eXofitsio: Ο Άρειος Πάγος εκδίδει στην Τουρκία τον Τουργκούτ Καγιά – Πανηγυρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ | Greek ADD

eXofitsio: Ο Άρειος Πάγος εκδίδει στην Τουρκία τον Τουργκούτ Καγιά – Πανηγυρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ

eXofitsio eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις Ο Άρειος Πάγος εκδίδει στην Τουρκία τον Τουργκούτ Καγιά – ...

eXofitsio

eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις

Ο Άρειος Πάγος εκδίδει στην Τουρκία τον Τουργκούτ Καγιά – Πανηγυρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ
http://exofitsio.blogspot.com/2018/06/blog-post_622.html
Jun 1st 2018, 19:15




Ως έκτακτη είδηση μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ την έκδοση του Τουργκούτ Καγιά στην Τουρκία. Μάλιστα κάνουν λόγο για "απόφαση έκπληξη".


Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την έκδοση του Τουργκούτ Καγιά στην Τουρκία. Ο Καγιά βρίσκεται στη λίστα του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών με τους πιο περιζήτητους τρομοκράτες, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ....

Συνελήφθη αρχικά στα μέσα Απριλίου του 2015 μαζί με άλλους τρεις Τούρκους σε μια συντονισμένη πανευρωπαϊκή επιχείρηση κατά μελών της ΑΤΙΚ, της Συνομοσπονδίας Τούρκων Εργατών στην Ευρώπη.

Απελευθερώθηκε και συνελήφθη εκ νέου τον περασμένο Φεβρουάριο από τις ελληνικές αρχές ύστερα από ερυθρά αγγελία της Ιντερπόλ.

Πλέον, το μέλλον του 45χρονου Τουργκούτ Καγιά βρίσκεται στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.

Από σήμερα ο Καγιά ξεκινά απεργία πείνας ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος. «Φίλοι, σύντροφοι. Η δικαστική απόφαση είναι ενδεικτική για το πώς αντιδραστικά κράτη συνεργάζονται όταν χρειάζεται. Το ίδιο δικαστήριο αποφάσισε τη μη έκδοση των Τούρκων αξιωματικών που οργάνωσαν το φασιστικό πραξικόπημα. Αυτό δείχνει ότι τα αντιδραστικά κράτη συνεργάζονται, όταν πρόκειται για επαναστάτες και κομμουνιστές. Δύο τάξεις, δύο εχθρικά στρατόπεδα συνεχίζουν την πάλη. Συνελήφθην στην Ελλάδα ως επαναστάτης. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που κυκλοφορεί εξυπηρετεί την αντίδραση και τον εχθρό. Δεν εξυπηρετεί την τάξη μας και τον λαό μας» δήλωσε χθες από τη φυλακή ο Καγιά.

Επιπλέον, τουρκικά ΜΜΕ υπενθυμίζουν ότι οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας είναι ήδη τεταμένες, λόγω της απόφασης της χώρας μας να χορηγήσει άσυλο στους οχτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Πηγές: efsyn, Daily Sabah



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/PLYc9p

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item