OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: All items | Greek ADD

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: All items

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! Από τη Θεσσαλονίκη, νέα, ειδήσεις, τα ...πάντα Ολα, με τη δική μας ματιά !!!  Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο ΚΤΕΛ-...

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
Από τη Θεσσαλονίκη, νέα, ειδήσεις, τα ...πάντα Ολα, με τη δική μας ματιά !!! 
thumbnailΚεραυνός χτύπησε λεωφορείο ΚΤΕΛ- Καταστράφηκε ολοσχερώς
May 26th 2018, 21:02, by olathessaloniki


Ολοσχερώς καταστράφηκε από πυρκαγιά που προκλήθηκε απο κεραυνό, λεωφορείο των ΚΤΕΛ, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο.
Λαχτάρισαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου που εκτελούσε σήμερα το μεσημέρι το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 4 το απόγευμα όταν κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο την ώρα που βρισκόταν στο χωριό Μοναστηράκι λίγο έξω από τις Φέρες. Να σημειωθεί πως στην περιοχή είχε ξεσπάσει μπόρα.

Ευτυχώς χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.




Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 18 πυροσβέστες οι οποίοι και κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή.

thumbnailΑσυνείδητος οδηγός, χτύπησε ποδηλάτη και τον άφησε να πεθάνει στην άσφαλτο
May 26th 2018, 15:36, by olathessaloniki

Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του υπαίτιου προσώπου για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη

Ένα – ένα συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Χανιά και στοίχισε τη ζωή στον 55χρονο ποδηλάτη, Κώστα Τζωρτζάκη.

Οι άνδρες της Τροχαίας έχουν ήδη βρει το αυτοκίνητο που εμπλέκεται στο περιστατικό, ενώ νωρίς το πρωί, προσήγαγαν και μία γυναίκα από περιοχή του Ακρωτηρίου, προκειμένου να της πάρουν κατάθεση.
Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι αυτή η οδηγός που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αναφέρει πως δεν οδηγούσε ποτέ αυτό το όχημα, αλλά συγγενικό της πρόσωπο που έφυγε χθες στο εξωτερικό.
Να σημειωθεί πως μέχρι αργά τη νύχτα, άνδρες της Τροχαίας προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη με βίντεο, φωτογραφίες και μαρτυρίες περαστικών, μέχρι να καταλήξουν στο ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πιο πάνω, στο οποίο είναι εμφανή τα σημάδια από το ατύχημα.
parakritika.gr

thumbnailΣκηνές τρόμου και ντροπής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
May 26th 2018, 15:21, by olathessaloniki

Θύματα ξυλοδαρμού για άλλη μία φορά έπεσαν διασώστες του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν κλήθηκαν να προσφέρουν την βοήθεια του σε περιστατικό αυτοχειρίας (απαγχονισμός) από συγγενή του θύματος. 
Κατά την διάρκεια που οι διασώστες προσπαθούσαν να επαναφέρουν στην ζωή τον αυτόχειρα ο θύτης τους επιτέθηκε πισώπλατα και τους κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι στην αυχενική μοίρα.

Κατά την παραλαβή του περιστατικού ο δράστης επιτέθηκε για δεύτερη φορά στο πλήρωμα χτυπώντας τους αυτή την φορά στο πρόσωπο παρουσία μάλιστα και αστυνομικής δύναμης που κλήθηκε και βρίσκονταν στο σημείο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και οι δύο διασώστες δεν αντέδρασαν στις επιθέσεις του εξοργισμένου συγγενούς  και έκαναν με αυτοθυσία την δουλειά τους παρ ότι χρειάστηκε να μεταφερθούν και οι ίδιοι στον νοσοκομείο για τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Η γιατρός του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κυρία Χαριτίδου Στέλλα σχολιάζοντας το γεγονός στο facebook έγραψε: 

"Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Ούτε χθες. Συγκεκριμένα χθες ήταν μια μαύρη μέρα για εμας.

Και αν κανείς με θεωρήσει υπερβολική, ΑΝ έχει φαντασία, ας κάνει εικόνα τους Διασώστες του ΕΚΑΒ, που κάνουν συμπιέσεις πάνω από θύμα ανακοπής, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, να δέχονται γροθιές από παριστάμενο συγγενή και ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ την αναζωογόνηση !!!!!
Να έχουν υποστεί ξυλοδαρμό, απειλές τύπου "θα σας σφάξω όλους" και ύβρεις και να συνεχίζουν την δουλειά τους, στα όρια της αυτοθυσίας.
Οχι, αρνούμαι να δεχτώ την αυτοθυσία...Μετά την βάρδια μας ή την εφημερία μας, πρέπει να γυρνάμε ακέραιοι στα σπίτια μας&τις οικογένειες μας, όχι να συρόμαστε στο ΑΤ για μηνύσεις ξυλοδαρμού ή στα ΤΕΠ για εξέταση από Ιατροδικαστή και γιατρό εφημερίας. Θεωρώ αδιανόητο, τραγικό και απαράδεκτο να γρονθοκοπούνται άνθρωποι που παλεύουν να σώσουν κάποιον άλλον....

Είμαι εξοργισμένη, απογοητευμένη και νιώθω αηδία. Ναι! Αυτά ακριβώς τα συναισθήματα έχω. Και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΑ του τύπου : "ο άλλος πάνω στον πόνο του, θόλωσε".

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ, κανόνας ηθικής...
Για τους συνεργάτες μου, έχω μόνο να εκφράσω την λύπη μου και την συμπαράσταση μου...
Δεν ειναι μόνοι τους σε αυτό. Η υπηρεσία θα κάνει σίγουρα αυτό που πρεπει. Το ΕΚΑΒ είναι οικογένεια. Και όταν χτυπάνε έναν από εμάς, έχουμε φάει ξύλο ΟΛΟΙ..."

thumbnailΠοιοι θα μείνουν χωρίς ρεύμα στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 27/5
May 26th 2018, 15:20, by olathessaloniki


Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Θεσσαλονίκη
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
27/5/2018 8:00:00 πμ έως 11:00:00 πμ
 ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ
 Β. ΟΛΓΑΣ - Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ - ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κ.λ.π.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00΄ ΕΩΣ ΤΙΣ 13.30΄
 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ - Β. ΟΛΓΑΣ - Σ. ΚΑΚΑΒΟΥ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΚΑΛΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ κ.λ.π.

thumbnailΖώδια : Ερευνα αποκαλύπτει τα τρία πιο...σeξουλιάρικα, στους άντρες !!!
May 26th 2018, 09:23, by olathessaloniki

3 ζώδια που δεν τεμπελιάζουν στο σeξ, αφού δεν σταματάνε ούτε για νερό

Κριός
Πιο γρήγορος και από τον Flash. Βαριέται εύκολα και αλλάζει στάσεις σαν το σίφουνα. Λατρεύει το σεξ και την περιπέτεια. Η εμπειρία αυτή μαζί του είναι περιπετειώδης, έντονη και κρύβει πολλές συγκινήσεις.

Σκορπιός
Έχει τη φήμη, έχει και τη χάρη. Στο σεξ δεν ντρέπεται και θέλει να τα κάνει όλα, να τα δοκιμάσει όλα με ενθουσιασμό. Δεν κάθεται σε μια μεριά που λένε και είναι πάρα πολύ ενεργητικός. Είναι γνωστός για τις αντοχές του και αυτό τον κάνει να έχει τη φήμη του καλού εραστή.

