OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Νεκρός σε μαφιόζικη εν ψυχρώ εκτέλεση | Greek ADD

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Νεκρός σε μαφιόζικη εν ψυχρώ εκτέλεση

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! Από τη Θεσσαλονίκη, νέα, ειδήσεις, τα ...πάντα Ολα, με τη δική μας ματιά !!! Νεκρός σε μαφιόζικη εν ψυχρώ εκτέλεση...

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

Από τη Θεσσαλονίκη, νέα, ειδήσεις, τα ...πάντα Ολα, με τη δική μας ματιά !!!

Νεκρός σε μαφιόζικη εν ψυχρώ εκτέλεση
http://feedproxy.google.com/~r/olathessaloniki/YGIZ/~3/0NoYqSe9c4M/blog-post_181.html
May 29th 2018, 11:11

Την άγρια δολοφονία ενός 70χρονου ημεδαπού εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Ζακύνθου, όπου βρέθηκε πυροβολημένος από κυνηγετικό όπλο, στο χωριό Βολιμές λίγα μόλις μέτρα από το Γυμνάσιο της περιοχής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 70χρονος, που ήταν συνταξιούχος ταχυδρόμος, βρέθηκε νεκρός τα μεσάνυχτα, μέσα στο όχημα του, από διερχόμενο οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος είδε το όχημα στην άκρη του δρόμου και σταμάτησε να δει αν συμβαίνει κάτι.
Περίπου στις 00:30 ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Ζακύνθου, όπου έφτασε στο σημείο και απέκλεισε το χώρο. Ο άτυχος 70χρονος, φέρει πυροβολισμούς στο πρόσωπο και στον αριστερό ώμο, από κυνηγετικό όπλο ενώ από τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, τους πυροβολισμούς τους δέχτηκε από κοντινή απόσταση.

Εχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ζακύνθου, ένας 60χρονος, συγχωριανός του θύματος και ανακρίνεται. Από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ερευνάται, αν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ακόμα εξετάζεται το σενάριο, το θύμα να ήξερε το δράστη, καθώς φαίνεται να σταμάτησε υπό φυσιολογικές συνθήκες το αυτοκίνητο του στην άκρη του δρόμου και στην συνέχεια να δέχτηκε τους πυροβολισμούς, όπου έφεραν το μοιραίο.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/7Wb4Gz

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item