρόβλημα να συγκεντρώσει και να παραδώσει τα χρήματα για τα εκατομμύρια των προσφύγων που συμφώνησε να πάρει η Τουρκία από την Ευρώπη. Οι αφίξεις στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου έχουν αυξηθεί κατά 17% από τον περασμένο μήνα «εξαιτίας των προσφύγων που φεύγουν από το Ιράν, το Ιράκ και τη Συρία.» Σχεδόν ένα εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν περάσει τα σύνορα της Λέσβου τα τελευταία τρία χρόνια. Οι ντόπιοι δεν αντέχουν άλλο….



«Ο λαός της Λέσβου είναι εξαντλημένος», δήλωσε ο δήμαρχος Σπύρος Γαλήνος. «Η καλοσύνη έχει μετατραπεί σε θυμό … και όπου υπάρχει θυμός υπάρχει χώρος για κάθε είδους εξτρεμισμό». Κι εκεί εκκολάπτεται το αυγό του φιδιου…. «Οι γυναίκες φοβούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους το βράδυ», συνεχίζει ο κ. Γαληνός. «Τα παιδιά κρατούνται κλειδωμένα σε εσωτερικούς χώρους επειδή οι γονείς φοβούνται να τα αφήσουν να βγουν έξω και να παίξουν.»κραυγάζει αγωνιωδώς. Οι κάτοικοι αισθάνονται ότι η κυβέρνησή τους παραμελεί και παράλληλα λόγω του αυξανόμενου πληθυσμού προσφύγων, εκείνοι αποτελούν το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού της Λέσβου!!!

«Το εμπόριο και οι επενδύσεις έχουν σταματήσει», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του τοπικού εμπορικού επιμελητηρίου Ευάγγελος Μυρσινιάς. «Σε αυτά τα νησιά, αισθανόμαστε πολύ παραμελημένοι, πολύ εγκαταλελειμμένοι με απογοήτευση που επιδεινώνεται από την απόφαση αύξησης του ΦΠΑ, η οποία μετά από όσα έχουμε περάσει θα αυξήσει δραστικά το κόστος ζωής" τονίζει.

Ο υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Βίτσας δήλωσε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να μειώσει τον αριθμό των μεταναστών και των προσφύγων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου από τον σημερινό αριθμό 15.500 σε 6.500, δηλαδή τη συνολική πληθυσμιακή ικανότητα για καταφύγια προσφύγων. Και κάποιο γέλασαν με το ανέκδοτο…
[Πηγή]https://www.stoxos.gr/2018/05/blog-post_5008.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΕκλογές : Απλό κουίζ λογικής!
May 26th 2018, 07:45, by Τριβέλι Πᾶνος



Άρθρο γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη*


Προ ημερών, στις  23/05/18 στη Βουλή, είχαμε πάλι πολύ ντόρο με τις γνωστές κομματικές αντεγκλήσεις. Και ξανά στο προσκήνιο το θέμα των εκλογών. Οι μεν τώρα, οι δε τότε.

Αλήθεια, πότε θα γίνουν οι εκλογές; Μα είναι απλό κουίζ λογικής σε λαϊκό τηλεπαιχνίδι. Συλλογιστείτε και συμπεράνετε μόνοι σας:



Α. ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ:


1/ Αυγ 18 : «Βγαίνουμε» από τα μνημόνια . Μεγάλοεπικοινωνιακό χαρτί (βέβαια οι πραγματικές συνέπειες για μετά το Μνημόνιο… άστα να πάνε, τα μέτρα ισχύουν, και ο δανεισμός με μεγαλύτερο επιτόκιο).


2/ ενδεχόμενο να επιτευχθεί μείωση του χρέους . Επικοινωνιακό πλεονέκτημα. Εάν είναι μείωση, σημαντικό, εάν είναι επιμήκυνση υποδεέστερο, αλλά επικοινωνιακά εκμεταλλεύσιμο. Υποβόσκει μία εκτίμηση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται πιέσεις συναλλαγής της μειώσεως του χρέους, με το όνομα των Σκοπίων και η εντύπωση είναι, ότι δεν θα διστάσει να το κάνει. Το Οικονομικό και Κομματικό αντί του Εθνικού.


3/ Συμφωνία ένταξη Σκοπίων στο ΝΑΤΟ δεν θα γίνει, επικοινωνιακά εκμεταλλεύσιμο. Θα προβληθεί σαν ΒΕΤΟ, ισάξιο του Καραμανλή.


4/ Ιαν 19 μείωση συντάξεων, αρνητικόεπικοινωνιακό.


5/ Μάιος 19, Ευρωεκλογές, χαλαρή ψήφος, ευκαιρία για τιμωρητική ψήφο κατά των μεγάλων κομμάτων και αμέσως μετά από τη μείωση των συντάξεων, που όποιος είναι κυβέρνηση θα υποστεί και την μεγαλύτερη φθορά. Αρνητικό επικοινωνιακό.


5/ Αυτοδιοικητικές εκλογές φθινόπωρο του 2019. Με τοπικά κριτήρια, με μικρή σχετική επικοινωνιακή αξία, σε συνδυασμό με πιθανές βουλευτικές ενδεχομένως.


6/ Ιαν 20 μείωση αφορολογήτου, αρνητικόεπικοινωνιακό γεγονός.


7/ Αρχές του 20 εκλογή Πρόεδρου Δημοκρατίας, με δυνατότητα ανατροπής της κυβερνήσεως και εκ νέου βουλευτικές εκλογές. Κανένα κόμμα δεν θα ήθελε να είναι κυβέρνηση τότε. Το πλεονέκτημα επιλογής το έχει εν πολλοίς, ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα.


8/ Κίνδυνος Ειδικού Δικαστηρίου. Εάν βγει η ΝΔ μπορεί να κινήσει διαδικασία Ειδικού Δικαστηρίου, για διαπραγμάτευση και 3οΜνημόνιο. Με τη διεξαγωγή και δεύτερων βουλευτικών εκλογών, παύουν οι τυχόν ποινικές διώξεις πολιτικών. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το διάστημα μεταξύ των δυο βουλευτικών εκλογών να είναι μικρό,  δλδ κοντύτερα προς την εκλογή του ΠτΔ.


9/ Όταν το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο αλλεπάλληλων εκλογικών  αναμετρήσεων, είναι κάτω των 8 μηνών, δεν έχει δημιουργηθεί αντίδραση προς τους κυβερνόντες. Εάν θεωρούμε ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιθυμούσε η διακυβέρνηση της ΝΔ, να διαρκέσει κάτι περισσότερο από 8 μήνες, έως τις επόμενες εκλογές.


10/ Οι Πρόσφατες Κυβερνητικές υποσχέσεις για διακανονισμό αγροτικών χρεών, υποσχέσεις για αυξήσεις μισθών, επιστροφή αναδρομικών, και συνεχής παροχολογία δίνουν οσμή εγγύτητας προς τις εκλογές.



Β. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ον: Το πλεονέκτημα της επιλογής του χρόνου των εκλογών το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ον: Δεν συμφέρουν  στο ΣΥΡΙΖΑ, οι εκλογές να γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019. Συσσωρεύονται πολλά αρνητικά, μεγάλη φθορά και κανένα θετικό.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3ον: Δεν συμφέρει στο ΣΥΡΙΖΑ, οι εκλογές να γίνουν μαζί με τις Ευρωεκλογές (Μάιος 2019). Μειώσεις, αλληλεπίδραση χαλαρότητας ψήφου.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 4ον : Η καλύτερη περίοδος θα ήταν από Σεπ ΄18 έως Δεκ ΄18.

-Συνυπάρχουν τα περισσότερα θετικά και απομειώνονται τα αρνητικά.

-Επειδή το μήνα Σεπτέμβριο  αποφεύγεται να γίνονται εκλογές, ειδικά όσο επιμηκύνεται η τουριστική περίοδος.

-Επειδή από τα μέσα Νοεμβρίου ερχόμαστε πολύ κοντά στο τέλος του χρόνου, (κλείσιμο έτους, προϋπολογισμός, εορταστική περίοδος , εγγύτητα περικοπών).

-Επειδή οι εκλογές προκηρύσσονται τουλάχιστον 30ημέρες πριν.


ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ: Μας μένει το τέλος Οκτώβριου με αρχές Νοεμβρίου 2018 (προκήρυξη τέλη Σεπτεμβρίου), και αν λάβουμε υπόψη και την 28η Οκτωβρίου, οι Κυριακές που μένουν είναι λίγες και πολύ συγκεκριμένες.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Εάν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, θα περάσει από την δύσκολη βάσανο των αναφερομένων διαδικασιών. Μάλλον θα δούμε μια δεξιά παρένθεση.


Εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μπει στις δυσκολίες του Ιανουαρίου του ΄19, με νωπή εντολή, σε μια επανάληψη του ΄15, φθαρμένος, κουρασμένος, αλλά χρησιμοποιώντας ακόμη ένα επικοινωνιακό αφήγημα.


Μια Υπηρεσιακή, Οικουμενική Κυβέρνηση, 3 μηνών και πλέον, είναι μία περίπτωση που ευνοεί την ΝΔ, ίσως και το κοινωνικό σύνολο, αλλά δεν είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ με στενά κομματικά κριτήρια.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Οι εκλογές τη περίοδο αυτή δεν ευνοούν την ανάδειξη και συγκρότηση νεοδημιουργουμένων κομμάτων και τον προεκλογικό αγώνα των μικρών κομμάτων, γεγονός που συμφέρει τα παλαιά μεγάλα κόμματα, περιορίζοντας τις παράπλευρες διαρροές.


Το ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ : Είναι πάντα υπαρκτός, αλλά απρόβλεπτος παράγοντας. Πολλά συμβαίνουν στις μέρες μας, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να αξιολογείται σαν εν δυνάμει παράμετρος.


ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ: Εκλογές στο τέλος Ιουνίου – αρχές Αυγούστου 2018, αποτελεί το σενάριο του απόλυτου αιφνιδιασμού, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει προβάλλοντας μόνο τους «αγαθούς» σχεδιασμούς και προθέσεις του.


Αυτό, ενώ είναι στην ψυχολογία του τυχοδιωκτισμού του, δεν είναι μέσα στην κυρίαρχη και βαρύνουσα ψυχολογία του, της πετυχημένης πρώτης φοράς αριστεράς. Μόνο μια τακτική αναγκαιότητα (μέσα σε έναν ευρύτερο στρατηγικό υπολογισμό) θα τους οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές.


Η σφοδρή φιλόδοξη επιθυμία  του να ολοκληρώσει την τετραετία, προσκρούει σε αντικειμενικά αδιέξοδα.