Υδροχόος
Κεφάτος, ρομαντικός και χαρούμενος. Δεν περιμένει ποτέ ακούνητος στο κρεβάτι σαν τον αστερία. Έχει όρεξη για ποικιλία, συναίσθημα και δεν λέει ποτέ όχι στο καινούργιο. Το σεξ μαζί του είναι αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον.




thumbnailΜεγάλη απογοήτευση, για τον δημοφιλέστατο Γιώργο Μαυρίδη
May 26th 2018, 09:13, by olathessaloniki

H δωρεά, ύψους 40.000 ευρώ, έχει «κολλήσει», εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, στη γραφειοκρατία
Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε συγκινήσει τους πάντες στο φινάλε του Nomads όταν αποκάλυψε πως συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 υπό τον όρο τα χρήματα να δοθούν για την ανακατασκευή της Παιδοογκολογικής Μονάδας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ωστόσο, η σπουδαία πρωτοβουλία «σκοντάφτει» σε αγκυλώσεις του ελληνικού Δημοσίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Φωτιάδη στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η δωρεά, ύψους 40.000 ευρώ, έχει «κολλήσει», εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, στη γραφειοκρατία.
Το έργο έχει κοστολογηθεί από προηγούμενες μελέτες στα 140.000 ευρώ και ο ANT1 επιδίωξε να αξιοποιήσει δικό του συνεργείο, με επικεφαλής τον Σπύρο Σούλη, προκειμένου να μειώσει το συνολικό κόστος της ανακατασκευής και έτσι να καλύψει εξ' ολοκλήρου το ποσό, με τα 40.000 ευρώ να προέρχονται από την δωρεά Μαυρίδη και τα υπόλοιπα 100.000 από χορηγούς που θα έβρισκε ο σταθμός.

Αν και το εν λόγω πλάνο εξυπηρετούσε όλες τις πλευρές και, μάλιστα, η ανακαίνιση θα ήταν μεγαλύτερη και θα γινόταν πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος, η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ έθεσε «βέτο», καθώς, όπως σημειώνουν οι διοικούντες, πρόκειται για δημόσιο νοσοκομείο και αυτή η δράση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.
«Η τετράμηνη καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος που θα πραγματοποιηθεί η δωρεά», δήλωσε ο διοικητής και πρόεδρος του Δ.Σ του ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός, προσθέτοντας πως «το νοσοκομείο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμβάλλει στην ανακατασκευή της μονάδας».

Ας ελπίσουμε πως η δυσκαμψία του ελληνικού Δημοσίου θα ξεπεραστεί για μια τόσο σπουδαία κίνηση…

thumbnailΘρίλερ μεταξύ Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, με επίκεντρο τον 35χρονο αγνοούμενο
May 26th 2018, 08:45, by olathessaloniki

Νέος γρίφος στη Θεσσαλονίκη…
Ο Χρήστος Ρίζος 35 χρόνων, που αγνοείται από τη Θεσσαλονίκη από τις 8 Μαΐου 2017, μίλησε για τελευταία φορά με την μητέρα του από σύνορα της Βουλγαρίας και της είπε πως ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι τους. Η σύνδεση διακόπηκε απότομα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με την Βουλγαρική αστυνομία ο Χρήστος πέρασε στη γειτονική χώρα την προηγούμενη μέρα με λεωφορείο. Άνθρωπος-κλειδί στη μυστηριώδη εξαφάνιση του, ο Βούλγαρος συνεργάτης του που εκτελούσε χρέη μεσάζοντα με τις εταιρίες που του προμήθευαν ξύλα για την μάνδρα που διατηρούσε στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Φέρεται να ήταν μαζί του σ' αυτό το ταξίδι που χάθηκε. Και αυτός είναι αγνοούμενος για την οικογένεια του, αφού δεν έχει δώσει σημεία ζωής για πάρα πολύ καιρό.
Ο Ρίζος φεύγοντας από την Ελλάδα είχε πάνω του ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να αγοράσει ξυλεία για την επιχείρηση του.



Απ' τη Χαλκιδική στα σύνορα και μετά σιωπή…
Ο Χρήστος λίγους μήνες πριν εξαφανιστεί, χώρισε με τη σύζυγο του και πήγε να μείνει στο πατρικό του.
Η μητέρα τους ανέφερε ότι ο Χρήστος λίγες μέρες πριν χαθεί συνεννοήθηκε με την πρώην σύζυγο του να βρεθούν για να του δώσει κάποια χρήματα που του χρωστούσε. Με αυτά σκόπευε να αγοράσει ξυλεία από τη Βουλγαρία.
«Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 η πρώην σύζυγος του ήρθε και τον πήρε από το σπίτι μας με το δικό της αυτοκίνητο, για να πάνε στην Χαλκιδική στο σπίτι των γονιών της. Λίγες ώρες αργότερα μας τηλεφώνησε και μας είπε πως του είχε δώσει 1500 ευρώ και τον άφησε στο σταθμό της Χαλκιδικής για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο. Τον περίμενα για ώρες, αλλά εκείνος δεν γύρισε…», τόνισε συγκινημένη.

Το απόγευμα της επόμενης μέρας δεν άντεξε και τον κάλεσε στο κινητό. Ο Χρήστος από την άλλη άκρη της γραμμής της είπε πως βρισκόταν στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα και πως ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σπίτι τους. Πριν προλάβει να τον ρωτήσει λεπτομέρειες, η σύνδεση τους διακόπηκε απότομα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με το παιδί της.
«Δεν ξέραμε ότι θα πήγαινε στη Βουλγαρία να παραγγείλει ξύλα. Δεν μας είχε πει τίποτα. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Βούλγαρο προμηθευτή του για να μάθουμε κάτι, αλλά δεν είχαμε ανταπόκριση» ανέφερε ο αδελφός του αγνοούμενου.


«Πήγε για εμπόρευμα και τον εξαφάνισαν…»
Ανάστατοι οι συγγενείς του Χρήστου άρχισαν να ψάχνουν παντού για να οδηγηθούν στα ίχνη του.
«Προσπαθούσαμε να συνδέσουμε τα χαμένα κομμάτια. Να βρούμε κάτι που θα μας βοηθούσε. Λίγες μέρες πριν χαθεί μου έλεγε πως είχε σκοπό να βρει νέους προμηθευτές, γιατί τα έφερνε δύσκολα βόλτα. Όταν εξαφανίστηκε πήγαμε αμέσως στα σύνορα να ρωτήσουμε αλλά δεν καταφέραμε να μάθουμε τίποτα άλλο εκτός από το ότι είχε περάσει στη Βουλγαρία», ανέφερε ο πατέρας του.


Σύμφωνα με τον αδελφό του ο Χρήστος συνήθιζε να πηγαίνει αυθημερόν στη Βουλγαρία και επέστρεφε αμέσως στην Ελλάδα.
«Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε μείνει εκεί. Προσωπικά αποκλείω το ενδεχόμενο να ήθελε από μόνος του να φύγει και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του…» ανέφερε.

«Εκεί σε σκοτώνουν για εκατό ευρώ…»
Ο πατέρας και ο αδελφός του αγνοούμενου εκτιμούν πως το ποσό που είχε μαζί του επαρκούσε για να αγοράσει ένα φορτηγό ξυλεία για την επιχείρηση του, που τότε ήταν ακόμα σε λειτουργία.
«Από την Ελληνική αστυνομία δεν υπήρξε καμία ενημέρωση. Αντίθετα ρωτούσαν εμάς αν είχαμε κάποιο νέο. Ψάξαμε παντού και ακούσαμε πολλά. Ακόμα και για παράνομα κυκλώματα που δρουν στα σύνορα και που όπως μας είπαν, δεν τα πλησιάζουν ούτε οι Αρχές… Λένε πως για ένα κατοστάρικο σου κόβουν το κεφάλι. Δεν ξέρω… Εμείς ελπίζουμε ο Χρήστος να είναι κάπου ζωντανός…», ανέφερε συγκινημένος ο πατέρας του αγνοούμενου νέου.


