EPIRUS TV NEWS: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το Ρετιρέ | Greek ADD

EPIRUS TV NEWS: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το Ρετιρέ

EPIRUS TV NEWS Ειδήσεις απο τα Γιάννενα και την Ηπειρο. Έφυγε από τη ζωή αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το Ρετιρέ http://www.epirus-tv-...

EPIRUS TV NEWS

Ειδήσεις απο τα Γιάννενα και την Ηπειρο.

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένη πρωταγωνίστρια από το Ρετιρέ
http://www.epirus-tv-news.gr/2018/06/blog-post_44.html
Jun 1st 2018, 22:43

Τα τελευταία χρόνια δεν συμμετείχε σε κάποια τηλεοπτική σειρά, καθώς είχε επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πέθανε η Μαρία Μαρτίκα, η αγαπημένη «κυρία Θάλεια» από τη δημοφιλή σειρά του Mega, Το Ρετιρέ. Η Μαρία Μαρτίκα έφυγε από τη ζωή στα 86 της χρόνια. Η ηθοποιός είχε να εμφανιστεί περισσότερο από 20 χρόνια στην τηλεόραση. Η ίδια είχε επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με λίγους φίλους στην καθημερινότητά της.



Την είδηση για τον θάνατό της έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος εγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Έφυγε και η Μαρία Μαρτίκα….η αγαπημένη κυρία Θάλεια του θρυλικού μας «ΡΕΤΙΡΕ». Σπουδαία θεατρίνα με σημαντικούς ρόλους στο θέατρο. Έφυγε στα 86 της χρόνια και είχε να εμφανιστεί περισσότερο από 20 χρόνια. Ζούσε μοναχικά με λίγους φίλους στο πλευρό της. Μαρία μου καλό σου ταξίδι! θα σε θυμάμαι πάντα….ο δικός σου Άλκης…..».
πηγη zappit.gr



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/1GDCgV

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item