«Δεν βγαίνουν τα κουκιά» θα του έλεγε από τα βάθη του χρόνου και την αιωνιότητα, γραφική παλιά καπνισμένη καραβάνα, σύγχρονη των προπατόρων του.


Και το γλαφυρό: Οι μεν που φωνάζουν ΤΩΡΑ, θέλουν ΤΟΤΕ και οι δε που δηλώνουν ΤΟΤΕ, θέλουν ΤΩΡΑ!

*Ο Ευάγγ. Αθανασιάδης είναι Συνταγματάρχης ε.α.

«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΈρευνα περί αμβλώσεων
May 26th 2018, 07:00, by Τριβέλι Πᾶνος


Κωνσταντίνου Δωρ. Μουρατίδου Καθηγητού Πανεπιστημίου Αθηνών
 
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα τα τελευταία χρόνια είναι και αυτό των αμβλώσεων. Πολλές απόψεις, από αντίθετες ομάδες τίθενται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για το αν είναι φόνος, αν η γυναίκα είναι ελεύθερη να διαθέτει το σώμα της όπως αυτή θέλει.

Το κύριο όμως ερώτημα που πρέπει να τεθεί και να απαντηθεί, και από εκεί εξαρτώνται όλα είναι: Αν το έμβρυο είναι ανθρώπινη ζωή ή όχι. Από την απάντηση αυτή εξαρτάται η στάση της Ηθικής έναντι των εκτρώσεων.

Εδώ θα αναλύσουμε ενδελεχώς το θέμα, και θα αποδείξουμε -όχι εμείς- αλλά οι επιστήμονες και οι ειδήμονες ότι η έκτρωση είναι φόνος.


Σήμερα στην εποχή μας, στην εποχή του Ορθολογισμού ζητείται η γνώμη της επιστήμης. Όλα ξεκινούν και καταλήγουν στην επιστήμη.

Σε πολλά θέματα έχουμε την επιστήμη, αλλά και κάτι παρά πάνω από αυτή, τις διδασκαλίες της Εκκλησίας, της Θεολογίας, έχουμε υπερφυσικά φαινόμενα, τα οποία δεν είναι δυνατόν να ερμηνεύσει η επιστήμη και να δώσει απάντηση διότι δεν δύναται.

Στο συγκεκριμένο όμως θέμα -δυστυχώς για τους οπαδούς της εκτρώσεως- θα αποδείξουμε επιστημονικά, ότι η άμβλωση είναι δολοφονία, και μάλιστα μιας αθώας ύπαρξης, η οποία δεν έβλαψε κανένα.
 
Ας ξεκινήσουμε την έρευνά μας, λέγοντας τι λέγουν η Γενετική, Βιολογία, Εμβρυολογία για την άμβλωση.


Γενετική - Βιολογία - Εμβρυολογία.

Το 1981, η υποεπιτροπή της Αμερικάνικης Γερουσίας, ζήτησε την γνώμη των κορυφαίων επιστημόνων. Οι εφτά εξ αυτών του Yale, Rosenberg, έθεσε το θέμα ως μεταφυσικό και θρησκευτικό, δηλαδή συμφώνησε αλλά με βάση την Θεολογία.

Η επιστήμη υποστηρίζει ότι την στιγμή κατά την οποίαν 23 χρωμοσώματα του σπερματοζωαρίου ενωθούν με τα 23 χρωμοσώματα του ωαρίου, δημιουργείται ένας νέος ανθρώπινος οργανισμός, διαφορετικός από τους γεννήτορες του. Το έμβρυο από την ηλικία του 1-1,5 μηνός, παρουσιάζει τα ανθρώπινα σωματικά χαρακτηριστικά. Στις 3 εβδομάδες το έμβρυο γίνεται μόνο 2,5 χιλιοστά μήκος, έχει τις καταβολές ματιών, πνευμόνων, στομάχου, σπονδυλικής στήλης και καρδιάς. Η καρδιά του χτυπά ήδη, από την 18η μέρα. Μετά τους 2,5 μήνες δεν δημιουργείται κανένα νέο όργανο, απλώς αυξάνει ότι υπάρχει.

Ο dr. Ernest Huant λέγει: Το γονιμοποιημένο ωάριο, δεν είναι μία απλή κυτταρική μάζα. Είναι πλήρης ζωή μίας ανθρώπινης υπάρξεως.

Ο Ολλανδός βιοχημικός Schopping απέδειξε ότι, 48 ώρες μετά την γονιμοποίηση, μια νέα ζωή ερχόταν να προστεθεί σ' εκείνη του μητρικού οργανισμού.

To 1976, ένας Ιάπωνας απέδειξε την καθησυχαστική επίδραση μίας εγγραφής των χτύπων της καρδιάς στα ανήσυχα νεογέννητα. Ο σχετικός δίσκος είχε τεράστια επιτυχία (οι παραγωγοί του θησαύρισαν).

Πρόσφατη μελέτη δύο Αμερικανών ειδικών γιατρών -του ζεύγους Wilke- με τίτλο «ABORTION HOW IT IS», την οποίαν συνοδεύουν 30 έγχρωμες διαφάνειες λέγει: ότι με την έκτρωση φονεύεται ένα πλήρες αυξανόμενο ανθρώπινο ον, του οποίου η καρδιά χτυπά την 8η εβδομάδα (στην μαγνητοταινία ακούγονται οι χτύποι).


Οπαδοί της Έκτρωσης

Οι οπαδοί της εκτρώσεως παρασιωπούν ότι η έκτρωση καταστρέφει ένα ανθρώπινο ον. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Grutfmaeher Προέδρου της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας των Συνδέσμων Οικογενειακού Προγραμματισμού. Το 1967 δημοσίευσε μία μελέτη υπέρ της νομιμοποιήσεως της εκτρώσεως, τηρώντας απόλυτη σιγή για το πότε αρχίζει η ανθρώπινη ζωή. Το μειονέκτημα του κυρίου Προέδρου είναι ότι ο ίδιος αυτοδιαψεύσθηκε αφού είχε το 1933 εκδόσει ένα βιβλίο στο οποίο αναγνώριζε την σύλληψη σαν την αρχή της ανθρώπινης ζωής.

Οι οπαδοί της νομιμοποιήσεως των εκτρώσεων και στα κράτη που δεν έχουν αποποινικοποιηθεί, αντελήφθησαν ότι δε μπορούν να στηρίζονται στο «μη ανθρώπινο» του εμβρύου, και δημιούργησαν άλλη επιχειρηματολογία: Δηλαδή ότι το έμβρυο δεν είναι ανθρώπινη ζωή ποιότητας που να αρχίζει να ζει...

Σύμφωνα με το επιχείρημα αυτό, πρέπει να αρνηθούμε το δικαίωμα της ζωής και στο νεογέννητο και στο καθυστερημένο παιδί. Άρα και ο φόνος του νεογέννητου δεν πρέπει να θεωρείται φόνος.
 
Οι φεμινίστριες υποστηρίζουν ότι:
Πρώτον, κάθε γυναίκα δικαιούται, «να εξουσιάζει το σώμα της». Η έκτρωση όμως καταστρέφει έναν άλλο άνθρωπο. Ένα άλλο αυτεξούσιο ον. Η ζωή ανήκει στον άνθρωπο που την έχει, δηλαδή στο έμβρυο και όχι σ' εκείνη μέσω της οποίας αναπτύσσεται δηλαδή της μητέρας.

Δεύτερον, αν οι αμβλώσεις αποποινικοποιηθούν, θα σταματήσουν οι παράνομες εκτρώσεις. Στο Δημογραφικό Συνέδριο του Βελιγραδίου το 1966, υπολογίσθηκε ότι γίνονται παγκοσμίως τον χρόνο 30.000.000 εκτρώσεις. Από αυτές τα 29.000.000 είναι παράνομες παρόλο που δεν υπήρχε ποινική δίωξη στα κράτη όπου γίνονταν, και μόνο το 1.000.000 έγινε για θεραπευτικές περιπτώσεις.

Τρίτον, υποστηρίζουν ότι πολλές φορές η εγκυμοσύνη, εγκυμονεί τρομερούς κινδύνους για την υγεία της γυναίκας, άρα η αποφυγή της γέννησης θα εξασφαλίσει στη σύζυγο άκρα υγεία και μακροβιότητα.

Η έκτρωση δημιουργεί τρομερά προβλήματα, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, π.χ. Φλεγμονή γεννητικών οργάνων, θρομβοφλεβίτιδες, στείρωση, χαλάρωση στομίου. Πολλές φορές επέρχεται και ο θάνατος.

Αλλά και οι επιπτώσεις στην ψυχική τους υγεία είναι τεράστιες. Πολλές παθαίνουν σοβαρά προβλήματα ψυχοπάθειας. Είναι αποδεδειγμένο ότι τις περισσότερες φορές που παρουσιάζονται ψυχικές διαταραχές και ψυχοπάθειες, πίσω υπάρχει ένας γυναικολόγος και μία έκτρωση. Το 30% της ψυχικής τους υγείας γίνεται ψυχοπαθητικό.

Τέταρτον, κακό για την γυναίκα σωματικά δεν είναι μόνο η άμβλωση, αλλά και η παρεμπόδιση της συλλήψεως, γνωστή υπό το όνομα «νεομαλθουσιανισμός». Ο Malthus, Άγγλος οικονομολόγος υποστήριξε ότι η αύξηση του πληθυσμού της γης είναι μεγαλύτερη από την απόδοση του εδάφους σε τρόφιμα. Άρα πρέπει να περιορισθεί ο αριθμός των γεννήσεων, με την αποχή των γεννήσεων ή με την εξόντωση του προϊόντος. Κατά τον Μαλθουσιανισμό μεταβάλλονται τα συζυγικά σπλάγχνα σε στείρα.

Ο dr. Sutherland, Άγγλος γυναικολόγος λέει: «Οι γυναικολόγοι κατόπιν παρατήρησης κατέληξαν ότι η αποφυγή συλλήψεως είναι αιτία νευρώσεως, νευρασθένειας και όγκων στη γυναίκα».

Πέμπτον, άλλη αιτία. Στην Ελλάδα κάθε χρόνο γίνονται 400.000 αμβλώσεις, επομένως πρέπει να νομιμοποιηθούν. Αυτός δεν είναι λόγος για να νομιμοποιηθούν οι αμβλώσεις, διότι και πολλές κλοπές υπάρχουν, και φοροδιαφυγή και ναρκωτικά. Είναι πραγματικά γεγονότα αλλά είναι αδύνατο να υποστηριχτεί η νομιμοποίηση τους.