«Φοβάμαι μήπως έγινε κάτι κακό, όλοι λένε πως εκεί μπορεί να σε σκοτώσουν για εκατό ευρώ… Τον λήστεψαν και τον εξαφάνισαν; Αυτό ζητάμε να μάθουμε…», είπε ο αδελφός του στην κάμερα του «Τούνελ».
«Είμαι μάνα και θέλω να ξέρω τι απέγινε ο γιος μου… Ας τον έβρισκα και δεν θέλω τίποτ' άλλο στον κόσμο… Όλοι μου λένε να κάνω κουράγιο, αλλά είναι πολύ δύσκολο…» κατέληξε η μητέρα του Χρήστου με έναν κόμπο στο λαιμό.

thumbnailΔύσκολες ώρες για μεγάλη Ελληνική επιχείρηση
May 26th 2018, 04:10, by olathessaloniki


Αδυναμία παροχής των στοιχείων, που είχε ζητήσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τις οικονομικές καταστάσεις της Folli Follie δήλωσε η εταιρεία, ζητώντας έτσι να ανασταλεί η διαπραγμάτευση της μετοχής της που είχε χάσει περίπου το 70% της αξίας της τον τελευταίο μήνα μετά και την δημοσιοποίηση της έκθεσης του επενδυτικού fund QCM.

Η σχετική προθεσμία εξέπνευσε  το μεσημέρι της Παρασκευής και η Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προέβη σήμερα, πριν την έναρξη της διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Folli Follie A.E., μετά από επιστολή – αίτηση αναστολής διαπραγμάτευσης που απέστειλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η εταιρία. Στην επιστολή αυτή η εταιρία δήλωσε αδυναμία παροχής στοιχείων που αφορούν στις οικονομικές της καταστάσεις και για το λόγο αυτό η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από το Χρηματιστήριο Αθηνών την αναστολή διαπραγμάτευσης».

Μετά τη σημερινή της ανακοίνωση, αναμένεται εκτός απροόπτου η περαιτέρω αντίδραση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το περιεχόμενο της οποίας μένει να φανεί. Σημειωτέον, αν η εταιρεία συμπληρώσει 10 μέρες σε αναστολή, τη θέση της στον δείκτη μεγάλης κεφαλαιοποίησης θα λάβει η Φουρλής.

Ερωτηματικά συνοδεύουν όλο αυτό το διάστημα την παράμετρο εμπλοκής της Fosun, εν μέσω αδιασταύρωτων πληροφοριών περί δρομολόγησης -ακόμη και πλήρους- απεμπλοκής της από την ελληνική αγορά.

Νωρίτερα η εταιρεία είχε υπογραμμίσει ότι ζήτησε την αναστολή έως την ολοκλήρωση του ελέγχου των οικονομικών καταστάσεών της από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία Ernst & Young. Απέδιδε δε τις ισχυρές πιέσεις στη μετοχή στην «εξακολουθούμενη και συντονισμένη διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων, η οποία έχει δημιουργήσει αδικαιολόγητα ένα έντονα αρνητικό κλίμα για την εταιρεία».

Τις εξελίξεις έσπευσε να ανακοινώσει και η QCM μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. «Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μ ετοχών της Folli Follie. Οι πιστωτές ζητούν πρόσθετα εχέγγυα» έγραψε σε μηνυμά της.

thumbnailΣτα χέρια του Κουβέλη, η τύχη των δύο Ελλήνων ομήρων στρατιωτικών
May 26th 2018, 04:10, by olathessaloniki


Κουβέλης για 2 Ελληνες στρατιωτικούς: 
Άγνωστο πότε θα ελευθερωθούν

«Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σαφήνεια για τον χρόνο απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η κράτηση των δύο στρατιωτικών φαίνεται να έχει ενταχθεί στην απαράδεκτη -όπως την χαρακτήρισε- εθνικιστική ατζέντα Ερντογάν ενόψει εκλογών.

Μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι δεν θα σταματήσει η με κυμαινόμενη ένταση, προκλητικότητα της Τουρκίας, γιατί αυτό που επιδιώκει η ηγεσία της είναι να εξασφαλίσει πεδίο με δήθεν αμφισβητούμενα ζητήματα, ώστε να βρεθεί παρούσα στην ευρύτερη περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ.

Πάντως, ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν δέχεται, αντιθέτως αποκρούει και δεν μπαίνει σε λογική συζήτησης αναφορικά με τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως αυτά προκύπτουν από συγκεκριμένες συνθήκες όπως αυτές τις Λωζάνης και των Παρισίων.

thumbnailΤα ζώδια σήμερα (26/5)
May 26th 2018, 04:08, by olathessaloniki

ΚΡΙΟΣ
Η εκπλήρωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων είναι ένας αγώνας για τον οποίο θα παλέψεις σκληρά σήμερα. Έχεις πολλά να παραδώσεις και θα το κάνεις, για να μην είσαι εκπρόθεσμη. Αν και το Σαββατοκύριακο μπορεί να περιλαμβάνει μερικές ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες, είναι ακόμα δύσκολο να ξεφύγεις από τις ευθύνες σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες. Μπορείς όμως να πεις ναι στη διασκέδαση και να περάσεις μια ευχάριστη βραδιά με τον αγαπημένο σου.



ΤΑΥΡΟΣ
Η θέσπιση ορίων είναι ένα απαραίτητο συστατικό για οποιαδήποτε σχέση, αλλά η επιβολή κανόνων μονομερώς αυξάνει το στρες αντί να το μειώνει. Προσοχή στις επαγγελματικές συζητήσεις που θα κάνεις. Τα οικονομικά σου περνάνε μία περίοδο «υγείας», αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν χρειάζεται να είσαι προσεκτική. Η συζήτηση για τις ανησυχίες σου είναι κάτι που θα φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, γιατί δεν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο.



ΔΙΔΥΜΟΣ
Ίσως χρειάστει να επανεξετάσεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να φροντίσεις να κάνεις κάτι που σε εκφράζει περισσότερο. Ιδανική περίοδος να σκεφτείς πιθανές αλλαγές. Τα οικονομικά ανοίγματα δεν ευνοούνται και χρειάζεται προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις. Μην ρισκάρεις. Είναι πολύ πιθανό ένα τρίτο πρόσωπο να παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου και να φέρει εντάσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ενέργειες ή τα λόγια ενός συνεργάτη σου ενδέχεται να σε επηρεάσουν αρνητικά σήμερα. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου τα άσχημα και μείνε προσηλωμένη στη δουλειά σου. Φρόντισε να μην κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η ανάγκη σου για απομόνωση είναι πιο έντονη από ποτέ. Φρόντισε λοιπόν να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και αναθεώρησε τα μελλοντικά σου σχέδια.



ΛΕΩΝ
Η αυτοεκτίμησή σου «υποφέρει» λιγάκι σήμερα και αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά σου. Ωστόσο, δεν θα αφήσεις κανέναν να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Θα δεχθείς προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσουν τα οικονομικά σου. Σκέψου καλά και κάνε τις κατάλληλες επιλογές. Οι ανησυχίες σου για την πορεία της σχέσης σου ενισχύονται. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου. Ένας καλός διάλογος ενδέχεται να φέρει θετικά αποτελέσματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθείς πολύ σοβαρά να διατηρήσεις μία ήρεμη στάση, όμως κάποιοι από τους συνεργάτες σου δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ο αρνητισμός στον χώρο δεν κάνει καλό. Η προσέγγιση στα οικονομικά σου είναι σωστή, ωστόσο υπάρχει χώρος και χρόνος για περισσότερη βελτίωση. Στα συναισθηματικά σου δεν υπάρχει κάτι που να πρέπει να ξεκαθαρίσεις, ο αγαπημένος σου ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την κατάσταση.



