eXofitsio: Η αποχώρηση, ο Τούρκος μεγιστάνας και ο Ολυμπιακός... | Greek ADD

eXofitsio: Η αποχώρηση, ο Τούρκος μεγιστάνας και ο Ολυμπιακός...

eXofitsio eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις Η αποχώρηση, ο Τούρκος μεγιστάνας και ο Ολυμπιακός... htt...

eXofitsio

eXofitsio news and articles Συνεχής ενημέρωση με νέα και ειδήσεις

Η αποχώρηση, ο Τούρκος μεγιστάνας και ο Ολυμπιακός...
http://exofitsio.blogspot.com/2018/06/blog-post_261.html
Jun 1st 2018, 20:29


Σενάρια που βάζουν φωτιές και στην Ελλάδα...

Σαν… βόμβα έσκασε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η είδηση ότι η Dogus, ο βασικός χορηγός της Φενέρμπαχτσέ, όχι μόνο θα μειώσει τα χρήματα που δίνει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά σκοπεύει να...
αποσυρθεί εντελώς από τον τουρκικό σύλλογο!

Την αποκάλυψη έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, ο οποίος ανέφερε ότι «σήμερα ακούμε ότι η Dogus αποχωρεί από το μπάσκετ και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω για την Φενέρμπαχτσε. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς οι πιθανότητες είναι λίγες».

Η συγκεκριμένη αποχώρηση, εφόσον επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα, σίγουρα θα προκαλέσει τρομερές αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς το τεράστιο μπάτζετ της Φενέρ θα… εξαφανιστεί.

Πάντως, η Dogus δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει συνολικά τα αθλητικά δρώμενα, καθώς το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια, κάποια εκ των οποίων τη… στέλνουν ακόμα και στην Ελλάδα!

Άλλωστε, ο Φερίτ Σαχένκ, ιδιοκτήτης της Dogus, την σεζόν που μας πέρασε είχε βρεθεί στο ΣΕΦ όπου παρακολούθησε το ματς Ολυμπιακός – Φενέρ, ενώ στη συνέχεια της βραδιάς διασκέδασε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον Αντώνη Ρέμο, ανάβοντας νέες φωτιές.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Φερίτ Σαχένκ είναι ένας επιχειρηματίας με περιουσία που φτάνει τα 2,4 δις δολάρια, θεωρείται ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Τουρκία, αλλά και ο 722ος πλουσιότερος στον κόσμο.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog.gr, από τις 5 Φεβρουαρίου, σας είχε ενημερώσει πως «η παρουσία του ζάμπλουτου Φερίτ Σαχένκ στην Ελλάδα είχε και... επιχειρηματικές βλέψεις. Ο Τούρκος μεγιστάνας αναζητάει να επεκταθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα και ειδικά στους τομείς του τουρισμού και της ναυτιλίας»!

Γι' αυτό και ίσως δεν ήταν τυχαία η κοινή του έξοδος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ως γνωστόν το αφεντικό του Ολυμπιακού δραστηριοποιείται έντονα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αυτό του Πειραιά. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανή ενασχόληση του Mr Dogus και με τα αθλητικά δρώμενα στην χώρα μας.

Κάπως έτσι μάλλον κυκλοφόρησαν και οι διάφορες φήμες – που παραμένουν φήμες χωρίς καμία επιβεβαίωση – ότι ο Φερίτ Σαχένκ είναι πιθανό να εμπλακεί ως χορηγός και για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, είτε με τους Αγγελόπουλους είτε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σενάριο που επίσης κυκλοφορεί έντονα στον μπασκετικό χώρο τους τελευταίους μήνες...
sportdog.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/4Yv/PLYc9p

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item