Έκτον, άλλοι μιλούν για νομιμοποίηση, διότι μι¬λούν για περιπτώσεις βιασμών. Οι περιπτώσεις βιασμού είναι ελάχιστες και δεν μπορούν ν' αποτελέσουν κριτήριο για νομιμοποίηση.


Έκτρωση και νόμος 821/1978

Στις 15/9/1978 νομιμοποιήθηκαν με προϋποθέσεις οι αμβλώσεις. Στο άρθρο 5 παρ. 3 του νόμου 821/1978 προβλέπεται: «Επιτρέπεται η άμβλωσις μέχρι και της 20ης εβδομάδος όπου ήθελον διαπιστωθεί σοβαρές ανωμαλίες του εμβρύου με αποτέλεσμα τη γέννηση πα¬θολογικών νεογνών. Επίσης σε περιπτώσεις κινδύνου της ψυχικής υγείας της μητέρας, διαπιστωμένου όμως από ψυχίατρο που εργάζεται σε ίδρυμα δημοσίου δικαίου».
 
Μπορούμε να κατατάξουμε την παγκόσμια ισχύουσα Νομοθεσία σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:
α) Σε χώρες που μόνο σε περίπτωση κινδύνου της ζωής της εγκύου επέτρεψαν την έκτρωση.
β) Σε χώρες που την επιτρέπουν για ψυχοπαθολογικές αιτίες, καθώς επίσης και για ανθρωπιστικούς λόγους π.χ. Κύπρος (βιασμός).
γ) Στις χώρες όπου οι εκτρώσεις «είναι ελεύθερες» αν και σε καμμία χώρα ο νόμος δεν δίνει πλήρη ελευθερία.
 
Οι εκτρώσεις στην Ελλάδα είναι 400.000 τον χρόνο. Δηλαδή κάθε χρόνο καταστρέφεται μία ολόκληρη πόλη όπως η Πάτρα. Στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» στις 1000 γυναίκες, οι 374 είχαν κάνει από 1 ως 3 εκτρώσεις. Βρέθηκε δε μία γυναίκα με 45 εκτρώσεις!!!

Ο καθηγητής της Ψυχιατρικής και Γυναικολογίας Bernstein συνοψίζει την μαρτυρία του σε ειδική επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας λέγοντας: «Δεν υπάρχουν ψυχιατρικές ενδείξεις για την θεραπευτική έκτρωση, διότι αυτή δεν είναι αποτελεσματική θεραπεία για την ασθενή και απλώς σκοτώνει μωρά».

Ο Ιπποκράτης, στον όρκο του λέγει: «Ουδέ γυναικί πεσσόν φθόριον δώσω».
 
Θέση της Εκκλησίας

Όλες οι θρησκείες δεν επικροτούν την άμβλωση. Η θέση της Ορθοδόξου Χριστιανικής Εκκλησίας διατυπώνεται στην εγκύκλιο της 14/10/1937. Η ζωή δεν ανήκει στον επίγειο πατέρα ή μητέρα αλλά στον Θεό. Ρητή η εντολή του Θεού «Ου φονεύσεις».

Η έκτρωση είναι φόνος. Οι σύζυγοι γίνονται παιδοκτόνοι αντί να είναι γονείς διότι υπηρετούν στη φθορά και τον θάνατο αντί να δίνουν στη ζωή.

Το παγκόσμιο Συνέδριο των Χριστιανικών εκκλησιών, στη Στοκχόλμη, καταδικάζει και τον «Νεομαλθουσιανισμό» όπου τα συζυγικά σπλάχνα γίνονται στείρα, οι σύζυγοι απαρνούνται τον προορισμό τους δηλαδή το να γίνονται γονείς και ο γάμος μετασχηματίζεται σε «παλλακεία»....


Μπροστά στην έκτρωση

Ο άθεος Αμερικανός Καθηγητής NATHANSON που διαδραμάτισε κύριο ρόλο υπέρ της εκτρώσεως κάποια στιγμή μεταμελήθηκε και άλλαξε γνώμη. Παρουσίασε δε μια εικοσάλεπτη βιντεοταινία μιας πραγματικής εκτρώσεως ενός εμβρύου, 10 εβδομάδων. Ιδού η δραματική περιγραφή του ιδίου του NATHANSON:
 
«...όταν η άκρη του απορροφητήρα κτυπά τον αμνυακό σάκκο, το παιδί αναπηδά. Αντιλαμβάνεται ότι κάτι επιθετικό γίνεται και αναπηδά μακριά. Τη στιγμή που το άκρο τον απορροφητήρα αρχίζει να κινείται το έμβρυο το καταλαβαίνει και αρχίζει να αναρριχάται στην κορφή της μήτρας. Μπορείς να δεις το στόμα του να ανοίγει σε μια σιωπηλή κραυγή, την καρδιά να επιταχύνει τον ρυθμό της, τα άκρα να κινούνται γρηγορότερα, το παιδί να γυρίζει ταχύτατα ακόμη και η αναπνοή να αυξάνεται. Το δράμα τελειώνει με τον διαμελισμό του παιδιού μπροστά στα μάτια σου».

Η ακαταμάχητη επίδραση μιας τέτοιας ταινίας φαίνεται να έχει επιδράσει πάνω στους ίδιους τους γιατρούς. Ο NATHANSON που έκανε ο ίδιος χιλιά¬δες εκτρώσεις και ήταν προετοιμασμένος τι θα δει, λέει, ότι αισθάνθηκε ναυτία όπως και ο γιατρός που έκανε την έκτρωση, όταν προς αυτήν είδε στην οθόνη τι ακριβώς έκανε. Ο τελευταίος δεν στράφηκε άλλη φορά στην οθόνη κατά την διάρκεια της έκτρωσης και με πολύ κόπο τον έπεισε ο NATHANSON να δει αργότερα την ταινία για να τον βοηθήσει στην περι-γραφή. Τελικά ο γιατρός που έκανε την έκτρωση δεν δέχθηκε πια να αμβλώσει γυναίκα.


Συνέπειες της εκτρώσεως

Οι συνέπειες της εκτρώσεως είναι οι κάτωθι:
1.  Δημογραφικές. Ένας τομέας νευραλγικός, ένας
κίνδυνος που η Ελλάδα πρέπει να προσέξει πολύ. Κατέχουμε την Δεύτερη θέση περισσοτέρων εκτρώσεων μετά την Ιαπωνία. Οι στατιστικές για την Ελλάδα είναι τρομερά ανησυχητικές. Το 2000 μ.Χ. η Τουρκία θα
έχει 60.000.000 πληθυσμό και η Ελλάδα 11.000.000.
 
2. Ενθάρρυνση της νεολαίας στην ανευθυνότητα.
Ενθαρρύνει την ανευθυνότητα της νεολαίας απέναντι στην «Νέα Ζωή» που είναι δυνατόν να προέλθει από την ανεξέλεγκτη σεξουαλική της δραστηριότητα.
 
3. Η εκμετάλλευση του εμβρύου. Σε αρκετά κράτη έγιναν πειράματα με ζωντανά έμβρυα από εκτρώσεις με καισαρική τομή.
Χρησιμοποιούνται δε νεκρά έμβρυα σε βιομηχανίες καλυντικών κυρίως στη Γαλλία. Ο Γερμανός βουλευτής της ΕΣΣΗΣ ΡΑΙΣΛΕΡ κατήγγειλε ότι σε ορισμένες κλινικές στη Γαλλία και Γερμανία πληρώνουν τις γυναίκες να κάνουν έκτρωση με καισαρική τομή και χρησιμοποιούν τα έμβρυα για πειράματα. Κατήγγειλε επίσης εμπόριο βρεφών για τις βιομηχανίες καλλυντικών.

Διεθνής αντιμετώπιση της εκτρώσεως

Βλέπουμε στις μέρες μας διαμαρτυρίες για την θανατική καταδίκη και αιτήσεις για να καταργηθεί η ποινή του θανάτου η οποία αφορά στο κάτω-κάτω έναν άνθρωπο ο οποίος έφταιξε. Ενώ οι ίδιοι άνθρωποι ζητούν με πάθος την νομιμοποίηση των εκτρώσεων για  ένα αθώο άνθρωπο. Πώς ζητούν από τη μία μεριά θάνατο και από την άλλη ζητούν την κατάργηση του;

1. Η Διεθνής Κοινότητα καταδικάζει τις εκτρώσεις. Στις εργασίες της για τον πληθυσμό η Β' Διεθνής Συνέλευσις η οποία έγινε υπό την αιγίδα των Ηνωμ.. Εθνών λέει: «Καλούνται όλες οι Κυβερνήσεις αμέσως να λάβουν κατάλληλα μέτρα για να βοηθήσουν τις γυναίκες να αποφύγουν την έκτρωση, η οποία σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να προτείνεται ως μέθοδος Οικογενειακού Προγραμματισμού».

2. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί την Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Κοινότητας να χαράξει ένα πρόγραμμα για μείωση του αριθμού των εκτρώσεων.

3. Η Διακύρηξη του Ο.Η.Ε. για τα δικαιώματα του «παιδιού»: που επικυρώθηκε το 1949 «...το παιδί λόγω ελλείψεως φυσικής και διανοητικής ωριμότητος έχει ανάγκη ειδικής προστασίας, φροντίδας τόσο προ όσο και μετά τη γέννησή του...».

Οι πολιτισμένες χώρες ενδιαφέρονται πρώτα για τη μητρότητα και μετά για την άμβλωση. Ο ΜΙΤTERAN έδωσε 300.000 δρχ. για το τρίτο παιδί. Η Γερμανία δίνει 200.000 δρχ. στις εγκύους. Στην Ελλάδα δίνεται επίδομα στις οικογένειες που αποκτούν τρίτο παιδί.
Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα τη φορά αυτή κινδυνεύει από την Ελληνίδα. Ας κλείσουμε την έρευνα αυτή με μία ευχή.

Ναι στη δημιουργία της ζωής, όχι στη δολοφονία των ανυπεράσπιστων ατόμων. Των ατόμων εκείνων που δεν έχουν απολύτως καμμία δυνατότητα να αμυνθούν.

[Πηγή]https://www.impantokratoros.gr/amvloseis-mouratidhs-konstantinos.el.aspx

«Τριβέλι Πᾶνος» 

thumbnailΓερμανικός Τύπος: Ποια καθαρή έξοδος; Αυστηρή επιτήρηση τουλάχιστον ως το 2050 για την Ελλάδα
May 26th 2018, 06:30, by Τριβέλι Πᾶνος


Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για «καθαρή έξοδο». Στις 20 Αυγούστου ο έλληνας πρωθυπουργός θέλει να σπάσει τις αλυσίδες, γράφει η εφημερίδα Handesblatt σε άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα σε αυστηρή επιτήρηση για δεκαετίες».