ΖΥΓΟΣ
Είσαι αρκετά δυσαρεστημένη γιατί κάποιος προσπαθεί να ελέγξει τη συμπεριφορά σου στο γραφείο, όμως εσύ έχεις καταλάβει τι συμβαίνει. Είναι στο χέρι σου να διορθώσεις αυτή την κατάσταση. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Μην περιμένεις να αλλάξουν πολλά στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι η επικοινωνία των αναγκών σου είναι η αρχή για μια καλή σχέση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γεμάτη παρασκήνιο η επαγγελματική σου στέγη. Θα λάβεις πληροφορίες για κάποια θέματα και θα χρειαστεί να επαναξιολογήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις που θα φέρουν πρόβλημα στα οικονομικά σου. Μην χαλάσεις το προϋπολογισμό σου. Η αντιδραστική σου φύση θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθάνεσαι ότι είσαι στην πρώτη γραμμή σήμερα και αυτό δεν είναι ψευδαίσθηση. Έχεις την ευκαιρία σου να λάμψεις και να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Θα έρθουν αλλαγές και στα οικονομικά σου. Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, όμως με μεθοδικότητα και καλό προγραμματισμό θα μπορέσεις να τα διορθώσεις. Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου θα επανέλθει η ηρεμία.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεσαι υπερβολικά ευάλωτη σήμερα και για αυτό έχεις την τάση να υπεραναλύεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει περισσότερο τη διάθεση. Ίσα ίσα φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα σήμερα. Άλλαξε στρατηγική και τρόπο προσέγγισης στα οικονομικά σου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να κάνεις πρόοδο. Ο αγαπημένος σου είναι δίπλα σου και θα σε βοηθήσει πολύ.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι επαγγελματίας και ξέρεις να διαχειρίζεσαι άψογα τις κρίσεις που προκύπτουν στη δουλειά σου. Σήμερα όμως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλεις. Οι προσδοκίες σου για τα οικονομικά σου είναι πολύ υψηλές και δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τον στόχο σου αν συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο. Να θυμάσαι ότι η ελευθερία είναι ο μεγαλύτερος καρπός της αυτάρκειας. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στην προσωπική σου ζωή.



ΙΧΘΥΣ
Είσαι έτοιμη για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, ωστόσο δεν έχεις αποφασίσει ακόμη αν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κίνηση ή όχι. Μην κάνεις τώρα υποχωρήσεις στις οικονομικές σου απαιτήσεις. Είσαι σε μία σχέση που «φλερτάρει» επικίνδυνα ανάμεσα στο φιλικό και το ερωτικό. Επέλεξε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και μην χάσεις άλλο καιρό. Η δημιουργία μίας αρμονικής σχέσης είναι ένα μακρύ ταξίδι.

thumbnailΝέος άνδρας νεκρός από τσίμπημα μέλισσας
May 26th 2018, 00:03, by olathessaloniki


Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρός άντρας το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαΐου.
Ο άτυχος 32χρονος άνδρας μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο Τρικάλων, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του μετά από τσίμπημα μέλισσας.
Παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου, ο νεαρός άντρας κατέληξε, φέρνοντας τους δικούς του τον θρήνο και την απόγνωση.

thumbnailΝύχτα τρόμου στην ανατολική Θεσσαλονίκη
May 25th 2018, 23:30, by olathessaloniki

Νύχτα τρόμου έζησαν κάτοικοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο 26 Μαΐου. 
Ομάδα 40 περίπου κουκουλοφόρων προσέγγισαν σύνδεσμο οπαδών του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης που βρίσκεται επί της οδού Δημάρχου Παπαδόπουλου στην περιοχή της Χαριλάου.

Εκεί οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα μπροστά από τον εν λόγω σύνδεσμο και κατόπιν εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.
Αστυνομικές δυνάμεις που μετέβησαν στο σημείο έκαναν έρευνες, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίες όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσβησε την φωτιά στα δύο αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ το δεύτερο έχει πολύ σοβαρές ζημιές. 
Έρευνα για το συμβάν πραγματοποιεί η Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης.

thumbnailΝατάσσα Μποφίλιου : Σε μαγευτικό σκηνικό ο γάμος της
May 25th 2018, 23:20, by olathessaloniki


Ακούγεται ότι η Νατάσα Μποφίλιου και ο επι χρόνια σύντροφος της Χρήστος Κορτσέλης ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Down Town το ζευγάρι πιθανότατα θα επιλέξει την Φολέγανδρο μιας και αυτό είναι το αγαπημένο του νησί, το οποίο μάλιστα επιλέγουν κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αν οι φήμες ισχύουν είμαστε σίγουρες πως το σκηνικό θα είναι σκέτη μαγεία.


thumbnailΕλένη Μενεγάκη : Πάταγος με την αποκαλυπτική φωτογραφία της
May 25th 2018, 22:36, by olathessaloniki


Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη ήταν, είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη, η απόλυτη φαντασίωση του Έλληνα.
Μία αυθόρμητη (;;;;) πόζα της καθώς εβγαινέ από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, την στιγμή που φυσούσε ένα ισχυρό αεράκι, χάρισε σε όλους εμάς τους θαυμαστές της μία υπέροχη.. πόζα !!!


thumbnailΠοια είναι η Αλβανίδα δημοσιογράφος, που την «έπεσε» στον Notis
May 25th 2018, 22:15, by olathessaloniki


" Εδω στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις!"

Η Fatma Haxhialiu, είναι αρχισυντάκτρια ενημερωτικού site της Αλβανίας και γνωστή για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα

Γέμισε ασφυκτικά το Μέγαρο των Συνεδρίων στα Τίρανα, χθες Πέμπτη, ο Νότης Σφακιακάνης όπου πλήθος θαυμαστών έσπευσε να τον δει από κοντά. 

Η συναυλία ήταν sold out και το φθηνότερο εισιτήριο στην αρένα κόστιζε 120 ευρώ, πιο ακριβό από όσο έχουν τα αντίστοιχα εισιτήρια σε συναυλίες διεθνών καλλιτεχνών.

Την ίδια στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε στο συνεδριακό κέντρο, στην αλβανική τηλεόραση ξεσπούσαν αντιδράσεις! 

Δημοσιογράφοι κατακεραύνωσαν τον Έλληνα τραγουδιστή σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή του αλβανικού Δικτύου Top Channel. 

Την παράσταση έκλεψε η δημοσιογράφος Fatma Haxhialiu όταν ανέλυσε σε όσους βρέθηκαν στο πλατό, αλλά και στους τηλεθεατές, τι ακριβώς πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και ο Νότης Σφακιανάκης.


Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει! Ακόμη και οι Έλληνες τον έχουν απορρίψει εξαιτίας της ιδεολογίας του, συνεργάτες και μάνατζερ τον έχουν παρατήσει επειδή είναι δηλωμένος φασίστας. 

Δεν γίνεται να έρθει να τραγουδήσει εδώ ένας άνθρωπος που είναι φασίστας, που εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για πρόσφυγες και μετανάστες κι εμείς να κάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 

Όχι, δεν είναι φυσιολογικό, και όσοι δεν έχουν πρόβλημα με αυτήν τη συναυλία μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά για τον φασισμό και τον ναζισμό.


