OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα (2/6) | Greek ADD

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα (2/6)

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! Από τη Θεσσαλονίκη, νέα, ειδήσεις, τα ...πάντα Ολα, με τη δική μας ματιά !!! Τα ζώδια σήμερα (2/6) http://feedpro...

OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

Από τη Θεσσαλονίκη, νέα, ειδήσεις, τα ...πάντα Ολα, με τη δική μας ματιά !!!

Τα ζώδια σήμερα (2/6)
http://feedproxy.google.com/~r/olathessaloniki/YGIZ/~3/rOl1wPsUx8g/26.html
Jun 1st 2018, 23:12

ΚΡΙΟΣΌσο ταξιδεύεις στα πιο μακρινά σου όνειρα έχεις την δυνατότητα να εκπληρώσεις όλα όσα βάλεις στόχο. Όταν όμως επιστρέψεις στην πραγματικότητα θα πέσεις σε έναν τοίχο. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα σου δώσουν οι συνεργάτες σου για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου σε απογοητεύουν. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις για να διορθώσεις την κατάσταση. Το κλειδί για την επιτυχία της σχέσης σου είναι η διατήρηση μιας ισορροπίας.


ΤΑΥΡΟΣΣτα όνειρά σου εξομολογείς τα επαγγελματικά σου πρόβληματα και σχέδια. Στην πραγματικότητα διστάζεις να μιλήσεις. Μην κάνεις αυτό το λάθος. Γιατί έχασες τον δυναμισμό σου; Αν κάτι σε προβληματίζει, μίλα. Θα χρειαστείς περισσότερη οικονομική ασφάλεια. Ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Όσο περισσότερο μιλάς για τις ανάγκες σου, τόσο καλύτερη θα γίνει η προσωπική σου ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΣΠαρόλο που είσαι σχετικά ικανοποιημένη με την επαγγελματική σου πορεία, ενδέχεται να θέλεις να κάνεις περισσότερα για να πετύχεις. Μην είσαι σκληρή με τον αγαπημένο σου και μην του ασκείς κριτική για πράγματα που δεν φταίει. Μπορεί να αισθάνεσαι πιεσμένη από κάποια οικονομικά ζητήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣΟ κόσμος σου είναι σαν μια παιδική χαρά τώρα. Επιθυμείς να περάσεις μία ήρεμη ημέρα με τους φίλους σου, όμως πρώτα πρέπει να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Οι ενέργειές σου ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στα οικονομικά σου. Είναι σαφές για εσένα πλέον το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Μοιράσου τα όνειρά σου με τον αγαπημένο σου.


ΛΕΩΝΗ επικοινωνία με τους συνεργάτες σου ενδέχεται να είναι προβληματική σήμερα και να σου προκαλέσει πολλαπλά συναισθήματα. Στα οικονομικά σου χρειάζεται να κάνεις κάποιες ενέργειες που θα φέρουν αύξηση των εσόδων σου. Η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει να λύσεις σοβαρά προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣΑν και υπάρχουν θέματα που βρίσκονται ήδη στο τραπέζι για συζήτηση, είναι χρήσιμο να έχεις μια σταθερή ιδέα για το πού θα μπορούσε να οδηγήσει η συζήτηση. Μην ελπίζεις σε θετικές οικονομικές εξελίξεις σήμερα. Έχεις πάρεις κάποιες αποφάσεις για τη ζωή σου. Συζήτησε με τον σύντροφό σου προκειμένου να ετοιμάσετε μία κοινή στρατηγική.


ΖΥΓΟΣΤο απόλυτο όνειρό σου μπορεί να είναι να ζήσεις σε έναν κόσμο που να είσαι σε όλους αγαπητή. Αυτό δεν γίνεται. Για αυτό μην στεναχωριέσαι αν κάποιοες στην εργασία σου δεν είναι με το μέρος σου. Συνέχισε στην πορεία που έχεις χαράξει. Μην κάνεις παρορμητικές αγορές που θα χαλάσουν τον προϋπολογισμό σου. Εάν είσαι single ιδανική στιγμή για νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, με θετική σκέψη διαχειρίσου τα προβλήματα που έχεις με τον αγαπημένο σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣΘα σημειώσεις σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σου, από τη στιγμή που θα θέσεις σε εφαρμόγη το νέο πλάνο που έχεις ετοιμάσει. Η προετοιμασία σου θα αποδώσει και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου θα γνωρίσουν άνοδο. Μην παρασυρθείς όμως. Αν δεν είσαι έτοιμη να μιλήσεις στον αγαπημένο σου, μην το κάνεις.


ΤΟΞΟΤΗΣΗ σημερινή ημέρα είναι τυχερή για εσένα. Θα έρθουν πολλά θετικά γεγονότα προς το μέρος σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να μην παρασυρθείς από τις προτάσεις που θα λάβεις για τα οικονομικά σου. Δεν είναι όλες συμφέρουσες. Είναι αδύνατο σήμερα να αποφύγεις μία σοβαρή συζήτηση με τον αγαπημένο σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΕίσαι πρόθυμη να προσωρήσεις βήμα βήμα στην εκτέλεση του έργου σου. Οι προθέσεις σου είναι αγνές, όμως ένας από τους συνεργάτες σου σε ταλαιπωρεί. Ενδέχεται να φέρει πολλά εμπόδια στον δρόμο σου. Μην διστάσεις να τον προσπεράσεις. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ξέρεις τον τρόπο. Μην συνεχίσεις τα ίδια λάθη στην προσωπική σου ζωή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣΑισθάνεσαι ότι όλοι γύρω σου υπάρχουν μόνο για να σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Σου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό αυτή η κατάσταση. Προσπάθησε να μην βλέπεις παντού φαντάσματα και εκφράσου με σωστό τρόπο, έτσι ώστε να βρεις τη λύση και να προχωρήσεις μπροστά. Δεν είναι καθόλου σοφό να κάνεις τώρα μία επένδυση. Η ανισορροπία στη σχέση σου πλέον είναι εμφανής. Να θυμάσαι πώς ό,τι δεν λύνεται, κόβεται.


ΙΧΘΥΣΟι καταστάσεις στα επαγγελματικά σου είναι λίγο ασταθείς και αυτό σε γεμίζει αμφιβολίες. Όμως να θυμάσαι ότι δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Δυστυχώς, μια διαφωνία σχετικά με τις οικονομικές προτεραιότητες θα μπορούσε να σε φέρει σε μεγάλη ρήξη με τον αγαπημένο σου. Μην αφήσεις τις προσπάθειές σου να πάνε χαμένες.tlife.gr



You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/7Wb4Gz

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item