H οικονομική εφημερίδα παρατηρεί ότι «όσο περνά ο χρόνος γίνεται όλο και πια σαφές πως η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν σημαίνει και το τέλος των όρων που θέτουν οι δανειστές. Και μετά την εκπνοή του προγράμματος στήριξης η Αθήνα θα παραμείνει σε καθεστώς εποπτείας, όπως προκύπτει από το κείμενο του 'Συμπληρωματικού Μνημονίου' της Κομισιόν.



Στις 40 σελίδες του κειμένου αναφέρονται οι λεπτομέρειες των ελέγχων που θα κληθούν να διασφαλίσουν ότι και μετά τις 20 Αυγούστου διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και δημοσιονομική πειθαρχία θα συνεχιστούν.

Ως προς τις περικοπές και τους στόχους του προϋπολογισμού η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευθεί.
Το κείμενο της Κομισιόν ωστόσο κάνει λόγο για τη δυνατότητα φορολογικών αυξήσεων ήδη από την 1 Ιανουαρίου του 2019 σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.
Μια κακή είδηση για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να νικήσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν το νωρίτερο μέχρι το 2050»

Η επιτήρηση μετά το τέλος του προγράμματος στην Ελλάδα θα ξεπερνά τα πλαίσια μια κανονικής εποπτείας, όπως εκείνη που βίωσαν άλλες χώρες της κρίσης (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Κύπρος) όταν εξήλθαν από το πρόγραμμα, συνεχίζει η εφημερίδα του Ντίσελντορφ.
Την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλοι όροι σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας λάβει την πολυπόθητη ελάφρυνση χρέους. Το ζήτημα θα συζητηθεί στο επόμενο Eurogroup στις 21 Ιουνίου. Ως γνωστόν το ΔΝΤ ζητά ελαφρύνσεις για να καταστεί βιώσιμο το χρέος. Ήδη όμως ο επικεφαλής του ΕΜΣ Κλάους Ρέγκλινγκ έχει δηλώσει ότι χορήγηση ελαφρύνσεων σημαίνει επιπλέον αξιολογήσεις καθώς και αυστηρότερους ελέγχους.

Ούτως ή άλλως η Ελλάδα θα πρέπει να μάθει να ζει με τους τακτικούς ελέγχους των δανειστών για πολλές ακόμα δεκαετίες. Μέχρι το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο η Ελλάδα θα έχει λάβει συνολικά 273 δις ευρώ. Σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΜΣ μια χώρα θα βρίσκεται σε καθεστώς επιτήρησης μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της. Στην περίπτωση της Ελλάδα αυτό σημαίνει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν το νωρίτερο μέχρι το 2050».
«Σε σύγκριση με την Ιταλία, η ελληνική κρίση ήταν ένα τίποτα»

Επειδή Λέγκα και Πέντε Αστέρια δεν μπορούν να συμφωνήσουν στις απαραίτητες περικοπές για να αποπληρώσουν το ιταλικό χρέος που ανέρχεται στα 250 δις ευρώ, ζητούν την διαγραφή του, παρατηρεί το Spiegel Online και προσθέτει:

«Σε σύγκριση με την Ιταλία, η ελληνική κρίση ήταν ένα τίποτα.
Η Ιταλία είναι η τρίτη σε ισχύ οικονομία της ευρωζώνης, στην οποία αντιστοιχεί το 25% του συνολικού χρέους της ζώνης του ευρώ.
Σε περίπτωση που οι Ιταλοί σταματήσουν να εξυπηρετούν το χρέος της χώρας τότε αυτό θα σημάνει το τέλος του ευρώ και η Γερμανία θα χάσει ότι έδωσε μέχρι σήμερα για τη σωτηρία του.

Ο άνθρωπος που έβαλε στο χέρι της Ρώμης το περίστροφο, με το οποίο απειλεί τώρα την ευρωζώνη βρίσκεται στην Φρανκφούρτη. Οι Ιταλοί θυμούνται πολύ καλά την υπόσχεση του Μάριο Ντράγκι ότι θα κάνει τα πάντα για τη σωτηρία του ευρώ. Whatever it takes! Τα ιταλικά ομόλογα στα υπόγεια της ΕΚΤ ανέρχονται σε 390 δις. Στην Φρανκφούρτη δεν απομένει πια τίποτα άλλο από το να συνεχίσει την γνωστή πολιτική της, μιας και κάθε σημαντική αύξηση του βασικού επιτοκίου θα οδηγούσε το ιταλικό δημόσιο πιο κοντά στην πτώχευση».


Πηγή: DW
[Πηγή]https://www.foulscode.com/2018/05/2050_25.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΤεράστια ποσά διά το μωαμεθανικό τέμενος σε αρχαιολογικούς χώρους στο Βοτανικό
May 26th 2018, 06:00, by Τριβέλι Πᾶνος

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΑ ΤΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ
ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ
24.5.2018
                                                                                                               


1. Εἶναι μέγιστον αἶσχος νὰ ἀποσυρθοῦν οἱ ἄριστα θεμελιωμένες προσφυγὲς διαφόρων φορέων καὶ νὰ παραμείνουν μόνον οἱ πρόχειρες καὶ χωρὶς οὐσιαστικὰ καὶ ἰσχυρὰ νομικὰ ἐπιχειρήματα ἁπλοϊκῶν χριστιανῶν γιὰ νὰ διευκολύνουν τὸ Συμβούλιον τῆς Ἐπικρατείας νὰ ἐκδώσῃ ἀπορριπτικὲς ἀποφάσεις γιὰ τὶς προσφυγὲς ἐναντίον τοῦ μωαμεθανικοῦ τεμένους.


2. Γιὰ νὰ δικαιολογοῦνται πολιτειακή, πολιτική, νομοθετική, πνευματικὴ καὶ θρησκευτικὴ ἡγεσία, ὅτι ἡ κυβέρνησις ἐνεργεῖ δῆθεν δημοκρατικὰ καὶ κάνει διαβούλευση μὲ τοὺς πολίτες, παρόλον ποὺ αὐτὸ εἶναι σατανικότατο τέχνασμα.





Ὅλοι αὐτοὶ ποὺ εἶναι ὑποχείρια ὄργανα τῶν καταχθονίων σκοτεινῶν δυνάμεων ρίχνουν στάχτη στὰ μάτια τῶν ἀνθρώπων γιὰ νὰ ἰσχυρίζωνται ὅτι ἡ λειτουργία τοῦ μωαμεθανικοῦ τεμένους εἶναι δῆθεν ἀπόρροια διαβουλεύσεως τοῦ λαοῦ!!!!...


3. Ὅπως καὶ κατὰ τὸ παρελθὸν ἔχουμε ἀναπτύξει ἐπανειλλημένως, αὐτὸ τὸ ἀνοσιούργημα τοῦ μωαμεθανικοῦ τεμένους καταργεῖ De facto τὴν Συνθήκη τῆς Λωζάννης. Ἡ Συνθήκη τῆς Λωζάννης προβλέπει μωαμεθανικὴ μειονότητα μόνο στὴν Ξάνθη καὶ στὴν Κομοτηνὴ καὶ τοιουτοτρόπως διευκολύνουν οἱ καταχθόνιες σκοτεινὲς δυνάμεις τὸν σύγχρονο σχιζοφρενῆ Χίτλερ, τὸν ἀρχιγενίτσαρον Ἐρντογκὰν νὰ βρυχᾶται μαρκοχρονίως ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος καὶ μᾶς κατατρομοκρατεῖ καθημερινῶς καὶ ἐμεῖς επαναλαμβάνομεν τὸ δὀγμα μας: «ἀνήκομεν εἰς τὴν Δύσιν», οἱ δὲ θεατρίνοι οἱ φίλοι μας νατοϊκοὶ καὶ λοιποὶ νὰ μᾶς λέγουν «εἰρήνη ὑμῖν… βρέστε τα μεταξύ σας».

4. Ὁ Ἐρντογκὰν εἰσπράττει ἑκατομμύρια εὐρὼ καθημερινῶς ἀπὸ τὴν Ἑνωμένη Εὐρώπη γιὰ νά «διαχειρίζεται» τὸ  σχέδιον μουσουλμανοποιήσεως τῆς Ὀρθοδόξου Ἑλλάδος, νά ἐπιστρατεύῃ δολοφόνους, ἀνθρωποεμπόρους καὶ καθημερινῶς μὲ σαπιοκάραβα νὰ τοὺς ξεφορτώνουν στὰ νησιά μας ἤ νὰ τοὺς πνίγουν τούς δυστυχισμένους!!!...

Καὶ οἱ ἰθύνοντες τῆς Ἑλλάδος νὰ μᾶς κάνουν πλύση ἐγκεφάλου ὅτι ἔχομε μόνον 50.000 ἤ 100.000 μουσουλμάνους, ἐνῷ εἰς τὴν πραγματικότητα ἤδη μπορεῖ νὰ περνοῦν καὶ τὰ 5.000.000 ἐξτρεμιστὲς μουσουλμάνους!!!!...

5. Γιά τό ὀξύτατο, μακροχρόνιο δημογραφικὸ πρόβλημα ἔχουν ἐφεύρει αὐτοὶ οἱ ἀνεγκέφαλοι ἐξωμότες Ἕλληνες τὴν λύση :
Δὲν χρειάζεται νά γεννοῦν οἱ Ἑλληνίδες. Ἔρχονται ἤδη ἕτοιμοι. Γι' αὐτοὺς τοὺς ἄκρως ἐπικινδύνους ἐποίκους καὶ ἐπιδρομεῖς ἀλλόφυλους ἡ Ἐκκλησία μας τονίζει, νὰ μᾶς σώζει ὁ Θεὸς ἀπὸ πληθώρα κακῶν, μεταξύ τῶν ὁποίων καὶ τοὺς ἐπιδρομεῖς ἀλλοφύλων. 
Ἔτσι τὰ μητρομανῆ γύναια  ἀπολαμβάνουν ἀκορέστως τὴν ἐφάμαρτον ἡδονὴ καὶ ὅταν τύχει νὰ συλλάβουν, τότε σπεύδουν ἀκόμη καὶ τὴν ἡμέρα τῶν Χριστουγέννων νὰ κάνουν ἐκτρώσεις δημοσίᾳ δαπάνῃ!!!!...