Στο τέλος της εκπομπής, ζήτησε τον λόγο για μια τελευταία φορά και επεσήμανε. «Μιλάω εδώ με την ιδιότητα της δημοσιογράφου, προφανώς και δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλο τον αλβανικό λαό, αν και εύχομαι να είναι αυτή η άποψή τους. Αυτοί εδώ (σ.σ. οι Χρυσαγίτες) και όσοι φέρουν ή εκφράζουν νεοφασιστικές και νεοναζιστικές απόψεις, αλλά και όσοι τους υποστηρίζουν, να πάνε και να δώσουν συνεντεύξεις και συναυλίες στα σκουπίδια, εκεί που ανήκουν».

Η Fatma Haxhialiu, είναι αρχισυντάκτρια ενημερωτικού site της Αλβανίας, μένει στα Τίρανα και είναι αρκετά γνωστή για την εκρηκτικότητα της. Αρκετά talk show, αλλά και lifestyle εκπομπές τη φιλοξενούν στα πανελ τους, καθώς όπως μπορείτε να δείτε έχει ιδιαίτερη άνεση μπροστά στον φακό. 

Ιδιαίτερη άνεση, όμως, έχει και με τα social media, καθώς αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και selfies στις οποίες ποζάρει με χάρη και με ιδιαίτερο στυλ που παραπέμπει σε fashion blogger. Επίσης έχει ως χόμπυ τη μουσική και το τραγούδι.

thumbnailΞέφρενοι ρυθμοί στην αγορά αυτοκίνητου
May 25th 2018, 21:30, by olathessaloniki


"Χαμός" με τις πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Πάνω από 25% αναμένεται να είναι η άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων και τον Μάιο, συνεχίζοντας το Ράλι ανόδου που έχει ξεκινήσει από πέρσι τον Ιούνιο.

Το βασικό χαρακτηριστικό του 2018 και κυρίως του τρέχοντος μήνα είναι η ραγδαία αύξηση των λιανικών πωλήσεων (δηλαδή οι μη εταιρικές, ενοικιάσεων, επαγγελματικά, κ.λπ.), κάτι που αποδεικνύει ότι -όσοι μπορούν τουλάχιστον- αλλάζουν το παλιό αυτοκίνητό, για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας, οικονομίας (λιγότερες ζημιές, χαμηλότερη κατανάλωση/τέλη κυκλοφορίας) αλλά και ανανέωσης- δηλαδή ψυχολογικούς.

Οι λιανικές πωλήσεις λοιπόν, καταγράφουν άνοδο τον Μάιο σχεδόν στο 40% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Σημειώστε πως κατά τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2018 η αγορά αυτοκινήτου της χώρας μας έχει ήδη αγγίξει τις 37.500 πωλήσεις, σημειώνοντας έτσι αύξηση λίγο πιο πάνω από 27,0% σε σχέση με το περσινό τετράμηνο του έτους. 

Παράλληλα και τα έσοδα του κράτους από τις πωλήσεις αυτές, έχουν σχεδόν διπλασιαστεί, σε σχέση με πέρσι.

Σ' ότι αφορά την επιλογή των «λιανικών» αγοραστών, περίπου το 75% επιλέγει αυτοκίνητα με κινητήρα βενζίνης, δείχνοντας ξεκάθαρα τη στροφή που κάνουν οι αγοραστές, μετά και την diesel-μόδα των προηγούμενων ετών. Σε αντίθεση με αυτό, στις πωλήσεις των εισαγόμενων μεταχειρισμένων η πλειοψηφία επιλέγει diesel.

Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς, οι αγοραστές που επιλέγουν αυτά τα αυτοκίνητα (δηλαδή μεταχειρισμένα εισαγωγής και diesel) είναι συνήθως και οι πιο αδύναμοι οικονομικά. 

Δεν ενημερώνονται αυτοκινητικά, δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου που πάνε να αγοράσουν, ενώ στη συνέχεια συνήθως δεν κάνουν σωστή συντήρηση και δεν αλλάζουν εγκαίρως ελαστικά. 

Με το μόνο που ασχολούνται είναι με την κατανάλωση. Αυτοί συνήθως οι αγοραστές είναι που πέφτουν θύματα εξαπάτησης κακών εμπόρων, με γυρισμένα χιλιόμετρα στα κοντέρ κ.λπ.

Αυτή η αύξηση του ενδιαφέροντος για αγορά νέου αυτοκινήτου τραβάει σα μαγνήτη στη χώρα μας όλα τα αυτοκινητικά… σκουπίδια (κυρίως diesel) που δε θέλει η υπόλοιπη Ευρώπη -και κυρίως η Γερμανία- τα οποία εφόσον κόψουν τα χιλιόμετρα (σχεδόν και κατά 80%) τα αγοράζουν και εισάγουν στη χώρα μας, με ελάχιστο κόστος και τα μοσχοπουλούν με ιδιαίτερα υψηλό κέρδος. 

Σημειώστε δε, πως το Ελληνικό κράτος έχει να λαμβάνειν ελάχιστα χρήματα από αυτά. Σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο τελικής αξίας 20.000€ το κράτος λαμβάνει σχεδόν 4.000€ από κάθε αυτοκίνητο.

Η εκτίμηση της αγοράς αυτοκινήτου είναι ότι η αύξηση των πωλήσεων θα συνεχιστεί αλλά και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, αφού ο γηραιός στόλος των σχεδόν 13 ετών που έχει η χώρα μας, καθιστά τα αυτοκίνητα αυτά ασύμφορα στη χρήση τους, σε σχέση με την μακροχρόνια σύγκριση με ένα καινούργιο αυτοκίνητο. 

Και ο κόσμος πλέον το έχει καταλάβει αυτό, παράλληλα φυσικά και με την αύξηση της εγκρισιμότητας των δανείων από τις τράπεζες…

thumbnailΝίκος Χατζηνικολάου : "Έκλεισε" για την νέα σεζόν
May 25th 2018, 20:20, by olathessaloniki


Απομένει μόνο η... τυπική διαδικασία των υπογραφών αλλά η συμφωνία είναι οριστική αφού οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Μόλις λοιπόν «πέσουν» κι οι τελικές υπογραφές αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να είναι στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιο του ΑΝΤ1 με το δημοσιογράφο είναι έως τον Ιούνιο αλλά τον τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τις δύο πλευρές να τα «έχουν σπάσει».

 Τελικά όμως τα σενάρια αυτά διαψεύδονται αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μετά από συνάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου με στελέχη του ΑΝΤ1 έδωσαν τα χέρια ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν με το δημοσιογράφο να είναι στο «τιμόνι» του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 8.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

thumbnailΟ κακός χαμός με την συναυλία του Notis στην Αλβανία
May 25th 2018, 11:57, by olathessaloniki


Γέμισε την αρένα στην οποία Τραγουδούσε χτες βράδυ Ο Νότης Σφακιανάκης στα Τίρανα της Αλβανίας, με τα ακριβότερα εισιτήρια να πωλούνται στα 120 ευρώ !!
Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε αλβανικά πριν τη συναυλία στα Τίρανα

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης έχει προκαλέσει αρκετές φορές αντιδράσεις με τις απόψεις που έχει εκφράσει δημόσια, είτε σε συνεντεύξεις του είτε πάνω στη σκηνή στα κέντρα που τραγουδά.

Τις τελευταίες μέρες είναι στο επίκεντρο ξανά καθώς σήμερα δίνει συναυλία στα Τίρανα.

