pestanea: Αυτές είναι οι ομορφότερες φυσικές πισίνες στον κόσμο | Greek ADD

pestanea: Αυτές είναι οι ομορφότερες φυσικές πισίνες στον κόσμο

pestanea ...για όλη την οικογένεια Αυτές είναι οι ομορφότερες φυσικές πισίνες στον κόσμο https://pestaneagr.blogspot.com/2018/05/blog...

pestanea

...για όλη την οικογένεια

Αυτές είναι οι ομορφότερες φυσικές πισίνες στον κόσμο
https://pestaneagr.blogspot.com/2018/05/blog-post_605.html
May 31st 2018, 17:30


Και οι πιο πολυφωτογραφημένες στο Instagram.

Κρυστάλλινα νερά, εξωτικά μέρη και καταπράσινα τοπία συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τις καλοκαιρινές διακοπές. Όσο η θερμοκρασία αυξάνεται το μυαλό μας πηγαίνει σε δροσερές θάλασσες στις οποίες φυσικά δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί. Εκτός όμως από τις κλασικές επιλογές, η φύση προσφέρει και κάποιες, ιδανικές ακόμη και για τους πιο τολμηρούς ταξιδιώτες.

Ο λόγος για φυσικές πισίνες όπως λίμνες, κόλπους και σπηλιές με καταρράκτες που σε μαγεύουν και σε προσκαλούν να βουτήξεις στα νερά τους. Μέρη στα οποία μπορείς πραγματικά να συνδεθείς με τη φύση και να βιώσεις μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών. Από τις θερμές πηγές του Pamukkale στην Τουρκία μέχρι το Σπήλαιο της Ποίησης στην Ιταλία οι παρακάτω φυσικές πισίνες αξίζουν σίγουρα μία βουτιά.

Θάσος, Ελλάδα

Η Γκιόλα είναι μια φυσική λιμνοθάλασσα ανάμεσα σε βράχους και αποτελεί μία από τις πιο μαγευτικές φυσικές πισίνες της Ελλάδας. Βρίσκεται στην περιοχή Αστρίς και ενδείκνυται για βουτιές, κολύμπι και ηλιοθεραπεία στα βραχάκια γύρω απ' αυτή.
Victoria Falls, Ζιμπάμπουε

Αν και ενδείκνυται μόνο για τους πολύ τολμηρούς η λεγόμενη «Πισίνα του Διαβόλου» βρίσκεται ακριβώς πάνω από τους διάσημους καταρράκτες της Βικτώριας και αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο.

Η συνέχεια στο Madame Figaro.



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/9mD4j1

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item