Ἀντίθετα, οἱ φουκαράδες καρδιοπαθεῖς, ὀγκοπαθεῖς καὶ μὲ λοιπὰ νοσήματα πρέπει νὰ ἀναμένουν πολλὲς ἑβδομάδες καὶ μῆνες μέχρι ποὺ νὰ εὑρεθῇ ἡ ἡμερομηνία γιὰ ἀξονικούς, μαγνητικοὺς τομογράφους ἤ ἄλλα ἐργαστήρια καὶ ἀπέρχονται μὲ τὶς ἀδιάγνωστες ἀσθένειές των εἰς τὰς αἰωνίους μονάς, ἄνευ φαρμάκων μὲ τὰ φαρμάκια στὰ χείλη ὅτι δὲν ἔχουν φάρμακα γιὰ τὴν μετρίαση τῶν πόνων.

Τοιουτοτρόπως μία μεγαλούπολη ἑκατοντάδων χιλιάδων παιδιῶν, ἀνήμπορων νὰ ὑπερασπισθοῦν τὸν ἑαυτό τους ἀπὸ τὰ νηστέρια τῶν σκητζίδων μαιευτήρων ἐξουθενώνεται - ἐξαφανίζεται ἐτησίως!!!...

Ἐκτὸς ἀπὸ τὴν μεγίστη ἐπιβάρυνση ποὺ ἐπιφέρουν αὐτοὶ οἱ μαιευτῆρες χασάπηδες στὸν κρατικὸ προϋπολογισμὸ διά τῶν καισαρικῶν τομῶν, ἀμβλύνουν τὰ μέγιστὰ τὸ δημογραφικὸ πρόβλημα.
Στὴν Ἑνωμένη Εὐρώπη ὁ μέσος ὅρος τῶν γεννήσεων διὰ καισαρικῆς τομῆς δὲν ὑπερβαίνει τὸ 7%, στὴν Ἑλλάδα εἶναι δέκα φορὲς ἐπάνω.

Οἱ εὐσυνείδητοι μαιευτῆρες ποὺ πηγαίνουν μὲ τὸ σταυρὸ στὸ χέρι ἀναμένουν ἀρκετὲς ἡμέρες πότε θὰ ἔρθῃ ὁ φυσιολογικὸς τοκετός, οἱ «σκητζίδες» προγραμματίζουν 5-10 γέννες τὴν ἡμέρα, εἰσπράττοντες πολλαπλάσια ποσὰ ἀπὸ ὅ,τι οἱ ἔντιμοι γυναικολόγοι!!!...

6. Ὡς γνωστόν, οἱ Παιανιῶτες ἀγωνίσθηκαν νυχθημερὸν καὶ πρὸ δεκαετίας  καταργήθηκε ἡ οἰκοδόμησις τοῦ μωαμεθανικοῦ τεμένους εἰς τόν λόφον «Χούσμουζα» καὶ τοιουτοτρόπως ἐγκαταστάθηκε ἐκεῖ Ὀρθόδοξος Ἱερός Ναός εἰς τό ὄνομα τοῦ Σωτῆρος Χριστοῦ (ἡ οἰκοδόμησις τοῦ μωαμεθανικοῦ τεμένους εἰς τόν λόφον «Χούσμουζα» εἶχε θεσμοθετηθῆ τό ἔτος 2000, μὲ τὸ ΦΕΚ 150Α/30-6-2000, Νόμος 2833/2000).

7. Ἡ κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ἡ ὁποία ἐνόμιζε ὅτι δέν ἐπαρκοῦσαν οἱ ἑλληνίδες, ἐκόπτετο νὰ «εἰσαγάγῃ» καί 10.000 πόρνες ἀπὸ τὸ πρώην σιδηροῦν παραπέτασμα, καὶ τὶς ἔφερε γιὰ νὰ δύνανται νὰ ἐκτονώνωνται οἱ ἀθάνατοι τῶν ὀλυμπιακῶν ἀγώνων
Καὶ τώρα ὁ δύσμοιρος καὶ βαρύτητα φορολογούμενος φτωχὸς ἑλληνικὸς λαὸς πληρώνει τά «κερατιάτικα» ποὺ μᾶς προξένησε ἡ κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ἡ ὁποία πρωτοστατεῖ σὲ ἀντεθνικὰ καὶ ἀντιχριστιανικὰ νομοσχέδια, ὅπως ἐσχάτως μὲ ἄλλες τρεῖς κυρίες «βουλευτίνες» τῆς Ν.Δ. πρωτοστάτησε νὰ δύνανται οἱ δυστυχισμένοι ἄρρωστοι ὁμοφυλόφιλοι νὰ υἱοθετοῦν παιδάκια!!!!...

8. Γιὰ τοὺς Ὀλυμπιακοὺς ἀγῶνες προϋπολόγιζαν πολλὰ ἑκατομμύρια εὐρώ, τότε ποὺ τά «πεντοχίλιαρα εἶχαν καταντήσει πετσετάκια», καὶ μὲ τὴν τότε ὑπεύθυνη γιὰ τοὺς Ὀλυμπιακοὺς ἀγῶνες Γιάννα Ἀγγελοπούλου, ἔχουν κατασπαταλησθῆ ἀμύθητα ποσὰ ἀκόμη καὶ σήμερα οὐδεὶς γνωρίζει πόσα δισεκατομμύρια ἀπὸ τὸν ἱδρῶτα τοῦ φορολογούμενου φτωχοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ καὶ τὰ θαλασσοδάνεια ἔχουν κατασπαταλησθῆ καὶ οἱ ἀνεγκέφαλοι ἔχουν καταχρεώσει πάρα πολλὲς γενεές, ξεπουλώντας καὶ ὑποθηκεύοντας τὰ πάντα ἔναντι πινακίου φακῆς γιὰ ἑκατὸ ὁλόκληρα ἔτη!!!!...

9. Ἡ κ. Ντόρα Μπακογιάννη συνασπίσθηκε μὲ τοὺς ὁμοιδεάτες της, τότε ὑπουργούς, Προκόπη Παυλόπουλο, Γεώργιο Σουφλιά, Γεώργιο Ἀλογοσκούφη καὶ τὴν Μαρία Γιαννάκου Κουτσίκου καὶ ὑπέγραψαν τὸν Νόμο 3512/2006/ ΦΕΚ 264Α/ 5-12-2006,  νὰ πραγματοποιηθῇ τὸ τέμενος.

10. Ἐνῷ δὲ ἐκαίγετο ὅλη ἡ Αθήνα μὲ ἀνθρώπινα θύματα, ὁ κ. Παυλόπουλος «τὰ κανε πλακάκια» μὲ τὴν ἀριστερὰ καὶ τόνιζε «δώσαμε ἐντολὴ στὴν ἀστυνομία νὰ μὴ κτυπᾶ τοὺς ἀναρχικοὺς». Ἀντιθέτως ἡ Ἀλέκα Παπαρρήγα τόνιζε «μὴ χαϊδεύτετε τὰ αὐτιὰ τῶν κουκουλοφόρων».

11. Τοιουτοτρόπως ὁ κ. Παυλόπουλος ἐξόφλησε τὸ γραμμάτιο καὶ τοῦ ἀνατέθη νὰ εἶναι ὁ πολιτειακὸς παράγων κατ'αὐτὴν τὴν περίοδο, άκόμη καὶ σήμερον ἀπολαμβάνων ὑπέρμετρον δόξα καὶ ἀφθονώτατο πλοῦτο καὶ σάν «νενέκος» νὰ ὑπογράφῃ ἀκόμη καὶ τὰ φαῦλα, ἀπάνθρωπα, ἀντικοινωνικά, ἀντεθνικὰ καὶ ἀντίχριστα νομοσχέδια!!!...

Καὶ ὁ κ. Παυλόπουλος νὰ μὴ καταδέχεται νὰ βλέπῃ κοινωνικοὺς καὶ πνευματικοὺς φορεῖς, οἱ ὁποῖοι εἶναι διατεθειμένοι νὰ διαθέσουν ἁπαξάπαντα τὸν μόχθο τοῦ βίου τους γιὰ τὸ κοινὸ καλό, πρὸς δόξαν Θεοῦ.

Ἀπεναντίας νὰ λέγῃ σὲ ἀνθρωπάκια ὅπως ὁ Ρουβάς «μιὰ καὶ δὲν ἦρθα στὸ γάμο σου, ἔλα νὰ σὲ φιλοξενήσω» : http://www.iefimerida.gr/news/350666/tis-eyhes-toy-prokopi-paylopoyloy-piran-sakis-royvas-kai-katia-zygoyli-eikona
Μήπως τὰ πληρώνει ὁ κ. Πρόεδρος ἀπὸ τὴν τσέπη του ;
Μὲ ξένα κόλυβα κάνει καὶ αὐτὸς πολυτελέστατα μνημόσυνα.
O temproa o mores!!!!!.....

12. Τὸ ἀποκορύφωμα δὲ θὰ εἶναι, ἄν βρεθοῦν ἐξωμότες βουλευτὲς νὰ ὑπογράψουν, ὥστε οἱ βόριοι γείτονες μας Σκοπιανοὶ νὰ πάρουν τὸ ὄνομα  «Μακεδονία του Ίλιντεν».
Ἡ ἐξέγερση τοῦ Ίλιντεν, ποὺ μεταφράζεται «Ἐξέγερση τοῦ Προφήτη Ἠλία» ἦταν μία ἐπανάσταση τῶν τὸ 1903 ἐναντίον στὴν Ὀθωμανικὴ Αὐτοκρατορία καὶ ἑορτάζεται στὰ Σκόπια στὶς 2 Αὐγούστου ὡς ἐθνικὴ ἐπέτειος καὶ θεωρεῖται ἡ ἀρχὴ τῆς ἐθνεγέρσεως τους, καὶ τὴν ἐπέτειο αὐτὴ τὴν υἱοθετεῖ καὶ ἡ Βουλγαρία.

13. Ἡ ὀνομασία στοὺς Σκοπιανοὺς κατ'οὐδένα λόγο δὲν πρέπει νὰ τοὺς δοθῇ, χωρὶς νὰ ἔχουν προηγουμένως ἀποκηρύξει διὰ παντὸς τὶς ἀλυτρωτικές τους βουλιμίες, μὲ ἀμετάκλητο ἄρθρο τοῦ Συντάγματός τους.

Διαφορετικὰ θὰ ἐφαρμοσθοῦν αὐτὰ ποὺ ἔλεγε ἡ τότε Πρόεδρος τῆς Βουλῆς κ. Ἄννα Ψαρούδα Μπενάκη κατὰ τὴν ἀνάληψη τῶν καθηκόντων τοῦ τότε Προέδρου τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, περὶ συρρικνώσεως τῶν συνόρων, γιὰ κοινωνικὲς ἀναστατώσεις καὶ λοιπὰ χάριν τῆς εἰρήνης.