Ο τραγουδιστής απέρριψε τις δηλώσεις που του αποδίδουν, δίνοντας συνέντευξη στην αλβανική τηλεόραση, μια κίνηση που και αυτή έχει προκαλέσει επίσης αρκετές αντιδράσεις και σχόλια.



Ο Νότης Σφακιανάκης, μιλώντας πριν από κάποιες μέρες σε αλβανικό μέσο ενημέρωσης σχετικά με αυτές τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη γειτονική χώρα, δεν πτοήθηκε στιγμή.

Αντέκρουσε τις δηλώσεις που του χρεώνουν περί «κατώτερης ράτσας» των γειτόνων, λέγοντας:
«Δεν έχεις πει το παραμικρό και σου βάζουν στο στόμα λόγια που δεν τα έχει ακούσει ποτέ άνθρωπος».

«Σας αγαπώ πολύ και σας περιμένω στο «Μέγαρο των Συνεδρίων»», ανέφερε ο Σφακιανάκης στο τέλος της συνέντευξής του στα αλβανικά σε μήνυμά του προς το αλβανικό κοινό.

Ο Νότης Σφακιανάκης γέμισε το Συνεδριακό Μέγαρο στα Τίρανα
Παρά τις αντιδράσεις των προηγούμενων ημερών ο Νότης Σφακιανάκης έκανε συναυλία στο κατάμεστο Συνεδριακό κέντρο των Τιράνων.
Η πρωτεύουσα της Αλβανίας πλημμύρισε από φανς του τραγουδιστή που θέλησαν να τον απολαύσουν στην συναυλία που έδωσε. Ούτε μία άδεια θέση δεν έμεινε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το πρωινό», ενώ τα εισιτήρια έφταναν τα 120 ευρώ στην αρένα

thumbnail"Μεγάλη επιτυχία να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό με το όνομα Μακεδονία"
May 25th 2018, 10:20, by olathessaloniki



«Κρίσιμη» και «ευαίσθητη» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό, ενώ έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη» της ελληνικής πλευράς, εφόσον «κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα "Μακεδονία"».

«Εχουν γίνει βήματα και εμείς προχωράμε υπερασπιζόμενοι μία εθνική θέση» ανέφερε ο κ. Τσίπρας ερωτηθείς, κατά τις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται για τους χειρισμούς της ελληνικής πλευράς, ο πρωθυπουργός τόνισε:

«Ακούω ορισμένους οι οποίοι λένε "μην παραδώσετε". Εδώ εμείς επιδιώκουμε να πάρουμε πίσω κάτι, όχι να παραδώσουμε κάτι, το οποίο εδώ και 70 χρόνια έχει παραδοθεί από άλλους. Όχι από εμάς».

«Οι βόρειοι γείτονές μας, πάνω από 70 χρόνια, έχουν μία κρατική οντότητα και στα πλαίσια της γιουγκοσλαβικής ομοσπονδίας, είτε ως αυτόνομο κράτος, που λέγεται 'Μακεδονία'. Και φέρνουν ένα όνομα το οποίο, χωρίς κανέναν άλλο προσδιορισμό, είναι ένα όνομα το οποίο παραπέμπει στο αρχαίο ελληνικό κόσμο και στη βαριά πολιτισμική κληρονομιά της ελληνικής Μακεδονίας. Αυτό πάμε να πάρουμε πίσω. Δεν είναι εύκολο» υπογράμμισε και συνέχισε:

«Κάποιοι ανόητοι λέτε, πάτε να δώσετε. Δεν πάμε να δώσουμε, πάμε να πάρουμε. Και πάμε να συμφωνήσουμε με τους γείτονές μας, που βεβαίως αυτό είναι το οξύμωρο, ότι έχουν μία κρατική οντότητα που επί 70 χρόνια λέγεται 'Μακεδονία' αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο και την ιστορική αυτή διαδρομή.Έχουν ρίζες σλάβικες και αλβανικές και το παραδέχονται».

«Αρα λοιπόν το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα Μακεδονία είναι μία μεγάλη νίκη. Και ακόμα μεγαλύτερη να συμφωνήσουμε ότι άλλο πράγμα η δική μας Μακεδονία που έρχεται από την μακρά παράδοση του αρχαίου ελληνικού κόσμου και άλλο τη δική τους παράδοση και το δικό τους πολιτισμικό πρόσημο» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε:

«Δεν το αγνοούμε, δεν θεωρούμε ότι δεν υπάρχει, θεωρούμε όμως ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και θεωρούμε ότι είναι καιρός να συνυπάρχουμε, να συνεργαζόμαστε και να ζούμε ειρηνικά προς όφελος της περιοχής μας».



«Εκλογές με την εξάντληση της τετραετίας»
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι «οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019 και σχολίασε πως «ονειρεύονται καρβέλια» όσοι τις επιζητούν.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν με την εξάντληση της τετραετίας και αφού έχει βγει η χώρα από τα μνημόνια λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήμουν ανόητος να μην θέλω να το ζήσω και αυτό. Να είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας χωρίς επιτροπεία».

«Ενθάρρυνα τον Μπουτάρη να ηγηθεί ενός δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να μείνει μια πόλη δημοκρατική. Ακουσα τον Γιάννη Μπουτάρη στο δημοτικό συμβούλιο να λέει ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι τα 100 του χρόνια. Εγώ τον ενθάρρυνα να ηγηθεί ενός δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που έχει μια μακρά παράδοση, έχει μια μακρά παράδοση αγώνων και υπεράσπισης της δημοκρατίας αλλά έχει και μια μακρά παράδοση ενός μαύρου μετώπου -παλαιότερα το αποκαλούσαμε παρακράτος- ενός μετώπου εθνικισμού, ρατσισμού, μισαλλοδοξίας. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ένας δήμαρχος που ανέλαβε πριν από μερικά χρόνια τη δημαρχία μιας πόλης που ήταν βυθισμένη στη διαφθορά, στα σκάνδαλα, στα χρέη. Μπορεί να διαφωνεί κανείς μαζί του, πολιτικά, σε πολλά πράγματα αλλά πρέπει να του πιστώσουμε ότι κατάφερε να έχει σήμερα μια πόλη που παλεύει να λύσει τα προβλήματά της, μια πόλη ανοιχτή, μια πόλη δημοκρατική» συνέχισε.

«Δολοφονική επίθεση από δυνάμεις της ακροδεξιάς»
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο σημειώνοντας ότι τον επισκέφθηκε για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του για «τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το προηγούμενο Σάββατο από οργανωμένες δυνάμεις της ακροδεξιάς στην παραλία της Θεσσαλονίκης».

«Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό αλλά για μία σχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είχε προηγούμενα με αυτούς τους ανθρώπους που του επιτέθηκαν, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν πήγε για πρώτη φορά σε αυτή την εκδήλωση για να τιμήσει τον ποντιακό ελληνισμό, τη μέρα μνήμης για την γενοκτονία, πηγαίνει κάθε χρόνο», είπε ο πρωθυπουργός.

thumbnailΛάκης Λαζόπουλος : "Σκληρή απογοήτευση ο ΣΥΡΙΖΑ"
May 25th 2018, 10:13, by olathessaloniki


«Ένα κομμάτι της ελπίδας χάθηκε καθώς προστέθηκαν και απεριόριστοι φόροι σε επίπεδο σχεδόν φορολαγνείας»
Για πολύ σκληρή απογοήτευση που «μας πότισε πολύ βαθιά» από την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου κάνει λόγο σε συνέντευξή του ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είναι ένα συναισθηματικό κόστος απέναντι στους ανθρώπους του μεγάλου προοδευτικού ρεύματος που υπήρχε πάντα στην Ελλάδα και εκδηλώθηκε παλαιότερα στα χρόνια του ΕΑΜ, μετέπειτα του Παπανδρέου και τώρα» λέει στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ένα κομμάτι της ελπίδας χάθηκε» προσθέτει «καθώς προστέθηκαν και απεριόριστοι φόροι σε επίπεδο σχεδόν φορολαγνείας, το αίσθημα αυτό έγινε εκρηκτικό. Δεν αναπνέουν οι άνθρωποι».

