Άνεμος Αντίστασης: ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΚΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ... | Greek ADD

Άνεμος Αντίστασης: ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΚΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ...

Άνεμος Αντίστασης Αντίσταση μέχρι την τελική νίκη του λαού μας  ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΚΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ Ε...

Άνεμος Αντίστασης
Αντίσταση μέχρι την τελική νίκη του λαού μας 
thumbnailΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΚΟΥΛΗ ΕΙΤΕ ΜΕ VERSION ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
May 27th 2018, 09:40, by Anemos Antistasis



Γελάει ο κόσμος με τον...γαλαντόμο Κούλη που...σαν άλλος Τσίπρας τάζει τα πάντα στους πάντες,αλλά...αποδέχεται και την τήρηση των μνημονιακών συμφωνιών!

Θα γελάσουμε...με πικρό δάκρυ στην προεκλογική περίοδο με την πλειοδοσία υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα είτε από τους μνημονιακούς "αριστερούς" είτε από τους επίσης μνημονιακούς δεξιούς που ομνύουν στην Ε.Ε. και το υπερμνημόνιο - Σύμφωνο Δημοσιονομικής σταθερότητας!

Υ.Γ. Πραγματική ανάσα για τη χώρα και το λαό της θα δοθεί μόνο με ρήξη με τις ευρωενωσιακές συνθήκες και τη χάραξη ανεξάρτητης προοδευτικής οικονομικής πολιτικής που θα περιλαμβάνει την εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος,την κοινωνικοποίηση των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων,τη γενικευμένη Σεισάχθεια και τον αναδασμό γεωργικής γης προς όφελος των ακτημόνων,την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος και την εκπόνηση προγράμματος ανασυγκρότησης προς όφελος του λαού κι όχι του κεφαλαίου και των τραπεζιτών!

Οι μνημονιακές ευρωενωσιακές πολιτικές είτε σε version Τσίπρα είτε σε version Κούλη (και των εκατέρωθεν "εξαπτέρυγων" τους) οδηγούν στην ίδια οικονομική και πολιτική "φυλακή"!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item