14. Στὴ προκειμένη περίπτωση ἐφαρμόζεται ὁ στῖχος τοῦ Γεωργίου Σουρῆ ,,  «Ὤ Ἑλλὰς ἡρώων χώρα, τὶ γαϊδάρους βγάζεις τώρα;».

15. Εὐτυχῶς ποὺ ὁ εἰς πάντα διαπρέψας ἰδανικὸς ἐργάτης τοῦ Εὐαγγελίου, ἀείμνηστος Γέρων Αὐγουστῖνος Καντιώτης ἐγκατέλειψε τὴν Ἀττική, ὅπου ἄνω τῶν 5.000.000 ἄνθρωποι τὸν εἶχαν ἐνθρονίσει στὴν καρδιά τους ὡς Ἀρχιεπίκσοπο καὶ Πατριάρχη καὶ πῆγε στὴν Φλώρινα καὶ ἔσωσε τὸν Νομὸ Φλωρίνης, Ἑορδαία – Πρέσπες καὶ λοιπὲς περιοχὲς τῆς Ἑλληνικῆς Μακεδονίας

Διαφορετικὰ θὰ εἶχε ἐπικρατήσει καὶ ἐκεῖ ἡ σλαβικὴ προπαγάνδα καὶ θὰ χάναμε καὶ ἕνα μεγάλο μέρος τῆς Ἑλλάδος μας ἀπὸ τοὺς Σκοπιανοὺς καὶ δὲν γνωρίζουμε τὶ ἄλλο θὰ εἶχε ἐν τῷ μεταξὺ συμβεῖ!!!...

Διὰ τοῦτο, ὄχι μόνον οἱ Μακεδόνες ἀλλὰ καὶ ὅλο τὸ ἑλληνικὸ Ἔθνος ὀφείλει νὰ στήσῃ ἀνδριάντες τοῦ Αὐγουστίνου Καντιώτη στοὺς κυριότερους κόμβους συγκοινωνιῶν ποὺ ὁδηγοῦν πρὸς τὴν Φλώρινα καὶ τὶς γύρω σλαβοτρομοκρατούμενες περιοχές, ὡς π.χ. :
Ἡγουμενίτσα, Φιλιάτες, Ἅγ. Ἀχίλλειος Πτολεμαΐδα, Ἀμύνταιο, Ἄρνισσα.

Νὰ στηθοῦν ἀνδριάντες τοῦ Αὐγουστίνου μὲ τὴν ἐπιγραφή :
«Ὁ τελευταῖος Μακεδονομάχος ποὺ ἔσωσε ἑλληνικὰ τμήματα τῆς Μακεδονίας μας ἀπὸ τὸν Πανσλαβισμὸ καὶ ὅλη ἡ Ἑλλάδα τὸν ἀναγνωρίζει ὡς σύγχρονο σωτῆρα τῆς Μακεδονίας μας ἀπὸ τὴν σλαβικὴ προπαγάνδα»!!!...

16. Πρὸς τοῦτο δέν φταῖν τόσον ὅλοι αὐτοὶ οἱ βουλευτὲς τῶν διαφόρων κομματικῶν ἀποχρώσεων ὅσον οἱ ἀποβλακωμένοι Ἕλληνες ποὺ ἀτιμάζουν τὸν Τίμιον Σταυρὸ, θέτοντὰς Τον ἔμπροσθεν τοῦ ὀνόματος τέτοιων ἀνάξιων καὶ ἀντίχριστων πολιτικῶν.

Τοιουτοτρόπως ἐφαρμόζονται οἱ παροιμίες τοῦ θυμόσοφου ἑλληνικοῦ λαοῦ :
Α) «Ὅ,τι σπέρνουμε, θὰ θερίσουμε» δηλαδὴ ἀδιαφορία σπέρνουμε, ἀνεμοθύελλες καὶ «περιδρόμο» θὰ θερίζομε.
Β) «Ὅπως στρώνουμε κοιμώμεθα» !!!!!.....

17. Ἄς ξυπνήσουμε ἐπιτέλους προτοῦ εἶναι πάρα πολύ ἀργά!!!!!.....
Τὸ μόνον ποὺ θὰ συμβάλλῃ γιὰ νὰ τονωθῇ καὶ νὰ ἀναζωογονηθῇ τὸ κατατρωθὲν ἠθικὸν καὶ ἐθνικὸν σθένος τῶν Ἑλλήνων εἶναι ἡ πραγματοποίηση τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους, τὸ ὁποῖον πολεμοῦν λυσσαλέως οἱ καταχθόνιες σκοτεινὲς δυνάμεις συστηματικά, δαιμονικῶς.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ  τηλ. 210-3254321

«Τριβέλι Πᾶνος»

                                                                                       

thumbnailΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 25-5-2018




Νίμιτς: Δεν έχουμε λύση – Θα συνεχίσουν στις Βρυξέλλες Κοτζιάς – Ντιμιτρόφ


Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 25-5-2018.
                             
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»


ΕΘΝΙΚΑ








ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ



ΚΥΠΡΟΣ







ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ



ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΑ






ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ




ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ










ΔΙΕΘΝΗ














ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ




ΑΛΛΑ





thumbnailΕίναι να μην ανησυχείς;
May 25th 2018, 19:45, by Τριβέλι Πᾶνος



Στα ξαφνικά και στα «ξεκούδουνα» δημοσιεύονται κάθε τόσο ανησυχίες των «ειδικών» για θέματα παγκοσμίου εμβέλειας ασθενειών.

Ένα πρόχειρο παράδειγμα είναι το «
Ανησυχία για θανατηφόρα επιδημία», όπου οι επιστήμονες ανακάλυψαν έναν ιό των χοίρων που αλληλεπίδρασε με ανθρώπινα κύτταρα στο εργαστήριο. Και με μια «μικρή» μετάλλαξη θα μπορούσε να προκαλέσει επιδημία στους ανθρώπους.

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ. Μην πάει ο νους σας ότι οι καλοί κ' αγαθοί επιστήμονες κάνουν πειράματα για να βρουν νέους ιούς και ΦΥΣΙΚΑ νέα εμβόλια για επιδημίες που δεν ξέσπασαν ακόμα.


 Εμένα μου πέρασε [από το όποιο μυαλό μου απέμεινε λόγω ηλικίας] αλλά σκέφτηκα ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πολύ τίμιες για να κάνουν τέτοια κακά πράγματα…

Και απάνω που είχα ηρεμήσει έπεσα σε ένα άλλο άρθρο: «
Για αρρώστια που μπορεί να σκοτώσει εκατομμύρια κάνει λόγο ο Μπιλ Γκέιτς». Εκεί διάβασα ότι ο φιλάνθρωπος Μπιλ μας προειδοποιεί [γεμάτος ανησυχία] ότι «Ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για πανδημίες με τον ίδιο σοβαρό τρόπο που προετοιμάζεται για πόλεμο».

Όταν διαβάζεις τέτοια κείμενα, και μάλιστα από έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, ο οποίος επένδυσε την μισή περιουσία του που φτάνει πλέον τα 90 δις δολάρια, και αυτό παρά το γεγονός ότι από το 2000 και μετά έχει «δωρίσει» τουλάχιστον 45 δις δολάρια μέσω του «Ιδρύματος Γκέιτς», ενώ από το 2013 δώρισε άλλα 28 δις δολάρια από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Τώρα αν εσύ που διαβάζεις την ανάρτηση πιστεύεις ότι ο Μπίλης «δωρίζει» τόσα λεφτά, στις έρευνες και στις δωρεές μόνο και μόνο από καλοσύνη και για να έχει χασούρα και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να κερδίζει αμύθητα ποσά «έτσι από το πουθενά», τότε τι να πω; Ο ένας από τους δύο μας πιστεύει σε κάποια θεωρία συνομωσίας.

Μήπως ο Μπίλης διαφημίζει από τώρα τα φάρμακα που θα μας πουλήσει σε ένα, δύο ή τρία χρόνια όταν θα ξεσπάσει «τυχαία» κάποια επιδημία;

Πόσο πρέπει να ανησυχεί ένας λογικός άνθρωπος όταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με την μισή περιουσία του επενδυμένη σε ιατρικές έρευνες προειδοποιεί ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για παγκόσμιες επιδημίες;

Το «πόσο πρέπει να ανησυχεί» επαφίεται στην λογική ή στην ευπιστία του αναγνώστη…

[Πηγή]https://aienaristeyein.com/
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ...!!! Φρικτές αποκαλύψεις: Βρετανοί βίαζαν και έσβηναν τσιγάρα στον πρωκτό των αγωνιστών της ΕΟΚΑ
May 25th 2018, 19:00, by Τριβέλι Πᾶνος



Βιασμοί, γρονθοκοπήματα, κλωτσιές, μαστιγώματα, απειλές για αποκοπή γεννητικών οργάνων, βίαιη τοποθέτηση ενός μεταλλικού κουβά στο κεφάλι του θύματος, σβήσιμο αναμμένων τσιγάρων στον πρωκτό του θύματος, εικονικούς πνιγμούς, στέρηση ύπνου είναι μερικές από τις καταγγελλόμενες πρακτικές βασανιστηρίων


Λεπτομέρειες των περιγραφών των βασανιστηρίων στα χέρια Βρετανών στρατιωτών που Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ έχουν δώσει σε βρετανικό δικαστήριο αποκαλύπτει η εφημερίδα Metro του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου εξετάζει εδώ και καιρό την αγωγή 34 αγωνιστών της ΕΟΚΑ σε βάρος της βρετανικής κυβέρνησης.






Μία πρώτη διαδικαστική νίκη ήρθε προ μηνών, όταν ο δικαστής έκρινε πως η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί με βάση το βρετανικό και όχι το κυπριακό δίκαιο, το οποίο είναι πιο αυστηρό ως προς την παραγραφή αδικημάτων λόγω παρέλευσης χρόνου.

Το δημοσίευμα της Metro αναφέρει ως καταγγελλόμενες πρακτικές βασανιστηρίων τις εξής: το βιασμό μίας νεαρής φοιτήτριας, γρονθοκοπήματα, κλωτσιές, μαστιγώματα και απειλές για αποκοπή γεννητικών οργάνων, βίαιη τοποθέτηση ενός μεταλλικού κουβά στο κεφάλι του θύματος και χτύπημα του με σφυρί, σβήσιμο αναμμένων τσιγάρων στον πρωκτό του θύματος, εικονικούς πνιγμούς, στέρηση ύπνου, βίαιη κατάποση αλατιού, σφίξιμο ενός «σιδερένιου στέμματος» γύρω από το κεφάλι του βασανιζόμενου μέχρι να τρέξει αίμα από τα αυτιά και τα μάτια του, ξυλοδαρμούς που σε μία περίπτωση οδήγησαν σε απώλεια νεφρού, εικονικές εκτελέσεις και τοποθέτηση ενός βασανιζόμενου σε φέρετρο ως απειλή.