«Η Αριστερά κυβέρνησε με τέτοιο τρόπο που θα χρειαστεί απόσταση για να δει κανείς τι έγινε, γιατί είναι μεγάλος ο θυμός, η στεναχώρια και η απογοήτευση όλων».

Για τον ίδιο όλα όσα συμβαίνουν δεν καθιστά εκ των πραγμάτων «ωραίους όσους κατέστρεψαν τη χώρα». «Έπρεπε να είχε τρέξει μια νέα πολιτική πραγματικότητα και δεν έτρεξε διότι το σύστημα ήταν τόσο σάπιο που δεν μπορούσε να γίνει καμία κίνηση. Σε ένα σάπιο σανίδι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάτσεις ακίνητος. Και ανέβηκε η Αριστερά κι άρχισε να πατάει ανέμελα πάνω στα σάπια και έγινε το νέο αριστερό χάος...» καταλήγει ο Λάκης Λαζόπουλος στην ερώτηση για την αξιολόγηση της τριετούς διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

thumbnailΠοια λέτε να ανέλαβε σύμβουλος του Τσίπρα : Να γελάς ή να κλαις ;
May 25th 2018, 08:40, by olathessaloniki


Καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Διασποράς, αναλαμβάνει η Κατερίνα Ναυπλιώτη – Παναγοπούλου σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού.

Η Κατερίνα Ναυπλιώτη - Παναγοπούλου είναι η πρώτη Ελληνίδα, που έλαβε το 1ο βραβείο της Ευρώπης «Γυναίκα και Αθλητισμός 2012» από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, στο Los Angeles, Φεβρουάριος του 2012. Το βραβείο αυτό σύμφωνα με τα Ελληνικό και Διεθνή τύπο χαρακτηρίστηκε, ως το 1ο Χρυσό Μετάλλιο της Ελλάδος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Τιμήθηκε με το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη για το έτος 2017.

Επίσης, διετέλεσε πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι.

Η Κατερίνα Ναυπλιώτη - Παναγοπούλου είναι σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, επίτιμο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας και πρόεδρο της Magna Marine.

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Ναυπλιώτη-Παναγοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης και στο Πανεπιστήμιο Paul Valery στο Montpellier της Γαλλίας, στο τμήμα Ξένης Λογοτεχνίας, πριν ανοίξει ατελιέ υψηλής ραπτικής.

Είναι παντρεμένη με τον επίτιμο πρόεδρο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας και πρόεδρο της Magna Marine, Περικλή Σ. Παναγόπουλο. Οι οικογενειακές επιχειρήσεις για πολλά χρόνια υπήρξαν χορηγοί ενός σημαντικού αριθμού Ελλήνων πρωταθλητών του στίβου. Είναι μητέρα ενός γιου και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Εργάσθηκε στον Τουρισμό, ασχολήθηκε με το εμπόριο και υπήρξε για πολλά χρόνια επιτυχημένη επιχειρηματίας δημιουργώντας το Studio Alta Moda στην Αθήνα.

Η κ. Ναυπλιώτη-Παναγοπούλου ήταν η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play), διαπιστευμένη από το υπουργείο Πολισμού το 1998.

Επίσης, πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» από το 2005. Το ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα είναι αμιγώς Γυναικείο Αθλητικό Σωματείο, μέλος του ΣΕΓΑΣ, αναγνωρισμένο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ιδρύθηκε το 1976.
Ακόμη είναι επίτιμη πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ(Ε.Ο.Π.Ε.) (HAPSc), 2017.



Διατελεί επίσης:

• Πρόεδρος και Ιδρύτρια του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ. (Από το 2016)
• Επίτιμη Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ(Ε.Ο.Π.Ε.).
• Επίτιμο μέλος του Ευρο-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (Euro American Women's Council).
• Επίτιμο μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
• Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Επιτροπής του Ευ Αγωνίζεσθαι (International Committee for Fair Play) από το 2005.
• Επίτιμο μέλος της Βυρωνικής Εταιρείας.
• Επίτιμο μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Pierre de Coubertin.
• Επίτιμο μέλος των «Φίλων Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη».
• Μέλος του Συλλόγου Φίλων της Αντικαρκινικής Εταιρίας.
• Μέλος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».
• Μέλος του Συλλόγου «ΕΛΕΠΑΠ».

thumbnailΤΩΡΑ : Φρίκη και τρόμος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
May 25th 2018, 08:20, by olathessaloniki


Στιγμές ανείπωτης φρίκης έζησαν πριν από λίγο οι περαστικοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στην περιοχή των δικαστηρίων, γύρω στις 10:30 το πρωί σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου, στην πίσω πλευρά του κτιρίου που γειτνιάζει με το αρχαίο Τείχος, εντοπίστηκε από διερχόμενους νεαρός άντρας κρεμασμένος σε δέντρο.
Οι θαρραλέοι που έσπευσαν να βοηθήσουν διαπίστωσαν ότι ο άτυχος νεαρός άνδρας ήταν ήδη νεκρός.
Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις Και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την σωρό του άτυχου άντρα.
Γίνονται έρευνες από την αστυνομία για την ταυτότητα του αποβιώσαντα Καθώς και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απελπισμένη πράξη

thumbnailΤα ζώδια σήμερα (25/5)
May 25th 2018, 02:10, by olathessaloniki


ΚΡΙΟΣ
Τα λόγια σου συνδέονται με τα βαθύτατα συναισθήματά σου σήμερα, επιτρέποντάς σου να μιλήσεις για όσα πραγματικά αισθάνεσαι. Υπάρχουν σίγουρα κάποια θέματα που θέλεις να αποφύγεις, ωστόσο είσαι πρόθυμη να βελτιώσεις την σχέση σου με τους συνεργάτες σου και θα δουλέψεις σκληρά για να βρεις λύση σε ότι προκύψει. Είσαι πρόθυμη να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις για τα οικονομικά σου. Είσαι σε σημείο τέτοιο που αισθάνεσαι έτοιμη να δημιουργήσεις έναν μακροχρόνιο δεσμό με κάποιον που επιθυμείς πολύ.



ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είσαι σε θέση να πιάσεις «ψιλή» κουβέντα, αν δεν είσαι σίγουρη πώς όσα λες γίνονται κατανοητά. Η υπομονή σου είναι πραγματικά θρυλική και παρόλο που κάποιοι σε θεωρούν πεισματάρα, δέχονται τη γνώμη σου και σε ακούνε. Θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα οικονομικά σου, μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει αυτή τη θετική εξέλιξη. Ο αγαπημένος σου είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου και δεν σκοπεύεις να χαλάσεις αυτή τη γλυκιά ρουτίνα.