Η λονδρέζικη εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης την απάντηση που έδωσε ο Υφυπουργός Άμυνας Μαρκ Λάνκαστερ στον κυπριακής καταγωγής βουλευτή Πάμπο Χαραλάμπους, ο οποίος είχε ζητήσει γρήγορη διευθέτηση της υπόθεσης για λογαριασμό Κύπριου κατοίκου της περιφέρειάς του στο βόρειο Λονδίνο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Η κυβέρνηση θεωρεί τα βασανιστήρια μία αποτρόπαιη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και με συνέπεια και χωρίς επιφυλάξεις καταδικάζει τέτοιες πρακτικές», ανέφερε η απάντηση του Βρετανού υφυπουργού.

«Υφίσταται απόλυτη απαγόρευση των βασανιστηρίων στο διεθνές δίκαιο και δεν μπορεί να δικαιολογούνται υπό οποιαδήποτε συνθήκη, συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα του πολέμου και των έκτακτων καταστάσεων», συνέχιζε ο κ. Λάνκαστερ.

Πρόσθετε ότι αν και είναι ενήμερος για τις καταγγελίες σε βάρος των Βρετανών στρατιωτών την περίοδο 1955-59, δεν είναι σε θέση να συζητήσει μεμονωμένες περιπτώσεις όπως αυτή του ψηφοφόρου του κ. Χαραλάμπους καθώς «η εκδίκαση είναι σε εξέλιξη».



Η επόμενη προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση είναι τον Οκτώβριο.

Οι Κύπριοι αγωνιστές επιδιώκουν να λάβουν αποζημιώσεις από τη βρετανική κυβέρνηση, όπως συνέβη στην περίπτωση 5.000 και πλέον εναγόντων από την Κένυα, που είχαν καταγγείλει βασανιστήρια από τις βρετανικές αποικιοκρατικές δυνάμεις κατά την εξέγερση των Μάο-Μάο τις δεκαετίες του 1950 και 1960.

Ο συνήγορος των αγωνιστών της ΕΟΚΑ Κέβιν Κονρόι δήλωσε ότι οι πελάτες του, όλοι πάνω από 80 ετών πλέον, αγωνίζονται για την αναγνώριση των βασανιστηρίων που υπέστησαν. «Πολλοί υποφέρουν ακόμα καθημερινά από τα φυσικά και ψυχολογικά τραύματα που υπέστησαν τότε. Τρεις από τους ενάγοντες έχουν πεθάνει κατά τη διαδικασία, ενώ άλλοι δεν μπορούν πλέον να ενεργήσουν μόνοι. Θα πιέσουμε τώρα να φέρουμε το ζήτημα σε πλήρη δίκη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα απονεμηθεί δικαιοσύνης στους πελάτες μας».

[Πηγή]https://www.stoxos.gr/2018/05/blog-post_9887.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

thumbnailΑὐτά πού δέν θέλουν νά ξέρουμε… 3ο μέρος
May 25th 2018, 18:00, by Τριβέλι Πᾶνος



Ο Allen Douglas από Executive Intelligence Review λέει ότι ο Φίλιππος σκότωσε ένα σωρό τίγρεις, ελέφαντες. ρινόκερους της Ινδίας, της Αφρικής, πάντα και άλλα ζώα, αλλά κατά τα άλλα έφτιαξε τον WWF (ταμείο αγρίων ζώων του κόσμου.)

Ο πληθυσμός του αφρικανικού ελέφαντα ανερχόταν στα 3 εκατομμύρια, σήμερα είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Ο αφρικανικός ρινόκερος είχε πληθυσμό 100.000,
σήμερα έχει σχεδόν αφανιστεί.

Τα αιματηρά σπορ, είναι χόμπι της οικογένειας. Το μήλο κάτω απ'τη μηλιά…
'Οταν ο Γουίλιαμ πήγε στην Κένυα, έκανε μαθήματα κυνηγιού με ακόντιο, από έναν Μασάι.
Έριξε ακόντιο μήκους 1,5 μέτρων σε μια μικρή αντιλόπη.




Ο νέος αγόρασε πρόσφατα 250 πουλιά (φασιανούς, πάπιες, πέρδικες). για να κάνει σκοποβολή. 
Τα άφηναν ελεύθερα και τα πυροβολούσε στον ουρανό.

kinigi


Με τον μπαμπάκα τον Κάρολο, αμολούσαν κυνηγόσκυλα για να κυνηγήσουν αλεπούδες και άλλα μικρά ζώα. 
Είναι βλέπετε πολύ διασκεδαστικό, να κυνηγάς αλεπούδες ιππεύοντας και να βλέπεις τα κυνηγόσκυλα να τις ξεσκίζουν.

wwf

Ο WWF δεν φτιάχτηκε τελικά για προστασία των άγριων ζώων του κόσμου.

Απεναντίας, έβγαλε εκατομμύρια από το παράνομο εμπόριο ελεφαντόδοντου, που υποτίθεται ότι αποτρέπει. Μάζεψε αστρονομικά ποσά από μεγάλες πολυεθνικές και δωρεές του κόσμου. Χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα, για να κατασχέσει
τεράστιες εκτάσεις, ανά τον κόσμο. Αρπάζουν δηλαδή γη και εξουσία.
Οι «πράσινες» πολιτικές της βασιλικής οικογένειας, εξώθησαν τους ιθαγενείς από την αρχαία γη τους, διέλυσαν τη γεωργία τους και προκάλεσαν έλλειψη τροφής και πείνα.

Η διάσωση των ζώων και του περιβάλλοντος είναι η ψεύτικη δικαιολογία που χρησιμοποιούν για να περάσουν διεθνείς νόμους, που προωθούν την ατζέντα της παγκόσμιας κυβέρνησης.

xa-xa

Ο γιος του Φιλίππου, ο Κάρολος, είναι τώρα ο νέος πρόεδρος του WWF που μετονομάστηκε σε WWFFN (world wide fund for nature) και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στον αποπληθυσμό ανθρώπων και ζώων.




Τα λεγόμενα πάρκα προστασίας στην Αφρική, χρησιμοποιούνται κρυφά για την εκπαίδευση τρομοκρατών και μισθοφόρων, οι οποίοι περνάνε σύνορα, ξεκινούν εμφυλίους και διαπράττουν γενοκτονίες, σε χώρες όπως τη Ρουάντα και την Κένυα.

Δυστυχώς, ο εύπιστος κόσμος, έχει δωρίσει εκατομμύρια, τρέφοντας την αυταπάτη ότι στηρίζουν τα άγρια ζώα.

10-12 πολυεθνικές, διακινούν τρόφιμα στον κόσμο, και έχουν σχέση με τους Γουίνδσορ.

Το δίκτυο των Γουίνδσορ, περιλαμβάνει τις Cargol,Continental, Monsanto, και Archer Daniels Midland που κυριαρχούν στα παγκόσμια σιτηρά, κρέατα, γαλακτοκομικά, λίπη, έλαια, φρούτα, λαχανικά, ζαχαρωτά και μπαχαρικά. Αυτό το καρτέλ διακινεί τρόφιμα, μεταλλα και Α' ύλες και έχει τη δύναμη να σταματήσει την παραγωγή τροφίμων και εξαγωγών, ανά τον κόσμο.

Κάποτε ο Φίλιππος είπε πως αν είναι να μετενσαρκωθεί, θα ήθελε να γίνει ένας θανατηφόρος ιός για να λύσει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού.

bloody

Το πράσινο κίνημα είναι απότοκο του κινήματος ευγονικής, Μιλάμε για χιτλεροναζιστική επιστήμη που πασχίζει να καταστρέψει την Αφρική και θα τα καταφέρει αν δεν εμποδιστεί.

Ο πρίγκηπας Φίλιππος Μάουντ Μπάτεν, με το ψευδώνυμο Μπάτενμπεργκ και η ισχυρή ελίτ, θεωρούν εαυτούς κληρονόμους της γης. Η λύση γι'αυτούς είναι η μείωση του πληθυσμού μέσω ευγονικής, για να σώσουν τον πλούτο της γης, που καταναλώνεται από τους «φυλετικά κατώτερους κοινούς θνητούς» και «χαραμοφάηδες» όπως τους λένε.

vasilissa

Η βασίλισσα, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη.

amaksa

Μόνο η χρυσή της άμαξα, έχει φτιαχτεί από 4 τόνους μασίφ χρυσού, και κοστίζει πάνω από 370 δις δολάρια στις σημερινές τιμές χρυσού.
Μέχρι το 1992, το εισόδημά της ήταν αφορολόγητο.

Το 1977 η Bank of England Nominees Ltd., ιδρύθηκε για να κρύβει τις επενδύσεις της.
Ο πλουτος της κρατείται μυστικός, για να μην υποστεί δημόσιο λιντσάρισμα.
Κυβερνητικοί και τραπεζικοί αξιωματούχοι, της υποδεικνύουν πού να επενδύσει.

Αυτό λέγεται insider trading και είναι παράνομο, αλλά η βασίλισσα είναι υπεράνω.
Γιατί; διότι είναι η βασίλισσα και δεν διώκεται ποτέ.

Διαθέτει πάνω από 300 κατοικίες, κάστρα, παλάτια, πετράδια του στέμματος, πάνω από 27.000 έργα τέχνης, άλογα αγώνων, και ένα στόλο από Bentley και Rolls Royce.

Η κολοσιαία περιουσία της συμπεριλαμβάνει εκτάσεις γης και επενδύσεις που κληρονόμησε από προγόνους της της μαύρης αριστοκρατίας. 
Οι εκτάσεις της, συμπεριλαμβάνουν πάνω από το 50% της βρετανικής ακτογραμμής, καθώς και τη Regent Street και το μεγάλο Πάρκο Γουίνδσορ. Τα τρισεκατομμύριά της θα μεταβιβαστούν στους απογόνους της ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!

Θα καταρρεύσει ο τουρισμός στη Βρετανία αν καταργηθεί η μοναρχία;
Οχι. Στατιστικά, το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ δεν είναι στα πρώτα 20 τουριστικά αξιοθέατα.

oust

Οταν μειώθηκε το παρασιτικό της εισόδημα που προέρχεται από τους φορολογούμενους, έκανε πως υποφέρει όπως οι κοινοί θνητοί από τα προγράμματα λιτότητας.
Η εισοδηματική της μείωση, ήταν σταγόνα στον βασιλικό ωκεανό πλούτου.
Αποκαλούν τους πολίτες χαραμοφάηδες, αλλά αυτοί είναι οι χαραμοφάηδες.