ΔΙΔΥΜΟΣ
Μπορεί να είσαι σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα, αλλά αυτό δεν θα σε εμποδίσει να κάνεις σημαντική πρόοδο στα εργασιακά σου. Ενδέχεται να σε προσεγγίσουν κάποιοι άνθρωποι με κακό σκοπό, ίσως θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και να σου αποσπάσουν χρήματα. Να είσαι προσεκτική. Μην αφήσεις την περίπλοκη καθημερινότητά σου να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να χαλάσεις τη μεγαλύτερη προοπτική σου σήμερα, αλλά είναι πιθανό να πετύχεις και αρκετή πρόοδο σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, βρες μια λύση που να σε ικανοποιεί. Ενδέχεται ο περιορισμός των περιττών εξόδων, να είναι μια καλή αρχή! Έχουν εμφανιστεί κάποιες… δυσλειτουργίες στη σχέση σου. Φρόντισε να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου πριν να είναι αργά.



ΛΕΩΝ
Είσαι μία πολύ λογική γυναίκα και οι συνεργάτες σου δεν μπορούν παρά να ζητήσουν τις συμβουλές σου. Είσαι σε θέση να πεις τη γνώμη σου, ακόμη και αν δεν σου ζητηθεί βέβαια. Οι ικανότητές σου αποδίδουν καρπούς και θα δεις σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου. Το γεγονός ότι δεν συντηρείς έναν άσκοπο καβγά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Μην τον παραμελείς.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι ένας άνθρωπος που βολεύεσαι εύκολα και στη δουλειά σου δεν φέρνεις μεγάλες αντιρρήσεις. Κάποιες φορές όμως φτάνεις και εσύ στα όριά σου. Προσπάθησε να κάνεις έναν καλύτερο μελλοντικό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Σκέψου σοβαρά να εκμεταλλευτείς ένα ταλέντο σου, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Έχεις πολλά όνειρα για το μέλλον σου με τον αγαπημένο σου, ενδέχεται αυτήν την περίοδο όμως να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες.



ΖΥΓΟΣ
Είσαι χαρούμενη και αισθάνεσαι πιο άνετα στη δουλειά σου, όταν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους. Τα λόγια σου είναι λιγότερο περιγραφικά του παρελθόντος και εκφράζουν πιο ενεργά τα τρέχοντα συναισθήματά σου. Οτιδήποτε ενθαρρύνει τη δημιουργικότητά σου βελτιώνει επίσης τη θέση σου στην εργασία σου, ανεξάρτητα από το αν σχετίζεται άμεσα ή όχι. Ο ενθουσιασμός σου είναι εξαιρετικά μεταδοτικός και θα περάσει στον αγαπημένο σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι άνθρωποι περιμένουν να πεις όσα δεν λέει κανένας άλλος. Εσύ είσαι αυτή που πρέπει να… βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Θα καταφέρεις όμως να «ξεγλιστρήσεις» με μαεστρία από αυτή τη δύσκολη κατάσταση στη δουλειά σου. Μην επιτρέψεις σε τίποτα και κανέναν να σου χαλάσει την οικονομική σου πρόοδο. Αναθεώρησε τα θέλω σου και συζήτησε με τον αγαπημένο σου για την πορεία της σχέσης σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δικάζεις» δίκαια τους συνεργάτες σου για την συμπεριφορά τους και εκείνοι πολύ συχνά αναζητούν τις σοφές συμβουλές σου για να βελτιωθούν. Θα σου προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα, τα οποία θα μπορέσεις να καλύψεις. Η ανάγκη σου για ηρεμία θα ικανοποιηθεί από τον αγαπημένο σου. Θα κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ακόμη και οι πιο «άγριες» φαντασιώσεις σου έχουν αρχίσει να υλοποιούνται. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν εκπλήξεις τώρα. Εάν κάνεις καλά τη δουλειά σου, οι ανταμοιβές θα ακολουθήσουν. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει κανένα σημάδι προόδου, ίσως χρειάζεται να κάνεις μερικές κινήσεις. Αναθεώρησε μερικά από τα δεδομένα στη σχέση σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πράξεις σου έχουν μια δόση από μαγεία σήμερα και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας ακόμη και τα πιο δύσκολα σχέδιά σου. Άσε τη δυσπιστία πίσω σου και προχώρα με θάρρος στο λαμπρό σου μέλλον. Μην σταματήσεις την αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Η ισορροπία επανέρχεται στη σχέση σου.



ΙΧΘΥΣ
Οι διανοητικές σου περιπλανήσεις φαίνονται τόσο έντονες τώρα που προσπαθείς να τις ξεχωρίσεις από την καθημερινότητά σου. Φυσικά, εσείς τα ψάρια είστε εκείνες με τις περισσότερες φαντασιώσεις. Τα οράματά σου ωστόσο είναι αλληλένδετα με τους στόχους σου. Ακολούθησε λοιπόν αυτήν την πορεία και θα δεις και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Μια πιο ρεαλιστική πορεία χρειάζεται η προσωπική σου ζωή

thumbnailΓάμος με δύο γυναίκες, για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή
May 25th 2018, 01:58, by olathessaloniki


Παντρεύεται συγχρόνως και τις δύο γυναίκες με τις οποίες συζεί

Έχουμε δει πολλά από τον Ροναλντίνιο. 
Από μαγικά κόλπα με την μπάλα στα πόδια, απίθανα γκολ, συγκινήσεις, μέχρι να παίζει… τουμπερλέκι σε νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης! 

Αυτό όμως που ετοιμάζεται να κάνει ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σταρ, ξεπερνάει κάθε φαντασία και μας κάνει να του δώσουμε ένα ατελείωτο… RESPECT.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων ΜΜΕ, ο 38χρονος σταρ ετοιμάζεται να παντρευτεί ταυτόχρονα τις δύο γυναίκες με τις οποίες συζεί! Πρόκειται για τις Πρισίλα Κοέλιο και Μπεατρίζ Σόουζα, οι οποίες ετοιμάζονται να γίνουν νύφες.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατάγονται από το Μπέλο Οριζόντε, φέρονται να λαμβάνουν ένα μηνιαίο «επίδομα» ύψους 1.700 ευρώ για να το ξοδεύουν όπως επιθυμούν. Η σχέση που έχουν μεταξύ τους δεν έχουν προβλήματα, ενώ ο Βραζιλιάνος κάνει ακριβώς τα ίδια δώρα και στις δύο, προφανώς για να μην υπάρχουν ζήλιες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από το το οικογενειακό περιβάλλον του πρώην ποδοσφαιριστή (κυρίως από την αδερφή του) ωστόσο ο ίδιος δεν πτοείται και ετοιμάζεται να παντρευτεί τις γυναίκες του τον ερχόμενο Αύγουστο.

Οι προτάσεις γάμου έχουν γίνει από τον Ιανουάριο, αλλά πριν λίγο καιρό απάντησαν θετικά οι Πρισίλα και Μπεατρίζ. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στη περιοχή της Σάντα Μόνικα, σε ιδιαίτερα στενό κύκλο.

Δείτε τις μέλλουσες συζήγους του «Ρόνι»:

Πρισίλα Κοέλιο

Μπεατρίζ Σόουζα


thumbnail45χρονος και 40χρονη, συνελήφθησαν για όργια με 13χρονο
May 25th 2018, 01:48, by olathessaloniki


Ζευγάρι ηλικίας 45 και 40 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έκανε πρόταση σε έναν 13χρονο αγόρι για να συνευρεθούν ερωτικά. Την πρώτη φορά που ο 13χρονος δέχθηκε την πρόταση, αρνήθηκε και το μετέφερε στην μητέρα του.

Το ζευγάρι από την Κέρκυρα  ξεκινάει δεν πτοήθηκε από την άρνηση του 13χρονου και μετά από λίγο χρονικό διάστημα έκανε και δεύτερη πρόταση, όπου ο 13χρονος δέχθηκε, ενώ η μητέρα του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ' αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με τον 13χρονο.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item