Η περιουσία της βασίλισσας ανέρχεται στα 17 τρισεκατομμυρια λίρες ή 30 τρις δολάρια!!
Μπορούσε να βάλει τέλος στην παγκόσμια φτώχεια αύριο αν ήθελε.
30 τρις δολάρια; Από τα δισεκατομμύρια οικογενειών στον πλανήτη γη, πώς κατάφερε μία οικογένεια να μαζέψει το μεγαλύτερο μέρος του πλουτου του κόσμου μέσα στους αιώνες; 
Εκτός από το insider trading και το αφορολόγητο εισόδημα, η απάντηση είναι, με το δουλεμπόριο και το εμπόριο ναρκωτικών.

varka

Ο συγγραφέας Νικ Χέιζελγουντ, εντοπίζει το δουλεμπόριο από την Ελισάβετ την Α', η οποία έστειλε τον Λοχαγό Τζον Χόκινς να μαζέψει σκλάβους, με κάθε μέσο. Η Ελισάβετ η Α', ξεκίνησε το δουλεμπόριο το 1564. Ως αρχηγός της εκκλησίας της Αγγλίας, το δουλεμπόριο των μαύρων Αφρικανών, αναστάτωνε τα ηθικά θεμέλια της εκκλησία.

Η Ελισάβετ η Β', είναι τώρα αρχηγός της εκκλησίας της Αγγλίας.
200 χρόνια μετά την κατάργηση του δουλεμπορίου, η εκκλησία πιέστηκε να ομολογήσει τα φρικτά της εγκλήματα και να ζητήσει συγνώμη, που κερδοσκόπησε απ'το δουλεμπόριο.
Στην αρχή, βασίλισσα και εκκλησία παραδέχθηκαν μόνο ότι είχαν σκλάβους σε φυτείες.

Ομως, ο κόσμος σύντομα ανακάλυψε ότι η εκκλησία είχε δώσει τις ευλογίες της για κάτι πολύ χειρότερο. Είχε εγκρίνει το βούρδουλα, την κατακρεγούργηση, το βιασμό και τη δολοφονία εκατομμυρίων Αφρικανών, ισχυριζόμενη ότι αυτοί δεν έχουν ψυχή.
Κι έτσι η εκκλησία είχε τη θεϊκή άδεια να κερδοσκοπεί από τα διαβολικά της εγκλήματα.

Η Ελισάβετ η Α', ήταν η πρώτη δουλέμπορος της Βρετανίας και αρχηγός της εκκλησίας.
Σήμερα ο κόσμος απαιτεί από την Ελισάβετ τη Β', να απομακρύνει την Ελισάβετ την Α' από την κρύπτη στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Πιο κερδοφόρο από το δουλεμπόριο της Ελισάβετ Β', ήταν το εμπόριο ναρκωτικών της Βικτωρίας. Τα Βρετανικά εργοστάσια οπίου, καλλιεργούσαν και επεξεργάζονταν το όπιο, της Βρετανικής Ινδίας.
Η Κίνα έπαψε να εισάγει όπιο, αλλά όταν η βασίλισσα εξασφάλισε μονοπώλιο, αμέτρητα μπαούλα με όπιο που άξιζαν εκατομμύρια, διοχετεύτηκαν στον πληθυσμό της Κίνας.

kina

Οι Βρετανοί κήρυξαν τρεις ναρκω-πολέμους στην Κίνα, για να την αναγκάσουν να πληρώσει το όπιο που εισαγόταν παράνομα. Τα Βρετανικά πλοία υπερείχαν κι ο Κινέζος αυτοκράτορας δεν είχε ελπίδες. Οι Βρετανοί κατέστρεψαν, λεηλάτησαν και βίασαν καθώς προχωρούσαν στις ακτές της Κίνας.

kong

Στις 29/8/1842, η συνθήκη Ναν Κινγκ ανάγκασε την κινεζική κυβέρνηση να πληρώσει 15 εκατομμύρια λίρες στους Βρετανούς εμπόρους, να ανοίξει τα λιμάνια της στο εμπόριο οπίου και να παραδώσει το Χονκ Κονγκ στους Βρετανούς.
Με αυτή την ασχήμια, έγινε το Χονκ Κονγκ μια κλεμένη αποικία των Βρετανών για 155 χρόνια.

kosmo

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν οτι έχουν εκ Θεού δικαίωμα να διοικούν τους άλλους.
Πιστεύουν ότι η εξωτερική τους εμφάνιση υπερέχει όλων των άλλων.
Έχουν φιλοδοξίες πλούτου και την ανάγκη να διοικούν αυτούς που αποκαλούν «κοινούς θνητούς».
Λένε ψέματα, εξαπατούν, κλέβουν, στραγγαλίζουν, μαχαιρώνουν και κάνουν ανοσιουργήματα για να φτάσουν στην εξουσία.

beast

Πιστεύουν ότι η δύναμη της θέλησής τους -αυτό που ο Βρετανός αποκρυφιστής Άλιστερ Κρόουλι αποκαλεί «thelema» (θέλημα)- και πρέπει να υπακούν όλοι στο θέλημα των βασιλέων.
Εκατομμύρια έχουν σφαγιαστεί εξ αιτίας της βασιλικής πολεμολαγνείας και χιλιάδες έχουν δολοφονηθεί, ώστε οι δαιμονικοί Δούκες και οι βασίλισσες δολοφόνοι, να βασιλεύουν.

illuminati

Αυτή η ελίτ εστεμμένων δολοφόνων, χρησιμοποιούν το παγκόσμιο δίκτυο των μυστικών οργανώσεων που αποκαλείται λαϊκιστί ιλουμινάτι, για να εκτελέσουν εντολές και δολοφονίες.

Η συνωμοσιολογική οπτική της ιστορίας, είναι και η σωστότερη.
Η συνωμοσία αρπαγής ιδιοκτησιών, η συνωμοσία παράνομης κερδοσκοπίας και η συνωμοσία δολοφονιών, είναι η κινητήριος δύναμη της βασιλικής και πολιτικής ελίτ, για χιλιετίες.

Για τους εστεμμένους φονιάδες της Ευρώπης, τα βασανιστήρια, το ξεκοίλιασμα, η κρεμάλα, η καύση, ο στραγγαλισμός, οι δηλητηριάσεις και οι σατανικές δολοφονίες, είναι το ζητούμενο.
Ετσι λειτουργούν οι βασιλικές οικογένειες.

elit

Για αιώνες, η βασιλική ελίτ έχει επινοήσει τρομερές τιμωρίες για όποιον κατηγορείται για προδοσία.
Η μοναρχία διέθετε τις πιο αηδιαστικές μορφές βασανιστηρίων και θανάτου για αυτούς που αμφισβητούσαν το βασιλικό «θέλημα». 

Συχνά έδεναν τα χέρια και τα πόδια ενός κατά τη γνώμη τους «προδότη», σε 4 διαφορετικά άλογα , τα μαστίγωναν για να τρέξουν σε αντίθετες κατευθύνσεις, διαμελίζοντας το θύμα ζωντανό, σε 4 κομμάτια.

vasiliki-elit

Συχνά η βασιλική ελίτ, έκοβε την καρδιά του θύματος σε κομμάτια, και τις έστελνε για να τεθούν σε κοινή θέα, σε διάφορες περιοχές της χώρας, σαν μακάβρια προειδοποίηση.


πηγή:ideografhmata.gr
 https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/avta-pou-de-theloun-na-kseroume-3-meros/

«Τριβέλι Πᾶνος»

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ; Δ Ι Ε Γ Ρ Α Ψ Α Ν ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ...ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!




Γράφει ο Αντίοχος
Μακριά από κάθε εθνική άποψη είναι η ψοφοδεξιά νουδούλα κι όποιο στέλεχός της αυταπατάται για το αντίθετο, πατάσσεται αμείλικτα!
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, λοιπόν, Γιάννης Οτουντζίδης, προφανώς αγνός πατριώτης που ΝΟΜΙΖΕ πως μπορεί να εκφράσει ελεύθερα μια εθνική άποψη εντός της νουδούλας, υποστήριξε τα εξής ΜΗ πολιτικώς ορθά για την υπόθεση Μπουτάρη:
Î'ποτέλεσμα εικόνας για Ν.Î

«19 Μαΐου είναι ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και κάθε χρόνο οι Ποντιακές Οικογένειες αλλά και αρκετοί ακόμη τιμούν με την παρουσία τους εκείνες τις 353.000 ψυχές που σφαγιάστηκαν και βιάστηκαν κάτω από τις εντολές του Τούρκου Κεμάλ Ατατούρκ! 

Î'ποτέλεσμα εικόνας για Ν.Î

Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Χώρα και τιμούμε αυτή την ημέρα είναι γιατί, πλην όλων των άλλων αυτές οι ψυχές δεν μπόρεσαν να έχουν ένα τάφο, δεν μπόρεσαν να τους μοιρολογήσουν οι συγγενείς τους, δεν μπόρεσαν να τους διαβάσει ένας ιερέας και να τους ανάψουμε ένα κερί, αλλά ούτε μπόρεσαν να βρουν δικαίωση ακόμη και Σήμερα, στο συμβάν οι συγγενείς των ψυχών αυτών, γνωστοί άγνωστοι, μαζεύτηκαν όλοι μαζί με τα παιδιά τους για να επαληθεύσουν ότι δεν έφυγαν άδικα, και πως εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να τους τιμούμε, εμείς, αλλά και οι επόμενες γενιές για πάντα, και βρέθηκε ένας «ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ» στην δική μας κηδεία να βεβηλώνει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας. 

Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μην βρεθεί ΠΟΤΈ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι Παρόμοιο!!! 

Τέλος θα ήθελα να ξανά τονίσω πως η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας! 
Η Ιστορία είναι Ιερή και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μιλάει για Δημοκρατία όταν ο ίδιος καταλύει την Δημοκρατία! Ζήτω ο Πόντος!».

Και πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την εθνική αυτή θέση, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, διέγραψε «δημοκρατικότατα» το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, τονίζοντας –προς γνώση και συμμόρφωση τυχόν υπολοίπων αγνών πατριωτών που αυταπατώνται- πως εθνικές απόψεις δεν είναι ανεκτές στην ψοφοδεξιά νουδούλα:

«Ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της Οργάνωσης. 

Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί «αξιοπρεπέστατη» την συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του  ε κ τ ό ς   Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή.

Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. 
Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. 
Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές».

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2018/05/23/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%88%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B4/]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item